Astroloji: 17 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 17 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 17 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: 17 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 17 Haziran Dolunay burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar devam edecek süreçte sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.


21 Haziran’da ayrıca Güneş de Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Düşük enerjili oluşunuz hem sağlığınızda hem psikolojinizde geçici sorunlar yaratabilir. Pazartesi günü yaşanacak Güneş-Jüpiter karşıtlığı sebebiyle özellikle seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. İletişim kurarken de istemeden söyledikleriniz, şansız anlar yaşamanıza neden olabilir.

Salı ve Çarşamba günleri ilişki ve evlilik hayatınız gündeme gelebilir. Salı sabahı duygusal ilişkinizde güzellikler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ise borçlarınıza odaklanabilirsiniz. Ani bir borçla yüzleşebilirsiniz. Cuma günü ise Mars-Satürn karşıtlığı sebebiyle aile ve iş hayatı arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İş hayatınızda stresli anlar sizi bekliyor olabilir. Ailede de hareketli dakikalar yaşanabilir. Cumartesi öğleden sonra itibariyle olumlu bir sürece giriyorsunuz. Eğitimlere katılmayı düşünebilirsiniz. Pazar akşamına doğru Jüpiter ve Neptün arasındaki sert açı aktifleşiyor. Bu görünümle beraber hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Sağlığınız da sert etkiler altında olacak.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda tam da bu maddi konulara vurgu yapacak. Bu sebeple riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar retrosuna devam ederken dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda aşk hayatınıza odaklanabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi gerçekleşecek olan Güneş-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle maddi durumunuzla ilgili istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya dikkat edin. Salı ve Çarşamba günleri enerjinizde azalma olabilir. Salı sabahı çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Devamında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Perşembe ve Cuma günleri ise partnerinizle olan ilişkinize odaklanabilirsiniz. İlişkinizde veya evliliğinizde beklemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığı nedeniyle yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Sözleriniz de yaralayıcı olabilir.

Akademik hayatınızda stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde de pürüzler çıkabilir. Cumartesi öğleden sonra ödemelerinize odaklanabilirsiniz. Pazar akşamı ise Jüpiter-Neptün sert etkisiyle tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. İstenmeyen kazalara sebebiyet verebilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda ilişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar kariyer hayatınızda duygusal değil mantıklı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazen yaşadığınız haksızlıklar zor gelse de kesinlikle duygusal düşünmemelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda ailevi konularınız gündeminizde olabilir. Evinizde düzene sokmak istediğiniz işleriniz olabilir. Pazartesi günü meydana gelen Güneş-Jüpiter karşıtlığı şanssız zamanlar geçirmenize neden olabilir. Eşinizle aranızda büyük sorunlar oluşabilir. Her iki taraf da alttan almadıkça olaylar büyüyebilir.

Salı ve Çarşamba günleri aşk hayatınız ve çocuğunuz ön plana çıkabilir. Özellikle Salı gündüz saatlerinde hoşlandığınız kişiden güzel bir davranış görebilirisiniz. Çocuğunuz da sizi sevindirecek gelişmeler yaşatabilir. Genel olarak şanslı iki gün geçirebilirsiniz.

Fakat Perşembe ve Cuma’ya geldiğimizde dikkatli olmanız gerekiyor. Sağlığınız alarm verebilir. Ayrıca Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığı yaşanıyor olacak. Maddi konularda stresli zamanlar geçirmenize neden olabilir. Değerli eşyalarınızı unutmamaya, kaybetmemeye dikkat edin. Cumartesi öğleden sonra ilişki hayatınızda güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Pazar ise Jüpiter-Neptün gergin açısı sebebiyle sizi kırabilecek davranışlara açık olabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay bir sağlık problemini ortaya çıkarabilir. Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. Sizlerin dönemi geliyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. 23 Temmuz tarihine kadar Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz. Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda iletişim yönünüzün aktif olduğu yoğun bir başlangıç yapabilirsiniz. Pazartesi Güneş-Jüpiter karşıtlığı sebebiyle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ufak bir sağlık problemi gittikçe kronikleşebilir. Salı ve Çarşamba günleri ailenize ve evinize vakit ayırabilirsiniz. Salı sabahı pozitif etkiler altında olacaksınız.

