Astroloji: 2 Temmuz Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 2 Temmuz Güneş Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 2 Temmuz Güneş Tutulması burç yorumları
Astroloji: 2 Temmuz Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 2 Temmuz Güneş Tutulması burç yorumları

 

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında ailevi alanda ve kariyerinizde oluşacak tutulmalar önem kazanıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. 2 Temmuz Tam Güneş Tutulması, ev ve aile alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Ev değişimi, ev alımı, satımı, aile bireylerinin hayatındaki önemli olaylar yaşayacağınız olasılıklardan birkaç tanesi.

Bu alanlarda hızlı, ani olaylar yaşayabilirsiniz. Güneş tutulması ile enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi aşka, varsa çocuğunuza, eğlenceli ortamlara, sanatsal konulara harcamaya başlıyorsunuz. Bu alanlarda organize olacak, kendinizi hırslı ve güçlü göreceksiniz.


Çarşamba günü itibarıyla  aile ortalarınızda vakit geçirmeyi önemseyeceksiniz. Evinizde yapılmasını istediğiniz boya, badana, tamirat veya tadilat varsa 3 hafta boyunca bu konuların üzerine eğilebilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak önem kazanıyor.

Perşembe günü kariyer ve iş alanlarınızda, ailevi olaylarda kadersel etkilerle bezeli olacaksınız. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili konularda herşeyi gözden geçireceğiniz ve yeniden yapılandıracağınız bir dönem sizi bekliyor.

Planlarınızı sağlam temellere oturtmaya ihtiyacınız olabilir. Önemli sorumlulukların sizi hedeflerinizden ve amaçlarınızdan alıkoymasına izin vermeyin. İş alanlarınızda, toplum önü çalışmalarınızda karmik etkilerle bazı olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Yükselen Koç burç yorumları:

2 Temmuz’da meydana gelecek olan Güneş tutulması, hayatınızda yepyeni başlangıçlara işaret ediyor. Aslında bir yıl önceden beri aile düzeninizde meydana gelen değişimleri somutlaştıracağınız bir dönemdesiniz. Yengeç burcunda tutulan Güneş, aileyle olan iletişiminize, sevgi ve şefkat konularına ışık tutacak.

Bazı Koçlar yeni bir eve geçme heyecanı ya da yatırım yapma kararı alabilirler. Tutulmadan bir gün önce Aslan burcundaki seyahatine adım atacak olan yönetici gezegeniniz, yaşam dinamosu Mars, size yeni atılımlarınızla ilgili cesaret verecek.

Ego, kibir ve zarar verici gururdan uzak durarak, zorlu koşullarla çevrili olan bir ortamda olsanız da yeteri kadar cesaret ve öz güvene sahip olursunuz. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerinizde koruma ve kollama güdüsü artacaktır. Evinizde aradığınız huzuru bu dönemde iş hayatınızda bulmak pek kolay olmaz. Otorite figürlerinin sert tavırları karşısında isyankar olmamalısınız.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayı yakın çevre ve iletişim alanlarınızı hızlandıracak etkilerle dolu olacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Güneş tutulması, iletişim alanlarınızı, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, network, lojistik, ulaşım işlerinizde hızlı  olayları ve açılımları hayatınıza taşıyabilir. Girişimleriniz, kısa vadeli seyahatleriniz, eğitim konularınız hızlanabilir.

Yine bu Tam Güneş Tutulması yakın çevrenizde oluşacak. Yakınınızda bulunan kişilerin, akraba, kardeş, kuzen, yakın dostlarınızın hayatındaki değişimlere tanık olabilirsiniz.

Enerjinizi ailenize, yuvanıza, sevdiklerinize harcayacaksınız. Mücadelenizde ateşli ve ben bilirim tavırlarınızla sevdiklerinize daha anlayışla yaklaşın.

Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi güzelleştireceğiniz bir dönem başlıyor. Gezmeyi, dolaşmayı, bilgi almayı, konuşmayı ve iletişimi seveceksiniz.

