Astroloji: Mars Neptün etkileşimi ve Satürn Retro burç yorumları

Astroloji: Mars Neptün etkileşimi ve Satürn Retro burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Mars Neptün etkileşimi ve Satürn Retro burç yorumları

Mars ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana geliyor. Bu süreçte paranıza dikkat etmelisiniz, unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanı unutma, parayı düşürme ve kayıplar olabilir, yanılsamalar, kör noktalarımız olabileceği için ciddi ve somut kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır.

Bugünlerde alkol tüketiminde dikkatli olun, zehirlenmeler ya da yan etkileri çok daha fazla ortaya çıkabilir. Doktorunuza başvurmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, ağrı kesici alırken bile profesyonel bir destek almalısınız.


Gıdaları tüketirken son kullanım tarihinin geçmiş olmamasına dikkat edin, zehirlenme vakalarında artışlar meydana gelebilir. Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin daha çok, vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir bugünlerde. Evde veya iş yerinde lavabo, su giderleri ile ilgili problemler meydana gelebilir.

Astroloji: Mars Neptün etkileşimi ve Satürn Retro burç yorumları

Koç burcu Nisan aylık burç yorumları

Koç burcu Mars Neptün etkileşimi burç yorumları

Aldığınız bazı kararların ardından “acaba yanlış mı” diye tekrar tekrar sorgulayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınız için kullandığınız ilaçların yan etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz. Birtakım dedikodular, sözler bir parça keyfinizi kaçırabilir. Trafikte dikkat etmenizde yarar var, aracınızın benzin, yakıt deposu ile ilgili sıkıntılar oluşabilir.

İş ile ilgili önemli evrakları, doğru yere koyduğunuza emin olun, onu bunu unutmayın sonra üzülebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizdeki kişilerle gereksiz muhabbetler üzerine tartışmalardan kaçınmanızda yarar var.

Uzak yerlere seyahat, eğitim, önemli kişilerle iletişim, görüşme etkin olabilir. İş ve kariyer konularında beklentilerinizi daha net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise sizleri daha hareketli ve sosyal zamanlar bekliyor.

Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, arkadaşlar arası yardımlaşma temaları ön plana çıkabilir. Yalnız hafta sonu sağlığınıza biraz dikkat, hassas olabilir. Kendi başınıza kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.

Parasal konularda özellikle müsrifçe harcamalar yapmamaya özen gösterin. Bu hafta lüks harcamalarınız artabilir, birilerine hediye alırken çok bonkör davranabilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 10. evinizde geri gitmeye başlayan Satürn iş ve mesleki anlamda kaygı ve endişeleri de beraberinde getiriyor. Acaba doğru bir karar mı verdim, yoksa o işi seçsem daha mı iyi olurdu, acaba işimi değiştirmeli miyim gibi soruları sorabilirler kendilerine.

Üstlerle ilişkilerde kendinize göre bir yapılandırma içine girebilirsiniz. İş hayatınızda takım çalışması ve sabır Eylül ayına kadar daha çok vurgulanacaktır. Toplumda daha ciddi bir şekilde görünecek veya öyle bir tavır takınmanız gerekecek. Mesleki anlamda sorumluluklar daha da artıyor. Daha çok çalışmanız, işinize odaklanmanız beklenecek sizden.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Finansal konularla ilgili gerçekçi olmakta zorlanma, bir hayal kırıklığı, gerektiği noktada aksiyon alamama durumu oluşabilir. Veya en iyi senaryo ile “acaba kazançlarım azalacak mı, ödemelerimi yapabilecek miyim” endişesi de yaşayabilirsiniz. Finansal konular pek iç açıcı olmayabilir sizin için.

Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Finansal anlamda görüşmeler yaptığınız bir yer var ise beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Ama hemen pes etmeyin, ama beklentilerinizi de abartmamaya özen gösterin. Para ile ilgili tartışmalardan haksız çıkabilirsiniz. Güneş hafta boyunca Uranüs ile birlikte olacak.

Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz, beklenmedik, ani gelişen olaylar silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir.

Bu etkileşimin daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzdeki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. Satürn 9. evinizden geçerken ideallerinize ulaşmanız için gerçekten doğru kişilerle mi irtibat kurup kurmadığınızı düşünmenize neden olabilir.