Ev bakanlarınız varsa güzel yatırım fırsatları çıkabilir. Perşembe ve Cuma günleri sevdiğiniz kişiyle ilgili konular aklınızı kurcalayabilir. Ani çıkışlar yapmanız gergin zamanlar geçirmenize neden olabilir. Cuma günü Mars -Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla sizler riskli işlerden uzak durmalısınız.

Ruhsal olarak da agresif olsanız da tehlikelere açık bir gündesiniz. İlişki ve evlilik hayatınızda bazı şeyler kopma noktasına gelebilir. Tepkilerinizi frenlemelisiniz. Cumartesi öğleden sonra ise borçlarınız, ödemeleriniz ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Pazar günü aktifleşen Jüpiter-Neptün sert etkisiyle psikolojik olarak kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Kendi sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar maddi konularınızda fazla hayalci olmanız başınızı derde sokabilir. Kazancınızdan daha fazlası için borçlanmamaya dikkat edin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok, yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda gelirinize odaklanabilirsiniz. Maddi anlamda düzenli bir gelir kaynağınızın olmasını isteyebilirsiniz. Pazartesi günü Güneş-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle dostlarınızdan beklemediğiniz davranışlar görmeniz kalbinizi kırabilir. Aşk hayatınızda da şanssızlıklar yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal hayatınızın aktif olduğu günler geçirebilirsiniz. Salı sabahı güzel bir haber alabilirsiniz.

Eğitim hayatınızla ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve Cuma günleri aile içindeki sorunları çözmek için vakit harcayabilirsiniz. Evinizde riskli hareketler yapmaktan uzak durmanızda fayda var. Cuma Mars-Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Geçmişe çok fazla takıldığınızda karamsar olmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi öğleden sonra enerjiniz düzeliyor. Hatta şanslı bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü Jüpiter-Neptün agresif açısının tetiklenmesiyle aşık olduğunuz kişiden gördükleriniz kalbinizi ciddi anlamda kırabilir. Çocuğunuza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay aile içinde gerginlik yaratabilir. Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir gündesiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ilişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

10-16 Haziran haftasına enerjik bir başlangıç yapıyor olacaksınız. Kendinize vakit ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Pazartesi günü aktifleşen Güneş-Jüpiter karşıtlığı kariyer hayatınızda stresli bir sürece girdiğinizi gösteriyor. Özellikle yöneticinizden gördüğünüz baskı artık bardağı taşırabilir.

Ailenize karşı da sabırlı olmanız gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri finansal konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Salı sabahı güzel etkiler altındayken yeni bir maddi fırsat karşınıza çıkabilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız gündeminizde olabilir.

Programınızı değiştirmeniz gereken ani haberler alabilirsiniz. Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla bulunduğunuz çevreden eleştiriler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle de sert tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Cumartesi öğleden sonra daha huzurlu bir enerji hakim olacak. Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar Jüpiter-Neptün uyumsuz açısı sebebiyle aile içinde duygusal anlar geçirebilirsiniz. Birinin sağlığıyla ilgili haberler alabilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay esnasında elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmemeye veya düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir. İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.


10-16 Haziran haftasına başladığınızda enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına ilginizin arttığı bir dönemde olabilirsiniz. Pazartesi günü ise Güneş-Jüpiter karşıtlığının yaşanmasıyla yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Akademik hayatınızda her şeyi iki kere kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.

Kardeşlerinizle ve akrabalarınızla aranızda otorite sorunları yaşanabilir. Salı ve Çarşamba ise tam da istediğiniz enerjide olacaksınız. Kendinize baktığınız, güzel etkiler altında olduğunuz bir süreç sizleri bekliyor. Salı sabahı dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda da güzel anlara şahit olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi konularınıza odaklanabilirsiniz.

Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla beraber kariyer hayatınızda agresif olabilirsiniz. Bir anlık düşünceyle her şeyi yakıp yıkmak isteyebilirsiniz. Çok sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Cumartesi öğleden sonra ise sosyalleşeceğiniz, aktif bir sürece giriyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz. Pazar günü Jüpiter-Neptün gergin açısıyla kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızda ipler gerilebilir. Kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayın oluşmasıyla o gün finansal işlemlerinizi internet üzerinden yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Kart veya hesap bilgileriniz başka ellere geçebilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar aşk hayatınızda biraz depresif ve önünüzü göremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen sizde bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz.

