Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları (aşk, para, sağlık)

Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları (aşk, para, sağlık)
Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları (Genel, aşk, para ve sağlık)

Astroloji: Şubat 2019 aylık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

KOÇ burcu Şubat 2019 tarihinde parasal kaynaklarda beklenti içinde olduğun konularda sonuca ulaşıyorsun. Şans rüzgarlarını ardına alarak hayatında değiştirmek istediğin şeyleri değiştireceksin. Çalışıyorsan karşılaştığın zorluklar yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Mücadele ettiğin insanlara karşı galip geleceksin.

6 Şubat 2019’da Mars Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte yaşamındaki tüm gelişmeler hız kazanıyor. Değişmesini istediğin şeyler konusunda harekete geçebilirsin. Beklettiğin, ertelediğin ve bir türlü alamadığın kararları alabileceksin. Ay ortasından sonra ev, iş yeri ve farklı mekanlarda yer değişimi söz konusu oluyor. Genişleyen maddi imkanlarla birlikte aşırı harcama yapmamaya çalış. İlerleyen zamanlarda daha çok kazanmak için yatırım yapmanda fayda var.


Yeni Ay ve Dolunay Koç burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri karşına yeni masraflar çıkaracak. Almak ya da satmak istediğin bir şeyle ilgileneceksin. Aynı zamanda banka, kredi, alacak verecek gibi meseleler gündeme geliyor. Sonuçlar senin istediğin gibi şekilleniyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile gündemdeki konulara daha verimli çözümler üretiyorsun.

Koç burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Koç burcu Şubat 2019’da aşk hayatı ile ilgili alacağın bazı kararları erteliyorsun. Önceliklerini belirlemede etkili olan şey partnerinin davranış ve sözleri oluyor. Evliysen evliliğinde mesele olan şeyleri ciddiyetle ele alacaksın.

Partnerinden yana olan beklentilerini sorguluyorsun. Uzun süreli birlikteliklerde ihtiyaçlara dikkat çekiliyor. Seni zorlayan bir ilişkiye sahipsen ayrılma girişiminde bulunma ihtimalin var. Yeni bir başlangıç yapacaksan uyumsuz ilişki ve iletişime hiç yanaşmıyorsun.

Koç burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Koç burcu Şubat 2019 aile ve ilişkilerinde şanslı bir periyoda giriyorsun. Alacağın kararlarda ailenden ve yakın çevreden destek alacaksın. Özgürlüğünün kısıtlandığı alanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorsun. Seninle karşıt fikirde olan insanlarla tartışmaya girmeyeceksin. İnsan ilişkileri üzerine olan bakış açını büyük oranda değiştiriyorsun. Bir arkadaşının işi veya meselesi ile ilgili arada kalabilirsin. Sana tavsiyemiz güven duymadığın hiçbir oluşumun içine girmemen yönünde.

Koç burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Şubat 2019’da Koç burcu sağlığı iyi durumda. Düşünce tarzındaki değişimler ruh sağlığını olumlu şekilde etkiliyor. İlgi alanların ve uğraşların yaşamının yönünü değiştirecek nitelikte. Enerjini yerinde kullanıyorsun. Basit yaralanma ve rahatsızlıklarda kendi kendinin doktoru olacaksın. Kronik sağlık sorunlarında büyük bir iyileşme oluşuyor.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

BOĞA burcu Şubat 2019 tarihinde hareketli zamanlar geçireceksin. Yürüttüğün işlerle ilgili yeni gelişmeler var. Ani dönüşümlerde hızlı kararlar almamalısın. Uzun zamandır beklettiğin bir konuda köklü değişimler yaşanabilir.

İş, para, kariyer, proje, ortaklıklar, yeni teklif ve fırsatlarda sonuca doğru gidiyorsun. Birlikte yol aldığın insanları baştan sona gözden geçiriyor, yeniden değerlendiriyorsun. Hayatında ummadığın insanlar kendini sana rakip olarak görebilir.

Onlarla kısa süreli de olsa mücadele etmek zorunda kalacaksın. Bu sayede dostunu ve düşmanını da ayırt ediyorsun. Birine olan güvenin boşa çıkıyor. Para konusunda her zamankinden daha şanslısın. Geçmişte kalan şeylere geleceğinde tekrar yer vermeyeceksin.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri seni yeni geçiş noktalarına taşıyor. Ev, iş yeri taşıma, ev alma, dekorasyon, miras konularının netleşmesi ve bir borcun kapanması olası görünüyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile yeniden yapılanıyorsun. Bu zaman diliminde kendi yapabileceklerine odaklanmalısın. Başkalarının sana vaatlerine bel bağlamasan iyi edersin.

Boğa burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Boğa burcu Şubat 2019’da aşk hayatında ciddi düşüncelere yöneliyorsun. Devam eden ilişkilerin yeni bir boyuta taşınması söz konusu. Tarafların fikir çatışmalarında yaşanacak tutarsızlık beraberliği çıkmaza sürükleyebilir. O nedenle ciddi adımlar atarken son derece dikkatli olunmalı.

