Astroloji: Haziran 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Haziran 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Haziran 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Haziran 2019 aylık burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayı sizler için tempolu başlıyor. Maddi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Bu ay her şeye aynı anda yetişmek zorunda kalabilirsiniz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay, bu yoğun temponuzda size fırsatlar sunacak. Çalışıyorsanız belki çok mesai yapacaksınız. Belki de aynı anda bir sürü iş önünüze yığılacak. Ama bilin ki bu yoğunluk size yeni kapılar açacak.


Eğitim hayatına devam edenler için de yeni başlangıçların kapısı açılacak. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, mutlaka bu yeniay yakınlarında internette yazılarınızı yayınlayın. Beklediğinizden fazla ilgi çekebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar aileyi ilgilendiren bir konuda haberler alabilirsiniz. Bu evinizle ilgili de olabilir. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. 21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar devam edecek süreçte sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

21 Haziran’da ayrıca Güneş de Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayının başlamasıyla önceliğiniz kendiniz olmalıdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Ayın ilk haftası maddi durumunuza odaklanacağınız bir şekilde başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğer ki yatırım yapmayı düşünüyorsanız, ayın başı idealdir. Saçınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir imaj sizi mutlu edecektir.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay istediğiniz maddi gelişmeleri hayatınıza sunabilir. Yeni bir iş ya da ortaklık teklifi gelirinizi arttırabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel neticeler alabilirsiniz.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda tam da bu maddi konulara vurgu yapacak. Bu sebeple riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar retrosuna devam ederken dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Sonrasında zaten çok güzel bir zaman dilimine giriyorsunuz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay size hayatınızın her alanında yeni fırsatlar sunmaya geliyor. Bu sefer önce kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Şansa ihtiyacınız varsa bu yeniay beklemediğiniz güzellikler karşınıza çıkabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar maddi durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar insanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda ilişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar kariyer hayatınızda duygusal değil mantıklı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazen yaşadığınız haksızlıklar zor gelse de kesinlikle duygusal düşünmemelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda çok sosyalsiniz. Evde oturmak yerine sürekli dışarıda dostlarınızla, partnerinizle vakit geçirebilirsiniz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay eskiyi silmek için güzel bir fırsat sağlayacaktır. Geçmişe odaklandığınızda bir adım ilerleyemediğinizi fark edebilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar kendinizi keşfetme vaktindesiniz. Bu dönem başkaları ya da ailenize odaklanmıyorsunuz. Sadece kendiniz nelerden mutlu oluyorsanız onu yapıyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Hayattan öğrendiklerinizi şimdi uygulama vaktidir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay bir sağlık problemini ortaya çıkarabilir. Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. Sizlerin dönemi geliyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. 23 Temmuz tarihine kadar Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz. Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda daha çok gelecekte yapmak istediklerinize odaklanacaksınız. Bu bir kariyer hedefi de olur, bir yatırım hedefi de. Önce siz ne istiyorsunuz ve ne yapmanız gerekli bunu artısıyla eksisiyle değerlendireceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar yapmanıza destek olacak. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar geçmişinizde bıraktığınız biriyle tekrardan iletişim kurabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa yeni haberler öğrenebilirsiniz. Hislerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar şansınızın çok açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar maddi konularınızda fazla hayalci olmanız başınızı derde sokabilir. Kazancınızdan daha fazlası için borçlanmamaya dikkat edin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok, yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda seyahat planları gündeminizde olabilir. Enerjik bir başlangıçla bu aya merhaba diyorsunuz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay geleceğinize yönelik yapmak istedikleriniz için size güç verecektir. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni haberler alabilirsiniz. Bu bir kişiyle veya yaşanan bir olayla ilgili de olabilir. Çevrenizdeki insanların sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aile içinde gerginlik yaratabilir. Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir gündesiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ilişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına maddi koşullarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında bir düzen tutturmak isteyebilirsiniz.


