Astroloji: Ağustos 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ağustos 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Ağustos 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Ağustos burç yorumları

Koç Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar için destek veriyor olacak. Yeni bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili sevinçli haberler alabilirsiniz. Aileye yeni bir bebek katılabilir.

Yine 1 Ağustos tarihinde Merkür, retrosunu bitirip, düz harekete dönüyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Akademik, yurt dışı, seyahatler ile ilgili konularda şansınız açılıyor. Olumlu bir sürece giriyorsunuz.


Yine 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos günü Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar maddi konularda işleriniz ağır ilerleyebilir. Riskli yatırımlar için uygun bir dönem olmayabilir.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dostlarınızla aranızda problemler olabilir. Onlara karşı agresif tavırlarınız gergin zamanlara sebebiyet verebilir.

18 Ağustos tarihine Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar sağlığınızla ilgili konularda artık eyleme geçme vakti. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir sağlık sorununuzu bu dönem doktora gösterebilirsiniz. İş ortamında yoğun ve agresif bir süreçte olabilirsiniz. Sizi engelleyen konularla savaştıkça şans sizden yana olacaktır.

21 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. İşinizde güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar işinizde detaylara takılmanız sizin farkınızı ortaya çıkaracaktır.

29 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar hayatınızda duygusal değil daha mantıklı kararlar alacağınız bir dönemde olacaksınız.

30 Ağustos’ta 6 derecede Başak burcunda yeniay meydana gelecek. İş hayatınızda yeni bir terfi alabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Ağustos burç yorumları

Boğa Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Aile yaşantınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu bir yeni eve taşınma olabilir. Ailenizden birinin sevinçli haberi de tüm herkesi mutlu edebilir.

1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Maddi konularda şansınız açılmaya başlıyor. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar hayatınızda alacağınız kararlarda iki kere düşünmeniz gerekmektedir. Ani bir değişim yerine belki yavaş yavaş bunu denemelisiniz.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Kariyer hayatınızda gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yöneticinize karşı takındığınız tavır ileride sizi sıkıntıya sokabilir. Böyle zamanlarda alttan almayı denemelisiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Karşı tarafla aranızdaki elektriğe karşı koyamayabilirsiniz. Eğer seviyorsanız artık söyleme vakti gelmiştir.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar çocuğunuz veya partnerinizle beraber daha mutlu günler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar detaycı ve sorgulayıcı bir yapıda olabilirsiniz. Özellikle güzel giden aşk hayatınızdaki bu tavrınız karşı tarafı sıkabilir. Merak ettiklerinizi bizzat partnerinize sormanız daha iyi olacaktır.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu yeniay size bir bebek müjdesi getirebilir. Aşk hayatınızda artık geleceğe odaklanma vakti, bu enerjiyi iyi kullanın.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Ağustos burç yorumları

İkizler Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniayla beraber uzun zamandır beklediğiniz bir haber size gelebilir. Aynı gün 06:57’de Merkür retrosu bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar sağlığınızda ani değişimler yaşayabilirsiniz. Üstüne düşmediğiniz küçük bir problem bir gün kalktığınızda daha şiddetlenmiş olabilir. Geçmişteki biriyle ilgili de beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu tarih yakınlarında seyahat ediyorsanız her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Gecikmeler, rötarlar yaşanabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksilikler olabilir. Eğitim hayatınızda da sorunlar baş gösterebilir.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar vaktinizin çoğunu ailenize ayırabilirsiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz aile fertlerini ziyaret edebilirsiniz. Evinizin içinde de dekor değişiklikleri yaptırmaya başlayabilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar ailenize yeni bir birey katılabilir. Bunu ailecek kutlayacağınız bir gelişme olabilir. Ailecek maddi bir güce kavuşabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar yeni bir ev bakmayı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır aradığınız evi şimdi bulabilirsiniz. Bu konuda yakınlarınız da sizinle aynı fikirde olabilir.

