Astroloji: Ocak 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Ocak 2019 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ocak 2019 aylık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

KOÇ Burcu Ocak 2019’da yapman gerekenlerle yapmak istemediklerin arasında kalıyorsun. Özel hayatında bedeli ağır olan bir unutma süreci yaşadıysan toparlanıyorsun. Kalbinle fikirlerin bir süre çelişebilir. Hayatına istediğin şeyleri çekme noktasında enerjini kullanabilirsin. Bunun işe yarayacağından emin olabilirsin.

İş istiyorsan iş aşk istiyorsan aşk. Şans senden yana. Borçların varsa gözünü korkutmasın, bir süre sonra hepsini kapatmış olacaksın. Eline geçecek olan sürpriz bir para ya da beklenmedik karşına çıkan bir fırsat buna sebep olacak. Yüzleşmen gereken ne varsa yüzleş ve olumlamaya bırak.


Yeni Ay ve Dolunay Koç burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile kendini değişimin içinde bulabilirsin. Bu değişime senin ne derece hazır olduğun çok önemli. Kendini ne yönde telkin edersen o yönde ilerleyeceksin. O nedenle hiçbir konuda kapanmamalısın. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle güvende hissedeceksin. Girişimde bulunduğun birkaç konuda sonuç alıyorsun. Geçmişte yaşanan bir kırgınlık hayatındaki bir gelişmeyle son buluyor.

Koç Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Koç Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da yeniden şekilleniyor. Evliysen kendini geliştirdiğin noktada eşini de teşvik ediyorsun. Fikir çatışmalarınız bu şekilde ortadan kalkabilir. Onun ailesi ile arasında yaşanan bazı meselelere dahil olmamaya çalış. Bırak herkes sorumlu olduğu alanda mücadele versin.

Haklıyken haksız duruma düşmemek için bazen duyarsız olmak gerekiyor. Süren bir birlikteliğin varsa daha da güzelleşiyor. Birlikte ciddi kararlar alıyorsun, son derece eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. Bekar bir koçsan yaşaman olası deneyimlere sen bile inanamazsın. Ama bunun için kendini önce akışa bırakmalısın.

Koç Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Koç Burcu aile ve ilişkilerinde öldürdüğün duygular yeniden canlanıyor. Kırgınlıklar geçmişte kalıyor. Daha sağlıklı düşüneceğin zamanlara dahil oluyorsun. İnancınla birlikte düşüncelerin değişiyor ve olmak istediğin kişi olmaya başlıyorsun. Sakinliğin ve neşeli tavırların çevrenin olumlu tepkisine neden oluyor. Kendine olan güvenin yükseliyor ve korkularından arınıyorsun. İş hayatın veya kazancın konusunda da yakın çevrenin desteğini alacaksın.

Koç Burcu Ocak 2019 Sağlık

Koç Burcu Ocak 2019’da sağlığında belirgin şekilde iyileşme görünüyor. Kronik rahatsızlıklar yok denecek kadar azalıyor. Kendini düşünce gücüyle tedavi ediyorsun. Bilgisayar başında ya da telefonda aşırı kalıyorsan vücudunda buna bağlı olarak ağrılar oluşabilir. Bu duruma gün içinde yapacağın egzersiz ve kalma süresini kısaltarak çözüm bulabilirsin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

BOĞA Burcu Ocak 2019’da her zamankinden daha şanslı olacaksın. Unutamayacağın başlangıçlar yaşayacaksın. Bekarsan yeni bir aşk, almak istiyorsan bir ev alabilir ya da çok istediğin bir işe sahip olabilirsin. Evliysen eşinle birlikte bebek sahibi olma kararı da alabilirsiniz. Hayatında her türden olumlu olasılığa yer var.

Maddi açıdan imkanların genişliyor. Borçların varsa kapatıyor ya da büyük bir kısmını ödüyorsun. Çevrende anlaşamadığın bazı insanlardan tümüyle uzaklaşacaksın. Mekan, yer, şehir değiştirebilirsin. Uzun süredir çözüme ulaşmayan bir konuda sonuca varıyorsun.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile büyük kararlar alabilirsin. Fiziksel yönden de büyük bir değişimin içine giriyorsun. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle eskiden çıkıp gelen kişi ve konular seni rahatsız edebilir. Ardında kalana dönüp bakmamanı öneriyoruz.

