Astroloji: 29 Nisan – 5 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 29 Nisan - 5 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 29 Nisan – 5 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

29 Nisan – 5 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Nisan – 5 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları: 29 Nisan, 30 Nisan, 1 Mayıs, 2 Mayıs, 3 Mayıs, 4 Mayıs ve 5 Mayıs tarihleri arasında burçları neler bekliyor? 

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burçları, son bir yıldır sizin için inişli-çıkışlı dönemler yaşadığınız temel konunuz iş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz, kalabalıkların sizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiği…


Çok ciddiye alarak önem verdiğiniz iş hayatınızda ayakları yere basan kararlarınıza, başarıya odaklı bakış açınıza rağmen bazen işlerin istediğiniz gibi gitmediğini hissediyor olmanız normal.

Satürn’ün Retro hareketi ile birlikte bu konuda normal rutininizin dışında gelişmeler olabilir. Zor bir dönemdeyseniz, yaşadıklarınız biraz daha hafifleyebilir veya tam tersi. Buradaki temel konu geçmişte aldığınız derslerinizi kullanarak ilerlemeniz olacaktır.

Mutlu haber şu ki, bu haftaki Yeni Ay ile birlikte, maddi konularda yani para konularda yenilikler sizi bekliyor. Yeni bir finansal modellemeden, yeni bir kazanç kapısına kadar çok çeşitli değişikliler yaşayabilirsiniz. Unutmayın geleceği kimse bilemez, Astrolojiyi kullanarak en fazla olası temaların neler olabileceğini tahmin etmeye çalışabiliriz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burçları, Güneş halen sizin burcunuzda seyahat ediyor ve hayatınıza dair değişimleri size getiriyor. Sizi diğer insanlardan ayıran her türlü konuda yeni bir döneme başlayacaksınız gibi duruyor. 5 Mayıs Pazar günü burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay size kuvvetli bir yenilik enerjisi sağlayacak. Görünüşünüzden, işinize, ilişkinize kadar sizi siz yapan tüm konular bu değişikliğin ana teması olabilir.

Tabii giriş yazımda da bahsettiğim gibi hayat iniş-çıkışlı bir yolculuk. Yurtdışı konuları, yurtdışındaki projeleriniz, eğitim hayatınız, hayata karşı güttüğünüz temel hayat felsefenizde de bazen zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz.

Son bir yıldır sizi bu konular fazla zorluyorsa Satürn Retro hareketi ile birlikte biraz hafifleyebilir veya tam tersi bir etki ile karşılaşabilirsiniz. Satürn derslerinizi tam olarak aldığınızdan emin olmadan sizi bırakmayacak bir öğretmen gibidir. Başınıza gelen yeni durumlarda, öğrendiklerinizle hareket etmeye hatta uygulamaya çalışmalısınız.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burçları; düşünmek, hayata mantığınızla bakmak ve iletişim gücünüz sizin en büyük hazinelerinizden biri. Fakat unutmamak lazım ki bazen fazla düşünmek olmayan problemleri de yaratmanıza yol açabilir.

Bu haftaki Yeni Ay tam da bu konuda size yeni bir pencere açacak nitelikte olacak. Düşündükçe artan kaygı ve korkularınızla başa çıkmak için yepyeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Size endişe verecek konuların üzerine giderek çözebilirsiniz.

Son 1,5 senedir, ailenizden aldığınız maddi desteğiniz, kredi, vergi gibi ödemelerinizle ilgili bazen zorlandığınızı hissediyorsanız, Satürn’ün Retro hareketi ile birlikte bu durumun biraz daha hafiflediğine şahit olabilirsiniz. Soyut kavramlar ve konulara yoğunlaştığınız bir süreçteyseniz en zor dönemleri atlatıp daha kolay bir döneme başladığınızı hissedebilirsiniz.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burçları; yeni ortamlar, yeni arkadaşlar, yeni bir çevre istiyorsanız, bu hafta yaşanacak Yeni Ay enerjisi ile dileğinizin gerçek olması büyük ihtimal dahilinde. Duygusal, sevgi dolu ve belki hemen kırılan yapınız gereği hayatınızda yeni çevrelere dahil olmayı çok sık gerçekleştirmiyor olabilirsiniz. Bu yenilik enerjisi size iyi gelecektir.

Her zaman söylüyorum ve daha yaklaşık 1 sene daha söyleyeceğim, hayatınız değişiyor. Hemen her konuda, sizi hayalinizi kurduğunuz hayata kavuşturmak için ciddi bir dönüşüm sürecindesiniz.

