Astroloji: 29 Temmuz – 4 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Temmuz – 4 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 29 Temmuz – 4 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları: 29 Temmuz, 30 Temmuz, 31 Temmuz, 1 Ağustos, 2 Ağustos, 3 Ağustos ve 4 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumları: Ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şansınız çok açık, maddi olarak da çok güzel haberler alabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir ya da evinizin dekorunu değiştirebilirsiniz. Yapacağınız tadilatlar tam da hayal ettiğiniz gibi olacaktır. Evinize yeni bir enerji katacaktır.


Tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşkınızda hem sevgi hem de öfke bir arada olabilir. Ama her iki duygu da birbirinize daha sıkı bağlanmanızı sağlayacaktır. Çocuğunuzun bir sağlık problemi varsa güzel sonuçlarla yüzünüz gülebilir. Eğer ki çocuk yapmak için medikal problemleriniz varsa mutlaka deneyin. Bu sefer hayırlı haberi alabilirsiniz.

Aile içi ilişkilere özen göstermek, vakit ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Evde yarım kalan işlerinizi tamamlamaya vakit ayırın. Çocuğunuzun isteklerini yerine getirmeye istekli olacaksınız. Yeni Ay, aniden gelişen, cesur, atak, heyecanlı, neşeli, eğlenmeyi seven kişileri karşınıza çıkartabilir.

Sevdiklerinize karşı duygularınızı daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönem. Gündelik işlerinizi toparlamak, evcil hayvanınıza vakit ayırmak için plan yapabilirsiniz. Beklemediğiniz şekilde ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda ölçülü olmaya çaba sarf edin.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Boğa burcu haftalık burç yorumları: Ailenizde sağlık problemi olan biri varsa durumu iyiye gidebilir. Ailecek bir şeyler yapmak aranızdaki bağı güçlendirecektir. Hanenizle ilgili bereketli bir dönem yaşayabilirsiniz.

Yeni bir birey aileye katılabilir. Yakınlarınızla kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Gideceğiniz tatili bile tarihi önemine göre belirlemiş olabilirsiniz. Eğitime, araştırmaya merakınız fazlasıyla artacaktır.

Dikkat edin, evde yaptığınız hesap çarşıya uymayabilir! Yeni Ay, partnerinizle aranızdaki iletişimi bir anda gergin bir diyaloga dönüştürebilir. Kıskanma, sahiplenme duyguları ilişkide aradığınız huzurun kaybolmasına neden olmasın. Merkür sayesinde birbirinizin kalbini yeniden kazanabilirsiniz.

Kalbinizin hızlıca çarptığı içinizdeki ateşi canlandıran bu haftayı, bencil tavırları bir kenara bırakarak, eğlencesi, neşesi bol bir tatile çıkarak değerlendirin. Denizin, güneşin keyfini çıkartın. Fikirlerine güvendiğiniz bir kız arkadaşınızla vakit geçirebilir, birbirinize her konuda destek verebilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burcu haftalık burç yorumları: İletişimin ağırlıklı olduğu sektörlerde çalışıyorsanız, işinizde tanınacağınız noktalara gelebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da verimli bir dönemde olabilirsiniz. Maddi değeri yüksek lüks eşyalara sahip olabilirsiniz. Biraz daha kendinizi mutlu edecek harcamalara yönelebilirsiniz.

Enerjinizi eğitim ve kültürel aktivitelere ayırabilirsiniz. Seyahatleriniz de bile bir yerin tarihi bir dokusu olması sizin oraya gitmenizi sağlayacaktır.

Yeni Ay, yeteneklerinizi ortaya koymanız için size pek çok fırsat sunacak. Kalabalık ortamlarda verilen davetlerde gerek zekanız gerekse dış görünüşünüzle ön plana çıkıp, herkesin dikkatini üzerinize toplamayı başarırsınız.

Aniden alacağınız kararla kardeş ya da yakın akrabalarla çıkacağınız kısa seyahatte aniden fikir ayrılığı meydana gelse de, pratik zekanızla durumu çabuk toparlayabilirsiniz. Küskünlüklere meydan vermemeye çalışın.