Boğa Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Boğa Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da tarihinde sürpriz içeriklere sahip. Maddi kaygılarının sona ermesiyle daha da rahatlıyor, içinden geldiği şekilde davranıyorsun. İkna etme özelliğin en üst seviyede. Duvarlarını yıkacak, kendini hiç yaşamadığın duyguların içinde bulacaksın. Aklında biri varsa bu ay ona sahip olabilirsin. Kalbin boşsa ve çalışıyorsan iş yerinden biriyle yakınlaşabilirsin. Çevrende sana ilgi duyanlara karşı daha anlayışlısın. Bir anda kestirip atmıyor, düşünüp değerlendiriyorsun.

Boğa Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Boğa Burcu aile ve ilişkilerinde çok sabırlısın. Biraz da takmıyorsun. Olan bitenin sınırları dışında gezinecek, detayları kendine sorun etmeyeceksin. Hukuksal bir süreç netlik kazanıyor. Aile büyüklerinden biriyle ilgili alınması gereken karar alınıyor. Bunun da tümüyle dışında yer alıyorsun. Aile içinde kendi sorumluluklarının dışında sana yüklenmek istenen sorumluluklara yanaşmayacaksın.

Boğa Burcu Ocak 2019 Sağlık

Boğa Burcu Ocak 2019’da sağlığında stres odaklı sorunlar oluşabilir. Gelip geçici rahatsızlıkların büyümemesi için hava değişikliği yapabilirsin. Her şey senin elinde. Neyi nasıl istersen öyle olacak. Şekillendirmek istediğin şeylere karar vermen yeterli. O nedenle kafana takma ve yolunda ilerlemeye devam et sevgili Boğa Burcu.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

İKİZLER Burcu Ocak 2019’da hedefler zorlaştıkça daha büyük sorumluluklar alıyorsun. Aşamam dediğin duvarları aşıyorsun. Hayatın hızlı şekilde düzene oturuyor. Her şeyin yolunda ilerlemesi ve karşına çıkan fırsatlar seni korkutmasın. Sahip olduğun her şeyi kat ve kat artırmaya hazır ol.

Sanal dünyadan biraz daha uzak kalırsan her anlamda iyi edersin. Gerçek hayat sana tüm kapılarını açmış durumda. Sınırları aşman için önünde hiçbir engel yok. Tek başına da olsa inanılmaz yollar kat edeceksin. Aşk hayatında duygularını olduğu gibi kabul ediyor, şartlandırmıyor, yön vermiyorsun.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile paran cebine sığmıyor. Elini attığın her şey kazanca dönüşüyor. Tabi harekete geçer ve fırsatları değerlendirirsen. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle yapboz parçaları birleşiyor. Kafandaki soru işaretlerinin cevabını buluyorsun. Yaşama duyduğun heyecan artıyor.

İkizler Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

İkizler Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da zihin bulanıklığından kurtuluyor. Ortalama gelirinin artmasıyla kendini rahatlamış hissediyorsun. Bu da özeline yansıyor. Duygularını daha iyi şekilde ifade edeceksin. Anlaşılmak gibi bir derdin olmayacak. Sevdiğin insanın ruhundaki ağırlığa önem veriyorsun. Rutinden çıkmak için yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Sorunlu şekilde devam eden bir birlikteliğin ya da evliliğin varsa iyileşmesi yönünde mücadele vereceksin. Yakın zamanda aldatıldıysan kesinlikle bitireceksin.

İkizler Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de İkizler Burcu aile ve ilişkilerinde öncelikler değişiyor. Karar verdiğin ölçüde ve çizgide hareket ediyorsun. Aile ve yakın çevreden bazıları ile görüşmek istemeyeceksin. Hayatına doğru şekilde yön vermek için buna ihtiyacın var. Başkaları yüzünden ödediğin bedeller bitti. Bir daha aynı hataları tekrarlamak istemiyorsun. Sevdiklerinin mutlu haberini alarak sen de mutlu olacaksın. Arkadaş çevrenle daha sık bir araya gelmeye başlıyorsun.

İkizler Burcu Ocak 2019 Sağlık

İkizler Burcu Ocak 2019’da sağlığında şifa buluyorsun. Arada yaşayabileceğin sıradan rahatsızlıklar dışında bir şey belirmiyor. Stres yönetiminde iyisin. Sporu daha fazla önemsiyorsun. Neşeli ve aktif tavrınla etrafındakilerin enerjisini de dengeleyeceksin. Sevilen ve aranan biri olmak seni mutlu ediyor.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

YENGEÇ Burcu Ocak 2019’da dönüm noktası olabilecek olaylar yaşayabilirsin. Karşına çıkan fırsatlar her zamankinden farklı olacak. Özellikle kazancında belirgin bir artış söz konusu. Bu yöndeki değerlendirmelerin oldukça isabetli. Seni anlamayan, saygı duymayan insanlardan biraz daha uzaklaşıyorsun. Aynı zamanda fikirlere de açıksın.

