Astroloji: 15 – 21 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 15 - 21 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 15 – 21 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

15 Temmuz, 16 Temmuz, 17 Temmuz, 18 Temmuz, 19 Temmuz, 20 Temmuz ve 21 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda ağırlıklı olarak kariyer konularınız gündemde olacaktır. 17 Temmuz Çarşamba saat 00:38’de tam da bu konulara vurgu yapacak Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.


Parçalı Ay tutulması kariyerinizde gerginliklere sebep olabilir. İş ortamında sakin olmanızda fayda var. Yöneticinizle güç savaşlarına girmekten kaçının. Güzel giden kariyerinizde bir anlık hırsınızın kurbanı olmayın. Çalışmıyorsanız geleceğe dair yapmak istedikleriniz için size engel olan kişilere öfkenizi sert bir şekilde gösterebilirsiniz.

Çarşamba öğleden sonrayla beraber şansınız açılıyor. Dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Üstünüzdeki karamsarlık gidiyor. Sosyal yönünüz sayesinde Cumartesi’ye kadar keyfinizi yerinize getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Cumartesi daha durgun olsanız da eski gönül ilişkinizden sürpriz bir geri dönüş alabilirsiniz. Pazar ise sağlığınıza dikkat etmeniz iyi olacaktır.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Boğa burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda seyahatleriniz, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz gündemde olabilir. 17 Temmuz Çarşamba günü bu konuları etkileyecek olan saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

Parçalı Ay tutulması esnasında seyahatlerinizde çok dikkatli olmalısınız. Bavul, pasaport gibi eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın. Rötarlar yaşanabilir. Ruhen biraz daha karamsar düşündüğünüz zamanlardan geçebilirsiniz. Yurt dışı başvurusu yapacaksınız iki kere her şeyi kontrol etmelisiniz.

Çarşamba öğleden sonra kariyer konularınız öne çıkabilir. Özellikle Cumartesi’ye kadar yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir. Yöneticinizden de destekler görebilirsiniz.

Cumartesi günüyle birlikte olumlu bir sürece giriyorsunuz. Bulunduğunuz çevrede zirveye çıkabilirsiniz. Aşk ve şans da sizinle olacaktır. Pazar ise dostlarınıza karşı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda finansal konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Pazartesi sürpriz bir para elinize geçebilir.

17 Temmuz Çarşamba günü ise maddiyatınıza dikkat etmelisiniz. Saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Parçalı Ay tutulması tekrardan borçlarınızı gündeme getirebilir. Beklemediğiniz ya da unuttuğunuz bir ödemeyle karşılaşabilirsiniz. Bir anlık sinirle daha fazla harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz. Miras konunuz varsa yakınlarınız, sizi dışarıda bırakmak için zorluklar çıkartabilirler. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Çarşamba öğleden sonra ise daha olumlu hissedeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Akademik konularda başarı sağlayabilirsiniz.

Özellikle Cumartesi gününe kadar olumlu gelişmeler karşınıza çıkacaktır. Cumartesi ise sürpriz bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Pazar ise zaman zaman gergin hissedebilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Yengeç burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınız en ön sırada yer alacaktır. Pazartesi bu konuda sürprizler yaşayabilirsiniz. Çarşamba 17 Temmuz saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma tam bu konularınıza isabet edecektir. Parçalı Ay tutulması eşinizle veya sevgilinizle aranızda gerginlikler olmasına sebep olabilir. Her iki taraf da birbirini yanlış anlayabilir. Alttan almanız gereken günler geçirebilirsiniz. Kıskançlıklar ilişkinizi yıpratabilir. Fazla soru sormanız karşı tarafı sıkabilir. Ortak iş açmışlar varsa aynı gerginliği ortağıyla yaşayabilirler.

Çarşamba öğleden sonra ise kara bulutlar yavaş yavaş dağılıyor. Cumartesi’ye kadar finansal olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için elinize para geçebilir.

