Astroloji: 3 – 9 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Haziran 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 3 - 9 Haziran 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 3 – 9 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 Haziran – 9 Haziran haftalık burç yorumları

3 Haziran, 4 Haziran, 5 Haziran, 6 Haziran, 7 Haziran, 8 Haziran ve 9 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Koç burcu yorumu: Aileyi ilgilendiren bir konuda haberler alabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Bu dönemde her şeye aynı anda yetişmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz.


Eğitim hayatına devam edenler için de yeni başlangıçların kapısı açılacak. Eğer yazma yeteneğiniz varsa, mutlaka bu yeniay yakınlarında internette yazılarınızı yayınlayın. Beklediğinizden fazla ilgi çekebilir. Çalışıyorsanız belki çok mesai yapacaksınız. Belki de aynı anda bir sürü iş önünüze yığılacak. Ama bilin ki bu yoğunluk size yeni kapılar açacak.

Son derece hareketli ve canlı bir bayram haftasına adım atıyorsunuz. Hafta başında İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Zira seyahat, eylem ve iletişimi temsil eden Merkür gezegeni Yengeç burcuna geçerken, aile fertleriyle olan bağlarınızı güçlendirecek.

Tüm bayram tatilinizi nostaljik bir atmosferde, hatıraları canlandırarak ve duygusal anlar yaşayarak geçirebilirsiniz. Fakat 7 Haziran’da kişisel kararlarınızı dile getirmek için zorlandığınızı fark edeceksiniz. Düşüncelerle duygular arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Önemli olan hayallerinizin peşinden giderken realiteden uzaklaşmamak olacaktır.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Boğa burcu yorumu: Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Maddi durumunuza odaklanacağınız bir dönem olabilir. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğer ki yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu hafta idealdir. Saçınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir imaj sizi mutlu edecektir.

Bu hafta istediğiniz maddi gelişmeleri hayatınıza sunabilir. Yeni bir iş ya da ortaklık teklifi gelirinizi arttırabilir. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel neticeler alabilirsiniz. Riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz.

Hafta başında İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte bayram tatilinizi önem verdiğiniz bir iş projesine kafa yorarak geçirebilirsiniz. Bayramın 1. günü iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, işin yanı sıra aile hayatınızda da oldukça hareketli bir dönemin içine giriyorsunuz.

Evde dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Bayramda kardeş ve yakın akrabalarınızla bolca vakit geçirip, varsa küskünlükleri ortadan kaldırın. Bir arkadaşınız size, hayal kırıklığı yaşatabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

İkizler burcu yorumu: Sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Sonrasında çok güzel bir zaman dilimine giriyorsunuz. Hayatınızın her alanında yeni fırsatlar kapıda. Önce kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Şansa ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz güzellikler karşınıza çıkabilir.

Maddi durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz. İnsanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz.

Haftanın ilk günü burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay, 7 Aralık haftası gündeminizde olan konulara tekrar ışık tutacak. İkili ilişkilerinizde ön plana çıkacağınız bir süreçtesiniz. Hafta başında yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle para konularıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ailenizin bayram ihtiyaçlarına yönelik ekstra harcamalarda bulunabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yapmak istediğiniz kariyer değişikliği hakkında kafanız karışabilir. Olayları akışa bırakmakta fayda var. Aceleci davranmayın. 17 Haziran’dan sonra konular netlik kazanmaya başlar.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Yengeç burcu yorumu: Çok sosyal bir dönemdesiniz. Evde oturmak yerine sürekli dışarıda dostlarınızla, partnerinizle vakit geçirebilirsiniz. Eskiyi silmek için güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Geçmişe odaklandığınızda bir adım ilerleyemediğinizi fark edebilirsiniz.

Kendinizi keşfetme vaktindesiniz. Bu dönem başkaları ya da ailenize odaklanmıyorsunuz. Sadece kendiniz nelerden mutlu oluyorsanız onu yapıyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Hayattan öğrendiklerinizi şimdi uygulama vaktidir. Geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz.

Haftanın ilk günü İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay, Mayıs sonunda önünüze çıkan konuları incelemenize ve karşınıza yeni alternatifler çıkmasına ışık tutacak Bayramın ilk günü iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle ailenizdeki herkese kol kanat germekten mutluluk duyacaksınız.