Daha az tanıdığınız insanlarla bazı ilişkileriniz bitebilir, bazılarının başka bir forma dönüştüğünü görebilirsiniz. Yine gelecek planlarınız, eğitim konuları, olaylara geniş açıdan bakacağınız alanlarda kadersel etkiler oluşabilir. Daha önce yaptığınız işlerin, ilişki dinamiklerinin sonuçlarını alacaksınız. Daha olgunlaşacağınız bir süreçtesiniz. Acele etmeyin.

Yükselen Boğa burç yorumları

Hafta başında Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, yakın akraba, kardeş ve komşularınızla olan ilişkinizde yenilikleri gündeme getirecek. Ortak ailevi değerleri paylaşmak, birlikte yeni yatırımlara yön vermek ya da ortak projeleri bitirme kararı almak gündeme gelebilir.

Geleneksel aile düzeninize yeni bir yön verme ihtiyacı duyabileceksiniz. Yakınınıza taşınan bir komşuyla aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Hafta ortasında göksel aşıklar olan Mars’ın Aslan’a, yönetici gezegeniniz Venüs’ün de Yengeç’e geçmesi ilişkilerinizde coşkuyla şefkati, aşkla gururu bir arada deneyimlemenize neden olur.

Doğru bildiklerinizden ödün vermeden karşınızdakilerin de düşüncelerine kulak verin. İnatçı tavırlardan kaçınmak size destek verir. Ayrıca kısa yolculuklara çıkabilir, hukuki meselelerin zorluklarıyla nasıl mücadele edeceğinize karar verebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı daha sakin ve kontrollü olduğunuzu hissedersiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Güneş Tutulması burç yorumları 

Haftanıza hareketli ve dinamik bir şekilde başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Tam güneş tutulması,  maddi konularda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Satürnden gelen karşıt açı parasal sorumluluklarınızın bu tutulmada sizi çok da rahat bırakmayacağını gösteriyor.

Hızlı kararlar alınabilir, elinize bu tutulma ve sonrasında para geçebilir ama bu parayı borçlarınıza ve gitmesi gereken yerlere vermek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı bilerek, göz ardı etmeden kendi parasal kazançlarınıza ve ailevi harcamalarınıza odaklanmanız gereken bir süreç. Hayatın tadını  çıkarmayı unutmayın.

Güneş tutulması ile enerji alanınız değişiyor. Enerjinizi, gücünüzü yakın çevrenize, etrafınızda olup biten konulara kaydıracaksınız. İletişim halinde bulunduğunuz insanlara karşı mücadeleci tavırlardan uzak durduğunuz müddetçe etrafınızda izler bırakabilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla venüs’ün para alanlarınzıa girmesiyle beraber hiç merak etmeyin, parasal iniş çıkışlarınızı daha kolay kontrol etmeye başlayacak, maddi alanda ekonomik hareket edeceksiniz.

Perşembe günü ve civarındaysa hayat çeşitli olaylarla sizi test edebilir. Bu testler ortak parasal alandan, borçlarınızla bağlantılı alandan gelebilir. Bu dönem parasal konularda dikkatli olun ve kimseye borç vermeyin, kefil olmayın, parasal işlerinizi başlatmak için acele etmeyin.

Yükselen İkizler burç yorumları:

2 Temmuz’da Yengeç burcunda meydana gelen Güneş tutulması, ailevi değerlerinizin maddi manevi paylaşımlarına parmak basacak. Geçen seneden beri uğraştığınız miras, ortak gelir, ailevi yatırımlar gibi alanda belirsiz durumlar netleşmeye başlar. Ya da siz kendi adınıza kararlar alıp bu ortaklık alanından çıkma isteği duyabilirsiniz.

Bu konuda acele etmemeli tüm zorluklarla rağmen sene sonundaki Güneş tutulmasına kadar gelişmeleri takip etmelisiniz. Aksi takdirde acele karar aldığınız için sonradan pişman olabilirsiniz. Ayrıca bir yıldır uğraştığınız bir projenin sonuna gelmiş olmak sizi sevindirecektir.

