Astroloji: 7 – 13 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Ocak 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 7 - 13 Ocak 2019 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konularda, seyahatler ve yeni tanışmalar açısından moralimizi yükseltici gelişmeleri işaret ediyor. Jüpiter de Yay burcunda olunca, bu tarihler arasında rahatlıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir.

Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevinci yükselir. Bu süreçte bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.


Kariyer hayatınızda köklü değişimler yaşanabilir. Bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Gerçekleri masaya yatırıp neyin doğru neyin yanlış gittiğini anlamaya başlayacağınız bir dönem. Hedefiniz gerçekten bu muydu yoksa daha fazlasını mı hak ediyorsunuz? Bu dönem hayalinizi gerçekleştirmek için size destek sağlayacak.

Kariyerinizde anlık bir öfkeyle verdiğiniz tepki, her şeyi yakıp kül etmenize neden olabilir. Güzel gidecek bir döngüyü tersine çevirebilirsiniz. Satürn ve Plüton kolay gezegenler değildir. Her zaman bir zorlanma ve mücadele getirir. Fakat mücadeleyi bırakmazsanız, ödülünüz tahmininizden büyük olur.

Çalışmayan ve gelecekte hayatın onu nereye götüreceğini bilemeyenler için de net kararlar aldırabilecek bir dönem. Belki bir hedefiniz var, bir şey almak ya da bir şeye başlamak istiyorsunuz ama olmuyor. Evliliğiniz veya ilişkiniz, size gelecekte yapmak istediğinizde engel mi oluyor, hayallerinizi hep erteliyor musunuz? 6 Ocak’ta gerçekleşen Güneş Tutulması ile birlikte artık harekete geçme zamanı!

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

İlişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

Boğa burçları hayata bakış açınız değişiyor. Sizin enerjinizi aşağı çeken şeyler neyse artık hepsini tek tek ayıklıyorsunuz. İyimser ve pozitif bir ruh halinde olacaksınız. Karamsarlık artık yok. Bu pozitif enerjiyi anlayabilmek için önce gerçeklerle yüzleşmek gereklidir.

Tutulmanın Satürn ile olan kavuşumu, size negatif enerji veren kişileri ya da olayları doğrusuyla yanlışıyla irdeleyerek, hayatınızdan çıkartmanız için destek verecektir. Boğa burçları artık kendini mutlu eden şeylerle yola devam edecek. Yüzünüz güldükçe pozitif olayları kendinize çektiğinizi fark edeceksiniz.

Satürn ile olan kavuşum, yüksek öğrenimde eğitim görenlerin de kalıcı başarılar elde edebileceği bir dönem olacak. Yurt dışıyla bağlantılı konularınız varsa bu tutulmayla birlikte yeni bir karar alabilirsiniz. Belki yurt dışında okumak, belki de oraya taşınmak gibi konular gündeminizde olabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar iletişimi güçlü tutmalı. Bekar İkizler birisiyle tanışabilirler. Yeni bir iş teklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir.

Venüs-Yay burcu geçişi, fırsatların arttığı, bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.

İkizler burcu bu dönemde maddi konularınıza odaklanacaksınız. Uzun zamandır Satürn’den etki (transit) aldığınız için; eğer kararında harcama yapmadıysanız bu dönem borçlarınız artmış olabilir. Bu tutulmanın da Satürn ile kavuşumda olması, tekrardan harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Gelir ve giderinizi masaya yatırın ve gerçekten hangi harcamanız çok gerekli hangisi gereksiz ayırt edin.

Eğer ki harcamalarınızı eskiye göre azaltırsanız, altı aylık dönem içerisinde çok güzel maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Unutmayın Satürn dersinizi öğrenmiş olduğunuzdan emin olmak ister. Kararlı olursanız önünüzde hiçbir engel yok.

Tutulmanın Neptün ile açısı hayallerinize koşmanız için önünüzü açacak. Vega sabit yıldızının da bu tutulmanın içinde olması, ekonomik anlamda parlayacağınızı, beklediğinizden daha iyi bir konuma gelebileceğinizi gösteriyor. Bir miras konusu da gündeme gelebilir. Eşinizin ya da ailenizin gelirinde artışlar olabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Çalışma hayatındaki yenilik isteğiniz öne plana çıkacak. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir.

Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem vermelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor.

Bu dönemde ilişkiniz de ön planda olacak. İlişkinizde yeni bir sayfa açmak, geçmişte yaşananları unutmak için tutulmadan güzel destek alacaksınız. Uzun zamandır Satürn’den etki (transit) aldığınız bir konudasınız. İlişkinizde veya evliliğinizde sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bilmediğiniz gerçeklerle yüzleşmiş olabilirsiniz. Bu dönem size karar almanız için bir fırsat verecektir. Gerçekleri tartıp, önünüzü görmek isteyeceksiniz.

Satürn, duygusal değil aksine mantıklı kararlar almanızı sağlayacaktır. İlişkisinde, evliliğinde sorun olmayanlara ise daha da güzel haberler var. Tutulmanın Vega sabit yıldızıyla kavuşumda olması, ilişkinizin en parlak döneminde olacağınızı gösterir. Evli değilseniz, ilişkinizde ciddi adımlar atmak adına ilk temeller atılabilir.

Neptün’ün açısıyla da hayalinizdeki ilişki gerçek olabilir. Özellikle yalnızlar bunu not etsin. Ortak iş açmış olanlar varsa bu tutulma döneminde gelirinizi artırabilecek yeni projelere ya da işlere imza atabilirsiniz. Fakat sizlerin de dikkat etmesi gereken nokta gerçekçi olmaktır.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Bu hafta canlanma, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında doğru zamandasınız. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır.

Genel olarak Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Bir de Jüpiter-Yay burcu seyrini hesaba katarsak, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı penceresinden bakmak halidir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır.

Fiziki olarak sağlıklı olsanız da kafanızda çözemediğiniz konuları düşünmekten enerjinizi düşürebilirsiniz. Satürn uzun zamandır psikolojik olarak sizi etkilemekte, şimdi de bu tutulma adeta her şeyi bitirmenizi ve yeni bir sayfa açmanızı sağlıyor.

Hayatınızda beklemediğiniz durumlar ya da tepkiler almış olabilirsiniz. Ama bir şekilde bu sorunlarla karşılaşmanız, gerçeklerin ortaya çıkmasına ve önünüzü net olarak görmenize ışık tutmuş olabilir. Bu tutulma artık geçmiş olayları tamamen silmenizi, kendinizi geleceğe odaklanmanızı sağlayacak.

Satürn’ün kavuşumda olması, bir karar almanızı sağlayacak. Eskiyi bırakıp yeni bir hayata yelken açacaksınız. Bunu yapabilen Aslan burçları ruhsal olarak rahatladığını fark edecek. Vega sabit yıldızı da bu yeni başlangıcınızda size pozitif destek verecek. Neptün’ün desteğiyle de hayallerinizi gerçekleştirme fırsatınız olacak.

Bazılarınız fiziksel olarak da ciddi rahatsızlıklar yaşıyor olabilir. Özellikle son bir senedir daha da kronikleşmiş olabilir. Bu tutulma size şifa getirebilir. Yeni bir tedavi, yeni bir ilaç ya da yeni bir hekimle sağlığınız düzelmeye başlayabilir. Tabii ki Satürn ders vermek için bekleyecektir. O yüzden en ufak belirtiyi bile dikkate alın, kendinizi ihmal etmeyin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur.

Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de inançla yürüyoruz. Jüpiter-Yay geçişini de hesaba katarsak, sınırların azaldığı, güven duygusunun yükseldiği bu dönemde, ailedeki sorunlar geride kalıyor. Venüs-Yay geçişleri home-ofis tarzı işler, mutlu edici alışverişler, bilgilenme ve yeni insanlarla tanışma yönünde sevindiricidir.

Aşk hayatınızda yeni bir döneme başlangıç yapabilirsiniz. Uzun zamandır Satürn’den etki alıyorsunuz, aşk hayatınızda bir şeyler içinize sinmiyor olabilir. Tam oldu diyorsunuz olmuyor ya da olsa bile hep bir şey eksik gibi düşünüyorsunuz. Şimdi bu tutulma net karar almanızı sağlayacak.