Bir taraf buna hazır değilse yaşanabilecek olumsuzluklar ilişkiyi sona getirebilir. Aile büyüklerinin yaratacağı terslikler çiftleri farklı kararlar almaya itebilir. Evliliklerde çocukların ön planda olduğu meseleler konuşuluyor. Bekarlar için eğlenceli bir ay. Karşılaşmalardan ciddi bir şey çıkmasa da ufkunu genişletecek farklı deneyimler yaşayabilirsin.

Boğa burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Boğa burcu Şubat 2019 aile ve ilişkilerinde eski konularla yeni konular iç içe giriyor. Geleceğe dair yapılan planlarda eskiler tartışma konusu yaratıyor. Yeni oluşumların önü bu şekilde kesilebilir. Kendini bu tartışmanın dışında tutmak istesen de başaramayacaksın. Seni doğrudan ilgilendiren bir durumun tam ortasında yer alacaksın. Aile büyüklerinden birinin bakımı veya rahatsızlığı ile ilgili sorumluluk alabilirsin. Bu sebeple planlarından bazılarını iptal edeceksin.

Boğa burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Şubat 2019’da Boğa burcu sağlığı hassas görünüyor. Oluşan hassasiyet kas ve kemiklerde ön plana çıkıyor. Kaza ve yaralanmalara dikkat etmekte fayda var. Bağışıklık sistemini güçlü tutar, yerinde beslenirsen sağlığında oluşabilecek sorunları ortadan kaldırabilirsin. Önceki zamanlardan daha yoğun geçecek olan bu zaman diliminde her zamankinden fazla yorulabilirsin. Olabildiğince dinlenmeye ve kendine vakit ayırmaya özen göstermelisin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

İKİZLER burcu Şubat 2019 tarihinde iş, kariyer ve kazanç ile ilgili konular çok fazla gündeme gelecek. İsteklerini daha kolay elde edebileceğin, alacağın bir noktaya doğru ilerliyorsun. Yeniay ve dolunay etkilerini olumlu yönde paraya çevirebilirsin.

Bu dönemi kullanabilirsen önümüzde yılını bile yapılandırabilirsin. Çoğu konuda güçlü temeller atacaksın. Zaman kaybetme ve sadece kendi işine bak. Başkalarının senin ve hayatın için ne dediğine takılma bile. Şans rüzgarları olduğu gibi senin arkanda sevgili İkizler burcu. Seyahat, yolculuklar, dava, mahkeme, yeni fikirler ve güçlü etkiler senin lehine işliyor.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile kaynakların artıyor. Ödemekte zorlandığın borcunu ödeyeceksin. Genişleyen imkanların yaşam alanını faklı bir noktaya taşıyabilir. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri sosyal çevre ilişkilerinde başarı getiriyor. Yaratıcı yönlerin, diyaloğun ve iletişimin dikkat çekiyor.

İkizler burcu Şubat 2019 aşk hayatı

İkizler burcu aşk hayatı Şubat 2019’da tamamlayıcı etkiler altında. Yarıda kalan veya kalmak üzere olan ilişkiler netlik kazanıyor. Çiftler kesin kararını alıyor. Evliliklerde risk içeren konular bir daha açılmamak üzere kapanıyor. Dış çevre etkenleri, iş ve diğer şahısları özel hayattan ayrı tutmak denge kurmak açısından iyi olabilir. Bu ay yeni başlangıçlar umut vaat ediyor. Uzun ve köklü birlikteliklerin oluşabileceği karşılaşmalar değerlendirilebilir.

İkizler burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da İkizler burcu aile ve ilişkilerinde ortak harcamalar ön planda. Gelir, gider, banka, kredi ve harcamalarla ilgili yapılan konuşmalar var. Ödemeler, tazminat, nafaka gibi her türlü konuyla ilgili yeni gündem konuları oluşabilir. Merkür’ün 8. evinde olması maddiyatla ilgili hızlı çözümlerin geleceğini gösteriyor.

Aile büyüklerinden birinin sağlığında yaşanan olumsuzluk büyümeden atlatılıyor. Sosyal çevrende bir grup içinde yer alıyorsan ayrılacaksın. Güven duyduğun bir konuda güvenin boş çıkabilir. Ay sonuna doğru eline geçecek olan toplu bir parayı tek başına değerlendirmek isteyeceksin. Maddi konularda önemli dönüşümlerin var.

