Astroloji: Akrep burcunda Merküryen Dolunay burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Merküryen Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Akrep burcunda Merküryen Dolunay burç yorumları
Astroloji: Akrep burcunda Merküryen Dolunay burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

18 Mayıs’ta Akrep burcunun 27. derecesinde Dolunay meydana gelecek. Dolunay sürecinde; Ay’ın Merkür ile sert bir kontağı bulunmakta. Bu Dolunay’ın gibi etkileri olacağını anlayabilmek için öncelikle Akrep sembolizminin neleri işaret ettiğini çok iyi bilmek gerekiyor.

Akrep burcu astrolojide cinsellikle ilgili her türlü akla gelebilecek konu, yeraltı kaynakları, kimyevi maddeler, benzin, ölüm, bitiş, sonlanma, en derindeki bilgiye ulaşma, gizli ve saklı olan her türlü konu, bilinçaltı, büyük krizler, karanlık her türlü konu, mafya, gizli saklı kayıt ve belgeler, maden, petrol ve yer altı kaynakları, mezarlıklar, büyü, simya, zehir, hırs, tutku ve kıskançlık gibi kavramlara işaret etmektedir.


Dolunay’ın temel sembolik prensipleri bunlar üzerine odaklı olabilecektir. Genel olarak bu Dolunay zamanı duygular açısından iki uç arasında gidip gelmeler, duygusal hezeyanlara sıkça açık olacağız demektir. Dolunay sürecinde sezgilerimiz inanılmaz güçlü olacaktır, fakat genelde kötü şeyleri sezebilir, duyabilir, rüyalarını görebiliriz.

Hayatımızda ölüm semboliği sıkça karşımıza çıkabilir veya en azından günlük sohbetlerimizde sık sık bunun üzerine konuşmalar yapılabilir, ölüm, ölüm ötesi konular…vb. En derin korkularımızla yüzleşebilir, korkularımızın üstesinden gelebilecek güce sahip olabileceğiz.

Her şeyin çok belirgin olması için çaba sarf edeceğiz

Bu Dolunay ile birlikte hayatımızda her türlü belirsizliğe son vermek adına kolları sıvayabiliriz, her şeyin çok net ve çok belirgin olması için çaba sarf edeceğiz demektir. Uğraştığımız konu her ne ise, güç kazanmak, gücü elimizde tutmak, güçlü olmak için çaba sarf edeceğimiz anlamına geliyor. Ne yazık ki Akrep temasında, ayakta kalabilen hayatta kalmayı başarır teması vardır. Ölümüne bir mücadele vermemiz gerekebilir.

Her ne kadar bizler gizlilik içinde hareket etmeye çalışsak dahi bu pek mümkün olmayacaktır. Hatta bizlerden saklanmış, gizlenmiş ne varsa bunları da öğrenebiliriz. İçimize minik bir dedektif kaçabilir, belki de üstümüze vazife olmayan şeyleri bile araştırmak, öğrenmek isteyebiliriz. Veya biz istemesek bile önümüze düşebilir.

Biraz daha kendimizi hafta boyunca kriz yönetimi konusunda eğitmemiz gerekebilir ya da çevremizdeki insanların krizlerin çözümlememiz gerebilir.

Cinsellik

Elbette Akrep burcunun olduğu yerde seksten bahsetmezsek olmaz, ilişkilerinizde cinsellikle ilgili sorunlarınız var ise, bunları çözmek, bunun için destek almak için de harika bir süreç. Libidomuzda oldukça yüksek seyredebilir, cinsel anlamda daha istekli ve arzulu olabiliriz.

Para

Akrep parasal konular, borçlar, vergiler, krediler ile ilgilidir. Bu Dolunay döneminde kredi araştırmaları yapmak, borçları yapılandırmak, vergi ile ilgili konularınız var ise bunları halletmek için de uygun bir süreçte olacaksınız. Hayatınızda fiziksel ya da psikolojik olarak neleri değiştirip, dönüştürmek istiyorsanız bunun için harekete geçebilirsiniz.

Sağlık etkileri

Akrep burcu genital bölge, üreme organları, yumurtalıkları yönetir. Bu hafta eğer sağlıkla ilgili konular gündeme gelirse, daha çok bu saydığım organ ve vücut bölgeleri üzerine olabilir.

Bu dönem ruhsal anlamda paranoya ve takıntı yapabilecek konulardan lütfen uzak durun. Ruhsal anlamda yormayın kendinizi, bir şeyin illa olması için çaba sarf etmeyin, gerçekten de biraz akışa bırakmakta yarar var! 27. derece vücudun mukozası ve anüs ile ilgilidir. Bu alanda ortaya çıkabilecek her türlü rahatsızlığa karşı dikkatli olmalı ve ihtiyaç olan tedavilere başlanmalıdır.

Özellikle ayakları üşütmemeli, ayakları soğuktan korumalısınız. Zira kolaylıkla böbreklerin ve idrar torbası üşütmeleri olabilir. Dolunay’da Ay ile Merkür arasındaki gergin görünüm ile sinir bozuklukları, güven ile ilgili sorunlar, soğuk algınlığı, unutkan, dalgın zihin, kolay telaşa kapılan haller görülebilir.