29 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar ailecek beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Çok fazla detaylara takılmamanız gereken bir süreçtesiniz. Aksi halde her şeye kusur bularak mutlu olamayabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Ailenizde rahatsız biri varsa şifa bulabilir. Sağlığının iyiye gittiğini görebilirsiniz. Ailecek yeni sayfalar açacağınız geçmişteki sorunları tamamen sileceğiniz bir evreye giriyorsunuz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Ağustos burç yorumları

Yengeç Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Yeni gelirler elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Artık hem çalışma hayatınızda hem sağlığınızda şanslı bir döneme tekrardan girmiş oluyorsunuz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz. Dost bildiklerinizin aslında gerçekte çok farklı bir kişilik olduklarını anlayabilirsiniz.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bankacılık işlemleri yaparken dikkatli olun. İnternet üzerinden işlem yapmak o gün pek iyi bir fikir olmayabilir. Eşinizin veya yakınızın bir borcunu öğrenebilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar iletişim yönünüzün kuvvetli olduğu günler yaşayabilirsiniz. İnsan iletişiminin yoğun olduğu sektörlerde çalışıyorsanız ikna kabiliyetiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşinizle ve akrabalarınızla zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime enerjinizi harcayabilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar çevrenizde kontak kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bir iş ya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar işinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar yeni bir elektronik alet satın alabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Her şeyi bir anda öğrenmek isteyebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Ağustos burç yorumları

Aslan Ağustos burç yorumları: Ağustos ayının hemen başında 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Sizin burcunuzda oluşan bu görünüm hayatınızda yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor. Yeni olan ne varsa artık önünüzde engel olmayacak. Tabii ki bunun için geçmişi tamamen silmeniz gerekiyor. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Aşk hayatınızda şansınız tekrardan açılıyor. Çocuğunuzu da ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar kariyer hayatınızda ani olaylar meydana gelebilir. Bu dönem içinde bu olaylara hızlı tepki vermemeniz en iyi cevap olacaktır. Çünkü kariyerinizde değişim sürecinde olacaksınız. Bazı iniş çıkışlar çok doğaldır.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Eşiniz veya sevgilinizle gergin anlar yaşayabilirsiniz. İlişkide kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Bu hislerinizi sert bir şekilde belli ederseniz işler karmaşık bir hal alabilir. Ortak işiniz varsa ortağınızla da tartışmalar yaşayabilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar gelir kaynaklarınızda artış olabilir. Enerjinizi para meselelerine harcayacak bir dönemde olacaksınız. Bazen hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar ekonomik durumunuzu etkileyecek gelir artışları yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar beklentinizden fazla maaşı olan bir iş teklifi alabilirsiniz. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ağustos burç yorumları

Başak Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Sağlığınızı ilgilendiren yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için yeni kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilirsiniz. Aynı tarihte Merkür retrosu bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Ailevi konularda yavaş ilerleyen süreçlerinizde şans tekrardan geliyor. Evinizle ilgili değişiklik yapmak için de uygun bir yer bulabilirsiniz.

11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar kendinizle ilgili aldığınız kararlarda şüphe duyabilirsiniz.

Acaba doğru mu yapıyorum yoksa değişim bana göre değil miydi karamsarlığına girebilirsiniz. Unutmayın değişim en güzel seçenek sizin için. Ara sıra sorgulamanız doğal olacaktır. Bu dönem yapacağınız seyahatlerde rötarlar, aksilikler yaşanabilir.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ofiste gergin bir gün geçirebilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerle tartışmalı bir süreç yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermelisiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar kendinizle ilgili harekete geçiyorsunuz. Kendiniz ne istiyorsunuz onun için mücadele vereceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için azimle çalışacaksınız. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yaratabilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. Sizlerin en güçlü olacağı dönem başlıyor. Doğum günlerinizin kutlandığı mutlu olduğunuz bir süreçte olacaksınız. 23 Eylül’e kadar Güneş’ten aldığınız destekle gerçekleştirmeyeceğiniz hiçbir şey yok. Olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönemdesiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar kendinizi geliştirmek için yeni konulara merak salabilirsiniz. Fazla detaycı tavırlarınız partneriniz tarafından eleştirilebilir. Sorduğunuz sorular kendisini sorguladığınızı düşündürtebilir.