Emeklerinizin karşılığını almalı, başarılarınızın tadını çıkartmalısınız. Hafta ortasından itibaren kalbinizi hoplatacak bir aşk kapınızı çalabilir. Çapkınlık yapmak, hayatın mutluluklarına odaklanmak elbet sizin de en doğal hakkınız. Bu dönemde bir araba değişimi gündeme gelebilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında özel hayatınızı etkileyecek 2 adet tutulma yaşayacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu ay ilişkilerinize ve onun gerekliliklerine ekstra özen göstermelisiniz.

Güneş tutulması ile aşka, keyfe, çocuğunuza ve hobilerinize para harcamalarınız hızlanabilir. Maddi konularda ben bilirim tavrıyla, herşeyi organize ederek ilerlemek isteyebilirsiniz. Organziasyona, yönetime dayalı işlerinizde parasal konular önem kazanıyor.

Tam Güneş Tutulması, hayatınızda, fiziki görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza getirebilir. Önemli kararlar alacak ve özel hayat sorumluluklarınızı çok da önemsemeyeceksiniz. Bu da ilişkinizde sorunları daha da görünür yapabilir. Özellikle 02 Temmuz ( +,- 3 gün) civarında doğduysanız hayatınızı değiştirecek, sizi öne çıkartacak yeni oluşumlara hazır olmalısınız.

Çarşamba günü ve sonrasında kendinizi besleyeceğiniz, sosyal olacağınız, kendinize önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. Görüntünüzü, kendinizi değiştirmek, yenilemek için uygun bir dönem. Sosyalleşeceksiniz ve kendinize gösterdiğiniz önem sonucunda diğer insanların kolaylıkla dikkatini çekeceksiniz.

Perşembe günü civarında özel ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Özel ilişkilerinizde kadersel etkiler altında olacaksınız. Karma yaratabileceğiniz bu dönemde ilişkileriniz sizin yumuşak karnınız olabilir. Ortaklıklarınıza dikkat etmeli, bazı sorunlar ve engellerle karşılaşırsanız bu durumun sizi ileriye gitmekten alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Yükselen Yengeç burç yorumları:

Haftaya damgasını vuran burcunuzdaki Güneş tutulması, sizi adeta baştan yaratacak. Gerek aile düzenindeki değişimlere ayak uydurmak gerekse değişen yaşam koşullarına, ikili ilişkilerinizin otoriter tavrına rağmen yön vermek sizin için başta kolay olmasa da zamanla doğru yolda ilerlediğinizi anlarsınız.

İş ve özel hayatta herkesin gözü üzerinizde olur. Kararlarınızı eleştirseler de aslında sizi kıskandıkları için böyle bir tavır sergileyebilirler. Hoş görüyü elden bırakmadan, kimseyle küsmeden doğru bildiklerinizden vazgeçmemelisiniz. Hafta ortasından itibaren herkesi koruyup kollamak isterken, övgü almak sizi mutlu eder.

Hafta sonuna doğru tahsil edeceğiniz para sayesinde harcamalarla ilgili bir rahatlama gündeme gelecektir. Hafta sonunda kardeş ve yakınlarınızla bir tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Aşırı yorulma nedeniyle bağışıklık sisteminiz bu dönemde düşük olabilir. Takviye gıdalar tüketmelisiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında kadersel olarak beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Haftanız sosyal çevre ilişkilerinizle başlarken Tam Güneş Tutulması, kadersel alanınızda gerçekleşiyor.

Bu süreçte hesapta olmayan birtakım gelişmeler canınızı sıkabilir. Riskli girişimler, atılacak adımlar istenmeyen birtakım olayları karşınıza getirebilir ve kayıplar oluşabilir. Yine eşinizin, partnerinizin iş ve hizmet alanlarında hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Salı günü itibarıyla mars sizin burcunuza geçiyor. Hareketleniyorsunuz. Seyahat, davalar, eğitim alanlarınızda hızlı kararlar alabilir, kendinizi geliştireceğiniz alanlara yatırım yapabilirsiniz. Bu dönemde hızlı ve düşüncesiz hareket etmekten kaynaklı olarak sakarlıklara, düşmelere, çarpmalara dikkat edin.

