WhatsApp grup davetiyesi ve parmak izi tanıma özelliği

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, grup davetiyesi özelliğini duyurdu. Ayrıca iPhone’da kullanılmaya başlanan parmak izi tanıma özelliği Android cihazlara da geliyor.

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulınan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha platforma entegre ettiği yeni özelliği ile gündemde.

WhatsApp grup davetiyesi ve parmak izi ile giriş özelliği
WhatsApp grup davetiyesi ve parmak izi ile giriş özelliği

WhatsApp, kullanıcıların herkes tarafından bir gruba eklenmesinin önüne geçen grup davetiyesi özelliğini resmi olarak duyurdu. Bu özellikten önce kullanıcılar telefon numaralarının bilinmesi durumunda herhangi bir gruba dahil edilebiliyordu. Artık kullanıcılar gruplara otomatik olarak eklenemeyecek.


WhatsAppGizlilikGruplar adımlarını takip ederek ulaşabileceğiniz WhatsApp Grup Sohbeti Davetiyeleri özelliğinde karşınıza üç ayrı seçenek çıkıyor:

1- Hiç kimse

2- Kişilerim

3- Herkes

WhatsApp parmak izi tanıma özelliği geliyor!

WhatsApp’ta bir süre önce iPhone’lara gelen parmak izini tanıma özelliği çok yakında Android cihazlara da geliyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’a yeni bir özellik gelmek üzere.

Artık parmak izinizle kimlik doğrulaması yapılabileceksiniz.

Bu özellikle beraber kullanıcılar hesaplarını parmak iziyle koruyabiliyor.

Nasıl aktif edilecek?

Uygulamanın ayarlar kısmına girdikten sonra hesap sekmesine girmeniz gerekiyor.

Ardından kilidi açmak için parmak izini kullan seçeneğine girerek parmak izi özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

Bunun yanında özelliğin devreye girme süresini belirleyebiliyorsunuz.


1 dakika, 10 dakika, 30 dakika gibi seçeneklerinizin bulunduğunu belirtelim.

Astroloji: Nisan 2019 aylık burç yorumları


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.