Evinizde, çocukluk anılarınızın dile geldiği, sohbeti bol, keyifli bir yemek daveti verebilirsiniz. Hafta sonunda ise hakkınızda yapılan dedikodular kulağınıza gelebilir. Hepsini kulak arkası edip, gülüp geçmek size iyi gelir. Ayrıca iki iş projesi ortasında kalabilirsiniz. Önceliğinizin kendiniz olduğunu hiç unutmayın.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Aslan burcu yorumu: Sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Daha çok gelecekte yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Bu bir kariyer hedefi veya bir yatırım hedefi olabilir. Önce siz ne istiyorsunuz ve ne yapmanız gerekli bunu artısıyla eksisiyle değerlendireceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

Geçmişinizde bıraktığınız biriyle tekrardan iletişim kurabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa yeni haberler öğrenebilirsiniz. Hislerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Şansınızın çok açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Arkadaşlarınızla bol bol birlikte olabilirsiniz. Bayramda dostlarınızla seyahate çıkmak onlarla birlikte vakit geçirmek sizi mutlu eder. Etrafınıza yaydığınız iyimser ve sıcak enerjinizle sevildiğinizi hemen hissedersiniz.

Davetlere katılmak için hiç tereddüt etmeyin, sosyalleşme zamanı. 7 Haziran’da gelecekle ilgili yaptığını planlar hakkında kafanız karışabilir. En iyisi düşüncelerle hayalleri birbirinden ayırmaya özen gösterin. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Başak burcu yorumu: Geleceğinize yönelik yapmak istedikleriniz için ideal bir dönem olabilir. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir. Seyahat planları gündeminizde olabilir.

Arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni haberler alabilirsiniz. Bu bir kişiyle veya yaşanan bir olayla ilgili olabilir. Çevrenizdeki insanların sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir.

Bu hafta kariyer hayatınızda ikilemleri gidermenize ışık tutabilir. Çok laf, az iş yüzünden gecikmeler yaşanabilir. Bayram tatilinizi çalışarak geçirmeyin. Zira dinlenmeye de çok ihtiyacınız var.


Salı günü Yengeç burcuna geçecek olan yönetici gezegeniniz Merkür, sizi eski arkadaşlarınızla buluşturabilir. Çocuğunuza ekstra vakit ayırmakla mutluluğu yakalarsınız. Haftanın son günü iletişim trafiğiniz birden hızlanır. Gün içinde birden fazla grupla vakit geçirebilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Terazi burcu yorumu: Olumlu haberler alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Maddi koşullarınıza önem verebilirsiniz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında bir düzen tutturmak isteyebilirsiniz.

Kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz.

Bayram tatilinizi uzak bir seyahate çıkarak geçirebilir veya yurt dışından gelen misafirlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Salı günü Yengeç burcuna yerleşen Merkür, çekirdek ailenizle bol bol birlikte olacağınıza işaret ediyor.

Geleneksel yemeklerin pişirildiği bir ortamda eski zamanlardan kalan damak zevkine, sıcak aile sohbetleri bayram boyunca eşlik eder. Ailenize ayıracağınız vakti iyi değerlendireceksiniz. Herkese yeteri kadar sevgi ve şefkat gösteriyorsunuz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Akrep burcu yorumu: Ekonomik durumunuzu iyileştirecek yeni bir fırsat sunabilir bu hafta sizlere. Yakınlarınızdan veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz. Akademik konularınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi evreni anlamaya yönelik konular ilginizi daha çok çekebilir.

Enerjinizi partnerinize harcıyorsunuz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Uzun zamandır yalnız kalmadıysanız kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Seyahatlerinizde önceliğiniz kültürel yerler olabilir. Miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

Ortak paylaşımlarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bayramı duygusal kriz ve gergin düşüncelerden arınarak geçirmelisiniz. Yoksa kendinizi bir anda huzur yerine gerginliğin ortasında bulabilirsiniz.