Dolunayın diğer etkileri

Dolunay süresince Merkür ile Ay arasında gergin bir görünüm olacak. Duygusal ihtiyaçlar doğru kelimelerle ifade edilemeyebilir veya ifade etmek zorlaşabilir. Fikirler ve duygular sabit olabilir ve inatçılık gözlemlenebilir. Patavatsızlıklara karşı dikkat etmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız. Mantıksız fikirler ve duygulara kapılmamalısınız. Duygular ile düşünceler arasında gerilimler söz konusu olabilir.

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay zamanında finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Kredi ile ilgili işlere girişebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren finansal araçlarla ilgili olacak. Bu alanlarda zekanızı kullanarak enteresan çözümler üretebileceksiniz. Yalnız bu hafta hem birlikte çalıştığınız kimselerle olan ilişkilerinize hem de sağlığınıza dikkat edin. İş yaptığınız kimselerden size ağır eleştiriler gelebilir veya siz arkadaşlarınızı eleştirebilirsiniz. Sağlık olarak da bağırsaklarınıza, bağışıklık sisteminize dikkat edin. Sağlık için biraz para harcamanız gerekebilir, tahliller için.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İnternetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili etken olacaktır. Yeni bir iş ortaklığına girişebilirsiniz, evlilik, söz, nişan gibi durumlar için hazırlıklar başlayabilir, eğer yalnız iseniz yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmektense, alacağınız destek ile daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Yeni birileri ile tanışma içinde güzel bir hafta. Yeni tanışacağınız kimseler oldukça zeki, zekasıyla sizi etkileyebilecek kişiler olabilir. Eğer ki hayatınızda biri de varsa, bu hafta karşılıklı olarak eleştirinin dozunu çok da fazla kaçırmayın derim.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

Sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız Dolunay konuları arasında. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlıklar yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda yenilikler meydana gelebilir. Daha çok çalışmanız gerekebilir.

Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Check up için de harika zamanlar. Yeni müşterileri, yeni iş anlaşmaları olabilir. Zekanızla iş ortamınızla ilgili, krizi çok güzel bir şekilde yönetebileceksiniz. Fakat aile içinde veya oturduğunuz apartmanda eleştiri düzeyini iyi ayarlayın, kimsenin kalbini kırmayın.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak.

Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Eğer yalnız iseniz aşk kapınızı çalabilir ki bu tutkulu birine benziyor. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise, bu Dolunay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz mesela.

Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Biraz daha zihninizi meşgul edecek bir hobi olabilir. Yalnız kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle olan ilişkilerde gerginlik hakim olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı eleştirinin dozunu kaçırmayın.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.

Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Ev, yuva, aile ve yerleşimle ilgili konular ön plana çıkıyor. Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız mevki veya dekoratif olarak bu Dolunay’dan faydalanabilirsiniz.


Ev alım ve satımı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evinizde davet verebilir, kalabalık bir grupta ağırlayabilirsiniz. Evinize yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Yeni bir ev satın almak için gerekli desteği de bulabilirsiniz. Veya satmayı düşündüğünüz bir taşınmazınızı rahatlıkla satabilirsiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak.

Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat!

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Başak burcu Dolunay burç yorumları

İletişim, yakın çevre, kardeşler bu Dolunay’ın konuları olacak. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir. Bir takım gerçekleri açığa çıkartmak için çaba sarf edebilirsiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda.

Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Bu Dolunay haftası terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek için de uygun. Biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak.

Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Sezgileriniz her zamankinden çok daha fazla güçlü olabilir. Yeni projeler, yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize yeni bir iş fırsatı geçebilir, ilişkiler konusunda daha tutkulu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Zihniniz zehir gibi çalışacak, yeni işler, projeler üretebileceksiniz. Aklınıza gelen fikirleri rahatlıkla hayata geçirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz.

Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda! Paraya sorunları çözerek, engelleri aşarak kavuşabileceksiniz.

yay

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu Dolunay’da hayatın gizemli, okült yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz.

Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil. Derin araştırmalar yapabilir, terapi alabilir, korkularınıza özellikle çözüm üretebilirsiniz. Biraz arkanızdan dönen dedikodular canınızı sıkabilir, ama bunlara çok fazla takılmayın.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Güneş de bu hafta İkizler burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilir de. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

oğlak burcu

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

Daha hareketli ve sosyal olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli ve sosyal aktivitelere dahil olabilirsiniz.

İşten kazandığınız gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Havadaki aşk kokusuna da kapılabilirsiniz. Hayatınıza hediyesi ile gelecek yeni arkadaşlarla tanışabilir, destekler alabilirsiniz. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle dostlarınızın hayatınızın değiştirebilirsiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

kova burcu

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Bu Dolunay zamanında iş ve kariyer konuları gündemde. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir belki terfi bile alabilirsiniz. Eğer işsiz ve iş arıyor iseniz bu dolunay evresinde görüşmelere gidebilir, beklemediğiniz bir sektörden iş teklifi alabilirsiniz.

Kariyerinize destekleyici bir etkisi olacaktır. Fikirlerinizle göz kamaştırabilecek, patronlarınızın gözüne rahatça girebileceksiniz. İş konusunda zihniniz deli gibi çalışacak, harika kriz yönetebilecek, yeni projelerde yer alabileceksiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kova’lar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

balık burcu

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular bu Dolunay’ın merceği altında. Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, seyahate çıkmanız gerekebilir, teziniz için destek alabilir, yeni bir araştırma konusuna başlayabilir, uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.

21 Mayıs’ta hem Güneş hem de Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

Yazar: Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji


Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.