Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları

Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları
Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları

Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları

Koç Burcu Astroloji: 21 Mart Terazi Dolunayı burç yorumları

Koç burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar çok güzel etkiler alıyor olacaksınız. Güneş hayatta nerede desteğe ihtiyacınız varsa size güç verecek. Tabii ki bu dönem sizler için de doğum günlerinizi kutlama vakti olacak.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcundaki dolunay ilişki ve evlilik konularında size gergin bir zaman dilimi yaşatabilir. Özellikle bu tarih yakınlarında partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Fakat agresif davranırsanız, bu dolunay ilişkinizi yıpratacak gelişmelere neden olabilir.


Tam aksine yapıcı bir tavır sergiler, ani çıkışlar yapmazsanız göreceksiniz ki ilişkiniz güçlenerek devam edecektir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa aynı durumu ortağınızla da yaşayabilirsiniz.

Hafta sonu ise maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Borçlarınız için harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Eğer ki sağlık sorununuz varsa ameliyat olup olmama konusuyla ilgili karar almanız gerekebilir.

Boğa burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Boğa burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay sağlığınızda negatif durumlara sebep olabilir. Kendinizi ihmal ettikçe sağlık probleminizin ilerlediğini görebilirsiniz. Güneş’in size destek verdiği bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin.

Ofis ortamında da gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz.

Dolunayın olumlu tarafını kullanmak isterseniz öncelikle sağlığınızda ufak bir sorun olsa bile doktora gözükmelisiniz. Ofiste ilk tepkiyi siz vererek herkesin sözcüsü olmayın.

Biraz kendinizi geri planda tutmaya özen gösterin. Hafta sonu evlilik ve ilişki hayatınıza önem gösterebilirsiniz. Partnerinizden sahiplenici, kıskanç tavırlar görebilirsiniz. Bu durum aksine aranızdaki tutkulu aşkı güçlendirebilir.

ikizler

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlayacak süreçte; 20 Nisan’a kadar şanslı bir dönemde olacaksınız. Sosyal yönünüz ortaya çıkacak. Dostlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanlar sizden bahsediyor olabilir.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay aşk hayatınızda gergin olmanıza neden olabilir. Partnerinizle aranızda sorunlar olabilir. İki taraf da birbirinin kalbini kırabilir. Sakin olmanızda fayda var.

Aynı şekilde çocuğunuzla ilgili konularda da sert bir tavır takınabilirsiniz. Biraz daha sevginizi görmeye ihtiyacı olabilir. Sizlerin ilişki ve evlilik evinde Jüpiter olduğunu göz önüne alırsak bu dolunayda tepkilerinizde dikkatli olursanız aşk hayatınızda şanslı olabileceğiniz zamanlara şahit olabilirsiniz.

Hafta sonu ise enerjiniz biraz düşüyor. Yorgun hissedebilirsiniz. Sağlık problemleriniz oluşabilir. Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizin sizi takdir ettiği, daha yüksek mevkilere ulaşabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay ailevi konularda agresif bir tutum takınabileceğinizi gösteriyor. İstemeden ailenize karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Söyledikleriniz aile bireylerini derinden yaralayabilir.

Aile bireylerinden birinin sağlık problemi için destek olmanız gerekebilir. Eğer bu konuyu olumluya çevirmek istiyorsanız aile içindeki sorunu büyütmek yerine siz arabulucu olun. Karmaşık hale getirmek için değil de çözüm odaklı olduğunuzda sizin sayenizde herkesin yüzü gülecektir.

Evinizin içinde riskli işlerden kaçının. Ufak kazalar oluşabilir. Hafta sonu ise aşk hayatınız ve çocuğunuz sizler için önemli olacaktır. Partnerinizle beraber daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. En güzeli ise bu dönem iyimser bir yapıda olacaksınız. Beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay esnasında Merkür’ün hala retro olduğunu düşünürsek elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

Özellikle insan iletişimine dayalı mesleklerde çalışıyorsanız iş ortamında söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Attığınız mailler veya mesajlar ulaşmamış olabilir. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızda zor bir gün olabilir. Aksine hangi konuda negatif etki alırsanız alın ani çıkışlar yapmak yerine sakin ve uyumlu davranırsanız olayların pozitife döneceğini göreceksiniz. Hafta sonu daha sakin bir enerjiniz olacak. Evinizde ailenizle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar maddi durumunuzda güçleneceğiniz bir dönem olacak. Elinize beklediğinizden daha fazla para geçebilir. Bunu borçlarınızı kapatmak için kullanabilirsiniz.

Miras konusu varsa lehinize durumlar gelişebilir. 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay tam da ekonomik olarak güçlenmeye başlamışken bir uyarıyla geliyor. Eğer düşünmeden bir anda para harcarsanız elinize geçecek paralar da bir anda gidebilir. İnternet üzerinden para işlemleri yaparken dikkatli olun.

Maddi yaralar alabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan maddi problem ne olursa olsun aceleyle karar vermediğiniz sürece mantığınızla işin içinden çıkacağınızı göreceksiniz. Hatta paranızı daha fazla arttırabilirsiniz.