Tümüyle kendi doğrularını değil, önemsediğin insanları da dikkate alıyorsun. Arkadaş çevrenden ikiyüzlü birinin oynadığı oyunu görüp bozacaksın. Anne ve babana karşı daha anlayışlı ve duyarlısın. Ailedeki bazı ön yargıları kırıyor, birlikte hareket ediyorsunuz.

Yeni Ay ve Dolunay Yengeç burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile eğitime ve bilgiye daha fazla önem veriyorsun. Yarım kalan ya da almak istediğin bir eğitim planı içine gireceksin. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle stratejik birkaç adım atıyorsun. Atacağın bu adımlardan uzun vadede başarı elde edeceksin. Bununla birlikte kimlerle iş birliği yaptığın son derece önemli. Sana zaman kaybettiren insanlardan uzaklaş.

Yengeç Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Yengeç Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da çalışma ve günlük hayatına yenik düşebilir. Özelini bir süre ihmal edebilirsin. Çalışma hayatın ve günlük uğraşlardan arta kalan zamanda partnerinle geçirdiğin zamanlar sana yetmiyor. Yine en büyük desteği de onsan alıyorsun. Aranızdaki bağ daha da güçleniyor. Her geçen gün daha fazlasını istemek yerine sağlam bir birliktelik ve huzur arayışındasınız. Bekarsan sanal ilişkiler yaşama ihtimalin büyük. Ancak ciddi adımlar atmıyor, sorumluluk almak istemiyorsun.

Yengeç Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Yengeç Burcu aile ve ilişkilerinde samimiyet var. Yeri geldiğinde sert tavrını ortaya koyuyorsun. Yakın çevreden ahlak timsali oynayanların ahlaksızlıklarını ortaya çıkaracaksın. Dürüstlüğe en çok ihtiyaç duyanların ikiyüzlülüğünü yüzlerine vuruyorsun. Yeteneklerini ve kazanımlarını ezip geçmelerine izin vermiyorsun. Senden hiç beklenmeyen tavırlar içine girebilirsin. Aileni ve sevdiklerini korumacı tutumun herkes tarafından takdir ediliyor.

Yengeç Burcu Ocak 2019 Sağlık

Yengeç Burcu Ocak 2019’da sağlığında kilo almaya veya vermeye meyillisin. Beslenme düzenini korkmakta zorlanabilirsin. Ayak üstü yemeler, öğün geçiştirmeler önce bedenini dolayısıyla sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Takviye gıdalar işe yaramayabilir. Her şey yolunda giderken sağlık sorunları ile boğuşmak zorunda kalabilirsin. O nedenle sağlığını diğer uğraşların önünde tutman gerekiyor.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

ASLAN Burcu Ocak 2019’da ne düşünürsen o olacaksın. Hayatı öğrene öğrene ilerliyorsun. Geçtiğimiz dönemdeki deneyimlerin parayla satın alınamayacak türden. Şimdi her yöne şaha kalkma zamanı. İşse iş, aşksa aşk. Ne istiyorsan o. Sen yürü onlar sana zaten koşuyor. Damarlarında akan kanın tazeliğini hissedeceksin.

Özgürlüğünü eline alıyorsun. Daha çok okuyor, çalışıyor, gelişiyorsun. Her şeyin en fazlası geliyor. Birikimin bu ay başından itibaren artıyor. Karşına çıkan fırsatların hiçbir basit fırsatlar olmayacak. Seçim noktalarında emin olmadan adım atmamalısın. Sağlığında yüzyılın en iyi zamanındasın. Aşk hayatında hiç acele etme. Gelmesi gereken hayatına paşa paşa geliyor.

Yeni Ay ve Dolunay Aslan burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile bir zamanlar hayalini kurduğun şeyler oluşmaya başlıyor. Gözlerini oğuşturabilirsin ama yaşadıkların tümüyle gerçek sevgili Aslan Burcu. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle hayatındaki yükseliş son hız devam ediyor. Sorumlulukların hiçbiri sana ağır gelmiyor. Yaşamın tadına varacaksın.

Aslan Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Aslan Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da çok renkli. Karar vermek zorunda kalmıyorsun. Her şeyi akışına bıraktın. Kendini hayatın dengesiyle uyumluyor iyi de ediyorsun. Enerjin inanılmaz güzel. Çevrendeki insanları da bu anlamda çok etkileyeceksin. Özel hayatındaki insanın kıskanç tutumları ile karşılaşabilirsin. Onu da iyi şekilde dengeleyeceksin. Gelecek adına ciddi adımlar atmayı düşünmesen de kalbinde ciddi duygular hissedeceksin. Evliysen ve evliliğinden memnun değilsen kendi içinde planlar yapabilirsin. Şimdilik her şeyi stabil hale getireceksin. Mutluysan her şey daha iyi olacak. Bekarsan hayat sana güzel sevgili Aslan Burcu.

