Astroloji: İkizler Yeni Ay ve Merkür Yengeç burç yorumları

Astroloji: İkizler burcunda Yeni Ay ve Merkür Yengeç geçişi burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: İkizler Yeni Ay ve Merkür Yengeç burç yorumları
Astroloji: İkizler Yeni Ay ve Merkür Yengeç burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Yeni Ay’ın Türkiye üzerindeki etkileri

Yeni Ay Türkiye haritasının 12. evine düşmekte. 12. ev kamu alanında bozukluklar, hapishaneler, hastaneler, huzur evleri, gizli gruplar, gizli devlet kurumları, casuslar, devlete zarar verebilecek olan gizli düşmanlar, örgütler, terörist faaliyetler, rehin durumları, gizli baskınlar, gizli skandallar anlamına gelir. Bu tarz olaylar gündeme gelebilir.

İşin içinde Neptün de olduğundan dolayı büyük hatalar, kandırılmalar, skandal durumlar oluşabilir. Özellikle iktidar kanadının bu Yeni Ay zamanı daha dikkatli olmasında fayda var. Bilinmedik, sürpriz bir takım dolandırılma, kandırılma durumları söz konusu olabilir. Halkın kafasını karıştıracak iddialar ortaya atılabilir.


Türkiye haritasında Uranüs ile sert kontak olacak bu Yeni Ay. Siyasi gerilimin artacağı bir Yeni Ay süreci bekliyor bizleri. Sağ politik fikirlerin ve görüşlerin güç kazanacağı bir zaman dilimi olacak. Yöneticilerin beklenmedik, sürpriz ve işin içinde biraz isyankar duyguların olduğu çıkılar gözlemlememiz pek olası. Siyasi skandalların ortaya çıkabileceği bir Yeni Ay söz konusu olabilir.

Astroloji: İkizler Yeni Ay ve Merkür Yengeç burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji yeni ay

Koç burcu yorumu

Koç burç yorumları: Bu Yeni Ay etkisi ile beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir.

Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji yeni ay

Boğa burcu yorumu

Boğa burç yorumları: Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda Yeni Ay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz.

Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir.

Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Yalnız yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. Ya da tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz.

ikizler günlük haftalık aylık astroloji yeni ay

İkizler burcu yorumu

İkizler burç yorumları: Bu Yeni Ay sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor.

Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirim diye daha çok sorgulayabilirsiniz.

yengeç günlük haftalık aylık yorumları astroloji yeni ay

Yengeç burcu yorumu

Yengeç burç yorumları: Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.

Bu Yeni Ay zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün burcunuza geçişi ile beraber hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir.

Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu yorumu

Aslan burç yorumları: Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber iletişim, konuşma ve bilgi alışverişi açısından daha yavaş ilerleyebilir, bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir.

Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, okült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

Yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alışverişi içinde olacağını gösteriyor.

Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz.


terazi günlük haftalık aylık astroloji

Terazi burcu yorumu

Terazi burç yorumları: Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat!

Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir.

Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

akrep burcu yorumu

Akrep burcu yorumu

Akrep burç yorumları: Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Yeni Ay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor.

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç alacak, verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda!

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, felsefi konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret etmekte.

Mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir, onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

yay günlük aylık

Yay burcu yorumu

Yay burç yorumları: Bu Yeni Ay genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar! İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir.

Kötü giden ilişkiler ise Yeni Ay desteği ile bitebilir de. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat!

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor.

Yalnız finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir.

oğlak günlük burç yorumu

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır.

Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz.

kova

Kova burcu yorumu

Kova burç yorumları: Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kova’lar için oldukça romantik günler kapıda.

Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte.

Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

balık

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

4 Haziran’da ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak.

Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte ilham melekleri zihninizde dolaşabilirler.

Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astrolog Dinçer Güner YouTube


Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.