İkizler burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

İkizler burcu sağlığında Şubat 2019 tarihinde ruhsal boyutta ufak olumsuzluklar yaşanıyor. Bu olumsuzluklara deneyim gözüyle bakabilirsen kolayca atlatacaksın. Yakın çevrenden alacağın destek sana iyi gelecek. Bazı insanların senin hayatındaki yerlerinin değişmesi seni üzebilir. Akraba, kardeş veya arkadaşlarının hayatındaki oluşumların içinde yer alacaksın. Hayata bakış açını sorguluyor ve değişimlerle hayatını yeniden yoluna koyuyorsun sevgili İkizler burcu.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

YENGEÇ burcu Şubat 2019 tarihinde iş, kariyer ve kazanç alanında hiç kimseyle kötü olmaman gerekiyor. Duygularını körükleyecek gelişmeler yaşayacaksın. İçindeki coşkuyu ifade etmekte zorlanabilir, yorulabilirsin.

Bazı konularda, bu benim hakkım değildi gibi düşünerek çok çabuk parlayacaksın. Sabredersen senin için keyifli ve güçlü bir ay olabilir. Kariyerini ve işlerini toparlamaya çalışırken aşk hayatını da koruyup kollamaya çalışıyorsun.

İlişkide pozitif anlamda, seni daha fazla heyecanlandıracak şeyler bekliyor. İnandığın bir birlikteliğin varsa sonuna kadar peşinden gitmek isteyecek büyük adımlar atacaksın. Genel anlamda bu ay en fazla dikkat etmen gereken şey gergin ve agresif diyaloglara girmemek olmalı.

Yeni Ay ve Dolunay Yengeç burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile önemli bir ilerleme yaşıyorsun. Ayın bu döneminde ev, aile yuva konuları ön plana geliyor. Evle ilgili değişimler yaşanıyor. Ev değiştirebilir, işle ev arasındaki bazı konuları netleştirebilirsin. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile yarıda kalmış bir projeyi tamamlıyorsun. Ayrıca bu zaman diliminde borcunun bir kısmını kapatıyor, daha karlı yatırımlar yapıyorsun.

Yengeç burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Yengeç burcu aşk hayatı Şubat 2019’da olumlu etkiler altında. Yeni birliktelikler, devam eden ilişkilerde alınan radikal kararlar ve evliliklerde olumlu gelişmeler var. Çocuk sahibi olmak isteyen, bugüne kadar olamayan çiftler güzel haberler alabilir.

Anne-babalar var olan çocuklar adına belli ölçülerde yeni girişimlerde bulunuyor. Aile içi desteğin artacağı bu günlerde sorunların bir kısmı tümüyle çözüme kavuşuyor. Bu dönemde yapılan başlangıçlar ilerleyen zamanlarda evliliğe dönüşebilecek nitelikte oluyor.

Yengeç burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da Yengeç burcu aile ve ilişkilerinde seyahat temalı konular ön plana çıkıyor. Bilmediğin yeni şeyler öğreniyorsun. İnternet ve mail trafiği yoğunlaşıyor. Yakın çevre, sosyal gruplar ve arkadaşlarla planlar yapacaksın.

Seyahat ve bilgi akışı artıyor. Uzak ve yakın akrabalarla görüşmeler yapılıyor. Çevrendeki kalabalıkların sana doğru hızla geldiğini hissedeceksin. İnsan ilişkilerine bu anlamda daha fazla değer vereceksin. Duyarlılığının artacağı ve belli alanlarda fayda sağlayacağın bir Şubat 2019 seni bekliyor sevgili Yengeç burcu

Yengeç burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Yengeç burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde enerji kaybedebilir. He anlamda fazla yoğunlaşacağın bu ay sağlığını önemsemen gerekiyor. Kendini fiziksel olarak çok iyi hissetmeyebilirsin. Kişisel bakımına vakit ayırmakta zorlanacaksın. Kendinle ilgilenebilmek için sana zaman kaybettiren şeyleri yaşamından ayıklaman gerekiyor. Beslenme, diyet ve uyku düzenini dengelemeye özen göstermelisin.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

ASLAN burcu Şubat 2019 tarihinde senin için maddi konular çok ön planda olacak. Ay başından itibaren küçük para kazançlarıyla karşılaşacaksın. Gelirinin dışında para elde ederek yapabilirsin. Maddi ve ekonomik olarak bu aydan itibaren iyileşeceksin.

Yaşayacağın bazı belirsizlikler seni yorup yıpratabilir. Gelip geçici bu etkilere takılmamaya çalış. Yine aynı zamanda beklediğin bir paranın düzenli olarak gelişi söz konusu. Çalışıyorsan maaş artışı, primler, bir borcun geriye dönmesi gibi konular da mümkün görünüyor.

Çevre ve ilişkilerle ilgili kendini güvensiz hissedecek, koruma içgüdüsü ile hareket edeceksin. Almak istediğin ciddi kararlar varsa ay sonuna doğru almaya bak. Daha önce alınacak kararların ters sonuçları ile karşılaşabilirsin.

Yeni Ay ve Dolunay Aslan burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile finans, bankacılık, yatırım ve borsa işlemleri gündeme geliyor. Belirsiz bir durum netlik kazanıyor. Ekonomik karışıklıklar azalıyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile kendini daha güvende hissediyorsun. Çevre koşullarını kendi istediğin gibi oluşturuyor, yaşamını belli oranda düzene sokuyorsun.