10-16 Haziran haftasına, bu sert etkili günlere rağmen sizler şanslı başlıyorsunuz. Bulunduğunuz çevrede kendinizden söz ettirebilirsiniz. Pazartesi günü gerçekleşen Güneş-Jüpiter karşıtlığı ödemeleriniz, borçlarınız ile ilgili gergin anlar yaşatabilir.

Eşinizin borcuyla alakalı da haberler alabilirsiniz. Alışverişlerinizde abartıya açık olabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Salı ve Çarşamba günleri şanslı enerjinizin yerini biraz daha durgun bir süreç alıyor. Salı sabahı pozitif etkiler altındayken geçmişteki ilişkinizden haber alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri üstünüzdeki düşük enerji kayboluyor.

Adeta yeniden doğuyorsunuz. Kendinize önem veriyorsunuz. Partnerinizle güzel günler yaşayabilirsiniz. Cuma Mars-Satürn karşıtlığı nedeniyle seyahat ederken riskli davranışlardan uzak durmalısınız. Eğitim hayatınızda agresif olabilirsiniz.

Cumartesi öğleden sonra ise maddi durumunuza vakit ayırabilirsiniz. Yeni finansal yatırımlar düşünebilirsiniz. Pazar günü ise Jüpiter-Neptün sert açısıyla gelirinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Maaşınız, priminiz hala beklediğiniz düzeyde olmayabilir.

yay

Yay burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay özellikle sizleri agresif yapacaktır. Her konuda verdiğiniz tepkiler sert kaçabilir. O gün stilinizde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ailenizle ilgili kurduğunuz hayallerin peşinde koşarken gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir dönemde olacaksınız. Retro bittiğinde ise gerçeklerle yüzleşmek hayal kırıklıkları yaratabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz.

10-16 Haziran haftasına kariyer hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Yoğun bir iş temposu sizleri bekliyor olabilir. Yeni iş arayışlarına da girebilirsiniz. Pazartesi günü Güneş-Jüpiter karşıtlığının yaşanmasıyla gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Bu özellikle sevdiğiniz kişiyle aranızda yaşanan problemlerden ötürü de olabilir.

Salı ve Çarşamba günleri daha pozitif bir dönemde olacaksınız. Arkadaş gruplarınızla vakit geçirebilirsiniz. Salı sabahı şansınızın açıldığını göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hem fiziksel hem duygusal olarak enerjiniz düşmeye başlayabilir. Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla borçlarınızla ilgili sizi gerebilen durumlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız. Cumartesi öğleden sonra tam bir Yay burcu olarak neşeli ve pozitif olarak güne devam ediyorsunuz. Bu zaman diliminde olumlu gelişmeler yaşamaya açık olabilirsiniz. Pazar Jüpiter-Neptün sert etkisinden ötürü kalp kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay esnasında sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir durum hastanede vakit geçirmenize sebep olabilir. Kendinize dert ettiğiniz geçmişteki konuları artık aklınızdan çıkartmalısınız.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar çevrenize karşı gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Daha duygusal kararlar alabilirsiniz. Bu tarafınızı gören kişilere karşı bu dönem tedbirli olun. İyi niyetinizden çıkar sağlamak isteyebilirler.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar maddi dengenizi bozabilecek bir ödeme ya da borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler varsa ameliyat kararı alınabilir.

10-16 Haziran haftasına sizler pozitif etkiler altında başlıyor olacaksınız. Olumlu haberler alabilirsiniz. Akademik hayatınızda, yurt dışı işlerinizde aşamalar kaydedebilirsiniz. Pazartesi günü ise Güneş-Jüpiter karşıtlığı gerçekleşecek. Sağlığınızla ilgili zor durumlar yaşayabilirsiniz. Ofiste sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Salı ve Çarşamba günleri geleceğiniz ve kariyer hayatınız önceliğiniz olabilir. Salı sabahı şansınız açıkken yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri enerjinizin arttığı, sosyal bir dönemde olacaksınız. Dostlarla planlar yapabilirsiniz.

