Astroloji: Merkür Koç geçişi burç yorumları (17 Nisan – 6 Mayıs)

Astroloji: Merkür Koç geçişi (17 Nisan – 6 Mayıs) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Koç geçişi burç yorumları (17 Nisan - 6 Mayıs)
Astroloji: Merkür Koç geçişi burç yorumları (17 Nisan – 6 Mayıs) – Hande Kazanova yorumları…

Astroloji: Merkür Koç burcunda burç yorumları:

17 Nisan itibariyle iletişimi simgeleyen Merkür, Koç burcuna geçiş yapacak. Merkür Koç burcunda 6 Mayıs tarihine kadar seyahat edecek. Bu süreçte burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık astroloji

Koç burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

17 Nisan itibariyle ifade konusunda rahatlıyorsunuz. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız bu tarihten sonra hızlanabilir.


19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay bir kez daha ilginizi ilişkilerinize yönlendirecek. Bir mevzunun sonuna ulaşacaksınız. Bu ister ortaklı işiniz olsun, ister evliliğiniz, ilişkiniz olsun, önemli ve nihai kararlarınız devrede olacak.

Adım atmakta hala tereddürleriniz varsa 20 Nisan Cumartesi günü Venüs’ün de kişisel alanınıza girmesiyle beraber net ve hızlı kararlar almaya yatkın olacaksınız. Bu süreçte kendinize ve görüntünüze önem verecek, cazibenizin arttığını farkedeceksiniz. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak öne çıkabilir. Yalnız toplum içinde acelecilikten ve benmerkezcilikten kaçınmalısınız.

Yine 20 Nisan Cumartesi günü güneş boğa burcuna geçecek. Bu geçen bir ay çalıştınız, hazırlandınız ve bir takım atılımlarda bulundunuz, şimdi gelen ayda ise, kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Çünkü atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz.

Bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir. Bütçenizi düzenlemek, bu alandaki görüşmelerinizi yapmak üzere koşullarınızı sağlama bağlamak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık

Boğa burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Bu dönemde parasal işlerinizde, özel hayatınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek sarfedeceksiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay iş koşullarınıza, günlük hayatınızın ritmine dikkat çekecek. Artık hayatınıza hizmet etmeyen insanlara, arkadaşlara, işlere bu Dolunayda veda edebilirsiniz.

Aşırı kararsız ve başka insanları düşünen yapınızla yanınızda çalışan insanlara veya yanında çalıştığınız insanlara karşı fedakarlıklarınızın sonuçları karşınıza gelebilir. Bu dolunayda ayrıca belinize, böbreklerinize, hormonal dengesizliklere karşı dikkatli olun. Üzerinize aşırı yük bindiğini düşünebilir ve buna göre kendinizi kasabilirsiniz.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, gününden sonra elinizi ayağınızı hareketli olaylardan çekeceksiniz. Günlük işlerinizi düzenlemek, olaylara geri plandan bakmak önem kazanıyor. Önemli adımlardan kaçının ve bu dönemi daha fazla ruhunuza ayırarak geçirmeye çalışın.

20 Nisan Cumartesi gününden sonra güneş sizin burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Kendinizden başka kimse umrunuzda olmayabilir.

Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

ikizler burcu günlük haftalık aylık

İkizler burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Aktiveteler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında.

19 Nisan Cuma günü öğle saatlerinde oluşan Dolunayda, algınızı aşk hayatınıza çevireceksiniz. Önemli kararlar devrede olabilir. Çocuğunuz varsa geçen aydan bu yana verdiğiniz kararların ve uygulamaların sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bir hobi, keyif ve eğlence konusunda hassas olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

20 Nisan Cumartesi günü ve sonrası 3 hafta boyunca sosyal çevrenizin gözbebeği haline gelebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelerde hoşça karşılanabilirsiniz. Girişimci ve farklı düşünen yönlerinizle sosyal ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Yine bu tarih itibarıyla sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor. İsteksizliğiniz artabilir. Boğaz, tiroit bezleri, ses tellerinize dikkat edin. Üşütmeye ve nezleye yakalanma olasılığınız yüksek görünüyor. Yakın çevre ilişkilerinizin üzerinden geçeceğiniz bir dönem. Planlarınızı bu süreçte oluşturun.