Aslan burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Aslan burcu aşk hayatı Şubat 2019’da tüm belirsizliklerden arınıyor. Sen ne kadar kaçsan da aşk üzerine üzerine gelecek. Geçmişte kalan, tamamlanamayan, biten ilişkilerden biriyle yoğun temasa geçiyorsun. Hiç ummadığın teklifler alacaksın. Ancak senin geçmişi ne derece ciddiye aldığın malum.

Kolay vazgeçemeyen yapın gibi vazgeçtiğinde bir daha şans vermeyen bir yapın olduğunu cümle alem biliyor. Eğer içinde bitmediyse tekrar bir şans verme ihtimalin var. Evlilik ve ilişkilerde köklü değişimlerin zemini hazırlanıyor. Sessizce devam ediyorsun ama her an her şey olabilir gibi bir havan var sevgili Aslan burcu.

Aslan burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da Aslan burcu aile ve ilişkilerinde ani değişimler oluşabilir. Birden başlayan ilişki, evilik, ev alma, taşınma, şehir değiştirme gibi kararlar alınabilir. Çocuklarla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Uzun zamandır konuşulan, üzerinde durulan bir konu sonuca ulaşıyor. Haberin olmayan bir hak, miras, nafaka gibi bir paranın haberini alıyorsun. Zamanında iyilik yaptığın ve unuttuğun birinin desteği ile farklı bir yola girecek kazanç elde edeceksin.

Aslan burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Aslan burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde diş problemleri ile karşılaşabilirsin. Sağlığın senin için önemli ve her zaman öncelikli. Bu nedenle her zamankinden dikkatli ve özenli davranacaksın. Kilo aldıysan vermek için ciddi ve sıkı diyetlere girebilirsin. Yoğun çalışma temposu ve günlük yaşamın da bu yönde katkısını göreceksin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

BAŞAK burcu Şubat 2019 tarihinde yoğun duygusal bazı değişiklikler yaşıyorsun. Seyahat isteğin artıyor. Yer değiştirmek, farklı yerler görmek, yoğun ortamlara girmek ve ortam yaratmak gibi konulara yöneleceksin. Bu sayede uzun süredir görmediğin ya da görmek istediğin birini de göreceksin.

Çok duygusal bir ay yaşayacaksın. İşin, eşin, ortağın ve varsa çocuğunla ilgili inişli çıkışlı gelişmelerle karşılaşabilirsin. Duygu değişimleriyle birlikte hayatında önemli karar mekanizmaları devreye girecek. Değişken bir burçsun ama değişkenliği sevmeyen bir yapın var. Bu nedenle çeşitli belirsizlikler oluşuyor. Ne yapayım, ne yapmayım diye uzun süre düşüneceksin.

Yeni Ay ve Dolunay Başak burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile ortaklıklar, birliktelikler ve ortak çalışmalardan kazançlara doğru gidiyorsun. Uzun süredir zorlandığın alanlarda kaynakların artıyor, maddi gelirin biraz daha yükseliyor.

19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile eşya kayıpları yaşayabilirsin. Değer verdiğin özel bir yüzüğünü, hediyeyi ya da bir evrağı kaybedebilirsin. Daha düzenli ve dikkatli olman gerekiyor. İşlerinde de organize olursan sıkıntı yaşamazsın.

Başak burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Başak burcu aşk hayatı Şubat 2019’da beklenmedik şekilde duygusallaşıyor. Birlikteliğini, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını, yaşamak istediklerini uzun uzun düşünüyorsun. Olduğun ve olmak istediğin yer arasındaki mesafede takılı kalıyorsun.

Çevrendekilerin sendeki bu değişime farklı anlamlar yüklemesi mümkün görünüyor. Bu nedenle oluşabilecek çatışmalar seni yeni kararlar almaya itebilir. Yaşam alnının dışına çıkarak daha sağlıklı düşünmek isteyeceksin. Birlikteliklerden bir süre uzaklaşma ihtimalin var.

Başak burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’de Başak burcu aile ve ilişkilerinde aşk ve duygusal temalı konular ön planda. Mesafe koyduğun bazı insanların hayatına olan müdahalesi ile çileden çıkabilirsin. Çevrende sevgini ve güvenini hak edecek insanların olması yönünde çabalıyorsun. Konuşmalarında titiz ve eleştirici yapınla kendini gösteriyor, her şeyin en iyisi olsun istiyorsun. Bu ay olaylara bakış açın biraz daha değişirken yakınlarındaki insanların seni anlaması biraz zor gibi görünüyor.

