AK Parti Bursa adayı Alinur Aktaş’tan düşman listesi

AK Parti Bursa adayı Alinur Aktaş: Nerede bu devlete ve bayrağa savaş açmış, Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok; nerede din ve diyanet ile problemli adam varsa, hepsinin ismini belirli merkezlere verdin” dedi.

AK Parti tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Alinur Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’ü ziyaret etti.

Aktaş burada CHP’li rakibi, 20 yıldır Nilüfer Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Bozbey’in kampanyasına Emir Sultan Camii’nde dualar eşliğinde başlamasını eleştirdi.


AK Parti Bursa adayı Alinur Aktaş'tan düşman listesi: Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok
AK Parti Bursa adayı Alinur Aktaş’tan düşman listesi: Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok

AK Parti Bursa adayı Alinur Aktaş şunları söyledi:

“Her şey o kadar tatlı tatlı gidiyor ki, seçim nelere kadir değil mi? Benim rakibi biliyorsunuz, Emir Sultan’dan başladı. Emir Sultan’ın varlığı aklına gelmiş. Kalktı dedi ki; ‘Mevlid’in yazarı Abdurrahman Çelebi’. İkaz ettiler bunu dediler ki; ‘Süleyman Çelebi’ dedi.

‘Bir yere ismi mi verildi?’ Allah’ım sen nelere kadirsin. 20 senedir Nilüfer’de belediye başkanlığı yapıyorsun. Arkadaş hangi caddeye, hangi kültür merkezine, yaptığın nereye bir Allah dostunun, bir padişahın, bir tane Türk büyüğünün ismini verdin?

Nerede bu devlete ve bayrağa savaş açmış, Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok… Nerede din ve diyanetle problemi olan adam varsa, hepsinin ismini belirli merkezlere verdin. Şimdi seçim zamanına geldik, Bursa gibi Osmanlı şehrinde, Emir Sultan’da dua ile başlamak… Yaptırdığın festivalleri, kurduğun vakıfları bunları söylemiyorum artık. Bunlar zaten evlere şenlik.”


(Kaynak: Artı Gerçek)

Bahriye Üçok: Kuran-ı Kerim’de türban ve başörtüsü var mı?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.