yengeç burcu

Yengeç burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla kaale almayacağınız bir dönem başlıyor. 2 hafta boyunca planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay yeniden ailevi konuları karşınıza getirebilir. Geçen ay karşılaştığınız, başlattığınız duygusal kararlarınızın sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Adalete saplanıp kalmak, karşı tarafı kendi ihtiyaçlarınızdan daha fazla önemsemek bu dolunayda sizi yorabilir. Aile ve ev hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla; Venüs’ün kariyer ve iş alanlarınıza girmesiyle beraber kariyeriniz ve işleriniz için daha etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu süreçte düşüncesiz ve bencilce davranmamaya özen gösterin.

Yine 20 Nisan Cumartesi günü, güneş boğa burcuna geçecek. Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalar kendinizi göstereceğiniz alanlar.

Bu konularda kimliğinizi kullanacak, güvenilir yönlerinizle, vaktinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize harcayacaksınız. Yalnız kimliğinizi ortaya koyarken ağır, dikkatli ve birazda tembel davranabilirsiniz. İnatçılık ve ısrarcılık kaçınmanız gereken davranışlardan.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay, ilginizi yakın çevrenizde olup biten konulara çevirecek. Haksız durumlar ortaya çıkabilir ve siz dengeye ve adalete her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Karşınıza gelen durumlarda kararsızlıklara dikkat edin. Geçen ay aldığınız kararların sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, Venüs’ün iletişim alanlarınızı ziyaretiyle birlikte seyahatleriniz ve deneyimleriniz artacak. Sizi daha az tanıyan yabancılarla olan paylaşımlarınız artabilir. Hukuki konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz tabii ki acele etmemek şartıyla.

20 Nisan Cumartesi günü ve sonrasında Güneş boğa burcuna geçecek. Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yine bu bir ay boyunca insanlar sizi konuşuyor olacaklar. Olabildiğince sosyal ortamlarda, iş toplantılarında ve görüşmelerde bulunmaya çalışın. Bu dönem kendinizi geri planda tutmanızın bir manası olmayacak, şartlar sizi toplumun önüne itecek.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Maddi konularda önemli konuşmalara Çarşamba günü ve sonrasında kanalize oluyorsunuz. Parasal konuları konuşmak, sıkıntılarınıza çözümler üretmek önem kazanıyor. Kredi, vergi, borç almak, vermek bu dönemde konuşulan konuların başında gelecek. Kredi almak istiyorsanız 20 Nisan Cumartesi gününden sonra venüs bu alanlarınıza girince harekete geçmelisiniz.

19 Nisan Cuma günü oluşacak Dolunayda parasal bir meselede dengeyi çok iyi oturtmalısınız. Haksızlıklarla karşılaşabilir veya kararsızlıklarınız yüzünden ayağınıza gelen bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Herkesi mutlu etmeye çalışmayın, biraz kendinizi düşünün. Bir para meselesi nihai olarak çözülecek sevgili Başaklar.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, ortak harcamalarınıza yöneleceksiniz. Parasal konuşmalar, anlaşmalar hızlanabilir. Aracı bir kurumsanız, ortak yapılacak işlerinizin parasal görüşmeleri artabilir. Kredi almak, borçlarınızı yapılandırmak için de uygun bir dönem yalnız aceleci ve düşünmeden adımlar atmamalısınız.

Yine 20 Nisan Cumartesi günü Güneş boğa burcuna geçiyor ve bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz.

Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşiniz veya kendinizle ilgili bir kurs veya seminere katılabilir, iş seyahatine çıkabilir ve yaptığınız her tür işten iyi deneyimler kazanabilirsiniz.Yeni insanlar tanımak ve keşfetmek heyecan verici olabilir.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Özel ilişkilerinizde sorunlarınıza çözüm üretebileceksiniz. Sevdiğiniz insanla başabaşa verip ilişkinizi, yapacaklarınızı, geleceğinizi konuşmak önem kazanıyor. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz, bu dönemde hukuki işlemleri başlatabilirsiniz veya evliliğinizi, ilişkinizi kurtarmak için danışmanlık alabilirsiniz.