Başak burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Başak burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde iyi görünüyor. Fazla kiloların varsa kurtulmak için organik bir diyete başlayabilirsin. Kullandığın ilaçları azaltıyor ya da tümüyle bırakıyorsun. Kendini iyi hissetmek adına yaptığın yeni çalışmalar işe yarıyor. Yeni spor aletleri alabilir, spor salonuna yazılabilir veya farklı etkinliklere katılabilirsin.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

TERAZİ burcu Şubat 2019’da ilişkin, para konuları ve yapacağın yeni iş birlikleri gündeme geliyor. Yeni maddi kazançlar sağlayacağın bir döneme giriyorsun. Yapacağın iş birlikleri sana farklı fırsat kapıları açacak. Hiç ummadığın, adını bile unuttuğun bir insanla iletişime geçiyorsun. Ay ortasından itibaren beklenmedik gelişmelerle karşılaşacaksın.

Aile ve sosyal çevrenden yardım alabileceğin etkilere sahipsin. İş, günlük çalışma hayatın, sağlık, kariyer ve kariyerde ilerlemekle ilgili önemli değişimler yaşıyorsun. Satürn değişecek. Başarılı olabileceğin bir iş ve kariyer dönemine giriyorsun. Aşk hayatında karşılaşabileceğin tersliklere normalin üzerinde tepkiler verebilirsin. Hayatı olduğu gibi kabul etmekte fayda var.

Yeni Ay ve Dolunay Terazi burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile hayatındaki problemler hafifliyor. Olumlu etkiler Yeniayla birlikte yaşamında daha da belirginleşiyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile parasal harcamalar çok fazla artıyor. Bu yönde maddi ve manevi olarak zorlanabilirsin. Almak istediğin bazı şeyleri ve yapmak istediklerini erteleyerek buna çözüm getirebilirsin.

Terazi burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Terazi burcu aşk hayatı Şubat 2019’da farklı noktaların teması ile yüzleşebilir. Anne baba veya yakın çevre akrabalarından gelecek olan boşanma kararı ile şok olabilirsin. Bu yönde alacağın bir haber sende travma yaratacaktır.

İçselleştirerek özel hayatını olumsuz yönde etkilememeye çalış. Birlikteliğinde sorunlar varsa sen de dikkat etmelisin. Sevdiğin insana değer veriyorsan şartları zorlamamakta fayda var. Bekarsan bu dönemde yeni bir ilişkiye başlaman olanaksız görünüyor. Olsa bile uzun sürmeyecektir.

Terazi burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da Terazi burcu aile ve ilişkilerinde parasal diyaloglara giriyor. Borç alacak ilişkilerin biraz problemli görünüyor. Son dakika işlerde son dakika caymaları mümkün görünüyor. Çevresel şartlarda değişim söz konusu. Arkadaşlarından bazılarının hayatında beklenmedik değişim haberleri alacaksın. Ayrıca birlikte yaşadığın insanların şartlarındaki değişimler seni de etkileyecek. Ev ve aile yaşantındaki konuların ön planda oluşu dışarıda geçireceğin vakti kısıtlıyor.

Terazi burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Terazi burcu sağlığında Şubat 2019 tarihinde geciken, ertelenen rahatsızlıklara yönelmeli. Uzun zamandır ya da belli aralıklarla vücudunda seni rahatsız eden bir durum varsa bu ay sıkıştırabilir. Büyük bir sıkıntıya engel olmak adına doktor kontrolünden geçmeyi denemelisin. Yanı sıra ruh sağlığını korumalı ve her şeyin önünde tutmalısın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

AKREP burcu Şubat 2019 ile birlikte iş, kariyer, para alanında mücadele içine giriyorsun. Kontrolcü yapıya sahipsin. Ay başından itibaren hayatında daha dominantsın. Maddiyatın fazlasıyla gündemde olacağı bu zaman diliminde farklı finans kaynakları elde ediyorsun.

Gizlilik içinde yürüttüğün işlerde temkini elden bırakmaman önemli. Sorumlulukların çok artıyor. Seni heyecanlandıran yeni haberler alacaksın. Sanatsal bir hobini ön plana çıkarmak adına değişik ortamlara giriyor, farklı girişimlerde bulunuyorsun. Ardından yaşanacak olan gelişmeler özel hayatında değişimlere neden olabilir. Amacına ulaşmak için çıktığın yolda araçları iyi belirlemelisin.

Yeni Ay ve Dolunay Akrep burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile kariyer hayatında ciddi bir genişleme oluşuyor. Gündeme gelen parasal konular seni ilk etapta gerebilir. Ay ortasına kadar her şeyi düzene oturtacaksın. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile duygusal yoğunlaşma yaşıyorsun. Kendini daha güçlü ve olumlu hissedeceksin.

Akrep burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Akrep burcu aşk hayatı Şubat 2019’da hareket kazanıyor. Sosyal ilişkilerinde yaşanan güzel gelişmeler yaşantındaki heyecanı katlıyor. Bekarsan çok hızlı bir birlikteliğe başlayabilir, birlikteliğin varsa evlilik kararı alabilir ve bunun üzerine planlar yapabilirsin.

