Astroloji: Merkür İkizler burç yorumları

Astroloji: Merkür İkizler burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür İkizler burç yorumları
Astroloji: Merkür İkizler burç yorumları

Astroloji: Merkür İkizler burç yorumları

Merkür İkizler burcunda olduğu dönemde; hızlı düşünüp, hızlı kararlar verir; hızlı konuşup, hızlı hareket ederiz. En içinden çıkılmaz gibi görünen sorunlara bile ışık hızında pratik çözümler üretmemiz mümkündür.

Bu dönemde fade gücü çok etkili kullanılır. Kıvrak zeka ile her şeye çözüm üretebiliriz. İletişimin su gibi aktığı bir dönem olacaktır, hem sizler hem de karşılaştığınız kişiler normalde çok daha fazla konuşmak, iletişim içinde olmak isteyeceksiniz.


Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu yorumları

Koç burç yorumu: Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir elektronik alet satın alabilir. Ayın son haftasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak da durgun olabilirsiniz. Geçmişe takılmanız enerjinizi düşürebilir. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir.

Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İnternetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumu: Finansal konular ön planda olacak. 4 Haziran’a kadar parayla ilgili beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya da iş yerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir.

Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu yorumları

İkizler burç yorumu: Bir ay boyunca enerjiniz çok yüksek olacak. Mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda eksik hissettiğiniz konularda Güneş size destek verecektir. Merkür İkizler geçişi ile 4 Haziran’a kadar her sorunun altından zekanızla kalkabileceksiniz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz.

Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumu: Sağlığınız ön planda olacak. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 4 Haziran’a kadar hislerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Yeni bir tahlil sonucu elinize ulaşabilir.

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu yorumları

Aslan burç yorumu: Bulunduğunuz çevrede gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte veya eğitimde ün kazanabilirsiniz. 4 Haziran’a kadar iletişim yönünüz ortaya çıkabilir. Özellikle sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla kulağınıza bazı haberler çalınabilir.

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat!

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burç yorumu: İş ve kariyer konuları ön planda olacak. İş hayatınızda güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte zirveye koşabilirsiniz. 4 Haziran’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Fırsatları görmezden gelmeyin; hayatınızın şansını yakalayabilirsiniz.

Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu yorumları

Terazi burç yorumu: Oldukça pozitif ve mutlu olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Eğitim ve iş hayatında başarılar kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel geçecektir. Pozitif bir dönem içinde olacaksınız. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hukuki konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir. Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burç yorumları

Akrep burç yorumu: Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir.

Maddi olarak güçlendiğinizi de hissedebilirsiniz. 4 Haziran’a kadar finansal yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras haberi alabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa ameliyat kararı da çıkabilir.

Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda! Paraya sorunları çözerek, engelleri aşarak kavuşabileceksiniz. Borçlarınızı sıfırlayabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz.

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

yay

Yay burcu yorumları

Yay burç yorumu: İlişki ve evlilik hayatınızda yüzünüzün gülmeye başladığı döneme giriyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunları karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ eskisinden de güçlü olarak yola devam edebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişinin hayatıyla ilgili fazla meraklı sorularınız bazen bunalmasına sebep olabilir. Çok fazla soru sormak bazen sıkıntı yaratabilir. Eşinizi ilgilendiren bir durumla ilgili de haberler alabilirsiniz.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilir de. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

oğlak

Oğlak burç yorumları

Oğlak burç yorumu: İş konusunda önemli başarılara imza atabilirsiniz. Altınızda çalışan ekibinizle şirketinizi yukarıya taşıyabilirsiniz. Sağlığınızda bu dönem daha iyiye gidebilir. Duygusal hayatınızda da yüzünüz gülüyor. 4 Haziran’a kadar iş hayatınızdaki başarılarınız sonrası yeni kariyer teklifleri alabilirsiniz.

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu yorumları

Kova burç yorumu: Aşk hayatınızda güzel bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni aşklar kapınızı çalabilir. Şansınızın açıldığı, güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir bebeğin müjdesini de alabilir. Çocuğunuz önceliğiniz olacaktır.

Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kova burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burç yorumları

Balık burç yorumu: Ailenizi ve evinizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Evinizi değiştirmek istiyorsanız mevcut evinizle ilgilenen kişiler olabilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!


Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Astroloji: Detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.