19 Nisan Cuma günü birkez daha kişisel alanınızda oluşan Dolunay, sonuçlar ve nihai kararlar için sizi zorlayacak. Bu dönemde kararsızlıklarınız had safhaya ulaşabilir. Zor olsa bile son noktayı, verdiğiniz kararları bu dolunayda yürürlüğe koymalısınız. Bu kararlar görüntünüz, sağlığınız ve ilişkilerinizle ilgili kararları da kapsayabilir.

20 Nisan Cumartesi günü Venüs’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber daha rahatlayacaksınız ama şüpheleriniz veya karşı tarafın atak ve şüpheli yaklaşımları ilişkiyi zorlayabilir.


20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, Venüs’ün de ilişkiler alanınızı ziyaretiyle birlikte ilişkilerinizde uyum ve ahenk arayışınız artabilir. Şüphe, düşüncesizlik ve inatçılıktan uzak durursanız güzel gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğinizle hayatı konuşmak ve paylaşmak isteyebilirsiniz. Yine ortaklı işleriniz varsa bu dönemde önemli anlaşmalar altına girebilir, taşınma konularını konuşabilirsiniz.

Yine bu 20 Nisan Cumartesi günü ise güneş boğa burcuna geçecek. Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyacaksınız.

Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacağınız bu dönem, harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yine bu süreç içerisinde kredi, borç alabilirsiniz yalnız, vergi alanında ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Gizemli konu ve olaylar, mistik öğretiler, hayatın ve ölümün anlamı gibi konular kafanızı kurcalayabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Yine 17 Nisan’dan sonra elemen alımı, yanınızda çalıştırdığınız insanlarla beraber yapacağınız işler önemli olacak. İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi arttırabilir. İşlerinizle ilgili konuları hızlandırabilirsiniz.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay bir kez daha kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilir, sağlığınızda zorlanmalar altında olabilirsiniz. Bitirmeniz ve karar vermeniz gereken bir konuyla yüzleşebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde de önemli sonuçlar karşınıza gelebilir.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla; Venüs’ün iş ve sağlık alanlarınıza girmesiyle beraber çalışmaktan ve birşeyler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eleman alımı, yanınızda çalıştırdığınız insanlarla beraber yapacağınız işler önemli olacak.

Diğer yandan günlük hayatınızda beslenmenizde aceleci, hızlı tavırlarınız sağlığınızı zorlayabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla güneş boğa burcuna geçecek, Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Kendinizden çok onu düşünmeye ve kollamaya meyilli olacaksınız.

Ortaklaşa işleri olanlar yine bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler. Evlenmek isteyen akrepler, aşk hayatlarında bu kararı verecekleri bir dönem içerisindeler.Yine taşınma, kontrat yapma, yer değiştirme gibi etkileriniz gündeme gelebilir.

Yay burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Yay burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

hobilerinize, kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay, sosyal çevre alanlarınıza, arkadaş ilişkilerinize bir kez daha vurgu yapacak. Haksızlığa uğradığınız veya haksızlık olduğunu düşündüğünüz bir meseleyle uğraşabilirsiniz. Kararsızlıklarınızın vermek zorunda olduğunuz kararlarınızda sizi etkilemesine izin vermeyin.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla venüs’ün keyif alanlarınıza girmesiyle birlikte aşka, keyfe, eğlenceye, çocuğunuza düşkünlüğünüz artabilir. Hayatın keyfiniz çıkarmak isteyeceksiniz. Bu dönemde partiler, eğlenceli yer ve ortamlar ilginizi çekebilir.

Sevdiğiniz insanla fikir paylaşımlarınız artabilir, spor aktivitelerine, tiyatro, sinema etkinliklerine gidebilirsiniz. Parti yapmaktan, çocuklarınızla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönemde beraber olduğunuz insana veya çocuklarınıza karşı sabırsız, aceleci ve benmerkezci davranmamaya çalışın.

Yine 20 Nisan Cumartesi günü güneş boğa burcuna geçecek ve Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz.

Sağlığınız sizin için önemli olmaya başlıyor. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur deyimiyle hareket etmek bu bir ay boyunca önceliğiniz olmalı zira bazı konularda tembellik yapmak ön plana çıkabilir. Yine bu dönem içinde evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Oğlak burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz.