Evliliklerde bebek sahibi olma kararı bu aya damgasını vuran şey olacak. Çocuğu olmayan çiftler için de müjdeli haberler var. Çocuk sahibi olanların ise birlikte alabilecekleri kararların eşiğine geldiğini görüyoruz. Bu ay kendini aşk hayatında çok daha olumlu ve keyifli hissedeceksin.

Akrep burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da Akrep burcu aile ve ilişkilerinde uzak akrabalarla ilgili konular önemli şekilde gündeme geliyor. Bu durum senin hayatında büyük değişikliklere sebep olmuyor. İletişimde güç kazanıyorsun ve söz sahibisin. Hatta keskin olumlu etkilerle iyi bir noktaya geleceksin. Yaşananları zekan sayesinde lehine çeviriyor, hızlı şekilde yükselişe geçiyorsun. Kaybettiğin mutluluk, güç ve sevgilerin yerine yenileri geliyor sevgili Akrep burcu.

Akrep burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Akrep burcu sağlığında Şubat 2019 tarihinde zorlu ve kronik rahatsızlıklara dikkat edilmeli. Rutin aralıklarla tekrarlayan bir sorunun varsa üzerine düşmelisin. Genel anlamda bir kontrolden geçmen iyi olacaktır. Bu ay sağlıkla ilgili hassasiyetin var. Ay başında çok yoğun hissetmesen de ay sonuna doğru yoğunlaşıyor. Belirgin bir sağlık sorunun yoksa kazalara karşı temkinli olman iyi olacaktır.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

YAY burcu Şubat 2019 tarihinde kaybettiklerini farklı yollardan kazanıyorsun. Yaşamında seni yoran, yıpratan, rezil rüsva eden şeyler her neyse dönüşerek daha iyisi geliyor. Hiç ummadığın kazanç fırsatları ile karşılaşacaksın. Beklenmedik aramalar, ziyaretler, haberler ve sürprizler yaşamını değiştirecek nitelikte. Bu dönemde gelen her şeyi ciddiye alır ve değerlendirirsen önümüzdeki yıllar için sağlam temeller atacaksın. Şans, kısmet ve genişleme seninle. Travmatik bir ilişkin varsa buna kesin ve net olarak son vereceksin.

Yeni Ay ve Dolunay Yay burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile mistik konulara ilgi duyabilirsin. Eğitimsel alanını genişleteceksin. Metafizikle, felsefeyi iç içe sokarak yol alabilirsin. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile bitmek üzere olan bir ilişkin varsa bitiyor. Yeni bir başlangıç yapmak için de çok güzel bir zaman dilimi sayılır. Yaşamındaki her şeyi çok net görebileceksin.

Yay burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Yay burcu aşk hayatı Şubat 2019’da ilişkideki travmaları büyütmüyor. Bu alanda da şans senden yana. Olumsuzluklar yaşasan da hemen akabinde iyiye dönüşüyor. Evliysen önce evliliğindeki sıkıntıları ortaya çıkarıyor sonra onlarla ilgili koruyucu görev ediniyorsun. Sorunları halletmen konusunda iyi etkiler altındasın.

İlişkilerde büyük bir dönüşümün eşiğindesin. Partnerinin hayatında çok önemli bir gelişme yaşanacak. Bu sizin geleceğinizi de etkileyecek. Yaşanan olumsuzluklarla ilgili ani kararlar alma ve biraz bekle sevgili Yay burcu.

Yay burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’de Yay burcu aile ve ilişkilerinde aileden, eşten, ortaktan gelen desteklere artışa geçiyor. Kendi maddi kaynakların dışındaki maddi kaynaklardan yararlanabileceğin oluşumlar içindesin. Miras, mal, mülk konuları tetikleniyor. Bu yönde çok gaza gelerek lüzumsuz hatalar yapmamanı öneriyoruz.

Yay burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Yay burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde inişli çıkışlı şekilde ilerliyor. Ufak sağlık sorunları ilk etapta büyüyerek seni korkutabilir. Hemen arkasından gelen çözümler sıkıntının büyük boyutta olmadığını gösteriyor. Bu ay spor yapmayı, dinlenmeyi ve sağlıklı beslenmeyi biraz ihmal edebilirsin. Eklem rahatsızlıklarına da açık görünüyorsun.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

OĞLAK burcu Şubat 2019’da yaşam alanında derinleşme oluşuyor. Gizli saklı yürütülen işler, haberin olmayan şeyler, arkandan çevrilenler adına her ne varsa ortaya çıkıyor. Günlük yaşantın, özel hayatın ve kariyerinde yaşayacağın olmusuzlukların hemen arkası rahatlık olarak görünüyor. Bu sayede gereksiz olan şeylerden sıyrılacaksın.