Cuma günü Mars-Satürn karşıtlığı evliliğinizde, ilişkinizde gerginliklere neden olabilir. Tartışmalara açık bir günde olacaksınız. Kırılan kalpleri onarmakta zorlanabilirsiniz. Cumartesi öğleden sonra daha durgun bir ruh haline bürünebilirsiniz.

İsteksiz ve içine kapanık olabilirsiniz. Pazar günü ise Jüpiter-Neptün arasındaki sert açının aktifleşmesiyle sizler sağlığına en çok dikkat etmesi gereken burçlardansınız. Önemsiz gözüken bir sağlık problemi gitgide büyümeye başlayabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay dostlarınızla olan ilişkilerde anlaşmazlıklar yaratabilir. O gün eğer kırıldıysanız tepkinizi daha yumuşak belirtmelisiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Retroyken fazla hayalperest olabilirsiniz. O yüzden geliriniz artsa bile hemen harcamayın.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda maddiyatınıza önem verebilirsiniz. Sizi zorlayan borçlarınız için kredi başvuruları yapmayı düşünebilirsiniz. Pazartesi günü gerçekleşen Güneş-Jüpiter karşıtlığı aşk hayatınızda gergin anlara sebebiyet verebilir. Çocuğunuzla aranızda olan ilişki de sertleşebilir.

Pazartesi akşamı şansınızı zorlamak iyi bir fikir olmayabilir. Salı ve Çarşamba günleri pozitif etkilerin üstünüzde olduğu bir süreçte olacaksınız. Özellikle Salı sabahı eğitim hayatınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Genel olarak bu zaman diliminde olumlu gelişmelere açık olacaksınız.

Perşembe ve Cuma kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yeni iş fırsatları için siz de başvurular yapabilirsiniz. Cuma günü ayrıca Mars-Satürn karşıtlığı hakim olacak. Çalışma hayatınızda agresif tavırlarınız tepki toplayabilir.

Sağlığınıza çok özen göstermeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Cumartesi öğleden sonra şansınız açılıyor olacak. Girdiğiniz ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Pazar günü Jüpiter-Neptün karşıtlığı nedeniyle dostlarınızdan gördükleriniz sizi yaralayabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Dolunay burç yorumları

17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay kariyerinizde stresli bir gün yaşamanıza neden olabilir. Yöneticinizden otoriter tavırlar görebilirsiniz. Çalışmıyorsanız da kendinizi o gün karamsar hissedebilirsiniz.

21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10-16 Haziran haftasına başladığınızda eşinize, sevgilinize vakit ayırabilirsiniz. Aranızdaki sorunları çözmek için detaylara fazla takılmamalısınız. Pazartesi günü Güneş-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle aile içerisinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Önemsiz olan bir olayı gittikçe büyütmek olayları gerginleştirebilir.

Salı ve Çarşamba ekonomik durumunuza odaklanabilirsiniz. Salı sabahı yüzünüzü güldürecek maddi bir gelişmeyle karşılaşabilirsiniz. Bu bir miras konusu da olabilir. Perşembe ve Cuma günleri pozitif etkiler altında olacaksınız. Akademik hayatınızı ilgilendiren haberler alabilirsiniz.

Cuma günü bu sefer Mars-Satürn karşıtlığı gerçekleşiyor olacak. Aşk hayatınızda çok gergin tepkiler verebilirsiniz. Karşı tarafın üstünüzde kurduğu baskı artık alttan alınamayacak seviyeye gelmiş olabilir. Çocuğunuza da dikkat etmenizde yarar var.

Cumartesi öğleden sonra daha çok geleceğinize ve kariyerinize odaklanabilirsiniz. Pazar günü Jüpiter-Neptün karşıtlığının meydana gelmesi de kariyer hayatınızda beklentinizin altında gördüğünüz durumlar yaratabilir. Harekete geçme zamanı diyebilirsiniz.

Yazar: AstromeriDetaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astromeri’den haftalık burç yorumlarınızı aşağıdaki videodan izleyebilir, Astromeri YouTube kanalından takip edebilirsiniz.


Astroloji: Diğer burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.