Cumartesi ise enerjinizi yükseltecek, mutlu olacağınız sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Akademik konularınızda da bunu yaşayabilirsiniz. Pazar ise seyahat ediyorsanız dikkatli olmanızda yarar var.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda çalışma hayatınız, sağlığınız önceliğiniz olacaktır. Bu konuların tam da üstüne 17 Temmuz Çarşamba günü saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

Parçalı Ay tutulması ofis yaşamınızda stresli günler yaşamanıza sebep olabilir. Altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bir anlık öfkeyle çalışma arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Sağlığınızda ani bir problem yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz.

Çarşamba öğleden sonra ise ilişkinizde, evliliğinizde güzel zamanlar sizleri bekliyor olacak. Cumartesi’ye kadar aşkı doyasıya tutkuyla yaşayabilirsiniz.

Cumartesi ise sürpriz maddi bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Borçlarınız kabarmaya başlamışken bu durum size iyi gelecektir. Pazar olduğunda alışverişe düşkün olabilirsiniz. Maddi olarak açılmamaya dikkat edin.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına aşkla ve şansla başlıyorsunuz. Özellikle Pazartesi aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Fakat bu konular ön plana çıksa da Çarşamba günü 17 Temmuz saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

Parçalı Ay tutulması aşk hayatınızda agresif durumlara yol açabilir. Partnerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekleri yüzüne vurmanız sert bir tepki almanıza sebep olabilir. Kontrolcü davranmamaya özen gösterin. Çocuğunuzla ilgilide stresli zamanlar geçirebilirsiniz.

Çarşamba öğleden sonra ise çalışma hayatınızın öne çıkacağı bir dönem başlıyor. Cumartesi’ye kadar başarılı işlere imza atabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Sağlığınızda da pozitif gelişmeler olabilir.

Cumartesi ise evliliğinizde, ilişkinizde güzel sürprizlere hazır olun. Partneriniz ummadığınız anda sizi sevindirebilir. Pazar ise hafif gergin olmaya açık olacaksınız.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda ailenize önem vermeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz.

Çarşamba günü 17 Temmuz saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Parçalı Ay tutulması aile hayatınızda stresli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Aile içindeki karşıt fikirler bir noktada karar almanıza engel olabilir. Agresif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ailedeki bir sağlık probleminde de destek olmanız gerekebilir. Evinizin içinde riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

Çarşamba öğleden sonra ise aşkta şansınız açılmaya başlıyor. Cumartesi’ye kadar partnerinizle beraber özgürce hareket edebilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz.

Cumartesi ise çalışma hayatınızı ilgilendiren sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Pazar ise sağlığınızı fazla yormamanız iyi olacaktır.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda eğitim hayatınız, kardeşleriniz, sosyal ilişkileriniz öne çıkabilir.

17 Temmuz Çarşamba günü saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması meydana geliyor. Parçalı Ay tutulmasında elektronik aletlerinize dikkat edin. Her şeyi yedeklediğinize emin olun. Yanlış anlaşılmalar sonucu gergin bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşinize, akrabalarınıza karşı gerçekçi olmak isterken kalp kırabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konularda stresli bir süreçten geçebilirsiniz.

Çarşamba öğleden sonra ise ailenizle huzurlu olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Cumartesi’ye kadar ailecek mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Ev bakıyorsanız aradığınız kriterlere uygun olanı bulabilirsiniz.

Cumartesi ise aşk var. Özellikle sevdiğinizden sürpriz bir davranış görerek mutlu olabilirsiniz. Çocuğunuz da başarılarıyla yüzünüzü güldürebilir. Pazar yine şansınız devam etse de ani tepki vermeyin.

yay

Yay burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda maddi konularınız ağırlıklı olarak vaktinizi alacaktır. Pazartesi maaşınızda, gelirinizde sürpriz bir artış olabilir.

