Astroloji: 6 – 12 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 6 - 12 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 6 – 12 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 Mayıs – 12 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları: 6 Mayıs, 7 Mayıs, 8 Mayıs, 9 Mayıs, 10 Mayıs, 11 Mayıs ve 12 Mayıs tarihleri arasında burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji venüs oğlak

Koç burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte zihninizi, aklınızı para ile ilgili konulara yöneltemeye başlayacaksınız, daha iyi nasıl para kazanırım, para kazanabilmek için yeni projeler üretebilirsiniz, fikirleriniz, zihniniz daha para odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak, sohbet konularınız daha para üzerine dönmeye başlayabilir.


Para ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız para ve kazançlarla ilgili konularda hareket geçmekte biraz yavaş davranabilir, kendinizi fazlaca sağlama almak eğiliminde olabilirsiniz.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. İş hayatınızda takıntılı davranışlardan uzak durun veya yöneticiniz, patronunuza kafayı fazla takmayın. Belki yanlış bir eleştiri alabilir ya da sinirinizi bozacak bir durum meydana gelebilir, ama fazla takılmayın ve işinizi yapmaya devam edin.

İş ve kariyer konularında suçlayıcı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Eğer ki yalnızsanız olası partner seçiminizi iş ortamınızdan, müşterinizden veya iş bağlantılı kişilerden seçmemenizde yarar var. İş konularında mobinge maruz kalabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi anlamda uzun soluklu, kalıcı, sağlam yatırımlar yapmak için uygun bir hafta. Para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğine işaret etmekte gökyüzü, kendinize bu alanda biraz çeki düzen vermelisiniz. Eğer ki maaş artışı ya da terfi gibi bir beklentiniz var ise bu hafta bu konuyu konuşabilirsiniz. Veya para anlamında daha yüksek bütçeli bir iş teklifi gelirse de kaçırmamanızı öneririm.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji vemüs oğlak

Boğa burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte yaşamınızda önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Kendinize yeni iletişim aletleri almak isteyebilirsiniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz daha çok takdir görebilecektir. Bu süreçte daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz ve çeneniz bir parça daha fazla çalışabilir. Sizler için imzalar atmak, anlaşmalar yapmak için ideal zamanlar.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Fiziksel görüntünüzle ilgili bir durumu gereksiz yere takıntılı haline getirmeyin, bu hafta fiziksel bir değişim yapmak, estetik olmak, saç renginizde majör değişimler yapmak için de pek uygun değil. Bilmediğiniz, etmediğiniz karanlık yerlerde, sokaklarda tek başınıza çok fazla dolaşmayın.

Özel hayatınızda da bir şeyleri takıntı haline getirmeyin, cinsel sorunlar, cinsel problemler söz konusu olabilir. Veya birileri size şu dönem kendinizi değersiz hissetmenize neden olacak davranışlarda bulunabilirler ama çok da fazla sallamayın. Yurt dışı ve eğitim konularında da baskıcı, zorlayıcı, takıntılı bir şekilde davranmamaya özen gösterin.

Güneş/Satürn etkileşimi ile yayıncılık, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve projelerde ise kontrollü, uzun soluklu, sağlam emin adımlar atabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz pek tabii ki. Hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek, yeni hedefler koymak, stratejiler belirlemek için de harika bir hafta.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji

İkizler burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte zihinsel olarak dinlenme ve geleceğe yönelik planlar yapma zamanıdır, ama fikirlerinizi hayata döndürmek bir parça zor olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için çok uygun zamanlar değil.

Merkür 12. evinizde yer alacağından dolayı yaşamınızda bir takım konuları takıntı yapabilirsiniz, bir takım gizli dedikodular, gizli bilgi alış verişleri gündeme gelebilir. Bu süreci bir hazırlık gibi görmekte yarar var. Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızda hırs, rekabet gibi durumlar olursa bundan uzak durmanızı tavsiye ederim. Arkadaşlarınız sizi veya siz arkadaşlarınızı bu hafta takıntılı bir şekilde sahiplenebilirsiniz.