Hem zor hem güzel bir döneme giriyorsun. Sen veya birlikte yaşadığın insanlardan biri iş anlamında çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ortamın büyüyebilir, farklı iş teklifleri gelebilir, yeni bir iş sektörüne geçebilirsin. Bir eşya veya ev hayvanı ile ilgili aile içi tartışma yaşanabilir. Sağlığında spor ve diyeti abartmamalısın. Sigara içiyorsan bırakmak için iyi bir zamandasın.

Yeni Ay ve Dolunay Oğlak burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile şansın dönüşüyor. Kapıların açılıyor. Olumsuzluklara takılmadan ilerlemeye özen göster. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile aşk konusunda takıntılı ruh haline sahip olacaksın. Birlikteliğinde tükenen şeyler olduğunu düşüneceksin.

Oğlak burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Oğlak burcu aşk hayatı Şubat 2019’da sürpriz ilişkilere açık görünüyor. Evliliklerde çocuk sahibi olmak isteyenlere güzel haberle geliyor. Çocuğu olanların çocuğuyla ilgili iyi gelişmeler yaşanıyor.

Uzun süredir devam eden bir ilişkinin içindeysen devam etmekte zorlandığın şeylerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Risk içeren farklı yakınlaşmalar birlikteliğine zarar verebilecek nitelik kazanıyor. İlgilendiğin hobi, sanat işleri içinde yeni tanışmalar yapıyorsun.

Oğlak burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’de Oğlak burcu aile ve ilişkilerinde manipülatif hareketler davaranabilirsin. Elde etmek istediğin şeylerde baskı yaratıyorsun. Aile bireylerinden bazıları ile arandaki fikir çatışmaları seni egale edebilir. Ruhsal kimliğine önem veriyor, kazanmak için farklı yollara başvuruyorsun. Mücadelen artıyor ve çoğunlukla üste çıkan sen oluyorsun.

Aile arasında gölgede kalan, su yüzüne çıkmayan bazı şeyleri Jüpiter bu ay ön plana çıkarıyor. Ay düğümlerin yaptığı akslar seni mutlak dönüşüme sürüklüyor. Bunun bilincinde olarak ilerlediğinde büyük sıkıntılar yaşamayacaksın. Temkinli şekilde ilerlemende fayda var.

Oğlak burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Oğlak burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde boyun, sırt ve bel ağrısı konusunda şikayet edebilir. Hareketli ya da çok hareketsiz bir yaşantın varsa buna göre egzersiz proğramlarına katılman gerekebilir. Bu ay fazla stres altında kalabilirsin. Yaşananları fazla takma veya psikolojik destek al. Uykusuzluk problemi yaşadığın taktirde tansiyonun yükselebilir, bu yönde de dikkat etmelisin.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

KOVA burcu Şubat 2019 tarihi senin için oldukça önemli. Aile içi gölgede kalan bir takım konular ön plana çıkıyor ve bunlarla ilgili telafilere gidiliyor. İşin için olabilir, ziyaret için olabilir, aşk için veya çocuk için olabilir bol bol seyahat edeceksin.

Köklü bir değişim yaşarsan şehir bile değiştirebilirsin. Hayatında sadece senin bildiğin bazı konularda araştırma içindesin. Hareketli, enerjik, iletişim içinde aynı zamanda ketumsun. Kendinle ilgili konuşmalar yapmıyorsun.

Büyük bir paranın gelme ihtimali olan konunun üzerine gideceksin. Bu aşamada iş değiştirme, iş kurma, gayrimenkul, ev alma, evlenme gibi konular ön plana geliyor. Eğitim ve iletişim anlamında becerilerin artıyor. Yeni fırsatlarla karşı karşıyasın ve seçimlerin çok önemli görünüyor.

Yeni Ay ve Dolunay Kova burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri ile yol ayrımlarına sürükleniyorsun. Almak istediğin kararlarda ön araştırma yapacaksın. Uzaklarla olan iletişim artıyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile istediğin yönde doğru adımlar atıyorsun. Belirsiz bir konu şekilleniyor ve risk alman gerekiyorsa alıyorsun.

Kova burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Kova burcu aşk hayatı Şubat 2019’da yeni aşamalara geçiyor. Evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, yeni ilişkilerde yer alabilirsin. Evliliklerde alınacak olan güzel haberler büyük dönüşümleri beraberinde getiriyor. İlişkilerde dikkat etmen gereken şey kontrolcü tutum sergilememek olmalı.

İpleri derinden ele almak istersen işler tersine dönebilir. Kontrolcü yapın seni ruhsal anlamda tüketebilir. Partnerinden yana olan içsel şüphelerin onun tarafından hissedildiğinde ve bu durum sorun yarattığında onu olanlardan sorumlu tutmak tümüyle haksızlık olur. Şüphelerinden arınmalı, birlikte somut hedefler belirlemelisiniz.