Aslan Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Aslan Burcu aile ve ilişkilerinden biraz uzak. Yakınlarınla görüşüyorsun ama çok sık değil. Öyle ki telefon etmeye bile fırsat bulamayabilirsin. Aile büyüklerini ziyaret etmek isteyecek ama bu ay bunu maalesef gerçekleştiremeyeceksin.

Biriyle arandaki kırgınlık devam ediyor. Çok da kafana takmıyorsun. Haklı olduğun noktada sonuna kadar dimdik duracaksın. Yakın çevrenden bir arkadaşından iş teklifi alabilirsin. Bunu değerlendirirken o anki şartlara odaklanırsan yanlış kararlar alabilirsin.

Aslan Burcu Ocak 2019 Sağlık

Aslan Burcu Ocak 2019’da sağlığın çok iyi. Kendini ruhen ve bedenen muhteşem hissedeceksin. Başkalarına zor gelen, enerji gerektiren işler sana kolay gelecek. Çevre ile olan ilişkilerindeki iyilik hayatına sıhhat olarak yansıyor. Kazandıkça daha iyi olacaksın. Dış görüntünde önemli değişimlere gidebilirsin. Estetik yaptırmayı düşüneceksin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

BAŞAK Burcu Ocak 2019’da bakış açın tümüyle değişiyor. Olan biten için çevrendekileri suçlamayı bırakıyor kendine dönüyorsun. Hedeflerin ve yapmak istediklerin için farklı yollar izleyeceksin. Doğru insanlarla yapacağın doğru iletişim seni yukarılara taşıyabilir.

Öncelikle ne istediğini belirlemeli sonra karar almalı ve arkasında durmalısın. Aynı yerde sayarken hiçbir şeyin düzelmeyeceğini biliyorsun artık. Kişisel harcamaların ve seyahatler artabilir. Bu seni korkutuyor ama bu gibi düşüncelerle maddi imkanlarını yönlendirmen tam bir hata oluyor. Senin için gelen fırsat ve yeniliklerin sınırı yok; tabi ki değerlendirebilirsen.

Yeni Ay ve Dolunay Başak burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile zirveye tırmanacağın yolun ağzına geliyorsun. İlk etapta ilerleyip ilerlememekte kararsız kalabilirsin. Değişmesini istediğin şeyler için bunu yapmalısın. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle işine gücüne odaklanıyor caydırıcı etkileri umursamıyorsun.

Başak Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Başak Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da tarihinde beklentinin üzerinde. Evliysen eşinle birlikte huzurun tadına varacaksın. Çevrenizdeki rahatsızlıklardan uzak duracaksınız. Aynı fikirde buluştuğunuzda hiçbir konuda sorun yaşamıyorsunuz. Birlikteliğin varsa inişleri ve çıkışlarıyla her anlamda tatmin olacağın bir dönem. Bekar Başak Burcu aşk hayatında Ocak 2019’da mavi boncuk dağıtanlara yer yok. Güçlü, kendine güveni olan, sağlam karakterli bir ilişki istiyorsun. Ciddiyetsiz ilişkiler sana göre değil.

Başak Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Başak Burcu aile ve ilişkilerinde finans konuları ön planda. Elden çıkması gereken bir mal veya para konuşuluyor. Miras gibi bir durumun aileyi üç parçaya bölmesi söz konusu olabilir. Ödün vermek zorunda kaldığın durumlar seni rahatsız ediyor.

Çoğu yerde susmak ve zamanı kollamak zorundasın. Akıllı hareket edersen sen kazanırsın. Çevreyle ilişkilerinde iyisin. Olan biteni ve hayatına dair detayları anlatacağın kişileri iyi seçmelisin. Bazıları ikili oynuyor. Bunları fark etmen de uzun sürmeyecek sevgili Başak Burcu.


Başak Burcu Ocak 2019 Sağlık

Başak Burcu Ocak 2019’da sağlığınla ilgili büyük sıkıntılar yaşamıyorsun. Seni meşgul eden günlük yaşam biraz daha yorucu olabilir. İhtiyaç duyduğun anlarda kendine zaman ayırmayı ihmal etme. Stres kaynaklı ortamlar kısa süreli geçici ruhsal rahatsızlıklara neden olabilir. Bu tür ortamlarda bulunup bulunmamak da tamamen senin seçimin. Sağlık sorunlarının tümden yok olmasını istiyorsan seni geren, yıpratan kişilerden mümkün olduğunca uzaklaş.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

TERAZİ Burcu Ocak 2019’da kapanan kapıların ardından yenileri açılıyor. Yakın zamanda girişimde bulunduğun şeylerin geri dönüşlerini alıyorsun. Aklından geçenler üç aşağı beş yukarı gerçekleşiyor. Hayatındaki duvarların hepsi şeffaflaşıyor. Duygularını ifade konusunda daha iyisin. Özel hayatında istediğin ölçüde bir ilişki yaşayacaksın.