Çarşamba günü ve sonrasında ilişkilerinizde biraz kendinizi geri çekebilirsiniz. Hayatı anlamlandırmak, ruhsal alanlara açılmak, ilişkilerinizi sorgulamak anlamında güzel bir süreç başlıyor.

Perşembe günü ve genel olarak tüm hafta boyunca  iş, hizmet, gündelik koşturmalarınız ve sağlıkla ilgili konularda testlere ve sınanmalara ya da kadersel olaylara da hazırlıklı olmalısınız. Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlarla bu dönem bazı olaylar yaşamaya meyilli olacaksınız.

Yükselen Aslan burç yorumları:

Bu haftanın başrol oyuncusu Güneş tutulması, günlük hayatınızda önemli kırılmalar yaratacak. Sağlıktan, güzelliğe, işten aşka kadar hayatınızdaki tüm detaylar sanki tepeden tırnağa değişime hazır. Siz de bu değişimin getireceklerini mercek altına alarak, hayatınızda yenilere yer açmaya kendinizi hazır hissedeceksiniz.

Mevcut düzenin değişmesi, sizin gibi sabit burçları önce zorlasa da ardından mutlu eder. Tutulmayla beraber yaşam dinamosu, egonun sözcüsü Mars’ı da Temmuz boyunca misafir ederek kararlarınıza gem vurmadan eyleme dökebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısıyla beraber gizli bir aşka yelken açmak sizin için kaçınılmaz olacaktır. Bu dönemde yeme içme alışkanlıklarınızı değiştireceğiniz bir detox programına da kayıt yaptırabilirsiniz. Yaklaşık bir yıldır kolektif bilinç düzeyinde yaşadığınız açılımlar bu dönemde kendini daha fazla hissettirebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayına sosyal yaşam alanlarınızda oluşacak bir tutulmayla merhaba diyeceksiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar.  Kalabalık yerlerde bulunacaksınız ama diğer taraftan çok fazla ön plana çıkmak istemeyeceksiniz.

Tam Güneş tutulması, sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşyor. Sosyal çevrenizde, ideallerinizde, fikirlerinizde büyük ve hızlı değişimlere hazır olun. Yine arkadaşlarınızın hayatında da hızlı ve beklenmedik olaylar cereyan edebilir.

Çevreniz değişebilir. Bu dönemde ilişkilerinizi gözden geçirecek, bazı sorunlara açık olacaksınız. Karmik ilişkiler, olaylar ve durumlar Perşembe günü daha fazla görünür hale gelebilir ama tüm hafta boyunca bu alanlarınızda bazı testleriniz olacak.

Güneş tutulması ile enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bazen yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Olaylara vereceğiniz tepkileri önce içinizde biriktirip gereksiz yerlerde patlayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza ve kendinizi yönlendireceğiniz alanlara dikkat edin.

Çarşamba günü itibarıyla, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, sıkıntı yaşadığınız noktaları doğru davranarak, çevrenizle empati kurarak aşabilirsiniz. 3 haftalık bu dönemde yeni tanışacağınız insanlardan fayda sağlayacaksınız.

Yükselen Başak burç yorumları:

Yengeç burcundaki Güneş tutulması gelecekteki hedeflerinizin sözcülüğünü üstlenecek. Son iki yıldır ilerleme kaydettiğiniz gerek iş gerek sosyal hayattaki projelerinizle ilgili geri dönüşler almaya başlarsınız. Emeklerinizin karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.

İşiniz kolay olmasa da yatırımlarınızdan yüzünüz gülmeye başlar. Karşınızdakilerin tutucu tavırlarından bunalmış olsanız da size verecekleri maddi, manevi desteğin gücünden faydalanmalı, öfkelerinizin kurbanı olmamalısınız.