İlerde işinize yarayacak özellikle mesleki anlamda kullanacağınız yeni tekniklerle ilgili eğitim, öğrenim sürecine girebilirsiniz. Yalnız bu süreç hem ağır hem zahmetli olabilir sizin için. Bir avukattan yardım ve destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra sonuçlanmasını istediğiniz, beklediğiniz bir mahkemeniz veya hukuksal konular biraz daha zamana yayılabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Zaman zaman harekete geçmekte zorlanabilirsiniz, hedefinizden şaşabilir, sonrasında kendinizi eleştirebilirsiniz. Çabuk çözülebilir, zora gelince uğraştığınız işleri bırakabilirsiniz. Bir boşvermişlik çökebilir üzerinize. Bu mod sadece bu hafta etkin olacak, merak etmeyin.

Bu size biraz da endişe de katabilir, “acaba yapabilir miyim, ben buna uygun muyum” şeklinde.  Özellikle dalgınlıklar, kafa karışıklığı için de olabilirsiniz. Çok önemli kararlarınızı bu hafta vermememizi öneririm, hata yapma, yanılma payı büyük olabilir. Bu hafta hafiften depresif olabilirsiniz, ama geçici bir etki.

Bu arada bu hafta alkol alımına ve ilaç kullanımına da dikkat edin, yan etkiler çok daha fazla açığa çıkabilir. Haftanın ilk günleri iş hayatınız gerçekten yoğun olacak, iyi organize olmalı ve dağılmamaya özen göstermelisiniz. Lakin aynı anda birkaç iş ile ilgilenmeniz mümkün olacaktır.

Sağlığınıza dikkat etmeyi de ihmal etmeyin. İkili ilişkiler ve ortaklık gerektiren konular daha ön plana çıkmaya başlıyor. Partnerinize destek olmanız gerekebilir. Hafta sonunda harcamalarınıza biraz dikkat etmeli, beklenmedik sürpriz ödemeler hafiften can sıkıcı olabilir. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, seyahat planı yapabilir, araştırma gereken konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 8. evinizde geri gitmeye başlayan Satürn, ödemeler konusunda sizi bir parça sıkıntıya sokabilir. Ödeme yapmanız gereken yerler ve ödemelerde gecikebilirsiniz.

Eşinizin veya ortağınızdan finansal anlamda destek görmek biraz zorlaşabilir. Başvurduğunuz kredileri dilediğiniz miktarlarda alamayabilir veya bazı koşullar öne sürebilirler. Tazminat, vergi, burs, nafaka, prim ödemeleri gibi konularda gecikmeler yaşanabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile de sanki bir şeyler kendinize koyduğunuz amaçları gerçekleştirmek için harekete geçmenizi sağlayacak enerjiyi size vermiyor gibi hissedersiniz. Yaptığınız hareketleri gizleme eğiliminde olabilirsiniz veya eylemleriniz diğer kişiler tarafından pek fark edilmeyebilir.

Gerçek olmayan hisler ve amaçlar peşinde olabilirsiniz. Kısacası dikkat diyoruz. Finansal anlamda kayıplar söz konusu olabilir, sizi olumsuz anlamda şaşırtacak haberler alabilirsiniz, eğer iş görüşmeleriniz olacak ise maddi anlamda büyük beklentilerinizin olmamasını tavsiye ederim.

Bu arada cüzdanınızı, değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya dikkat edin. Haftanın ilk günleri iş hayatınız gerçekten yoğun olacak, iyi organize olmalı ve dağılmamaya özen göstermelisiniz, lakin aynı anda birkaç iş ile ilgilenmeniz mümkün olacaktır. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeyi de ihmal etmeyin.

İkili ilişkiler ve ortaklık gerektiren konular daha ön plana çıkmaya başlıyor. Partnerinize destek olmanız gerekebilir. Hafta sonunda harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz. Beklenmedik sürpriz ödemeler hafiften can sıkıcı olabilir. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, seyahat planı yapabilir, araştırma gereken konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 7. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn; ortaklıklarınızı ve ilişkilerinizle ilgili konularda etkilerini gösterecektir.

Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkinizi gözden geçirme, sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eğer ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor ise bu süreçte nasıl daha iyi olabilir sorusuna yanıt ararken, eğer bağlar zayıf ve sorunlu ise bu ilişkiyi acaba nasıl kolayca bitirebilirim diye sorgulayabilirsiniz. İlişkinizin ihtiyaçlarını, size kattıklarını düşünebilirsiniz.