Sayılar, semboller, şifreler ve komutlar hepsi senin için bir anlam ifade ediyor. Karşına çıkan şeylere farklı anlamlar yüklüyorsun. Hislerin boşa çıkmıyor. Ay ortasından sonra ev ya da eşya değişimi söz konusu olabilir. Yeni sorumluluklar ve geçici kısa süreli sıkıntılar yaşamına renk katar nitelikte.

Yeni Ay ve Dolunay Terazi burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile evrenin sana gönderdiği mesajlara dikkat kesiliyorsun. Yeni farkındalıkların oluşacağı farklı bir sürece adım atıyorsun. Bakış açın tam tersi yönde değişerek gelişiyor. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle canını yakan şeyleri geride bırakıyorsun. Yüreğinde gereksiz yere taşıdıklarını artık kendine yük etmeyeceksin.

Terazi Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Terazi Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da biçimleniyor. Birlikteliğin varsa ve partnerin senden bir karar almanı istiyorsa hemen olmasa bile ay sonuna doğru o kararı alıyorsun. Aranızdaki uyum iyi olabilir ama karar almanı güçleştirecek başka şeylerin olması seni bir anlamda düşündürüyor. Aklınla değil de kalbinle ilerlemen daha doğru olacaktır. Sevgi her şeyin üstesinden gelecek güçtedir sevgili Terazi Burcu. Yalnızsan hayatına ciddi etkisi olabilecek biri girebilir. Zamanla her şey daha da güzel olabilir.

Terazi Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Terazi Burcu aile ve ilişkilerinde iyi zamanlar yer alıyor. Anne, baba, kardeş, kuzen gibi aile bireyleri bir araya gelerek daha da güçleniyorsun. Yükünü taşıdığın şeyler azalıyor. Aranızda yapacağınız iş birliği ile bütünlüğü koruyorsunuz. Arkadaşlıkların da gayet iyi ilerliyor. Fesatça bulduğun bir iki kişinin davranışını bir süre kafana takabilirsin. Ancak unutma onları sen önemsediğin kadar önemliler.

Terazi Burcu Ocak 2019 Sağlık

Terazi Burcu Ocak 2019’da sağlığında sıkıntı oluşmuyor. Genel olarak iyisin. Bazı günler ardı ardına kendini halsiz ve yorgun hissedebilirsin. Bedenine biraz daha özen göstermen iyi olacaktır. Erken yıpranmamak adına dinlenme zamanlarını atlamaman gerekiyor. Kötü alışkanlıkların varsa mümkün mertebe uzaklaşmaya çalış.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

AKREP Burcu Ocak 2019 ile yoğun bir zamana geçiş yapıyorsun. Özellikle maddi anlamda birçok sürprizler karşılaşman olası görünüyor. Yeni koşullar yeni sorumluluklar demek. Zorlanmalara da hazır olmalısın. Duygusal yaşamın renkleniyor.

Seni bunaltan, yoran konulardan uzaklaşıyorsun. Eskiye oranla daha güçlü ve kararlısın. Sosyal çevre ile olan ilişkinde daha tedbirlisin. Herkesi hemen hayatına almıyor, sorguluyorsun. Bu ay çözüm beklediğin konuların birçoğuna çözüm getireceksin.

Yeni Ay ve Dolunay Akrep burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi karşına güvenebileceğin ve bu yönde ilerleme kaydedeceğin işler çıkarıyor. Olayları doğru şekilde analiz edersen umduğundan çok kazanabilirsin. Hırsla ve anlık duygularla hareket etmemen gerekiyor. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisi planlı çalışman gerektiğini işaret ediyor. Önüne çıkan engellere yönelik yeni hedefler belirliyorsun.

Akrep Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Akrep Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da biraz geri planda. Birlikteliğinde ihtiyacın olan düzeni tam sağlayamasan da sakinlik oluşuyor. Romantizme zaman ayıramıyorsun. Yaşadığın sorunlara karşı daha duyarlısın ve toparlamak isteyeceksin. Bu anlamdaki girişimlerin karşılık buluyor. Özel hayatında son sözü söyleyen hep sen oluyorsun. O nedenle ne istediğini iyi bilmeli ona göre hareket etmelisin. Kalbin boşsa bu ay kalbinin ritmi değişmiyor. Karşına çıkan aşk fırsatları ciddi boyutta değil sevgili Koç Burcu.

