Astroloji: 22 – 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Nisan haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 22 - 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 22 – 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 Nisan – 28 Nisan 2019 haftalık burç yorumları: 22 Nisan, 23 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 26 Nisan, 27 Nisan ve 28 Nisan tarihleri arasında burçları neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Devi yorumları…

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:


Bu haftanın başından itibaren sağlıklı bir zindeliğe sahip olacaksınız. Daha önce sağlıkla ilgili herhangi bir sorununuz varsa, iyileşmeye başlayacaksınız. Aşk hayatınızda ise özellikle Evli olanlar tatlı ve romantik anlar yaşayarak huzur bulacakları enerjiler ile karşı karşıyalar. Eşinizle ve güzel yerlere seyahat etmek için iyi fırsatlar elde edebilirsiniz.

Hafta ortasında, önemli bir karar için ailenizden destek görebilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa haftanın ortasında değerli bir mülk elde edersiniz. Haftanın üçüncü aşamasında, sosyal yaşamınızda daha yüksek bir statüye sahip olacaksınız.

Bu hafta büyük bir finansal şans elde etmeniz mümkün girişimci olmalı görüşmelerinizi ertelemeden hareket etmelisiniz. Sosyal yaşamınızda bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz birçok fırsat elde edebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Haftanın üçüncü evresinde daha yüksek derecede refahın tadını çıkarmanız mümkün her açıdan. İş ve hizmet sektörlerinde büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Sorunlu ilişkiler içinde olan Koçlar ilişkilerini bitirme kararı alabilirler.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Boğa burcunun ilk 10 gününde doğanlar için, haftanın ilk bölümünde yatırım ve dış ilişkiler için uygun bir zaman dilimi. Rakiplerinize sizi engelleyen kişi ve kurumlara karşı uygun cevaplar vermek için nispeten daha güçlü ve kendinden emin bir konumda olacaksınız.

Hukuki konularda da bir üstünlük elde etmek için birçok fırsat hafta boyu sizden yana. Sağlık konusunda bu haftanın ilk günlerinde bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Haftanın ikinci aşamasında, nispeten daha iyi hissedeceksiniz ruhsal ve bedensel olarak.

Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı daha derin bir bağ kuracak ve sevginizi karşılıklı güveninizi güçlendirebileceksiniz. Taşınmaz mallar ile ilgili konularda yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Sosyal statünüz bu hafta artacak takdir edilip saygınlığınızın yükseleceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aynı zamanda ilahi adalet sizden yana çabaladığınız her konuda gökyüzü adil bir şekilde sizleri destekliyor. Hükümet ve özel sektöre yönelik görüşmelerinizde de başarılı olacaksınız.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Haftanın başında, mali konularda arzu edilen bir ilerleme elde etmeniz mümkün. Ek gelir kaynaklarından elde edilen gelirlerde tatmin edici bir büyümeye tanıklık edersiniz. Haftanın başlangıcında aklınızda ki gelişmeler gerçekleşebilir iş ve eğitim hayatınızda.

İşiniz ile ilgili bu hafta hedeflerinize ulaşmak için uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin. Haftanın ilk günlerinde özel yaşamınızda daha yüksek derecede bir bağlanma ve uyum olacaktır.

Eş ya da sevgiliniz ile birlikte neşeli ve uyumlu olacağınız etkiler hakim gökyüzünde. Haftanın ortasında sağlık ve diğer birçok alanda karışık sonuçlar alabilirsiniz.

Haftanın son günlerinde finansal yatırımlar ile ilgili sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Akıllı hareket etmeli kendi çıkarlarınızı göz ederek iş birliklerini değerlendirmelisiniz.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Haftanın başından itibaren, eğitim ve iş hayatınızda çok şey başarmaya meyilli olacaksınız. Devlete ve özel firmalara verilen görüşmelerde başarı göstergeniz oldukça yüksek. Arkadaşlarınızla ve yakın arkadaşlarınızla iyi bir ilişki sürdürebileceksiniz.

Hizmet sektöründeki terfiinizle ilgili olumlu göstergeler de söz konusu. Bu hafta ortasında para meseleleri için çok karlı çıkacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Çabalarınız kesinlikle kazanımlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Hafta boyunca eş ya da sevgiliniz ile uyumlu olmayı başaracaksınız. Bilgi ve becerilerinizi zenginleştirebileceğiniz etkinlikler eğitimler söz konusu olabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde iş ve eğitim hayatınızda güçlü bir liderlik konumunda bulabilirsiniz kendinizi.