Temmuz başından beri çözüm bekleyen maddi kazancınızla ilgili detaylar artık teker teker olumlu şekilde sonuçlanmaya başlayacak! Artık kendi önceliklerinizi de göz önünde bulundurmalı ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hafta sonu bir “yapılacaklar listesi” hazırlamalısınız.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Yaptığınız yatırımlardan güzel gelirler elde edebilirsiniz. Maaşınızda artış olabilir. Gelirinizi arttırmak için enerjinizi harcayabilirsiniz. Hakkınız olan para için biraz savaşmanız gerekebilir.

Ailevi konularla neredeyse sene başından beri uğraşıyorsunuz. Kiminiz evlilik hazırlığı yaparken kimleriniz de miras konularıyla haşır neşir oluyor. Ev almak, satmak, aile evine geri dönmek gibi gündemler bu dönemde hayatınızı etkisi altın alış olabilir.

Hangi olasılık sizin için geçerli ise artık bu hafta eylem planını yürürlüğe sokacaksınız. Yeni Ay size tüm bu değişimler için fazla masraf kapısı çıkartacak olsa da sonunda kendi kendinize destek vermenize de imkan tanıyacak.

Diğer yandan öz değerinizin ön plana çıkacağı ortamlarda bulunabilir, insanlarla tanışabilir, davetlere katılabilirsiniz. Bu ilişkilerin ne kadar kalıcı olacağını gözlemlemelisiniz. Hafta sonunda kardeşinizin yardımsever davranışı ve sizi duygulandıracaktır. Sevildiğinizi fark edeceksiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burcu haftalık burç yorumları: Yöneticiniz Güneş size destek olacak. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız o güç içinizde olacak. İlişkiyse ilişki, kariyerse kariyer siz sadece harekete geçin. Çekiciliğiniz göz kamaştıracak. Yalnızsanız aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Bu hafta daha çok enerjinizi kendinize harcayacaksınız. Hırslı ve savaşçı bir yapıda olacaksınız. Size engel olan her neyse artık kendiniz için yaşama vakti olduğunu göreceksiniz. Mücadele ettiğiniz her şey için bu dönem karşılığını alacaksınız.

Artık sahnedeki ışıkların altında en parlak şovunuzu sergileyebileceğiniz bir haftayla buluşuyorsunuz. Burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay, kişiliğinizi, benliğinizde sakladığınız özelliklerinizi birer birer ortaya dökmeniz için size ışık yakmaya hazır. Yeter ki aşırı gurur, bencilliğin esiri olmayın.

Kariyer hayatınızdaki sürpriz değişimlerle tanınırlığınızı artırabilir ya da yeni bir iş koluna aniden geçiş yapmaya karar verebilirsiniz. Ay başından beri kontrol altında tutmaya çalıştığınız aile içindeki sürtüşmeler, Çarşamba gününden itibaren çözümlenmek üzere teker teker masaya yatırılabilir.

Hafta sonuna doğru emek harcadığınız bir projeden beklediğiniz kazancı elde edebilirsiniz. Bu arada yeni iş projeleri ve teklifleri önünüze çıkabilir. Karar vermeden önce uzun vadeli sonuçları göz önünde bulundurmalısınız. Ani heyecana kapılmayın.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Başak burcu haftalık burç yorumları: Hayatınızdan çıkarmanız gerekenleri, size düşük enerji veren şeyleri temizliyorsunuz. Yeni bir hayata merhaba demek için önce eskiyi silmek gerekir. Sessiz veya çekingen kaldığınız konularda artık harekete geçebilirsiniz.

Eski sevgilinizin veya eşinizin geri dönmek istediğine dair bir haber alabilirsiniz. Seviyorsanız belli edin. Haksızlığa uğruyorsanız savaşınızı verin. Mutlaka karşılığını bulacaksınız. Sağlığınızla ilgili bir ameliyat ihtimali olabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek Yeni Ay, gizli bir aşk hikayesini gündeme getirebilir. Siz de artık daha fazla frene basmadan bir maceraya atılmak için karşınızdaki kişiye yeşil ışık yakabilirsiniz. Hayatın monoton ve stresli akışı arasında bu size keyfi hatırlatan bir mola verdirir. Ölçüyü kaçırmadıkça ruhunuzu rahatlatmalısınız.