30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek sizin burcunuzdaki bu güzel enerjiyle tek yapmanız gereken dilek tutmak olmalı. Yeni başlangıçlar siz çabalamadan bile önünüze gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Ağustos burç yorumları

Terazi Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Size şans ve bereket getirecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. O gün dilek dileyin gerçek olursa şaşırmayın. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. İnsan ilişkilerine dayalı bir sektördeyseniz şanslı bir zaman dilimi tekrardan geliyor. Kardeşinizle ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar gelirinizin çok üstünde borçlanmamaya çalışın. Sürpriz ödemeler bu dönemde karşınıza çıkabilir. Temkinli yaklaşırsanız korkmanız gereken bir dönem olmayacaktır. Belki eşinizin bir borcu aniden önünüze gelebilir.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar gizlediğiniz duygularınızı ortaya çıkartmanın tam vaktidir. Sağlığınızla ilgili bir operasyon gündeme gelebilir. Kendinize dikkat etmezseniz vaktinizi hastanelerde harcayabilirsiniz. Geçmişteki olayları detaylıca düşünürseniz asla olayların içinden çıkamazsınız.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar sağlığınız gittikçe daha da iyiye gidebilir. Ruhunuza iyi gelecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi konulara ilginiz artabilir.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar sezgileriniz çok güçlü olacaktır. Mantığınızın değil iç sesinizin söylediklerini dinleyin. Rüyalarınızdan da bazı mesajlar alabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Artık eskiye dair ne varsa hepsini temizleme zamanıdır. Yeni bir hayata hazırlık için size enerji verecektir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Ağustos burç yorumları

Akrep Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde de yeni sayfalar açabilirsiniz. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Gelirinizde artışlar yaşayacağınız şanslı günleriniz geri geliyor.11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ilişkinizde ve evliliğinizde kendinizi değiştirmeye cesaretiniz yokmuş gibi düşünebilirsiniz. Retroda biraz daha ağır ilerler. Bazı kararsızlıklar yaşamanız doğaldır.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aile içinde agresif durumlar yaşayabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir dönemde olacaksınız. Vakıflar, yardım kuruluşları için gönüllü olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor.

23 Eylül’e kadar hangi alanda enerjinizi harcıyorsanız gücünüzü kanıtlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar dostlarınızın sizin görüşlerinize ihtiyacı olabilir. Bu dönem onlara destek olmanız gerekebilir.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Şansınızın açık olduğu bir dönemde yeni yapmak istediğiniz ne varsa bu yeniay size destek verecektir.

yay

Yay burcu Ağustos burç yorumları

Yay Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Eğitim hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir şehre veya ülkeye yerleşmeyi düşünebilirsiniz. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter retro hareketini bitiriyor. Şansınızın çok açık olduğu dönem tekrardan başlıyor. Bu retro bitimiyle önünüzde durabilecek bir şey artık kalmayacak. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ofiste işleriniz ağır ilerleyebilir. Beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. En çok sağlığınıza önem vermelisiniz. Aniden gelişen bir rahatsızlık vaktinizi alabilir.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. İnsanlarla aranızda iletişim kopukluğu olabilir. Yanlış anlaşılmalardan ötürü agresif olabilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar kariyerinize enerjinizi harcayabilirsiniz. Yöneticinizle zaman zaman ters düşseniz de kariyerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Çalışmıyorsanız hayalinizdeki hedeflerinize koşmak için artık harekete geçeceksiniz. Size engel olan kişileri veya olayları hayatınızdan çıkarıp özgürce istediklerinizi yapacaksınız.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar gelecekte yapmak istediklerinizi eylem dökmek için size güç verecektir. Yapmak istediklerinize ulaşmak, kimsenin size engel olmaması için cesaret verecektir.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar iş hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Tüm hedeflerinize ulaşmak, temiz yepyeni bir sayfa açmak için size enerji veriyor olacak.