Üzerinde çok durulmayan eski konular tekrar gündeme gelebilir. Biriyle birlikte iken kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise partnerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir, onun iş veya sağlığını ilgilendiren konularla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

İkilemler, karar vermekte zorlanma, ortağınızın veya partnerinizin tekliflerine karşı uyum göstermek adına daha kolay kabul edici olabilirsiniz. Bu dönem partnerinizin veya ortağınızın ihtiyaçları daha da artabilir. Yalnız olanlar ise yeni başlayacakları ilişki çok ağırdan alınarak devam edebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile sosyal çevrenizle ilgili minik bir hayal kırıklığı, beklemediğiniz bir hareket veya söz duyabilir ve hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Bu finansal konulara da yansıyabilir. Bu borç, alacak verecek, ödemelerle ilgili de olabilir.

Bu en iyi senaryo ile “acaba gerekli ödemeyi alabilecek miyim, istediğim krediyi acaba verecekler mi veya eşimin, sevgilimin finansal durumu düzelecek mi” tadında endişe verebilir size. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve maddi konular iç içe olabilecek.

Arkadaşlarınız ile finansal konular yüzünden gereksiz yere tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta sosyal çevrenizdeki kişiler hayal kırıklığına uğratabilir, beklentilerinizi düşük tutun. Haftanın ilk günleri özel hayatınız, aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacaktır. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek ve eğlenebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İş ve çalışma ortamınıza ilişkin bazı değişiklikler yapabilirsiniz, günlük angarya işleriniz peşinden koşturabilirsiniz. Hafta sonunda ikili ilişkileriniz daha ön planda olmaya başlayacak, bu alanlarda özgürlük ihtiyacınız artabilir, sınırlarınız aşmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu sizler için biraz para harcama, alışveriş zamanı olacak. Ama bütçenizin dengesini bozmamaya da dikkat edin!

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 6. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn sağlığınız başta olmak üzere günlük işler ve çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda etkilerini göstermeye başlayacaktır. Özellikle geçmiş gibi gözüken sağlık sorunları tekrar nüks edebilir, bünyeniz her zamankinden daha hassas olabilir. Özellikle bel bölgesi ağrıları meydana gelebilir.

Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir iş veren iseniz ihtiyaçlarınızı yeniden belirleyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerde gecikmeler, askıya alınmalar olabilir. Günlük yaşamınızı ilgilendiren ihtiyaçlarınızı yeniden gözden geçirme zamanı sizler için. Birlikte çalıştığınız kişi ve kurumlarla ilişkileriniz testten geçebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile özel hayatınız, ikili ilişkilerden yana kararsızlık, hayal kırıklığı, çabuk harekete geçememe durumu olabilir. Tam mücadele etmeniz gereken anda ipleri birden bırakma eğiliminde olabilirsiniz, aman dikkat!

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli adımlar atma zamanı, önemli majör kararlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var. İşinizle ilgili bir hayal kırıklığı durumu söz konusu olabilir, bu hafta isteklerinizi kabul ettirmek zor olabilir. Haftanın ilk günleri ev, yuva, aile, yerleşime ait konular daha ön planda olacak.

Ödenmesi gereken faturalarla ilgilenmeniz gerekebilir, özel hayatınızla ilgilenmeniz gerekebilir, yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız. İş yerinde stres artabilir ve yetiştirilmesi gereken işlerle haşır neşir olabilirsiniz. Yoğunlaşmaya başlıyorsunuz, günlük angarya işlerle de ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta sonunda ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili keyifli gelişmeler gerçekleşecektir. Özellikle yalnız olanlar hafta sonu sürpriz tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilir, bazılarınız para getirici ortaklık teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 5. evinizde geri gidecek olan Satürn; aşk ve çocuklarla ilişkilerimizi yeniden yapılandırma ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz şeyleri belirleme zamanı. Özellikle sizden yaşça büyük kişilere aşık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu konuyu tekrar düşünebilirler veya bazı gecikmeler ile karşılaşabilirler.

Ayakları yere sağlam basan, daha mantıklı ilişkiler kurma zamanı. Fakat hızlı gelişmelerin olmasını beklememek gerek. Bu dönem risk almak için uygun bir dönem değil, eğer doğduğunuz anda Satürn’ünüz geri gitmiyor ise. Çocukları olanlar ise onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmaları gereken bir dönemdeler. Fakat yeri geldiğinde hayır demeyi de unutmamanız gerekiyor. Bu özel hayatınızda da geçerli!