Ayrıca yoga, masaj, spa gibi aktiviteler fiziksel yorgunluğunuza iyi gelir. Ayrıca sosyal ilişkilerinize vakit ayırmalı eski dostlarınızla bir araya gelmelisiniz. Yeni Ay ile birlikte düz hareketine başlayacak olan yönetici gezegeniniz Merkür sizi geçmişteki anılara doğru seyahate çıkartabilir.

Hafta sonunda Ay’ın burcunuza geçmesiyle beraber ikili ilişkilerinizden daha fazla uyum ve iş birliği beklersiniz. Uluslararası alanda sürpriz gelişmelere dikkat.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burcu haftalık burç yorumları: Şans sizin üstünüzde olacak. Umduğunuzdan daha güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Bulunduğunuz iş veya eğitim ortamına enerjinizi harcayabilirsiniz.

Sosyal yönünüz daha fazla ortaya çıkabilir. Yardım kuruluşlarında ve derneklerde gönüllü olarak görevler alabilirsiniz. Dostlarınızla beraber daha sosyal olacağınız bir dönemdesiniz.

Çarşamba günü meydana gelecek olan Aslan burcundaki Yeni Ay, sizi farklı sosyal grupların içine sokar. Buradaki kişilerle neşeli vakit geçirirken kalbinizi, toplum tarafından sevilen ve tanınan birine kaptırabilirsiniz.

Tekne turu gibi keyifli bir seyahat programı düzenlemek bu dönemde size iyi gelecektir. Derneklerle ya da gönüllü kuruluşlarla yürüteceğiniz etkinliklerde faydalı çalışmalara imza atabilirsiniz.

Ay başından beri gergin giden aile içi diyaloglar bu hafta uyumlu hale gelebilir. Hafta sonu yarım kalan gündelik işlerinizi halledebilirsiniz. Parasal konularda partnerinizin kazancında ani değişimler gündeme gelebilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Akrep burcu haftalık burç yorumları: Kariyer basamaklarını teker teker çıktığınız başarılı olacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Maddi getirisi daha fazla olan teklifler kapınızı çalabilir. Enerjinizi iş hayatınıza yönelik harcayabilirsiniz.

Savaşmanız gereken konular olsa da hırslı yapınız sayesinde diğerlerine oranla işinizde bir adım öne çıkacaksınız. Bu hafta ortasında kariyer hayatınızda parlayacak olan Aslan burcundaki Yeni Ay, size yepyeni fırsatlar sunacak. Yöneticilerinizin gözünde değerinizin artacağı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Evlilik, düğün gibi mutluluk verici olaylar hayatınızın akışını değiştirebilir. Fakat partnerinizin hayatında beklenmeyen sürpriz değişimler olayların akışını farklı bir yöne çekecektir. Her türlü yeniliğe açık olmalı, yenilikleri olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Neşe, keyif ve coşkuyu hayatınızdan asla çıkarmamalı, negatif düşünceleri aklınızdan silip atmalısınız. Geçici dostlukların sonlanacağı kalanların ise güçlenerek hayatınızda yer edeceği bir haftadasınız. Eğitim, öğretim, tanıtım gibi konulara para harcamak sizin için doğru bir karar olacaktır.

yay

Yay burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta artık olumlu gelişmelerin başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Mutlusunuz, iyimser yanınız olumlu enerjiyi de üstünüze çekmeyi sağlıyor.

Hem eğitim hem uluslararası işlerinizde başarılarınız konuşulabilir. Başvuru yaptıysanız onaylanabilir. Beklediğinizden daha iyi koşullar önünüze çıkabilir.

Enerjinizi seyahatlere ayırabilirsiniz. Aktif bir zaman diliminde olacaksınız. Psikolojik olarak da mutlu bir yapıda olacaksınız. Eğitim hayatınızda biraz daha çaba göstermeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Siz savaştıkça emekleriniz boşa gitmeyecektir.