Kova burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’de Kova burcu aile ve ilişkilerinde huzur arıyorsun. Önceden yaşadığın travmaları sana tekrar hatırlatacak olan konular ortaya dökülüyor. Hiç ummadığın insanlardan ummadığın sözler işitebilirsin.

Konuların dışında kalmaya özen gösteriyorsun. Bu ayla birlikte yaşam alanından mümkün olduğunca uzaklaşmak isteyeceksin. Şehir değiştirme, taşınma veya tatile çıkma kararı alabilirsin. Güvendiğin bir iki insanla yollara düşeceğini söyleyebiliriz.

Kova burcu Şubat 2019 sağlık yorumu

Kova burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde ruhsal açıdan önem kazanıyor. Aklındakileri hayatına dönüştürürsen mutlu olacaksın. Kendine ait doğruların var ve mutlaka onlarla yaşaman gerekiyor. O nedenle genellikle huzursuz hissedeceğin ve belki de depresyona girebileceğin bir zaman dilimine giriyorsun. Ufak tefek rahatsızlıkları doğal ürünlerle aşmaya çalış. Ayakların son derece hassas. Ayakkabı seçiminde de dikkatli olman gerekiyor.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları

BALIK burcu Şubat 2019’da dostlarından çok güzel destek ve yardımlar alacaksın. Çevrendeki insanların iyi enerjisi ve hayatında yaşamaya başlayacağın olumlu gelişmelerle canlanıyorsun. Bir kaos dönemi sona eriyor.

Geçmişten bugüne taşınan kırgınlık, kavga ve tartışmalar son bulacak. Her şeyin eskisi gibi olacağını söyleyemeyiz ama günümüz şartlarında en iyi olacak diyebiliriz. Yapılan hatalardan yeni ders çıkarıyor, kendi içselliğini sorguluyor ve bazı şeylerin hiç de algıladığın gibi olmadığını anlıyorsun.

Değer yargıların büyük ölçüde değişiyor sevgili Balık burcu. Çalışıyorsan ve işini kaybetmekle yüz yüze geldiğin bir zamanın içindeysen bu seni zorlayabilir. Ama bunu bir fırsat olarak görmeyi dene. Çünkü karşılaşacağın sürpriz fırsatlar statünü daha da iyileştirecek nitelikte.

Yeni Ay ve Dolunay Balık burcunu nasıl etkileyecek?

5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri bir durumun bitişini ve yeni bir başlangıcı işaret ediyor. İlk etapta zorlanacağın bu gelişme hemen sonrasında keyfe dönüşüyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile fazlasıyla duygusal olacaksın. Yakınındaki insanı ya da insanları yanlış anlaman olası görünüyor. Bu sebeple kontrolü elden bırakmaman iyi olacaktır.

Balık burcu Şubat 2019 aşk hayatı

Balık burcu aşk hayatı Şubat 2019’da inişli çıkışlı yollardan düzlüğe çıkıyor. Geçmişte aklında kalan, kapanmayan ve yüzleşmen gereken bir ilişkin varsa temasa geçiyorsun. Kendini hiç bilmediğin duyguların içinde bulabilirsin. Bu yüzleşme iyi de olsa kötü de olsa gerçekleri anlaman adına sana her anlamda iyi gelecek.

Aklın başka kalbin başka ise kesinlikle kalbinin yolunu seçmelisin. Yaşamadığın her şey seni yaşama karşı körleştiriyor. Yaşa, deneyimle ve anla. Evliysen eşinin yanındasın ve onu her şekilde anlamaya çalışıyorsun. Kalbin boşsa yeni birlikteliklere açıksın ve iletişimde şeffafsın.

Balık burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler

Şubat 2019’da Balık burcu aile ve ilişkilerinde mesafeli görünüyor. Her durumda temkini elden bırakmıyorsun. Fazla samimiyetin sorun yaratacağını düşünerek attığın her adım sana olumsuzluk olarak geri dönüyor. Bazılarının arkadan ettiği lafların kulağına gelmesi seni sinirlendirse de kendini tutuyorsun.

Sosyal medyayla daha fazla iç içe olacaksın. Çevrende yapılan etkinliklere katılacak, farklı dünyalara açılan kapılardan içeri girerek ufkunu genişleteceksin. Ayrıca bu ay yeni kitaplar alıyor, daha fazla okuyor ve yazıyorsun.

Balık burcu Şubat 2019 sağlık yorumu


Balık burcu sağlığı Şubat 2019 tarihinde bunalımlı halinden sıyrılıyor. Bedenen ve ruhen daha iyi hissedeceksin. Yakınındaki insanın bu anlamda sana desteği büyük oluyor. Vicdan yaptığın bir meselenin çözüme ulaşması ile daha da rahatlayacaksın. Eklem, bel, sırt ağrıları rahatsız edebilir. Dinlenmekle geçebilecek sıkıntıların üzerine gitmemeli, yaşam şekline düzen getirmelisin. (Burç yorumları: kadinlarduysun)

Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.