oğlak

Oğlak burcu Ağustos burç yorumları

Oğlak Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Maddi koşullarınızda yeni fırsatlar bu yeniayla beraber karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı tamamen kapatabilecek tutarlar elinize geçebilir. Kredi başvurularınız onaylanabilir. Miras konunuzda her şey sizin lehinize dönebilir. Sağlığınızda bulacağınız şifa, ameliyat durumunuz varsa bunu ortadan kaldırabilir. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Sağlığınızla ilgili durumlarda şansınız açılıyor. Psikolojik olarak da kendinizi iyi hissettiğiniz bir döneme başlıyorsunuz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar aşk hayatınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çocuğunuza daha fazla vakit ayırmanız gereken durumlar oluşabilir.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Değerli eşyalarınıza, paranıza dikkat etmelisiniz. Bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın. Gönderdiğiniz paralar havada kalabilir.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Daha fazla yer görmek, kültür tanımak isteyebilirsiniz. Akademik hayatınızda yoğun olacağınız bir dönemden geçebilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. En güzeli ise çok olumlu bir enerji alıyor olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar Venüs’le beraber sizi başarılı bir hayata taşıyacaktır. Bu kadar mutlu olabileceğinizi aklınızın ucundan geçirmeyeceğiniz güzellikler yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay hayatınızda aldığınız kararlarda eyleme geçmek için sizi destekleyecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Ağustos burç yorumları

Kova Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Yalnızlar için yeni bir ilişkiye adım atma vakti olabilir. Ortak iş açmış olanlar varsa yeni projeler karşılarına gelebilir. Maddi getirisi iyi olan bir iş ortaya çıkabilir. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu da sona eriyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter retro hareketini bitiriyor. Tekrardan bulunduğunuz toplulukta parlamaya başlayabilirsiniz. Başarılarınız konuşulabilir. Şansınızın açıldığı bir dönem tekrardan başlıyor. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ailenizde ani kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Tepkilerinizde sakin olmalısınız. Evinizle ilgili de beklenmedik arızalar veya tadilatlar çıkabilir. Her iki türlü de agresif olmak yerine çözüm odaklı olmalısınız.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Sizin burcunuzda meydana gelen bu dolunay oldukça gergin bir ruh haline sahip olmanıza neden olabilir. Hem kendiniz hem etrafınızdakileri yıpratabilirsiniz. Eğer o gün bir şey yolunda gitmiyorsa zorlamayın. Partnerinize karşı tepkili olabilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar maddi durumunuzu güçlendirmek için efor sarf edebilirsiniz. Miras gündeminiz varsa hakkınızı aramak için savaşabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa ameliyat gündeme gelebilir.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. Eşinizin gelirinde artışlar olabilir. 14 Eylül’e kadar maddi girişimleriniz sonuç verebilir. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar maddi varlıklar edinebilirsiniz. Finansal olarak rahata ereceğiniz bir dönemde olabilirsiniz.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar miras konunuz varsa yeni bir haber alabilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay maddi durumunuzda oluşan bu gelişmeleri daha da destekleyecek.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Ağustos burç yorumları

Balık Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Sağlık sorunu olanlara şifa verecek bir yeniay olabilir. Çalışma ortamını değiştirmek isteyenlere ise yeni bir başlangıç sunabilir. Siz yeter ki eyleme geçin. Aynı tarihte Merkür retrosu bitiyor.

11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Şansınız kariyer hayatınızda yine açılıyor. Beklediğinizden çok daha farklı yerlere gelebilirsiniz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar iletişim kurmakta biraz daha geri planda kalabilirsiniz. Girişken yapınız yerini daha sakin bir karaktere bırakabilir. Kendinizde değişim yaparken belli dönemlerde iniş çıkışlar yaşamanız doğaldır. Belki de retro düzeldiğinde öyle bir geri geleceksiniz ki, hayatınızdaki her şeyi sırayla değiştirmeye başlayacaksınız.

15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Geçmişe takıldıkça mutsuz olabilirsiniz. Korkularınız, fobileriniz daha ön plana çıkabilir. Gördüğünüz rüyaların etkisinden çıkamamış olabilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar ilişki ve evlilik konularına enerjinizi harcayabilirsiniz. Bazen agresif durumlar olsa da aranızdaki çekim gücü her şeyi unutturacaktır.

21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir.

23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar partneriyle sorunu olanlar bu dönemde tekrardan bir araya gelip ilişkilerine devam etme kararı alabilirler. Son bir şans ilişkinizi kurtarmak adına işe yarayacaktır. Ortak iş açmış Balık’lar varsa işlerini geliştirebilecekleri yeni projeler karşılarına gelebilir.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar sizi ve partnerinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğininiz bir gelişme de olabilir.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay ilişkinizde yeni bir dönemin başladığını, partnerinizle temiz bir sayfaya geçtiğinizi sizlere hissettirecektir.


Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.