Akrep Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Akrep Burcu aile ve ilişkilerinde tüm sıkıntıların ortadan kalması yönünde davranıyorsun. Daha fazla sorun istemiyor, bunu da dile getiriyorsun. Sahip olduğun bir mala veya eşyaya göz dikilmesi söz konusu. Bunu hissederek gerekli önlemleri alıyorsun. Bu ay varlığında rahatsız olduğun insanlardan hiç düşünmeden uzaklaşıyorsun. Çalışıyorsan iş değiştirmeyi düşünebilirsin. Birden fazla seçenek arasında kararsız kalabilirsin. Seninle birlikte çalışmak isteyen birisi olacak. Ona çok güvenmemelisin.

Akrep Burcu Ocak 2019 Sağlık

Akrep Burcu sağlığı Ocak 2019 tarihinde belirgin şekilde iyileşiyor. Sık sık yaşadığın soğuk algınlığı bile ortadan kalkıyor. Bağışıklığın güçleniyor. Bedenen ve ruhen iyi seviyelere yükseliyorsun. Bunun sebebi seni yığratan dış etkenlere karşı duvar örmen oluyor. Olumsuzluklardan ve olumsuz düşüncelerden uzak durduğun sürece daha sağlıklısın sevgili Akrep Burcu.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

YAY Burcu Ocak 2019’da beklentilerin değişiyor. Genel olarak hayatının her alanında şanslısın. Beklentilerinde aşırıya kaçmazsan hayal kırıklığı yaşamazsın. Karşına sürekli bir sorumluluk çıkacak. Almak istediklerini alarak yola devam etmelisin. Hayalini kurduğun şeyleri elde etmek istiyorsan seçimlerini iyi yönde belirlemelisin. Kendini hep bir yol ayrımında hissedebilirsin. Bu bir şeylerin artık düzene giremesi gerektiğini işaret ediyor. Yaşamdan oldukça keyif alacağın bu ay doğru hamleler yapman son derece önemli sevgili Oğlak burcu.

Yeni Ay ve Dolunay Yay burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile para alanında canlanma yaşanıyor. Çalışıyorsan ortaya çıkan farklı durumlara ayak uydurman gerekecek. Mücadelen kadar kazanacaksın. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle özel hayatında kararsızlığına yenik düşüyorsun. Bir süre daha beklemek isteyecek bu sebeple riske gireceksin.

Yay Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Yay Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da tarihinde denge kurmaya çalışıyorsun. Duygularını en dipte ve tutkulu şekilde yaşıyorsun. Her ne olursa birlikteliğine zaman ayırıyorsun. Bu açıdan problem oluşmuyor ancak gelecekle ilgili sorumluluklardan kaçıyorsun.

Bazı şeyler için erken olduğunu düşüneceksin. Ertelediğin noktada boşluklar oluşabilir. Partnerinin sabırsızlığı senin kararsızlığınla bir araya geldiğinde kopmalar yaşanabilir. Bekar Yay Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da renkli ve heyecanlı yapısıyla dikkat çekiyor. Ayın konuşulan ismi sen oluyorsun.

Yay Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Yay Burcu aile ve ilişkilerinde eglenceli zamanlar geçiriyorsun. Yaşamın koşuşturmacası içinde gülmeyi ihmal etmiyorsun. Arkadaş çevrende olup bitenlerden haberdarsın. İlişkilerinde cömert davranışların ve fedakarlığın ile dikkat çekiyorsun. Konu ailen olduğunda kendini hemen ortaya atacaksın. Geçmişte kalan kırgınlıklara takılmıyorsun. Kardeş veya kuzeninin bir konuda senden destek istemesi olası görünüyor. Birlikte ufak çaplı bir işe gireşebilirsiniz.

Yay Burcu Ocak 2019 Sağlık

Yay Burcu Ocak 2019’da sağlığınla ilgili sıkıntı yaşamıyorsun. Ufak tefek kazaları ve rahatsızlıkları büyütmeyeceksin. Süregelen sağlık problemlerinde iyileşme gözleniyor. Ruhsal ve psikolojik anlamda en üst seviyelerdesin ve kendini bu yönde her geçen gün daha güçlü hissedeceksin. Kendini kötü hissettiğin zamanlar yok değil. O gibi zamanlarda hobilerine yönelerek rahatlayabilirsin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

OĞLAK Burcu Ocak 2019’da hayatında denge isteyen konular var. Yaşananları, anlık şeyleri dramatize etmemekte fayda var. Neye nasıl baktığın önem kazanıyor. Çok ufak bir şeyi kafana takarak büyütürsen ortaya devasa sorunlar çıkabilir. İç dünyandaki karmaşık yapıyı çözmeye çalışma. Değişeme karşı direnme ve bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmeye bak. Sen değiştiğinde her şeyin değiştiğini göreceksin sevgili Oğlak Burcu.