Eğer ilişkinizin daha fazla ilerleyemeyeceğini düşünüyorsanız, belki de bu sayfayı kapatma vakti gelmiştir. Devam etmek istiyorum diyorsanız partnerinizle sorunlarınızı paylaşıp, gerçekleri tek tek söylemeniz gereklidir. Satürn tutulma ile kavuşum yapmaktayken, gerçekleri anlatmadıkça çözüm bulamazsınız.

Sorunları tek tek açıkladığınızda ilişkinizin de olgunlaştığını, yeni bir evreye girdiğinizi fark edeceksiniz. Oturup konuşmak yerine, tavırlarınızla belli etmeye çalışırsanız, sonuç istediğiniz gibi olmayabilir. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleştiğini hatırlatmak isterim. Plüton yakıp yıkmak, kül etmek isteyecektir.

Yalnız olanlar ise yeni bir aşka yelken açabilir. Bu tutulmada her şeyi ani ve çabuk olarak beklemeyin. Aşkı bulacaksınız ama ilişkiye dönüşmesi vakit alabilir. Satürn sabretmeyi sever. Siz de biraz sabretmelisiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Çocuğunuzla aranızda bir güç savaşı olabilir. Böyle bir tutulmada otorite daha ön plana çıkar.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burçları artık rahat bir nefes alabilirler. Bir de Jüpiter-Yay seyrini hesaba katarsak bu yılki Venüs-Yay geçişi son derece olumlu. Moralimiz yükselecek, toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağınız genişleyecek. Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak.

Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır. Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir.


Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir tutulma sizleri bekliyor. Belki uzun zamandır işleriniz sebebiyle onları ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu tutulma döngüsünde en çok karşınıza gelecek durum iş-aile arasındaki dengeyi korumak olacak. Bu dengeyi koruyamadıkça bir taraf alarm verecek. Tutulmada Satürn’ün kavuşumda olması bu dengeyi sağlamak için bir karar almanızı gerektirebilir.

Belki işinizi değiştirip, ailenize daha fazla vakit ayırabileceğiniz bir iş kolu seçebilirsiniz. Belki de evden çalışmanızı sağlayacak bir iş bulabilirsiniz. Ailede bir bireyin sağlık problemine de yardımcı olmanız gerekebilir. Özellikle annenizin ve babanızın bir rahatsızlığı varsa onları kontrol amaçlı bir doktora gözükmeleri için ikna edin.

Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Neptün’ün güzel açısıyla beraber uzun zamandır hayal ettiğiniz evi bulma şansı yakalayabilirsiniz. Vega sabit yıldızı da hem aile hem ev konusunda şansınızın açık olduğunu gösteriyor.

Dengede olmayı unutmayın. İşkolik olmanız, aileye yeterince ilgi göstermiyor olmanız tepkilere yol açabilir. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, öfke patlamalarına sebep olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Venüs-Yay burcu dönemi, finansal anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir.

Bereketli, şanslı bir dönem sizi bekliyor. Endişeler yok olur, iyimserlik yükselir. İnancınız ve pozitif düşünmeniz size yeni kapılar açar. Her işten zevk alırsınız, arzu ettiğiniz alışverişleri yaparsınız. Ancak ufak bir tavsiyede bulunayım. Har vurup harman savurmayınız. Çünkü gereksiz birçok ürünü aldığınızı daha sonra fark edersiniz. Sevdiklerinize hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider.

Akrep burçları iş hayatında daha aktif ve yoğun olabilirsiniz. Özellikle satış, pazarlama, iletişim ve reklam sektörlerinde çalışanlar bu yoğunluğa daha da fazla hissedebilirler. Tempolu çalışmanızın ileride faydasını göreceksiniz.

Güneş tutulmaları yeni başlangıçlar için idealdir. Bu dönemde elde ettiğiniz başarıların meyvesini ileriki zamanlarda toplayabilirsiniz. Satürn’ün kavuşumda olması, disiplinli ve kararlı olduğunuzda her şeyi yapabileceğinizi gösteriyor. Özellikle edindiğiniz yeni çevreler size yeni fırsatlar sunabilir. Bu sebeple davet edilen her yere gitmeye çalışın.