Dış işleri ve yatırım konularında istikrarlı enerjiler söz konusu. Düşmanlarınız iş ve özel hayatınızda sizin için bazı engeller yaratabilir. Pes etmemeli mücadeleci ruhunuzu ortaya koyarak ilerlemelisiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Aslanlar, resmi veya özel bir işinizin güvenceye alınması için haftanın başından itibaren harika gelişmeler yaşayabilirler. Finansal konularda yaşadığınız zorluklar azalmaya başlıyor. Dini ve manevi konularla daha fazla ilgilenebilir ruhunuzu arındırmayı başarabilirsiniz.

Hafta boyunca aşk hayatınızda şanslı enerjiler söz konusu eş ya da sevgiliniz ile iyi zaman geçireceksiniz. Birlikte alınan kararları başarılı bir şekilde uygulayabileceğiniz her anlamda uyumun getireceği maddi manevi şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Satış veya üretim alanlarındaysanız, tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Haftanın üçüncü bölümünde daha yüksek bir finansal özgürlüğe sahip olacaksınız.

Aşk hayatınızda son derece güçlü pozitif enerjiler ile uyum hakim olacak. Bu hafta tüm geçmişinizin üzüntü ve karanlık yanlarından kurtulup özgürleşeceğiniz etkiler ile karşı karşıyasınız.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Haftanın başından itibaren, finans ve dış meseleler açısından adalet ve başarı sizden yana. Yasal alanlarda da sizin için olumlu gelişmeler söz konusu. Bu haftanın ilk kısmı sizin için sağlıkla ilgili küçük endişelerine neden olabilir.

Bu aşamada paniğe kapılmadan hareket etmeli olayları büyütmemelisiniz. Hafta ortasından itibaren çok şanslı bir süreç sizleri karşılamakta tadını çıkartmalısınız. Finansal konularda hakkınızı alabilmiş olmanın avantajlarını sonuna kadar değerlendirmelisiniz.

Özel yaşamınızda da huzur ve sevgi hakim olacaktır. Geçmişte gösterilen çabalar iyi sonuçlar almanızı sağlayacak aşk kazanıyor sizler için.

İş ve hizmet sektörlerinde büyük başarılar yaşanabilir. Yerleşim değişikliği taşınma gibi düşüncelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz bu hafta. Bekar Başaklar sizler de sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:

Teraziler, profesyonel alanlarda haftanın başından itibaren üstünlük sağlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yönetim ve ortaklıklarda kar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda haftanın başından itibaren romantik anlar ile mutlu olup mutlu edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Geçmiş te yaşanan sorunlar tamamen çözülecektir. Haftanın ikinci aşamasında bazı sağlık sorunlarınız olabilir dikkatli olmalısınız. Ticaret ve yatırım sektörlerinde daha yüksek oranda kar elde edilmesi mümkün bu alanlarda olanlar için.

Ayrıca yasal konularda daha iyi bir konumda olacaksınız. Hafta sonu boyunca şanslı bir dönem olacak.

Bu hafta, kişisel ilişkileriniz için daha fazla zaman ayırmanız pek çok sorunu çözüme kavuşturmanız açısından önem taşımakta. Girişimci olmalı ilk adımı atmaktan çekinmemelisiniz.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu hafta Akrepler yatırımlardan beklenmedik kazançlar başarılar elde edebilirler. Bu hafta başından itibaren anneniz ve yakınlarınızla güçlü bir duygusal bağ kurabilir arada ki sorunları tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bekar Akrepler sizler de hafta boyunca samimi ilişkiler kuracaksınız. Haftanın ilk aşamasında, sağlık açısından iniş ve çıkışlar bitkinlikler sizleri zorlayabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile duygu dolu tutkulu anların tadını çıkarabilirsiniz.

Eş ya da sevgiliniz ile seyahat etmek için iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde ise borçlar ve ödemeler ile ilgili bazı sıkıntılar yaşanabilir. Alacak verecekler ile ilgili geçmiş meseleler yüzleşmeler sizleri hafta sonuna doğru zorlayabilir.

yay günlük aylık

Yay burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta akademik sektörde ilerlemekte başarılı olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş hayatınızda içinde bulunduğunuz sektörde istisna olmayı hedefliyorsanız, gönülden çaba sarf ederseniz bu hafta başarının tadına varmanız mümkün.