Ayrıca aşk hayatınızda sonlanmalar veya yeni başlangıçlara hazırsınız. Adeta bir devir kapanıyor ama siz önünüze çıkacak yenilere cesaretle adım atmayı denemek istersiniz. Çocuğunuzla ilgili gelecek planları yapmak için uygun bir zaman. Eski arkadaşlıklar bu dönemde canlanabilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi gösterecek, işinizdeki önemli açılımlar, hızlı ve beklenmedik olaylarla uğraşacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler.

tam  Güneş Tutulması, kariyerinizde hızlı ve beklenmedik başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarih ve sonrasında işlerinizin daha hızlı ilerlediğini görebilir ve karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Bu tutulma zamanı aile ve yuva alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi ekstra zorlayabilir, davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı işlerinizdeki açılımlarda sorunlar karşınıza gelirse hemen karamsarlığa kapılmayın.

Güneş tutulması ile enerjinizi sosyal çevrenize aktaracaksınız. Arkadaşlarınızın arasında enerjinizi ortaya çıkarabilirsiniz, bu dönemde çevrenizi siz organize edeceksiniz yalnız aşırı kontrolcü ve ben bilirim tarzınızla arkadaşlarınızla sürtüşmelere de açık olacaksınız.


Çarşamba günü itibarıyla patronlarınız ve üstlerinizle bağlarınız güçleniyor. Zam, terfi isteklerinizi bu döneme denk getirmeli, sorunlarınızı giderecek adımları bu 3 haftalık dönemde atmalısınız. Toplum önü işlerinizde çok konuşulabilir, güzel işler ve bağlantılar içine girebilirsiniz.

Perşembe günü Satürn- Güneyaydüğümüyle bir kez daha birleşiyor. Bu süreçte aile hayatınızla ilgili olarak kadersel olaylar devrede olabilir. Ailevi alanda, ev alanlarınızda geçmişte yaşanmış olaylarla yeniden yüzleşebilir ve bu konuları halletmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Yükselen Terazi burç yorumları:

Bu haftaki Güneş tutulması kariyer hayatınızda bir dönüm noktası oluşturabilir. Neredeyse bir yıldır uğraştığınız iş projesi farklı bir boyut kazanır ya da önünüze yeni fırsatlar çıkar. Sevgili Teraziler, bu dönemde kendi işinizi kurmak, evlenmek, yeni bir yuvaya kavuşmak gibi kökten değişimlere hazırsınız.

Mevcut şartlar çok kolay olmasa da eski düzeni değiştirmek için cesareti elden bırakmayın. Ve zorluklar karşısında sakın yılmayın. İş yerinde yönetsel ya da mekan değişimleri gündeme gelebilir.

Hak hukuk adaleti gözetmeye çalışırken kendi haklarınızdan hoş görülü bir tavır içinde taviz vermeyin. Miras paylaşımı gibi aile meselelerinde anneniz ya da ebeveynlerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu dönemin geçici olduğunu unutmadan kararlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında eğitim, yakın çevre, girişim alanlarınızda yaşayacağınız tutulmalar düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve alışılagelmiş kalıplarınızı değiştirecek. Haftanızaysa parasal işlerinizle başlayacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.

Güneş tutulması ile enerjinizi toplum önü işlerinize, kariyer hayatınıza kaydıracaksınız. Bu alanda mücadeleli ve hızlı bir dönem olabilir. Çok çalışabilir, işlerinizi yeniden organize edebilir, girişeceğiniz işlerde yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Tam güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, medya, yayıncılık, yabancılarla atılacak adımlar, hukuk alanlarınızı tetikleyecek. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Karşınıza fırsatlar gelebilir ve siz bu fırsatları dar bakış açınızla kaçırabilir veya yakın çevrenizin sorumlulukları yüzünden istediğiniz şansa dönüştürmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde yaşanılanları çok fazla gözünüzde büyütmemeli ve daha olumlu bakış açısı geliştirmelisiniz o zaman bu tutulma işinize daha fazla yarayacak.

Çarşamba günü itibarıyla seyahatleriniz artabilir. Diğer insanlarla bir araya gelmekten, fikirlerinizi, düşüncelerinizi paylaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yine bu dönem eşinizin, partnerinizin kardeşleri ve çevresiyle iyi anlaşacaksınız.

Perşembe günü ve civarında iletişiminize ve kendi girişimlerinize dikkat edin, bazı sorunlar ve değiştirilmesi gereken konularla boğuşabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle kadersel olaylar yaşama ihtimalinizde yüksek görünüyor.