İletişim trafiğinden yorgun düşebilirsiniz. Toplantılara girmekten uykusuz kalabilirsiniz. Unutmayın, Satürn sabrı sever ve sabırla yaptığınız her şeyde başarılı olacaksınız. Vega sabit yıldızı da yeteneklerinizi ortaya koyduğunuzda bulunduğunuz ortamda parlayacağınızı gösteriyor.

Neptün’ün açısı da hayalinizdeki hedefe erişmeniz için sizi destekliyor. Bu tutulma diğer taraftan kardeşinizle ve akrabalarınızla ilgili konularda da yeni bir gelişme yaşayabileceğinizi gösteriyor.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Şansın yüzünüze güldüğü bir dönemdesiniz. Bir de Jüpiter’i hesaba katarsak yaşam sevinci, kısmet, bereket, fırsatlar zamanı diyebiliriz. Yeni tanışmalar, bağlantılar, görüşmeler sürecin olumlu seyreden yansımalarıdır. Seyahatler verimlidir.

Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşam canlanır. İnsanların dikkatini kolayca kendinize çevirirsiniz. Sizi aktif olmaya, ilişkiler kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmanın, ticari ve iş anlamında güçlenmenin işaretçisidir. Zorlukların üstesinden gelirsiniz. Pek de zorlanmazsınız desem yeridir.

Pozitif yaklaşımlarınız size yeni bir çevre kazandırır. Yaptığınız iş, uğraştığınız alanlarda size fırsatlar getirir. Sizinle tanışmaktan her anlamda zevk duyarlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgürce karar verirsiniz.

Maddi gelirinizde artışlar olabilir. Maaşınız artabilir, ek prim alabilirsiniz veya hiç aklınızda olmayan bir iş teklifi alırsınız hayat standartınız yükselir. Tabii ki Satürn’ün kavuşumda olduğu bir tutulmada her şeyin havadan düşmesini beklememelisiniz.

2 Aralık’a kadar hayatınızın en şanslı dönemlerinden birindesiniz. Bu yıl 2015-2017 arası yaşadıklarınızı unutturacak güzellikte olacak. Tutulmalarda da maddi konular için çaba harcadıkça hayatınızın bu bölümü de sorunsuz ilerleyecek.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

İç dünyanızın zenginliği, ruhun kendini özgür hissetmesi bu döneme rastlar. Pozitif düşüneceğiz, rahatlayacağız. Oğlaklar her şey düzenli olsun isterler. Ancak biraz da insanın kendine zaman ayırması gerekiyor. Hobilerimize zaman ayırabiliriz.

Hayatı denetlemekten vazgeçelim. Sorumluluk alayım diye kendimizi yormayalım. Hafta sonları kısa turlara katılalım. Kitap okuyalım. Gezelim. Değişik yerler keşfedelim. Keyiflendiren, güldüren, kafamızı boşaltmamızı sağlayacak eğlenceli aktivitelere katılalım. Venüs geçişini zenginleştiren bir başka önemli seyir, Jüpiter ışıltısıdır.

Bilge yönleriniz hayatı farklı bir pencereden görebilme ve kendinizi geliştirme yönünde son derece verimlidir. Hani eskilerin deyimiyle ayan beyan oldu derler. Hissedişler öylesine zengindir ki, yaşamsal bir meditasyon gibidir. Hayatın zorlu karmaşık yönlerini yaşamış ve idrak etmiş Oğlaklar için bu süreç karamsarlığı geride bırakıp, özündeki güzelliklerle buluşma vaktidir.

Sizin burcunuzda 6 Ocak’ta gerçekleşen Güneş Tutulması uzun zamandır hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için eyleme geçmenizi sağlayacak. Belki işinizi değiştirmek istiyordunuz ama cesaret edemiyordunuz. Belki de partnerinizle probleminiz var ama bir türlü çözüme ulaştıramıyordunuz.

Bu tutulma konu ne olursa olsun, odak noktanızın kendiniz olacağını gösteriyor. Önce “ben” diyeceğiniz bir süreç başlıyor. Satürn’den etki (transit) aldığınız bir dönemden geçiyorsunuz, ama unutmayın diğer burçların Satürn’den etkilenmesiyle, siz bir olamazsınız. Satürn sizin yöneticinizdir; evet zorlar ama çok güzel fırsatlar da sunar.