3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay ile yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Olumlu haberler alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay esnasında elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmemeye veya düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir. İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda enerjinizi partnerinize harcıyorsunuz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Uzun zamandır yalnız kalmadıysanız kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay ekonomik durumunuzu iyileştirecek yeni bir fırsat sunabilir. Yakınlarınızdan veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar akademik konularınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Seyahatlerinizde önceliğiniz kültürel yerler olabilir. Astroloji, felsefe gibi evreni anlamaya yönelik konular ilginizi daha çok çekebilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayın oluşmasıyla o gün finansal işlemlerinizi internet üzerinden yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Kart veya hesap bilgileriniz başka ellere geçebilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar aşk hayatınızda biraz depresif ve önünüzü göremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen sizde bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz.

yay

Yay burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda iş hayatınız ön planda olabilir. Altınızda çalışan ekiple yeni projeler üstüne oturup kafa yorabilirsiniz. Sağlığınızı zaman zaman ihmal ediyorsunuz. Kısa molalar vererek biraz dinlenmelisiniz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başladığı bir gün olabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar maddi durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu geçmişteki bir borç veya ödemeyi unuttuğunuz bir harcama olabilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar ilişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay özellikle sizleri agresif yapacaktır. Her konuda verdiğiniz tepkiler sert kaçabilir. O gün stilinizde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ailenizle ilgili kurduğunuz hayallerin peşinde koşarken gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir dönemde olacaksınız. Retro bittiğinde ise gerçeklerle yüzleşmek hayal kırıklıkları yaratabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına şansla başlıyorsunuz. Şansızın her konuda açık olduğu bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda da sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay sağlığınızda yeni bir başlangıca sebep olabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç size çok iyi gelebilir. İş hayatınızda da yeni bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme olabilir. Bu dönem çok fazla soru sormanız partnerinizi gerebilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay esnasında sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir durum hastanede vakit geçirmenize sebep olabilir. Kendinize dert ettiğiniz geçmişteki konuları artık aklınızdan çıkartmalısınız.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar çevrenize karşı gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Daha duygusal kararlar alabilirsiniz. Bu tarafınızı gören kişilere karşı bu dönem tedbirli olun. İyi niyetinizden çıkar sağlamak isteyebilirler.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar maddi dengenizi bozabilecek bir ödeme ya da borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler varsa ameliyat kararı alınabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına ailenize ve evinize daha çok vakit harcayarak başlıyorsunuz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniayda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir başlangıç sizleri bekliyor olacak. Şansınız her konuda çok açık olacak. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar çalıştığınız ofiste işinizle alakalı haberler alabilirsiniz. Bir terfi haberiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir test sonucu da bu dönem sonuçlanabilir.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar yalnız Kova burcu kalmayabilir. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayacaksınızdır.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay dostlarınızla olan ilişkilerde anlaşmazlıklar yaratabilir. O gün eğer kırıldıysanız tepkinizi daha yumuşak belirtmelisiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Retroyken fazla hayalperest olabilirsiniz. O yüzden geliriniz artsa bile hemen harcamayın.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Haziran burç yorumları

Haziran ayına başladığınızda yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Tempolu hayatınızda bazen de kendinize vakit ayırmanız gerekebilir. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniayda ailecek sevineceğiniz yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmek istiyorsanız hayalinizdeki gibi bir fırsat karşınıza çıkabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar hoşlandığınız kişiden bir haber alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle alakalı bir konuyla ilgili de haber alabilirsiniz. Yeni bir hobi için kurslara başlayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar aileyi ilgilendiren maddi bir gelişme yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir.

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay kariyerinizde stresli bir gün yaşamanıza neden olabilir. Yöneticinizden otoriter tavırlar görebilirsiniz. Çalışmıyorsanız da kendinizi o gün karamsar hissedebilirsiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yazar: AstromeriDetaylı yorumlar: Mynet Astroloji


Astromeri’den burç yorumlarınızı aşağıdaki videodan izleyebilir, Astromeri YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Astroloji: Diğer burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.