Yeni Ay sayesinde içinizdeki ateşi daha da çok yakma fırsatı bulacaksınız. Oku istediğiniz hedefe yöneltebilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler yüzünüzü güldürür, içinizi ısıtabilir. Üniversite seçimini yapacak olanlar için şanslı bir dönem olabilir. Yurt dışına taşınmak, yabancılarla yeni iş fırsatlarına yelken açmak, hayat görüşünüzü zenginleştirmek adına önemli fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kıvılcımdan kor bir ateşe dönüşen ve hızlı gelişen iş fırsatlarını uzun vadeli kalıcı projelere dönüştürebilirsiniz. Deniz aşırı ülkelerle ticari anlaşmalar yapabilir, lojistik alanda faaliyet gösterebilirsiniz. Farklı toplumların kültürel öğretilerine merak salar bilgi dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok. Bunu en iyi bilenlerdensiniz.

oğlak

Oğlak burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumları: Maddiyatınız güçlenmeye devam ediyor. Beklediğinizden fazla para elinize geçebilir. Miras konuları gündeme gelebilir. Finansal konularınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapmayı düşünebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için yeni gelir fırsatları yaratabilirsiniz.

Hafta ortasında meydana gelecek Yeni Ay, önünüze yeni kazanç kapıları da açabilir. Partnerinizin sayesinde farklı ve bereketli projelere adım atabilirsiniz. Bu dönem yatırım harcamalarınız umduğunuzdan fazla olsa da gelecekte mutlaka faydasını görürsünüz.

Aniden bomba gibi hayatınızın ortasına düşen bir aşk hikayesi başta başınızı döndürse de riskli sonuçlarını düşünüp geri adım atmak isteyebilirsiniz. Her günü bir kere yaşadığımız için içinizdeki coşkuyu doludizgin yaşamaya özen gösterin. Zira bunu çoktan hak ettiniz.

Sizi yürekten heyecanlandıracak bir hobi gelecek planlarınızı olumlu yönde değiştirebilir. Zamanla bu yeteneğinizi kazanca dönüştürebilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta şansınız çok açık. Yarım kalan günlük işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Kalp ve damar sağlığı ile ilgili gerekli sağlık kontrollerinden geçmek sizin için iyi olacaktır. Bu hafta aranıza yeni iş arkadaşları katılabilir. Evde ani değişimlere hazır olun.

Evlilik ve ilişki hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Bu hafta partnerinizle aranızdaki bağ ve aşk gittikçe güçlenebilir. İlişkinizde hem tutku hem de agresiflik hakim olabilir. İlişkide sorunları olanlar her şeyi silip sıfırdan yola devam edebilirler.

İki duyguyu da dengelerseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Evliliğinizde bazı çıkmazlarda kalabilirsiniz. Onu geri kazanmak için tekrardan savaşabilirsiniz. Evli olmayanlar ise evlilik tekliflerine hazır olmalı!

Yeni Ay, partnerinizle aranızdaki ay başından beri meydana gelen gerginliklere bir çözüm yolu bulacak. Belki ona hak ettiği ilgi ve özeni göstermeye başladıkça aranızdaki buzları eriteceksiniz. Ortağınızla düştüğünüz fikir ayrılıklarına da artık bir son vermelisiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 29 Temmuz – 4 Ağustos burç yorumları

Balık burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda hem yoğun hem de stresli bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Özellikle savaştığınızda hak ettiğiniz kariyer gelişmelerini yaşadığınızı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili de vakit harcamanız gereken bir dönemdesiniz.

Bu dönemde iş hayatınızda yöneticilik basamağına yükselebilirsiniz. Kariyer konusunda kazandığınız başarıların maddi olarak da karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yeni Ay ile birlikte günlük işlerinizde aniden artış meydana gelebilir. İş arkadaşlıklarından doğan aşklar kafanızı karıştırsa da bunun keyfini çıkartmalısınız. Ne de olsa artık değişim zamanı.

Kalp sağlığınıza özen göstermeli sıcak havalarda çok fazla güneşte kalmamalısınız. Çocuğunuzla birlikte tatile çıkabilir. Su sporları eşliğinde deniz ve güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Bu hafta aniden bir kursa kayıt yaptırabilirsiniz.


Doğal güzelliklerin keyfini çıkarın. Yeni şeylere duyacağınız merak yeteneklerinizi geliştirmeye katkıda bulunacaktır. İşini bilen usta kişiler sayesinde edindiğiniz yeni bilgilerle kariyerinizde atak yapabilirsiniz.

Astroloji: Venüs Aslan (28 Temmuz – 21 Ağustos) tüm burçlara etkisi nasıl olacak?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.