Hafta sonuna geldiğimizde sosyal yönünüz ön planda olacak. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Kültürel aktivitelere katılabilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar ilişki ve evlilik konularınızda partnerinizle birbirinize daha bağlı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Sevginizin arttığı, birbirinize daha fazla vakit ayırdığınız bir süreç sizleri bekliyor. İlişkisinde sorun olanlar problemlerini çözerek yola devam edebilirler.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda özellikle sizler dikkatli olmalısınız. Hayatınızın her konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Neden yokken bile kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi frenlemeye çalışın.

Sevdiğiniz kişiye karşı verdiğiniz tepkiler duygusal olarak yaralayabilir. Karşınıza çıkan aksilik her ne olursa olsun sakin kalarak mücadele ettiğinizde güzel sonuçlar elde edeceğinizi unutmayın.

İlişkinizde de aynı şekilde sakin kalırsanız daha da mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız dolunay gününü tercih etmeseniz iyi olur.


Hafta sonu ise maddi durumunuza önem vereceğiniz bir zaman dilimi olacak. Harcamalarınızı kısmak isteyebilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar sağlığınızda güçlü bir dönem sizleri bekliyor. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. İş ortamınızda yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda riskli işlerden sakınmalısınız. Psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz. Geçmişteki yaşadıklarınız bir bir aklınıza gelebilir. Bu anıları hatırlamak duygusal olarak yaralayabilir.

Artık korkularınızı, çekincelerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Etmediğiniz takdirde vaktinizi hastanelerde harcayabilirsiniz.

Dolunayı olumluya çevirmek istiyorsanız ilk olarak geçmişi artık hatırlamaktan vazgeçin. İkincil olarak da Güneş size sağlığınızda güç verirken bu dolunayda vücudunuz size bir sinyal veriyorsa doktora başvurmanız ciddi bir sorun oluşmadan hayatınıza devam etmenizi sağlayabilir.

Hafta sonu ise kendinize odaklanacağınız, sizi mutlu eden konulara vakit harcayabilirsiniz. Stilinizde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni bir aşk hayatınıza girebilir. Çocuğunuz varsa onun hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda bulunduğunuz çevredeki insanların negatif düşünceleri sizi agresif yapabilir.

Şansınızın açık olduğu bir günde olmanıza rağmen sanki insanlar size sorun yaratmak için üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerle de eleştiriler alabilirsiniz. Dostlarınızla aranızda gerginlik yaşayabilirsiniz.

Herkesin gergin olabileceği bir günde olduğunuzu unutmadan, sakince olaylara yaklaşmalısınız. Göreceksiniz ki o bulunduğunuz çevredeki insanlar artık sizi takdir etmeye başlayacaktır.

Hafta sonu ise düşük enerjili bir haliniz olabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken günlerde olacaksınız.

Oğlak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Oğlak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar ailenize daha çok vakit ayırmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Yeni bir eve taşınabilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda kariyerinizde gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yöneticinizle ciddi anlamda ters düşeceğiniz konular olabilir. Ani vereceğiniz tepkiler sonradan başınıza iş açabilir.

Merkür’ün de hala retro olduğunu baz alırsak, yeni bir iş başvurusu iyi bir fikir olmayabilir. Eğer geçmiş başvurunuzdan telefon gelirse o görüşme olumlu geçecektir. Kısacası iş hayatında sakin kalırsanız bu etkilerde gerçekleşmeyecektir.

Çalışmıyorsanız sizler de gelecekte yapmak istediklerinize dair karamsar olabilirsiniz. Hiç yapamayacakmış gibi düşünmek yerine size engel olan şeyleri hayatınızdan ayıklayıp özlediğiniz yaşamı sürebilirsiniz.

Hafta sonu ise şansınızın açıldığı, sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir zaman diliminde olacaksınız.

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar eğitim hayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir dönemde olabilirsiniz. İş ilişkilerinizde de iletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Her şeyi yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Rötarlar yaşayabilirsiniz. Aracı siz kullanıyorsanız agresif hareketler yaparak risk almamalısınız.

Akademik hayatınızda elinizde olmayan stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa her şeyi iki kere kontrol edin. Tabii ki bu gergin enerjiyi yine siz düzeltebilirsiniz.

İyimser enerjiler aldığınız bir günde de olacaksınız. Her şeyin kötüsüne odaklanırsanız en küçük şeyi bile aksi gidiyormuş gibi görürsünüz. İşin sırrı pozitif bakabilmek olacak sizler için.

Hafta sonu aklınızda kariyer konularınız olabilir. Bazılarınız eve iş getirmek isteyebilir. Ailenize vakit ayırmak daha iyi olacaktır.

Balık burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Balık burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Maaşınız veya alacağınız primler artabilir.

Gelirinizde güzellikler yaşayacak bir dönemdeyken 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda maddi konularınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir borç karşınıza çıkabilir. Unuttuğunuz veya haberinizin olmadığı bir tutar karşınıza gelebilir.

Miras konunuz varsa sizden bir şey saklanmadığından emin olun. Ciddi bir rahatsızlığınız varsa ameliyat konusu gündeme gelebilir. Eğer ki kendinize dikkat ederseniz sağlığınız tam tersine daha iyiye gidebilir.

Maddi konularda da hemen sorumluluk almayın. Borç para sizin yüzünden oluşmadıysa kendinizi yıpratmak yerine o kişiye bu sorumluluğu verin.

Hafta sonu ise enerjiniz yükseliyor. Bazen gerginlikler olsa da genel olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir zaman diliminde olacaksınız.


Yazar: Astromeri – Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Bu hafta burçları neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.