Yeni Ay ve Dolunay Oğlak burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile iletişimde sıkıntı yaşanabilir. Kardeşlerin, anne-babanın dahil olduğu konularda hassasiyet var. Yapıcı olman gereken bir zaman. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle duygusal yaşamında alacağın kararlara önem vermen gerekiyor. Her zamankinden farklı düşünerek farklı bir yola girebilirsin.

Oğlak Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Oğlak Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da tarihinde tek çizgide ilerlemiyor. Bir ilişkin varsa partnerinin her zamankinden daha anlayışlı olması gerekiyor. Ruhsal boyutta yaşadığın kişisel eksiklikleri aşman için zamana ihtiyacın var. Kimsenin çözüm olamayacağı türden şeyler hissediyorsun.

Senin hayatında aşkın önüne koyduğun öncelikler var. Sorularına alamadığın cevaplar kafanı karıştırıyor. Her şeyden emin olana kadar bu böyle olacak. Bekar Oğlak Burcu aşk hayatında Ocak 2019’da yeni tanışmalar var. Duygu ve düşünce anlamında etkileneceğin biriyle yeni bir yola çıkabilirsin.

Oğlak Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Oğlak Burcu aile ve ilişkileri iyi şekilde devam ediyor. Geçmişte yaşanan bazı anlaşmazlıkların zaman zaman su yüzüne çıkması büyük sıkıntı yaratmıyor. Aileden birinin buna sebep olduğunu düşünerek uyarabilirsin. Çevrendeki insanlara göre farklı tavır sergiliyorsun. Sevdiğin aile bireylerini anlamaya çalışıyor, onlara hak ettiği değeri veriyorsun. Sosyal çevre ile olan uyumun artıyor. Arkadaşlar arası rutin buluşmalarınıza daha fazla önem veriyorsunuz.

Oğlak Burcu Ocak 2019 Sağlık

Oğlak Burcu sağlığı Ocak 2019’da ortada görünüyor. Sen sağlığına özen gösterdiğin sürece rahatsızlanmıyorsun. Ancak ipin ucunu bıraktığın anda her şey raydan çıkabiliyor. Bu ay her zamankinden fazla enerjiye ihtiyaç duyacaksın. Sağlık konusunda tedbiri elden bırakmamalısın. Stresli anlarda sakinliğini korumaya ve mümkünse ortamdan uzaklaşmaya çalış.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

KOVA Burcu Ocak 2019’da kimsenin önünde eğilmiyorsun. Duygularını en üst düzeyde yaşayacaksın. Dış dünyaya yansıttığının bir o kadarını içinde hissediyorsun. Çoğunlukla sustuğun şeylerde patlama noktasına geleceksin. Seni bunaltan şeylerin başında bir türlü emin olamadıkların geliyor. Anlaşmazlıkların nereye varacağını önceden kestirebiliyorsun. Beynindeki sınırları kaldırabilirsen önünün uçsuz bucaksız imkanlarla dolu olduğuna şahit olacaksın. Bu şekilde kendi hayatını değil, çevrendekilerin hayatını da olumlu anlamda değiştirebilirsin.

Yeni Ay ve Dolunay Kova burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile hayatında olmasını istediğin şeylere dair fırsatlarla karşılaşacaksın. İstersen mümkün olan her şeye ulaşabilirsin. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle isteklerine yön vereceksin. Kim olduğun ve olmak istediğinle ilgili kendine dair sorular soruyorsun. Yapmak istediklerine engel olan şeylerin listesini yapmak işini kolaylaştıracaktır.

Kova Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Kova Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da birlikteliğindeki değişimleri gözlemleme şansına sahip olacaksın. Heyecan verici yeni duygular yaşıyorsun. Nasıl ilerlediğinden çok ne şekilde ilerlemek istediğini düşünüyorsun. Kalbin seni güçlü kılıyor. Olmasını istediğin şey için korku ve endişelerinden arınmalısın. Gerçekten kalpten istediğin her şeyi hayatında bulabileceğin noktadasın.