Çarşamba 17 Temmuz günü saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması meydana geliyor. Parçalı Ay tutulmasında gelirinizi ilgilendiren bir konuda sinirleriniz gergin olabilir. Beklediğiniz para yatmamış olabilir. İnternetten yapacağınız para transferleri havada kalabilir. Maddi değeri yüksek eşyalarınıza da dikkat edin. Ufak bir dikkatsizlik pahalıya mal olabilir.

Çarşamba öğleden sonra ise enerjiniz artıyor. Cumartesi’ye kadar sosyal çevrenizde aranan isim olabilirsiniz. Yakınlarınızdan davet alabilirsiniz. Eğitim hayatında güzellikler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda destek olabilirsiniz.

Cumartesi ise ailecek sevineceğiniz sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir bebek veya evlilik haberi de olabilir. Pazar sabah gergin zamanlardayken evinizde riskli hareketlerden kaçının.

oğlak

Oğlak burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda önceliğiniz kendiniz oluyorsunuz. Başkaları değil kendiniz için adımlar atmanız gereken bir haftadasınız. Çünkü bizzat sizin burcunuzda bir tutulma gerçekleşiyor.

17 Temmuz Çarşamba 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması meydana geliyor. Parçalı Ay tutulmasında her konuda dikkatli olmalısınız. Gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Riskli işlerden kendinizi sakının. Bu tutulma partnerinizle olan bağınızı zayıflatabilir. Özellikle karşı taraftan otoriter davrandığınıza dair sitemler duyabilirsiniz.

Çarşamba öğleden sonra maddi olarak rahata eriyorsunuz. Cumartesi’ye kadar elinize beklediğinizden fazla para geçebilir.

Cumartesi ise sizler için sürpriz dolu bir gün olabilir. Yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz. Yakınlarınız size ansızın sürprizler yapabilir. Pazar ise eğitim hayatınızdaki konularda dikkatli olmanızda yarar var.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 15 – 21 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına başladığınızda aklınızda hep geçmişteki bir konu takılı olabilir. Hislerinizin de güçlü olacağı Pazartesi günü eski birinden sürpriz bir haber alabilirsiniz.

Çarşamba günü 17 Temmuz saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması oluşuyor. Parçalı Ay tutulmasında en çok sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tekrardan aynı konular nüks edebilir. Kendinizi ihmal ettiğinizde her şeyin yeniden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Duygusal olarak da gergin bir ruh hali hâkim olabilir. Bazen bu durum melankoliye dönüşebilir.

Çarşamba öğleden sonra ise tam tersi bir ruh haliyle enerjik olarak geri dönüyorsunuz. Cumartesi’ye kadar hem aşkta hem hayatınızın her konusunda şansınız açık olacak.

Cumartesi ise sürpriz bir maddi gelir elde edebilirsiniz. Pazar ise paranızı çok harcamamaya özen gösterin. Bir anlık hevesle tüm paranız cebinizden gidebilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 15 – 21 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 15-21 Temmuz haftasına şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Özellikle Pazartesi yaşadığınız sürpriz gelişmeler sizi mutlu edebilir.

17 Temmuz Çarşamba saat 00:38’de Oğlak burcunda Ay tutulması oluşuyor. Parçalı Ay tutulmasında bulunduğunuz çevrede gergin olabilirsiniz. Eleştirilere açık olmayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerle siz de bağları koparabilirsiniz. Kısacası dost mu düşman mı bu tutulmayla dostlarınızı tanıyabilirsiniz.

Çarşamba öğleden sonra ise daha duygusal bir zaman diliminde olacaksınız. Hem özgür olmak isteyecek hem de bir şeylerin harekete geçmeniz için sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Sağlığınızda da pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Cumartesi ise çok pozitif bir gün sizleri bekliyor. Adeta sizlerin günü olacak denilebilir. Beklenmedik anlarda sevdiğinizden sürprizler alabilirsiniz. Dış görünüşünüzde de değişimler yapabilirsiniz. Pazar günü de enerjiniz yüksek olsa da zaman zaman melankolik olabilirsiniz.


Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.