Yükselen Akrep burç yorumları:

Yengeç burcundaki Güneş tutulması size uzak diyarlardan yeni oluşumlar taşıyacak. Yurt dışı bağlantılarınızdan değişimlere hazır olun. Yabancılarla iletişimde farklı fikirlerle karşılaşırsınız. Gönlünü uzaklarda yaşayanlara kaptırmış olanlar, ülke değişikliğini bile göze alabilirler.

Cesaretle öne atılmak için bu döneme kadar az çaba ve sabır göstermediniz artık kararlarınızı uygulamak için “Hodri Meydan!” başlama düğmesine basmalısınız. Kendinizi bir anda akademik dünyanın içinde de bulabilirsiniz.

Yurt dışına gayrimenkul yatırımı yapmak gündeme gelebilir. Cesaret, güç ve liderliği temsil eden yönetici gezegeniniz Mars’ın bu hafta Aslan burcuna geçişi, iş hayatınızda beklentilerinizi harekete geçirmeye yetecek. Yöneticilerinizle yapıcı tartışmalarda bulunduğunuz takdirde gelecek.

yay

Yay burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında tutulmaların etkisini en çok parasal alanlarda yaşayacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu hafta özel ilişkileriniz, hayatı paylaştığınız insanlar sizin için önemli olacak.

tam  Güneş Tutulması partnerinizin, ortağınızın parasal durumunda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyacak. Yine sizin hayatınızda banka işleri, parasal konular, vergi, stopaj, miras, nakafa işleri bir anda karşınıza gelebilir.

Hızlı olaylarla bu tutulma hayatınızı şekillendirecek. Parasal konularda planlarınızla bazı işler birbirini tutmasa bile, iyimserliğinizi geride bırakmayın.

Güneş tutulması ile enerji alanınızın değişmesiyle birlikte aynı zamanda özel hayatınıza dayalı hareketliliğiniz, seyahatleriniz hızlanacak. Yurtdışına seyahat halindeyseniz bu dönemde atik ve hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla venüs para alanlarınızı ziyaret edecek. Çözüm karşınıza güzel sonuçlarla gelebilir. Borç almak, borç istemek ve krediye başvurmak için uygun bir dönem. Ruhsal konularla ilgilenmeyi seveceksiniz.

Perşembe günü ve civarında parasal konularda önemli kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda kendi sınırlarınızı ve güvenliğinizi geçmişte attığınız adımların karşılığını, yaşayacağınız bazı olaylarla göreceksiniz. Kendinizi bu alanlarda güçsüz görmeyin.

Yükselen Yay burç yorumları:

Hafta başındaki Güneş tutulması ortak paylaşım, miras, krediler, nafaka, vergiler, spekülatif kazançlar alanınızda sahne alacak. Gelir gider dengenizi ayarlamak için bazı krizlerle karşılaşabilirsiniz. Plansız harcama ve ödemeler gündeme gelse de moralinizi bozmamalı, ileriye yönelik planlarınızı soğukkanlılıkla gözden geçirmelisiniz.

Muhataplarınızın gerçek niyetlerini sezgilerinizle de anlamaya çalışın. Bu dönemde aldığınız ortaklık tekliflerini kabul etmeden önce tüm ayrıntılara odaklanmalısınız. H

afta ortasından itibaren uzun bir seyahat planlayabilir, bu vesileyle aşk hayatınızda dolu dizgin fırtınalar estirebilirsiniz. Hukuki konular, devletle olan ilişkiler, akademik planlarda aniden tansiyon yükselebilir. İlişkilerinizde uyumu elden bırakmamalısınız.

oğlak Güneş Tutulması

Oğlak burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayı tutulmalarla hayatınızın şekilleneceği bir ay olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu ay tamamen ilişkilerinize konsantre olmalısınız. Diğer taraftan haftanıza yapılması gereken işlerinizle başlayacaksınız.