20 Nisan Cumartesi günü Venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber evinizde yapmak istediğiniz önemli işlerin üzerine eğilebilirsiniz. Tadilat, boya, badana işlerinizde hızlı aceleci kararlar almayın. Ailenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı yaklaşımlar geliştirmeniz sizin iyiliğinize olacak.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda önemli bir konuya dikkat çekecek. Bu dönemde adaletli adımlar atmalı, kararsızlıklarınızın sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda önemli dalgalanmalar oluşabilir.

20 Nisan Cumartesi gününden sonra eğlenceye, keyfe, aşka, çocuklara daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Ailenizde sizi bunaltan alanları geride bırakmak, özelinize vakit ayırmak önemli olacak. Aile hayatınızda sevdiklerinizle paylaşımlarınızı ve konuşmalarınızı hızlandıracaksınız.

Geçtiğiniz ay yaşadıklarınızı telafi etmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Emlak alım satım konularınız varsa üzerine eğilebilir, aile büyüklerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Evinizde önemli bir değişim, yenilenme yapacaksanız, aceleci ve düşünmeden atılacak adımlar aile ilişkilerinizi zorlayabilir. Onlara karşı daha anlayışla yaklaşmalısınız.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, güneş boğa burcuna geçecek ve Bir ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz.

Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak. Aşkı yaşamak isteyenler, yaşayanlar konsantrasyonlarını bu alana yönlendirecekler. Çocuğunuz varsa, onunla uğraşmak, vakit geçirmek ve sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalacaksınız. Kişiliğinizin eğlenceli ve hayatı hafife alan yanları bu ay ağır basacak. Yine spor, aktiviteler, tiyatro, hobiler, borsa, şans oyunları ön plana çıkabilir.

Kova burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Kova burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artıyor. Abi, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunayda yeniden seyahat, iş görüşmeleri, yurtdışı bağlantılı konularla ilgili önemli sonuçlar karşınıza gelecek. Bu bir tamamlanma, sonuca bağlama veya haksızlıklarla uğraştığınız bir dolunay olabilir. Sizinle uğraşanlar varsa bir davanın sonuçlarını bu Dolunayda alabilirsiniz.

20 Nisan Cumartesi günü itibarıyla, yakın çevrenizdeki insanlarla bağlarınızı arttırabilir, çevrenizle beraber hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sosyal medyaya ilginiz artabilir. Öğrenmekten, kısa yolculuklar yapmaktan, iletişim halinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Sabırsızlıktan, acelecilikten bu dönemde kaçının.

20 Nisan Cumartesi gününden sonra kendinizi ailenize adıyabilirsiniz. Aile büyüklerinizin yaşadıkları, deneyimleri sizi ilgilendirecek. Onlarla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Yine eğitim ve öğrenim hayatınızda daha etkili işler çıkarabilirsiniz. Meraklı ve hızlı hareket eden yapınızla ilginizi çekecek konulara ve derslere odaklanacaksınız.

Balık burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Balık burcu Merkür Koç geçişi burç yorumları

Maddi konularda önemli işler peşine düşeceksiniz. Para kazanma becerilerinizde aktif, özgür, cesur adımlar size kazandıracak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir. İş bağlantıları ve para getirileri anlamında şanslı bir dönem.

19 Nisan Cuma günü oluşan Dolunay parasal bir meseleyi karşınıza getirebilir. Şimdiye kadar karşınıza gelen bir borcun, ödemenin çözümünü bulamadıysanız, haksızlığa uğradıysanız, partnerinizin hayatında böyle bir durum oluştuysa bu dolunay bu haksızlıkla ilgili konular çözüm için son kez karşınıza gelecek. Bir konuyu açıklığa kavuşturacaksınız.

20 Nisan Cumartesi günü ve sonrası 3 hafta boyunca Venüs’ün bu alanlarınızı ziyaretiyle birlikte maddi kazançlarınız artabilir. Para harcamalarınız da hızlanabilir.

20 Nisan Cumartesi gününden sonra yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylara daha fazla ilgili olabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilir, oturaklı şartlar arayabilirsiniz.

Diğer taraftan kendinizi eğitiminize vereceksiniz. Öğrenmekten mutluluk duyabilir, okulunuzda, derslerinizde kendinizi ortaya koymaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kısa vadeli eğitimlerden bu dönem faydalanmalısınız sevgili balıklar.


Yazar: Astrolog Hande Kazanova

Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.