En büyük dersiniz de “İlişkiniz”. Evliliğiniz, ortaklığınız ve ilişkiniz hakkında işlerin bazen iyi gitmediğini hissediyor olmanız çok normal. Bu Hafta Satürn’ün Retro hareketi ile enerji değişimi oluşturması buradaki konularınızı biraz hafifletebilir; tabii siz geçmişten aldığınız derslerinizi doğru bir şekilde uygulayabilirseniz…

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burçları; iş hayatınızda parlamaya hazır mısınız? Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte aktif olarak emek verdiğiniz iş hayatınızda, huzurun ve maddi avantajların önemini fark ederek yeni bir döneme başlayabilirsiniz.

Biraz yaratıcı, rutinin dışında, herkesin düşüncesinden farklı olacak bir bakış açısıyla bu yenilik enerjisini hayatınıza katmaya karar verebilirsiniz.

Bu yıl günlük rutinleriniz sizi sıkıyor olabilir. Her gün yapageldiğiniz konularda kendinizle çeliştiğinizi, olmadığınız biri gibi davrandığınızı düşünüyor ve bazen zor zamanlar yaşadığınızı hissediyorsanız, bu hafta Satürn’ün Retro hareketi ile birlikte zorluklarınız biraz daha artabilir veya azalabilir…

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Başak burçları; son 1,5 yıldır hayattan almak istediğiniz olumlu enerjiyi tam olarak alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Satürn, 5. Evinizde Oğlak burcunda seyahat ediyor. 5. Ev konuları astrolojide, aşk, çocuklar ve hayattaki keyif anları ile ilişkilendirilir.

Dolayısıyla burada seyahat eden Satürn, siz tam düşünmekten vazgeçip hayatın keyfine bakmak istediğinizde, bir engel çıkacağını ve tam olarak mutlu olamayacağınızı hissetmenize sebep veriyor olabilir.

Ya da çocuklarınızla son derece kritik dönemler yaşayıp, onların geleceği için kritik kararlar almanıza sebep oluyor olabilir. Konu her ne olursa olsun, bu hafta başlayacağı Retro hareketi ile zorluklar hafifleyecektir.

Yurtdışı projeleriniz hakkında yepyeni kararlar alıp, değişim yaşayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay’ın yenilik enerjisi eğitim hayatınız, hayat felsefeniz ve hobileriniz üzerinde de etkili olacaktır.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burçları; çekirdek aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili sizi bazen zorlayan durumlar bu hafta Satürn’ün Retro hareketine başlaması ile birlikte normal rutinin dışına çıkabilir. Eğer sizi fazlasıyla meşgul ediyorsa biraz rahatlayabilirsiniz, gündeminize bir türlü almadığını fakat çözülmesi gereken konular varsa çözüme ulaştırmak için biraz daha zorlanabilirsiniz.

Bu konularınızı çözmek için kendinizi iş hayatınıza fazlaca odaklayıp edebilir, tüm enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Kaçış için iyi bir alternatif gibi gözüksede, sorunlarınızın üstünü örttüğünüzde eylül ayında tekrar karşınıza çıktığına şahit olabilirsiniz.

Bu hafta Yeni Ay ile birlikte ailenizden aldığınız maddi desteklere farklı bir yön vermek isteyebilirsiniz. Tabii ödemekle yükümlü olduğunuz borçlarınız da bu Yeni Ay’ın konusu olacağından buralarda da yeni durumlar oluşabilir.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Akrep burçları; bu hafta yaşanacak Yeni Ay’ın yenilik enerjisi sizin için ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz ile ilgili konularda olacak. Normal rutinin dışına çıkacağınız bir döneme başlayacaksınız.

Ciddi giden bir ilişkiniz varsa, evlilik mertebesine taşıyabilirsiniz veya tam tersi ayrılık kararı alabilirsiniz. Unutmayın ki hayatta başımıza ne gelirse gelsin aslında bizi çok daha refah ve hayalini kurduğumuz hayata ulaştırmak için gelir, dolayısıyla bu yenilik enerjisini çok da tedirgin ve gergin bir ruh hali karşılamadan ilerlemenizi tavsiye ederim.

Bu sene sanki söylemek istediklerinizin çoğu zaman yanlış anlaşıldığını düşünüyorsanız bilin ki Satürn size bazı dersler vermek istiyor. İletişim konularında geçmişteki tecrübelerinizi kaybetmeden ilerlemeniz gereken bir senedesiniz.