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile; birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili minik bir takım sorunların üstesinden gelmeniz beklenebilir sizden. Bir takım yalanlara şahit olabilirsiniz. Veya tembellik üzerinize çöreklenir ve yapmanız gereken işleri geciktirme eğiliminde olabilirsiniz.

Bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, biraz da uykusuzluk problemi nüks edebilir. Bu hafta özellikle zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olun, alkol tüketiminde abartmamaya özen gösterin. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı ile ilgili, eğitimle ilgili işlerde aksilikler, yanlış anlamalar, hatalar oluşabilir.

Haftanın ilk günleri iletişim trafiğinizde artış meydana geliyor, bazı minik seyahat ihtimalleri de olabilir. Bilgi ve iletişim trafiğini dikkatli organize etmenizde yarar var. Ev, yuva, aile ile ilgili işler ön plana çıkıyor.

Evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda özel hayatınız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha ön planda olmaya başlayacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilir, eğlenebilirsiniz. Günlük yapılması gereken işler, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Diyet, spor gibi konular gündeme gelebilir.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. Aile içinde geçmişe ait çözülmemiş konuların tekrar gündeme geleceğine işaret eden Satürn 4. evinizden geçmekte. Aile içi ilişkilerin vurgulanacağı bu dönem, ilişkileri yapılandırmak için gerekli sabrı ve zamanı Satürn size sunacaktır. Yalnız gecikmeler ve engellenmeler ile de karşılaşabilirsiniz. Ev almak, ev satmak gibi işlerde özellikle bürokratik, evraksal gecikmeler yaşanabilir.

Biraz daha kendinize dönük olabilir, içinizdekini dışarıya tam olarak yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınıza çeki düzen vermek, hayatınızın gerçek ihtiyaçlarını saptamak için ideal zamanlar. Bir diğer olası etkisi ise daha önce almayı planladığınız, kaçırdığınız evi yeniden almak için fırsatınız olabilir. Yalnız dibe vurmamaya, depresyona girmemeye özen gösterin. O kadar dibe dalabilir, kendinize dönebilirsiniz ki size ulaşmak çok zor olabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile riskli girişimlerde bulunmak için uygun bir zaman olmadığına işaret etmekte, borsa gibi finansal anlamda risk gerektiren işlerden bu hafta uzak durmak iyi olacaktır. Hayal kırıklığı yaşamamak adına.

Yine aşk ve çocuklarla ilgili konularda hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu hafta sizler için biraz krizle mücadele haftası olabilir. Maddi anlamda özellikle risk almak için pek de uygun değil, keza borç vermek için de uygun değildir. Bunun yanı sıra özellikle arkadaşlarınızla finansal konular üzerinden yanlış anlamalara mahal verecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Ödemelerinizi yaparken dikkatli olun, yanlış yerlere yanlış ödemeler gitmesini banka hesaplarınıza da karışıklıklar olabilir, muhasebeciniz hatalar yapabilir. Haftanın ilk günleri kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilir ya da en azından finansal konular daha ön planda olacaktır.

Önemli kararlar alabilir, fikirlerinizde daha inatçı ve karşı tarafa kabul ettirebilecek güçte olacaksınız. Hafta sonunda evinize, evle ilgili işlere vakit ayırma zamanı olacaktır. Evde yapılması gereken bir takım işlerle ilgilenebilirsiniz. Haftasonu eğlenme zamanı olacak sizler için, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, hayattan çok daha fazla keyif alabilir, aşk ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylüle kadar devam edecek. 3. evinizde geri gidecek olan Satürn; yakın çevre ve kardeşlerinizle yeniden yapılandırmaya başladığınız ilişkileri test etmeye başlayacak. Doğru adımlar atıp atmadığınızı öğrenebileceksiniz bu sayede. Özellikle yaşça büyük kişilere kendinizi daha çok ifade etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Eski yarım kalan işlerinizi tamamlamak, üzerinden geçmek için harika zamanlar.

Oturduğunuz apartmanın yönetimsel işleri size kalabilir. Kardeşleriniz ile daha çok bir araya gelebilirsiniz. Eski yazıları tasnif etmek, düzeltmek, elden geçirmek, eski hesapları tekrar gözden geçirmek için ideal zamandır. Daha önce ziyaret ettiğiniz, gittiğiniz yerlere tekrar gidebilirsiniz. Dışa dönük iletişim sergilemektense daha içe dönük olabilir, daha önce yazdıklarınızı çevrenizdekiler ile paylaşırken, paylaşımlarınızda biraz cimri olabilirsiniz.

yay günlük aylık dolunay burçlar

Yay burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile ilişkilerde bir boşvermişlik, bir “boşveer modu” oluşabilir, hakkınızı savunmakta zorlanabilirsiniz, kendinizi pasivize hissedebilirsiniz. İş ve kariyer yönetiminize dikkat edin, krizleri doğru yönetemeyebilirsiniz.