Mali konularda haftanın başından itibaren önemli bir liderlik kazanabilirsiniz. Aile hayatınızda da aşk hayatınızda da mutluluk hakim olacak. Bu haftanın başlangıcında kişisel yaşamınızda çok iyi bir uyum yaşayacaksınız.

Hafta ortasında yatırım konularında istikrarlı gelişmeler yaşayabilir önemli iş birlikleri kurabilirsiniz. Sağlık konusunda ise hastalık hastası arkadaşlarınızın söylemlerini dikkate alıp enerjinizi düşürmemelisiniz.

Haftanın sonuna doğru yasal konularda önemli bir ipucu elde edebilir aleyhinize gelişen olayları bir anda lehe çevirebilirsiniz.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Oğlaklar, rahat bir yaşam elde etmek için maddi manevi çok olumlu bir başlangıçlar yapabilme şansına sahip olacaklar. Geçmişteki sağlık sorunlarından kurtulmanın ve istikrarlı sağlığın yeniden kazanılmasının güçlü belirtileri var sizler için.

Zor işlerinizle işinizde büyük başarılar elde edebilirsiniz. İş girişimleriniz de uzun vadeli anlaşmalar kazanımlar elde etmeniz mümkün. Haftanın ikinci bölümünde daha iyi bir finansal pozisyonla iş değişikliği fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hizmet ve ticaret alanlarında istenen sonuçları elde etmek için, iletişime önem vermeli uzlaşmacı bir tutumla uyumlu olmaya gayret etmelisiniz. Hafta ortası boyunca akademik alanlardaki çabalarınız ile önemli bir ilerleme olacaktır.

Kişisel ilişkiler açısından Oğlak burcunda doğanlar için olağanüstü bir hafta ortası olur. Aşk hayatınızda ise beklenmedik gelişmeleri yönlendirmekte nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir beraberlik içindeyseniz karşınızda ki kişiyi daha iyi tanımaya çalışın ve anlık duygular ile kararlar almamaya dikkat edin.

kova

Kova burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda daha güçlü bir pozisyon ve tanınma kazanmak için uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kardeşlerle dostlar ile sorunlarınız dargınlıklarınız varsa uzlaşmacı tutumunuz ve sakinlikle sorunları aşabilirsiniz.

Sevdiklerinizi de kendinizi de üzmeyin ve hayatın tadını çıkartın şimdi. Hafta başından itibaren şansınız size destek olacak. Hükümet ve özel işler için yapılan görüşmeler başarılı olabilir. Haftanın ortasından itibaren iş ve eğitim hayatınızda var olanı güçlendireceğiniz hayırlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Finansal konularda ek gelirlerden daha fazla kazanabilirsiniz. Akademik yetenekleriniz ile göz dolduracağınız pozitif enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ancak sağlığınızla ilgili olumsuz göstergeler var sert sporlar ani hareketler sakatlanamalara kas ağrılarına neden olabilir dikkatli davranın.

Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgiliniz ile ilgili endişeleriniz olabilir kendi kafanızı olmayan şeyler ile meşgul edip yormak yerine var olan gerçeklere odaklanmalı tartışmalardan yıpratıcı yaklaşımlardan uzak kalmalısınız.

balık

Balık burcu 22 – 28 Nisan burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta sizler için taşınmaz mülkler miras ile ilgili meseleler hakkında iyi haberler alacağınız enerjiler söz konusu. Yabancı alanlarda ve yatırımlarda tatmin edici bir büyüme yakalayabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili ise kronik sağlık sorunları olanlar biraz zorlanacakları enerjiler ile karşı karşıyalar ihmal etmemelisiniz.

Bu hafta akrabalarınızdan ve arkadaşlarınızdan yeterince destek alacaksınız. İş arayanlar bu hafta olumlu sonuçlar alabilirler. Siz devlet sektöründe çalışan bir Balık burcu mensubuysanız terfi edeceğinize dair göstergeler var.

Eş ya da sevgiliniz ile uyumunuz daha yüksek seviyelere ulaşacaktır. Eşinize karşı derin bir bağ ve sevgi hissedebilir ilişkinizi aşkla emekle iyileştirebilirsiniz. Bekar Balıklar sizler de bu hafta sonuna doğru pozitif enerjiler ile karşı karşıyasınız yeter ki endişelerinizin üstesinden gelebilin.

Yazar: Astrolog Dr. Şenay Devi, astrodeha.com


Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.