Kova Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Kova Burcu aile ve ilişkilerinde herkesten farklı düşünüyor. Bazı aile bireyleri ile arandaki mesafe sana yalnızlık ve dışlanmışlık duygusu hissettirebilir. Olaylar karşısında savunmaya geçmeyişin haksız olduğun algısı yaratıyor. Gerçekleri görmezden gelemiyorsun ancak bununla ilgili çaba da sarf etmiyorsun. Neye inanıyorsan o doğrultuda kararlar almalı ve hayatına ona göre yön vermelisin.

Kova Burcu Ocak 2019 Sağlık

Kova Burcu Ocak 2019’da sağlığında sırt ağrıları oluşabilir. Bu durum stres kaynaklı, yanlış pozisyon nedeniyle ya da ağır çalışma şartları gereği ortaya çıkabilir. Gerekirse bir doktora danışmalı ve tedavi yöntemine mutlaka uymalısın. Bedenine uygun bir spora başlamak da faydalı olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Ocak 2019 aylık burç yorumları

BALIK Burcu Ocak 2019’da beklenmedik durumlarla karşılaşıyorsun. Hayatının belli alanlarında yer değişimi söz konusu. İş, ev hatta şehir değiştirebilirsin. Yaşam tempon artıyor. Bu yönde sağlığına etkisi de kaçınılmaz oluyor. Yorgun düşmemek için beslenmene ve uyku düzenine önem vermen gerekiyor.

Kendine yeterince zaman ayıramamaktan şikayetçi olabilirsin. Yakın çevre ve arkadaşlar arasında gerilimli ortamlara giriyorsun. Bir zamanlar dostum dediğin insanla yaşanan tartışma devam ediyor. Süreçleri lehine değerlendiriyorsun. Duygusal hayatında şanslısın. Kaçamak ya da risk içeren ilişkiler bu ay hiç sana göre değil.

Yeni Ay ve Dolunay Balık burcunu nasıl etkileyecek?

6 Ocak 2019 Parçalı Güneş Tutulması etkisi ile Balık Burcu duyguları karışıyor. Değer yargılarını sorguluyor, içten içe de farklı şeyler yapmak istiyorsun. Denge kurmak zor olabilir. O nedenle uçlardan uzak durmalısın. 21 Ocak 2019 Tam Ay Tutulması etkisiyle finans alanında rahatlıyorsun. Bir borç ya da ödemenin son bulması gibi bir durum söz konusu.

Balık Burcu Ocak 2019 Aşk Yorumu

Balık Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da tarihinde iletişimsel yönden daha güçlü görünüyor. Partnerinle aranda geçen konuşmalar oldukça sakin ve mantıklı. Birbirinizin farklı yönlerini keşfediyor, farklı bir heyecan duyuyorsunuz. Yanı sıra içinde esen bambaşka fırtınalar ara ara seni esir almıyor değil. Sık sık girip çıktığın hayal dünyanı yeniden şekillendiriyorsun. Bekar Balık Burcu aşk hayatı Ocak 2019’da hareketleniyor. Karşına çıkan aşk fırsatlarını en iyi şekilde değerlendiriyorsun. Ciddi bir ilişkiye girmen için uzun zaman ve güven gerekiyor.

Balık Burcu Ocak 2019 Aile ve İlişkiler

Ocak 2019’de Balık Burcu aile ve ilişkilerinde yeniden yapılanıyorsun. Büyüklerini ve yakın çevreni daha sık ziyaret edeceksin. Bilmediğin yeni şeyler öğreniyorsun. Önceden yaşanan bir olayın iç yüzü seni şaşırtabilir. Yapacağın hamleler ve konuşmalar bir durumun gidişatını değiştirir nitelikte olacak. Kaos gibi görünen geçici bu kısa dönem herkesin hayrına olacak. Sosyal çevrede değerini bilenlerin yanındasın. Sana nankörlük yapanları affetmiyorsun.

Balık Burcu Ocak 2019 Sağlık

Balık Burcu Ocak 2019’da sağlığın daha çok ruh haline ve alışkanlıklarına bağlı. Kilo almaya yatkın olacaksın. Mide ve bağırsaklarda hassasiyet oluşabilir. Dengeli ve faydalı beslenmezsen bağışıklık sistemin düşebilir. Spora düşkünsen ve aşırı spor yaparsan ayaklarda sorun yaşayabilirsin. İskelet ve omurgana da dikkat etmelisin.

Duruş ve pozisyon son derece önemli. Alkol kullanıyorsan ilaç kullanmamaya özen göster. Gün içinde yapabileceğin minik esneme hareketleri, dengeli beslenme ve uyku düzeniyle hem ruh hem de beden sağlığını koruyabilirsin.


Burç yorumları derleme: kadinlarduysun.com

Astroloji 2019 YILLIK burç yorumları: Aşk, ilişkiler ve evlilik


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.