Tam ay tutulması, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde hızlı olaylar yaşamanıza neden olacak. Partnerinizin hayatındaki hızlı gelişmeler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Taşınma, yer değiştirme, ortaklı bir projeye veya işe dahil olmak öne çıkabilir. Hukuki meselelerle, açık düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Bu dönemde sorumluluklarınız, ciddi ve inatçı duruşunuzla özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Hayatı biraz daha keyifle görmeye çalışın. Güzel açılımlarınız da olacak.

Güneş tutulması ile enerji alanınızın değişmesiyle beraber ortak parasal alanda mücadeleleriniz ve uğraşılarınız artabilir. Parasal işlerle daha fazla uğraşacak, gücünüzü bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durmaya çalışın. Şansınızı gereksiz tartışmalarla, inatlaşmalarla çok zorlamayın.

Çarşamba günü itibarıyla ortaklı işleriniz ve özel hayatınızda daha olumlu, empatik, duygusal bir dönem başlıyor. Karşı tarafın düşüncelerini önemseyecek ve sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz.

Perşembe günü civarında en çok kendi girişimlerinize, sağlığınıza, görüntünüze ve kişisel hayatınıza dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizde ve kendinizle ilgili konularda hayatınızı bloke eden sorunları çözmeye özen gösterin. Sizi aşağıya çeken durumlar karşısındaki tavırlarınız ve sorumluluklarınız bu dönemde önemli olacak.

Yükselen Oğlak burç yorumları:

İkili ilişkilerinizde önemli izler bırakacak Güneş tutulması bu hafta kapınızı çalacak. Partnerinizin aldığı köklü kararlar sizin de bundan sonraki hayatınızı etkileyebilir. Bekar olanlar beklemedikleri bir evlenme teklifi karşısında heyecanlanacaklar. Evlilikler ise tarafların ilişkiyi analiz etmesine maruz kalacak.

Bu dönemde evlilikle beraber boşanmalar, ayrılıklar da gündeme gelebilir. İş ortaklıklarında da önemli bir dönemeçten geçtiğinizi fark edeceksiniz. Belki mevcudu koruyarak, farklı kişilerle yeni projelere adım atmak istersiniz.

Hafta ortasından itibaren ortak gelirlerinizde hareketlenme gündeme gelir. Gereksiz harcamalara dikkat ederseniz, mevduat yatırımlarınızda birikim kararı alırsınız. Geleneksel aile düzeninin getirdiği kurallara sahip çıkmak sizin için önemli olacak.

kova merkür retro dolunay burçlar Güneş Tutulması

Kova burcu Güneş Tutulması burç yorumları 

Temmuz ayında iş ve sağlık alanlarınızda oluşan tutulmalar hayatınızı şekillendirecek sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta keyfi alanlarınız önemli olurken, etrafınızda olup biten olaylara kayıtsız kalamayacaksınız.

tam Güneş tutulması, iş hayatınızda, günlük hayat düzeninizde ve sağlığınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yeni işler, açılımlar  altında olacaksınız. Bu hızla gelişen işler, programlarda sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Yine de güzel projeler ve işler adına destekleneceksiniz.

Güneş tutulması ile enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi 1.5 ay boyunca özel hayatınıza, ortaklı işlerinize, ilişkilerinize kaydıracaksınız. Bu dönemde iyi organize olacak, sevdiklerinizle olan iletişiminizde gururlu ve bir o kadar ben bilirim tavrıyla hareket edeceksiniz.

Çarşamba günü itibarıyla işinizi, günlük hayatınızın düzenini seveceğiniz bir dönem başlıyor. Başkaları için bir şeyler yapmak önem kazanırken, sağlığınızda kilo alımına açık olabilirsiniz.

Perşembe günü bazı olaylar ve krizlerle karşılaşabilir, sorunların korkularınızı büyüttüğüne şahit olabilirsiniz. Aniden oluşan olaylar, eşinizin işi ve kariyerinde bazı sorunlar veya kadersel olaylar oluşabilir. Düşündüklerinize, yaptıklarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız.

Yükselen Kova burç yorumları:

Gündelik hayatınız üzerinde etkisini gösterecek olan Güneş tutulmasıyla haftaya adım atıyorsunuz. Mesai arkadaşlarınızla ilgili yeni koşullar gündeme gelebilir.