İş yerinizin yemekhanesinde yediğiniz yemekler bu hafta midenize dokunabilir. İşinizde gereksiz tartışmalardan, ufak mevzuları büyütmekten kaçının. Haftanın ilk günleri kendinizi daha hareketli, hassas, aceleci hissedebilirsiniz. İsteklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Yalnız biraz da alıngan olabilir, bu yüzden çabuk parlamaya yatkın olabilirsiniz, dikkatli olmakta yarar var. Finansal konular ön planda olacak. Para alışverişleri, para hesapları, bütçe konuları ile ilgilenebilirsiniz.

İletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, aynı anda birçok konu ile ilgilenmeniz gerekebilir, bazı seyahat planları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi yakın çevrenize çok daha rahat bir şekilde dinletebileceksiniz.

Hafta sonu dinlenme zamanı olacak sizler için, evinizde daha çok zamana ayırabilir, arkadaşlarınızı, dostlarınızı eve davet edebilirsiniz. Evde yapılması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 2. evinizde geri hareket eden Satürn; finans ve bütçe konuları, sahip olduğunuz kaynaklar, eşyalar, değerlerinizle ilgili konularda etkilerini gösterecektir.

Özellikle ortaklaşa kazançlarınızda hareketliliğin yerini durağanlığa bırakabilir, size yapılması muhtemel ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreç gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek, kaynaklarınızı akıllıca yönetmek, lüks ile gerekli şeyleri ayırt etmenizi sağlayacak olan bir dönem olacak.

Eğer paylaşıma çok açık biri iseniz sizler için belki de daha az paylaşmayı öğrenmeniz gereken bir süreç iken, paylaşmayı bilmeyenler için bunun nasıl yapılacağını öğrenecekleri bir süreç.

oğlak günlük burç yorumu dolunay burçlar

Oğlak burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile sağlığınıza ekstra dikkat edin, zehirlenmelere karşı özellikle. Eğer alerjik bir cildiniz, egzamanız..vb gibi rahatsızlıklarınız var ise bu hafta daha çok azabilirler.

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güveninizi kaybedebileceğiniz konular olabilir, zihniniz meşgul olabilir. İş ortamınızda olası mevzuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Haftanın ilk günleri daha içe kapalı, kendinize dönük ve sağlıkla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınız biraz hassas olabilir, dikkat etmenizde yarar var.

Uyku modunu üzerinizden atmakta zorlanabilirsiniz. Silkelenip kendinize geliyorsunuz ve isteklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Düşüncelerinizi, isteklerinizi somutlaştırmaya başlayacaksınız.

Yalnız duygusal anlamda daha mesafeli ve soğuk yaklaşabilirsiniz çevrenizde gelişen olaylara karşı. Finansal konular ön planda olmaya başlıyor, kazançlarınız artmaya başlayabilir, para ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu seyahat etmek, yakın çevrenizle birlikte olmak, fikir alışverişlerinde bulunmak için de ideal olacaktır.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. Satürn sizleri biraz melankolik ve depresif bir ruh haline sokabilir. Özellikle ilişkilerde güven ve kaybetme korkusu ortaya çıkabilir. Fiziksel görünümünüzde değişiklikler yapmak için ideal bir zamanlar değil, eğer doğduğunuz anda Satürn’ünüz geri gitmiyor ise.

Kişisel yeteneklerinizi ve hobilerinizi kazanca dönüştürmek için daha çok zamana ihtiyacınız olacak ve elbette daha çok emek harcamanız gerekebilir. Bu geri dönüş döneminde daha bireysel olmaya çalışabilir, kendinizle ilgili konularda daha eleştirel yaklaşabilirsiniz. Yarım kalan işleri tamamlamak için ideal zamanlar.