Unutmayın, sizin ne amaçla söylediğiniz kadar karşınızdakinde yarattığınız hissiyatı da önemsemek durumundasınız. Siz kırıcı olmadığınızı düşünseniz de, karşınızdaki kırılmış ve incinmiş olabilir…

yay günlük aylık

Yay burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burçları; bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte eğer sağlık konuları ile ilgili gündeminiz varsa bu hafta yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek bu gelişme günlük rutinlerinize de sirayet edebilir. Her gün yapageldiğiniz işlere farklı bir gözle bakıp, yenileme ve değişme kararı alabilirsiniz.

Para konularında son 1 yıldır bazen zor zamanlar geçirdiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Sebebi gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki uyuşmazlık olabilir. kendinizi mutlu hissetme ihtiyacında olduğunuz her zaman harcamalarınızın da hızla arttığına tanıklık edebilirsiniz.

Tabii dersleriniz sadece harcamalarınızda değil, gelirlerinizi de düzenli hale getirme ve arttırma yönünde olabilir. Her ne olursa olsun, şanslı bir yıldasınız… Bu yılın sonuna kadar da öyle kalacaksınız, tadını çıkartın.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Oğlak burçları; sizin için çok da kolay olmayan bir sene geçiriyorsunuz. Aslında zorluğu en fazla siz yaratıyorsunuz. Yanlış olduğunu bildiğiniz davranış biçiminize biraz fazla bağlısınız ve değişimi reddediyorsunuz.

Halbuki geçmiş tecrübelerinizde aldığınız dersleri uygulayarak ilerleseniz hayat biraz daha kolay akacak. Bu tavsiyemi değerlendirin, özellikle Satürn Retro dönemine başladığı bu hafta sizin için de alışık olmadığınız enerjileri ve tepkileri getireceğinden yeni zorluklar oluşabilir.

Hayatta başarılı olmak en önemli tutkunuz olmasına rağmen bazen olayların seyrini değiştiremeyeceğinizi kabullenmeniz ve sabırlı olmanız gerekmekte… Tabii hayat her zaman zorluklar ve engeller verecek değil, bu haftaki Yeni Ay ile birlikte yeni bir aşka yelken açabilir. Hayattan aldığınız keyif anlarının sayısını arttırabilirsiniz.

kova

Kova burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burçları; bu haftaki Yeni Ay ile birlikte, aileniz, eviniz, yuvanız ile ilgili yepyeni bir karar alabilirsiniz. Taşınmak, yeni bir yuva kurmak, evinizi dekore ettirmek bu kararlar içerisinde olabilir. hayatın akışı içerisinde tam olarak neler yaşayacağınızı bilemesek de Yeni Ay ve yenilik enerjisiniz eviniz ile ilgili olacağından bahsedebiliriz.

Bu hafta Satürn Retro hareketine başlıyor. Retro hareketine başlayan gezegenler Dünya’ya çok yaklaşırlar bu sebeple tanıdık bildik enerjilerinin dışında enerji yansıtırlar.

Sizin için de bu Retro hareketinin başlangıcı kaygı ve korkularınızla ilgili farklı enerjiler yaşamanıza sebep olabilir. bilinçaltınıza attığınız her konuya başka ve yaratıcı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Kaygıların üzerine gitmek iyi bir yöntem olarak belirebilir hayatınızda.

balık

Balık burcu 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık burç yorumları

Balık burçları; bu haftaki Yeni Ay ile birlikte iletişim tonunuz, iletişimde olduğunuz kanallarda farklılıklar yaşamaya başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili yeni olaylar gelişebilir. Unutmayın, Neptün hala burcunuzda seyahat ediyor. bu dönemde hayatınızda olup biteni net olarak değerlendirmeniz zor gözüküyor.

Kurduğunuz hayallerin peşinden o kadar motive olarak gidiyorsunuz ki gerçeklerle karşılaştığınızda canınızın yanması bundan… Siz bu sis perdesi arkasından hayatı değerlendirirken, çok yakın dostlarınızın, ailenizin yorumlarına biraz daha fazla kulak verebilirsiniz.

Arkadaş çevreniz veya girdiğiniz ortamlarda yaşadıklarınızı canınızı normalden daha fazla sıkabilir. Olayları akışa bırakıp, tırmandırmamanızı tavsiye ederim.


Yazar: Astrolog Burcu İnci astrologos.com.tr | NTV Astroloji

Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.