Bu hafta kredi çekmek, borç almak veya vermek, maddi anlamda risk almak için pek de uygun değil açıkçası. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile yakından ilgilenmeniz gerebilir. Sizi kötü yola çekebilecek, kötü fikirli, niyetli kişilerden bu hafta uzak durun.Eğer ki yalnızsanız partnerinizi dost, arkadaş çevrenizden pek seçmemeye özen gösterin. Katılabileceğiniz kalabalık gruplar ya da organizasyon, eğlence yerlerinde tanışacağınız kişilere gönlünüz kayabilir, yeni birileri ile tanışabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilir, kredi almak için harika bir haftadır. Bunun yanı sıra bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular..vb alanlarla ilgili sağlam, güvenilir destekler alabilirsiniz, çalışmalar yapabilirsiniz.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji

Yengeç burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz bu süreç içinde. Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. Yine özellikle yalnız olanlar aşkı sosyal çevrenizde bulabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda fikir alış verişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak.

İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızın adeta Güzin ablası olabilirsiniz, sürekli sizlere fikir danışabilirler. İş yaşamında kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik planlar da yapabilirsiniz.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Ortaklık ve partner ilişkilerinde ise zorlayıcı etkiler söz konusu olacak. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın, gereksiz kıskançlık veya kaprislerle onları hayattan soğutmayın. İkili ilişkilerde intikam ve hırs duygularından uzak durmanızda yarar var.

Eğer ki hayatınızda kimse yok ise partneri, iş ortamınızdan seçmemeye özen gösterin. İkili ilişkiler, özel hayattan gergin etkiler söz konusu. Varsa partneriniz aldatmamaya özen gösterin. İlişkiler olası küçük bir hatayı gereksiz yere çok fazla büyütmeyin. Bu hafta ortaklık kurmak için de pek uygun değil.

Güneş/Satürn etkileşimi ile özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. İlişkilerinizde güven ve dürüstlük konuları işlenebilir ama olumsuz sonuçlar çıkacağını pek sanmıyorum. Çocuk yapmak içinde uygun sayılabilecek bir hafta. Özel hayatınıza çeki düzen vermek, problemli alanları toparlamak adına da somut adımlar atabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor. Bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir.

Fikirlerinizi üstlerinize kabul ettirmek çok daha kolay olacaktır bu süreçte. İş anlamında güzel destekler alabileceksiniz. Önemli toplantılarınızı özellikle bu hafta yapabilirsiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz. İş görüşmelerinizi bu tarihe kadar yapabilirsiniz, iş değişikliği için güzel bir süreçtir.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özellikle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, diz, diş, deri, kemik, böcek sokmalarına karşı. İş ortamınızda sizin kontrolünüz dışına değişimler meydana gelebilir. Özellikle kadın iş arkadaşlarınızla aranızda rekabet, hırs, yarış gibi durumlar oluşabilir.

Belki de bu hafta bir check-up programından geçebilirsiniz. Beslenme şeklinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. İşi ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı takıntılar oluşturabilir, kolay kolay hataları affedemeyebilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artıyor bu hafta, fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. İş ortamınızı ve mali durumunuzu revize etmek, bir takım sorumluluklar almak, iş yatırımları yapmak için de ideal bir hafta.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Uluslararası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz.

Yurt dışı için seyahat planları yapabilir, turları araştırabilirsiniz mesela veya pasaport gibi resmi bir takım işlerinizi halletmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerden fikirsel anlamda güzel destekler gelebileceği bu hafta, eğitim gibi konularda sizler için destekleyici olacaktır.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özel hayatınızdaki kişiye karşı takıntılı davranışlardan uzak durmalı, rastgele cinsel yaşamdan uzak durmalı, varsa çocuklarınıza karşı daha sakin ve anlayışlı olmanızda fayda var.