Bu dönem gerçekten hayatınızda birisine ihtiyacınız var mı sorusuna yanıt arayabilirsiniz. Yalnız çok fazla düşünmek sizi kararsızlığa da itebilir. Geçmişe ait unuttuğunuz, önemsemediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile tembelleşebilir, harekete geçmekte zorlanabilir, bir takım korkulardan dolayı endişeli olabilirsiniz. Rahatınıza aşırı düşkünlük yüzünden yapmanız gereken işleri sonraya atabilirsiniz, bu da ilerde sorun yaratabilir, dikkat!

Özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta finansal anlamda riskli, büyük girişimlerden uzak durmanıza yarar var. Birlikte olduğunuz kişiye karşı güven kaybı da yaşayabilirsiniz.

Haftanın ilk günleri sosyal, hareketli, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirecek, bir takım davetler, konser, etkinliklere katılabilirsiniz. Biraz dinlenmeye vakit ayırarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat etmenizde yarar var, rüyalarınız semboller içerebilir.

Hafta sonunda isteklerinizi rahat bir şekilde ortaya koymanıza yardımcı olacak. Bunun yanı sıra özgürlük ihtiyacınızda artacaktır. Finansal konularla ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz, bu yeni bir iş teklifi, terfi veya proje ile oluşabilir.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 12.evinizde geri gitmeye başlayan Satürn sizleri korkularınız ile yüzleştirmeye başlayabilir. Geçmişte kalan adalet ve devletle ilgili konular gündeme gelebilir. Çok geride bıraktığınız bir ilişki yeniden karşınıza çıkabilir ve sosyal paylaşım ağları ile sizi bulabilir.

Bilinçaltınızda geriye ittiğiniz, unuttuğunuz konuları tekrar hatırlamanızı sağlayabilir. Burada hareket eden Satürn, sosyal fobide yaratabilir. Acaba insanlar bana zarar mı verecek endişesi de yükleyebilir size. Bilinçaltınızı, ruh sağlığınızı ve en önemlisi uyku düzeninizi yeniden düzenlemekte fayda var. Belki de zihninizi biraz rahatlatma, arınma, endişe ve korkularınızdan arınma zamanıdır ne dersiniz?

balık merkür retro dolunay burçlar

Balık burcu Nisan aylık burç yorumları

Mars ve Neptün sert etkileşimi ile geçmişe ait bir takım konularla yüzleşmeniz, uğraşmanız gerekebilir. Bu hafta tembellik sarabilir dört bir yanınızı ve olayları gerçek yönleri ile değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Bana sorarsanız, bu hafta önemli karar almaktan ve uygulamaya sokmaktan kaçının.

Hem özel hayatınızda hem de aile içinde gereksiz tartışmalardan uzak durmanızda yarar var, aldanmalar, hayal kırıklıkları, boşuna enerjinizi sarf ettiğinizi düşünebilirsiniz. Evinizde, yaşadığınız alanda su ile ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir, tesisatla ilintili sorunlar.

Haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular ön planda olacak, üstlerinizden övgüler alabilir, hızlı ve atak davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Sosyalleşecek, arkadaşlarınızla beraber olacak, arkadaşlar arası yardımlaşma temaları ön plana çıkmaya başlayacaktır.

Hafta sonunda ise yalnız kalmak, kendinizle vakit geçirmek, isteklerinizi düşünmek, hedefler belirlemek için uygun zamanlar olacak. Hayatı ve yaptıklarınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz, rüyalarınız semboller içerebilir. Hafta sonunda ise yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni başlangıçlar yapabilir, hayatınıza dair bazı önemli kararlar verebilirsiniz.

30 Nisan’da Satürn geri hareketine başlıyor ve 20 Eylül’e kadar devam edecek. 11. evinizden geçen Satürn sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden yapılandırırken, geri gitmeye başlaması ile ilişkilerinizi daha çok sorgular bir hale gelebilirsiniz. Acaba şu kişiyi hayatıma almakla iyi mi ettim veya hayatımdan çıkarırken çok mu peşin hükümlü davrandım gibi zihin durumu yaşayabilirsiniz.

Kalabalık gruplar içinde kendinizi yalnız hissedebilir, arkadaşlarınızla ortak projelere girişirken daha temkinli ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Satürn geri giderken hayatınıza giren yeni kişilerle ilişkileri devam ettirmek biraz daha zaman ve emek isteyebilir.

Oldukça eski ve çok uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız sizlerle irtibata geçebilirler, onlarla eski zamanları yad etmek için birçok fırsat yakalayabilirsiniz. Var olan sosyal çevre ve arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz.


Yazar: Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.