İş yerinizi değiştirmek, taşınmak ya da tadilat yaptırmak öne çıksa da sakin yapınızı elden bırakmadan olayları kontrol etmek istersiniz. İş ortamından bir aşk hikayesi tomurcuklanmaya başlar. Duygularını bir yıldır size açamayan birine şimdi kulak vermelisiniz. Bu sayede romantizmin varlığından haberdar olmak size iyi gelebilir.

Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerde münakaşalardan kaçınmalı ve karşınızdakinin fevri davranışlarına çok da kulak asmamalısınız. Kibir ve gururun kimseye fayda vermediğini siz herkesten daha çok bilirsiniz. Bu hafta midenizi yoracak, asitli ve yağlı gıdalardan uzak durmalı fazla alkol tüketmemelisiniz. Aşırı sıcaklardan tansiyonunuzda iniş çıkış olabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı Güneş Tutulması

Balık burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Temmuz ayında hem aşk ilişkilerinizi, hem sosyal çevre oluşumlarınızı yeniden düzenleyecek, hızlı gelişmeleri bu alanlarda yaşayacağınız 2 tutulmayla karşılayacaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Haftanızsa ailevi konularda daha fazla vakit harcayarak başlayabilir.

Tam Güneş tutulması, aşk hayatınızda, çocuk alanlarınızda hızlı olayları karşınıza getirebilir. Bu tarihlerde yeni bebeğin hayatınıza katılması, çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, bir bebek haberi gündeme bomba gibi düşebilir.

Bu zamana kadar aşk hayatınızda aradığınızı bulamadıysanız bu tarih ve sonrasında aşk karşınıza gelebilir. Bu dönemde sosyal çevre ilişkilerinizin, gelecek sorumluluklarınızın sizi bunaltacağını da eklemek sanırım daha doğru olacak. Hayata olumsuz bakmayın. Yine sanatsal işleriniz, eğitim alanlarınız hızlanabilir.

Güneş tutulması ile enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi günlük işlerinize, iş hayatınıza veya sağlığınızla ilgili alanlara harcayacaksınız. Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlarla zaman zaman sürtüşmeler yaşasanız bile, iyi organize olabilir ve işlerinize bir düzen getirebilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla oldukça keyifli bir dönem başlıyor. Eğlenceli, aşk dolu günler sizi bekleyebilir. Yine çocuğunuzla bu dönemde daha kaliteli ilişkiler kurabilir, güzel eylemlerde bulunabilirsiniz. Yaşanan sıkıntıları normale döndürmek için de harika.

Perşembe günü sosyal çevre ilişkilerinize, arkadaşlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde bazı arkadaşlarınızla krizler ve sorunlar yaşama ihtimaliniz yüksek. Değişmesi ve dönüşmesi gereken konular üzerine odaklanın.

Yükselen Balık burç yorumları:

Hafta başında meydana gelecek Güneş tutulması çocuğunuzun geleceğine yönelik kalıcı kararlar almanıza ışık tutar. Ayrıca yatırımlarınızla ilgili önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hobilerinizin hayatınızda kalıcı bir yer edinmesi ve bu nedenle yaşamınızda meydana gelecek değişimlere kendinizi hazırlamalısınız.

Aşk ve romantizmi sonuna kadar yaşarken duygusal krizlere yelken açmamaya özen gösterin. Bağımlılıklarınızın esiri olmaktansa hayatınızdaki yeniliklere odaklanın. Melankolik davranışlar sergileyenler bu dönemde enerjinizi düşürür.

Bu tarz kişilerle yollarınızı ayırmak sizin için en doğrusu olacaktır. Haftanın ikinci yarısı günlük temponuzdaki koşturmaca artar. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Hafta sonunda partnerinizle uyumlu bir iletişim kurar, birbirinize karşı oluşturduğunuz hoşgörünün farkına varırsınız. Çözmeniz gereken işleri pratik yönden halletmek için sevdiğinizden destek alabilirsiniz.


Burç yorumları: Hande Kazanova
Yükselen yorumları: Nigar Bostan / NTV

Astroloji: Diğer burç yorumlarınız için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.