Bu hafta yeni birileri ile tanışabilirsiniz, yalnız kalbinizi açacağınız  kişiyi dikkatli seçmelisiniz. Size gelecek işaretleri yanlış değerlendirmemelisiniz. Yalnız paranızı borsa ya da şans oyunlarında çarçur etmemeye de özen gösterin. Bu hafta biraz daha hobilerinize yönelmeli, hayatın keyifli yanlarını daha çok görmeye özen göstermenizde yarar var.


Güneş/Satürn etkileşimi ile uzun soluklu, kalıcı ortaklık başlangıçları, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir bu hafta. Destek beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bazılarınız evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir, planlar yapabilirsiniz. Eğer kitap yazıyorsanız bununla ilgili yayın evi konusunda da destek bulabilirsiniz. Ya da evlilik, ortaklık konularında sorumluluklar artabilir, yeniden yapılandırılması, düzene konması gereken konular gündeme gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Riskli içeren yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Bankaları araştırabilirsiniz kredi için. Miras, burs, prim, vergi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir hafta ortasına kadar. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırmaya yönelik fikirler koyabilirsiniz ortaya.

Zihnen yoğun bir hafta sizleri bekliyor, sürekli bir şekilde bir şeyleri planlayarak ve organize ederek geçirmeniz gerekebilecek. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Evinizde, ailenizle ilişkilerinizde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var.

Bu hafta ev içinde boya, badana gibi işlere girişmek için pek de uygun bir zaman değil. Ailenize ya da birlikte yaşadığınız kişiye karşı baskı kurmayın, davranışlarınız biraz daha yumuşak ve sabırlı olmasına özen göstermenizde yarar var. Yalnız aileniz ve partneriniz arasında kalabilir, dengeleri kurmakta da zorlanabilirsiniz bu hafta.

Güneş/Satürn etkileşimi ile yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz.İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artıyor bu hafta. Fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. İş ortamınızı ve mali durumunuzu revize etmek, bir takım sorumluluklar almak, iş yatırımları yapmak için de ideal bir hafta olacak.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkilerde fikir alış verişleri daha çok önem kazanmaya başlıyor. Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak.

Anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak için çok uygun bir hafta, partnerinizin, ortağınızın size söyleyeceklerine bu dönem kulak kabartın, yaşamınızda işinize yarayacak fikirler verebilecektir sizlere.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. İş ilişkilerinizde baskıcı ve takıntılı olmamaya özen gösterin. Özellikle müşterilerinize karşı daha anlayışlı ve yumuşak davranmaya özen gösterin. Komşularınız, kardeşleriniz, kuzenlerinizle de kapışmamaya özen gösterin.

Bu aralar sizleri yeni birileri ile tanıştırmak isteyebilirler, ama planlar pek de istenildiği gibi ilerlemeyebilir. Bu hafta estetik yaptırmak, stilinizde, dış görünüşünüzde bir şeyleri değiştirmek için pek uygun olmayabilir açıkçası.

Güneş/Satürn etkileşimi ile uzun soluklu, kalıcı ortaklık başlangıçları, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir bu hafta. Destek beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bazılarınız evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir, planlar yapabilirsiniz.

Eğer kitap yazıyorsanız bununla ilgili yayın evi konusunda da destek bulabilirsiniz. Ya da evlilik, ortaklık konularında sorumluluklar artabilir, yeniden yapılandırılması, düzene konması gereken konular gündeme gelebilir.

yay günlük aylık

Yay burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz, yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz.

İş hayatınızda iletişim trafiğiniz oldukça artmaya başlıyor, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek adına bazı eğitimler alabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Parasal anlamda hiçbir konuyu takıntı haline dönüştürmeyin, ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. Para yüzünden kimseyle aranızı bozmayın, hele ki özel hayatınızdaki kişilerle hiç.

Bu hafta keyif, zevk-i sefa için daha çok para harcayabilirsiniz. Maddi anlamda yatırım yapmak, paranızla risk almak için de pek uygun değil. Değerli eşyalarınıza göz kulak olun, kaybetmeyin veya çaldırmayın. Eğer yalnızsanız bu hafta başlayan ilişkiler biraz daha cinsel temalı olabilir.