Özellikle kadınlarla olan ilişkilerinizde ağızınızdan çıkan sözcüklere dikkat edin. Salı günü Yengeç burcuna yerleşen Merkür sizin duyarlı tarafınızı su yüzüne çıkartabilir. Şifa çalışmaları, spiritüel konular önem kazanabilir.

yay

Yay burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Yay burcu yorumu: Yalnızlar için yeni bir ilişkinin başladığı bir dönem. İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir.

Maddi durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu geçmişteki bir borç veya ödemeyi unuttuğunuz bir harcama olabilir. iş hayatınız ön planda olabilir. Altınızda çalışan ekiple yeni projeler üstüne oturup kafa yorabilirsiniz. Sağlığınızı zaman zaman ihmal ediyorsunuz. Kısa molalar vererek biraz dinlenmelisiniz.

Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayabilirsiniz. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Sakinliği elden bırakmadan maceraperest ruhunuzu beslemelisiniz.

Bayram davetlerinde yeni insanlarla bir arada olmak hoşunuza gidebilir. Kalbi boş olanlar, fikir ve zekasından etkilendikleri biriyle karşılaşabilirler. Ayrıca bu hafta iletişim gezegeni Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, ailenin ortak paylaşımlarıyla ilgili kararlar da alabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Oğlak burcu yorumu: Şanslı bir dönemdesiniz. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir hafta. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz.

Yeniay sağlığınızda yeni bir başlangıca sebep olabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç size çok iyi gelebilir. İş hayatınızda da yeni bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda da sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme olabilir. Bu dönem çok fazla soru sormanız partnerinizi gerebilir.

Hafta boyunca farklı arkadaş gruplarıyla bir araya gelebilir, ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca yazarlık yeteneğinizin de aktif olduğu bir süreç. 24 saatin yetmediğini düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Aşırı yorgunluktan dolayı sağlığınızı korumaya özen gösterin.

Salı Yengeç burcuna yerleşen Merkür, partnerinizle aranızda sıcak bir diyalog oluşmasına katkı sağlar. Geçmişe ait konular, hatırlar bu dönemde ön plana çıkabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Kova burcu yorumu: Aşk hayatınızda yeni bir başlangıç sizleri bekliyor olacak. Şansınız her konuda çok açık olacak. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayacaksınızdır.

27 Haziran tarihine kadar çalıştığınız ofiste işinizle alakalı haberler alabilirsiniz. Bir terfi haberiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir test sonucu da bu dönem sonuçlanabilir. Ailenize ve evinize daha çok vakit harcayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta çocuk, eğlence hayatı, hobi, yaratıcılık ve sportif faaliyetlerinize canlılık getirebilir. Sosyal ilişkilerinizde bayram boyunca ani bir hareketlenme var. Salı günü Yengeç burcuna geçen Merkür gündelik hayatınızdaki yoğunluğunuzu çoğaltabilir. Çevrenizdekilerin sağlık konularına yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Evcil hayvanınıza ekstra ilgi gösterebilirsiniz. Yeni bir hayvan da edinebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 3 – 9 Haziran burç yorumları

Balık burcu yorumu: Ailecek sevineceğiniz yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmek istiyorsanız hayalinizdeki gibi bir fırsat karşınıza çıkabilir. Yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Tempolu hayatınızda bazen de kendinize vakit ayırmanız gerekebilir.

Hoşlandığınız kişiden bir haber alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle alakalı bir konuyla ilgili de haber alabilirsiniz. Yeni bir hobi için kurslara başlayabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren maddi bir gelişme yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir.

Evde bol iletişimli bir ortam olabilir. Bayram boyunca kapınızın zili hiç durmayabilir veya siz pek çok kapının zilini çalabilirsiniz. Salı günü Yengeç burcuna geçecek olan Merkür, şefkat, sevgi ve beklentisiz paylaşımları gündeminize taşıyacak.


Bayramda kimsesiz çocukları ya da huzur evindeki yaşlıları ziyaret etmek, sizi huzurlu ve mutlu kılar. Duygusal zekanızı kullandığınız her alanda başarı göstereceğiniz bir döneme gireceksiniz. Fakat Perşembe günü düşüncelerle, sezgiler arasında kalarak bocalayabilirsiniz. Olayları akışa bırakmaya ve sadece gözlemlemeye çalışın.

Astroloji: Diğer burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.