Diğer burçlar bu zor enerjiyle doğmadıkları için daha zor geçirirler. Bu yüzden ben Oğlak burçlarının hem bu tutulmalarda hem de Satürn etkisiyle yola devam ederken güçleneceklerini düşünüyorum.

Hayattaki zorluklara ve üstesinden gelmeye hep alışık olan bir burçsunuz. O yüzden bu tutulma döngülerinde bilin ki, hangi konu da zorlanırsanız zorlanın başka bir taraftan hayat size her zaman gülecektir.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Sosyal yaşamınız canlanıyor. Bir de Jüpiter-Yay geçişini hesaba katarsak, pozitif düşünmenin, inanmanın, hayalleri gerçek kılmanın işaretçisidir. Kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Aktif olmak isteği, size yeni fırsatlar getirir. Güçlü bağlantılar kurulur. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovaların hayatına yeni birisi girer.

Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur. Plan ve projeler yenilikçi bir hevesle hazırlanır. Sizinle aynı yolda ilerleyecek güçlü insanlarla tanışılır. Fazla çabalamadan bir çok şey yapabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olursunuz. İnsanları bir araya getir, etkinlik düzenlersiniz. Bilginizi geliştirirsiniz. Yabancı ülke bağlantılı işlerde başarı kazanırsınız.

Belki de mutsuz olacak bir durum yok, siz hedeflerinizi çok yüksek tutuyor olabilirsiniz. Bazen de korkularınız size engel olabilir. Bir şeyi kaybetme korkusu olabilir veya olumsuz sonuçlanır diye hiç eyleme geçmediğiniz durumlar da sizi engellemiş olabilir.

Şimdi bu tutulmayla artık zihninizde yarattığınız bu durumları kırıyorsunuz. Korkuysa üstüne gidiyorsunuz, süregelen bir alışkanlıksa bırakıyorsunuz. Kova burçları daha çok zihinde yaşar. O zihin karışık olduğunda da siz de hayattan zevk alamazsınız. Duygusal hayatınızda da çözmeniz gereken konulara açıklık getirmek isteyeceksiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 7 – 13 Ocak haftalık burç yorumları

Bu dönem, egomuzu öne alacağımız bir zaman dilimidir. Yeteneklerimizi gösterme fırsatı bulabiliriz. Bir de Jüpiter-Yay burcu geçişini hesaba katarsak, bu süreçte sosyal ağınız güçlenir. İnsanlar sizi tanır, yaptığınız işi beğenir ve sizinle çalışmak ister. Eskiye değil yeniye yer açılır. Bazen işvereniniz veya siz kendi işinizde değişiklik yaparsınız.

Göreviniz veya durumunuz gereği, bilgilenme, araştırma, yolculuklar gündeme gelebilir. Ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Bu dönemde önyargılarımızı geride bırakacağız. Bu hareketliliğe ayak uyduracağız. Yazacağız, konuşacağız, kendimizi gösterme fırsatı bulacağız.

Fırsatların karşınıza çıktığı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Bu fırsatlar özellikle iş hayatınızla ilgili olabilir. Bulunduğunuz çevrelerden takdir görebilirsiniz. Satürn’ün bu tutulma derecesiyle kavuşum yapması, elde edeceğiniz başarıların kendi emeğiniz sayesinde olacağını gösteriyor.

Eğer ki insanlar dönüp sizden bahsediyorsa, bilin ki o duruma gelebilmek için çok çabalamışsınızdır. Aslında bu tutulma bir şekilde emeklerinizin karşılığını gördüğünüz bir zaman dilim olacak. Evet hala çok emek harcamanız gerekecek, durup buraya kadarmış demeyeceksiniz. Siz çabaladıkça dileklerinizin kabul olduğunu, hep olmak istediğiniz yere ulaştığınızı göreceksiniz. Zorluklar olduğunda kesinlikle hedeflerinizden vazgeçmeyin.

Sonunun güzel olacağını şimdiden bilin. Neptün ile tutulma derecesinin olumlu açısı, hayallerinizin gerçek olması için size destek verecektir. Vega sabit yıldızının da tutulmada rol almasıyla, bulunduğunuz çevrede bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Dostlarınızdan da destek görebilirsiniz.

Detaylı yorumlar için: Astromeri.com – Mynet.com


İndigo Dergisi Astroloji yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.