Güneş/Satürn etkileşimi ile evinizde, yuvanızda, ailenizde, yaşadığınız yerde bazı düzenlemelere gidebilirsiniz, eşyaların yerleri değişebilir, evde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailenizle ikili konularda sorumluluklarınız bu hafta biraz artabilir. Olası sorunlar var ise problemlere ciddi yaklaşımlarla rahatlıkla çözebilirsiniz. Bu hafta ev almak, satmak, gayrimenkul konularına yönelmek içinde harika olacaktır.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar. Özellikle yalnız olanlar kalpleriniz hızlı attıracak bir aşk ile karşılaşabilirler, hamilelikle ilgili konularda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinize daha çok vakit ayırabilir, okuyabilir, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz.

Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. Yalnız Merkür etkisi ile aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili konularda bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer yalnız iseniz flörtlerin tadını çıkartmaya bakın.

Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Eğer yalnızsanız bu hafta başlayan ilişkiler daha ihtiraslı ve tutkulu olacaktır. Yalnız ailenize karşı inatçı ve dik kafalı bir şekilde davranmamaya özen gösterin. Birilerine karşı sevgi ve nefreti bir arada hissedebilirsiniz. Kalbinizi yanlış insanlara açabilir ve zarar görebilirsiniz. Ya da sevginizi gösterirken takıntılı ve baskıcı bir tavır sergileyebilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile iş anlamında uzun soluklu, kalıcı, sağlıklı projelere ve işlere başlayabilir, iş anlamında işverenlerinizle yapmanız gereken önemli bir takım konuşmalar varsa onun da bu hafta halledebilirsiniz. Terfi beklentiniz varsa açık açık söyleyebilirsiniz mesela. Ya da işinizde revize etmenizi düzenlemeniz gereken konuların üstünden geçebilirsiniz. İş konularında sorumluluklarınız biraz artabilir bu hafta itibari ile.

kova

Kova burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür ile birlikte istediğiniz bir evi satın almak için karar verebilir, taşınmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Yuva, aile, emlak, alım ve satım, aile içi ilişkiler konusunda keyifli, kazançlı, şanslı zamanlarınız olacak. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Sevgi, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir, size karşı birileri takıntılı davranabilir.

Bu hafta ilişkiler çok platonik düzeyde kalabilir. Kendinizi psikolojik anlamda çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Sağlık anlamında da özellikle genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir, kolay rahatsızlanabilirsiniz. Özel hayatınızda bir şeyleri paranoya yapabilir ve partnerinizi de çok kolay bir şekilde yorabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilir, kredi almak için harika bir haftadır. Bunun yanı sıra bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular..vb alanlarla ilgili sağlam, güvenilir destekler alabilirsiniz, çalışmalar yapabilirsiniz.

balık

Balık burcu 6 – 12 Mayıs haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Merkür sayesinde ise iletişim trafiğiniz gözle görülür bir şekilde artıyor, bilgi alış verişleri önem kazanmaya başlıyor.

Size kazanç sağlayabilecek bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Yeni konular öğrenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Dostlarınızla aranız parasal meselelerden dolayı açılabilir veya arkadaşlarınızla aranıza karşı takıntılı, baskıcı bir şekilde davranabilirsiniz.

Bu hafta tahammül seviyeniz biraz daha düşük olabilir. Arkadaşlarınızın tavır ve davranışları sizi rahatsız edebilir ya da sizi haksız yere eleştirebilirler. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa, arkadaşlarınızın tanıştıracağı kimselerle küçük kaçamaklar yapabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan güvenilir destekler ve yardımlar alabileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan ortaklık teklifleri gelebilir bu hafta sizlere, ama değerlendirmek için önümüzdeki haftayı beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Uzun süre hayatınızda kalacak yeni ve güvenilir kişilerle tanışabilirsiniz.

Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji


Astroloji: 5 Mayıs Boğa burcunda Yeniay burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.