Oğuz Haksever NTV’ye veda etti; Fatih Portakal’dan mesaj geldi

Son zamanlarda gaflarıyla gündemde olan NTV spikeri Oğuz Haksever, 19 yıl 7 aydır çalıştığı NTV’den bir veda mektubu kaleme alarak ayrıldığını duyurdu. Fatih Portakal, Twitter’dan paylaştığı mesajda; “Umarım mesleki yaşantınızın belki şimdilik olan bu son bölümünü sorgulayıp, kendi adınıza dersler çıkarabilirsiniz. İlerisi için iyi olabilir. Ne dersiniz?” dedi.

Oğuz Haksever’in veda mesajı:

Haksever NTV’de yayınlanan veda mektubunda şu satırlara yer verdi:

“Değerli arkadaşlarım; kardeşlerim, dostlarım,


19 yıl 7 aylık hikayenin dopdolu, kahramanları için hep güzel duygularla bezeli; içe yazılmış, görünmez sayfalarından sonra boşluk başlıyor.

Hep birlikte kıvanç duyduğumuz, duyacağımız yayınlar yaptık. İçimde bu kurumdan gelip geçmiş, gelmiş ve yola devam eden hiç kimse için kendi özelimde bir olumsuzluk bulmuyorum.

Gerçekten…

İyi duygularımı yazmak için çok sayıda tuşa basabilirim. Ama yukarıdaki ve aşağıdaki harflerin, karakterlerin her bir zerresine sizler için iyi duygularımı; sağlık, mutluluk, başarı dileklerimi yüklediğimi, iliştirdiğimi bilmenizi rica ediyorum.


“Meslek hayatımın yarısına eşliğiniz ve katkınız için şükran duyuyorum”

oğuz haksever kimdir
Oğuz Haksever

Hayatımın çok önemli bir bölümüne; üçte birine, meslek hayatımın yarısına eşliğiniz ve katkınız için şükran duyuyorum. Aranızda bilenler var. Kırdığımı düşündüğüm yoldaşlarımdan kısa sürede özür dilemişimdir. Basiretimin bağlandığı bir özürlük olayım varsa beni affetmelerini diliyorum.”

“Canına okumuşsun”

Haksever’in mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği sırada, mikrofonunun açık kaldığının farkında olmadan “Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…” dediği duyulmuştu.

Haberin yayılmasının ardından Haksever özür dileyerek, “Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir” ifadelerini kullanmıştı.

Haksever geçtiğimiz ay ise rejiye tepki gösterirken yine seyirciye yakalanmış, video kısa sürede internette viral olmuştu.

Fatih Portakal’dan Oğuz Haksever’e yönelik mesaj

Oğuz Haksever NTV ye veda etti; Fatih Portakal dan mesaj

Ayrılık kararının ardından sosyal medya hesabından Haksever’e yönelik paylaşımda bulunan FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, “Güle güle Oğuz abi. Umarım mesleki yaşantınızın belki şimdilik olan bu son bölümünü sorgulayıp, kendi adınıza dersler çıkarabilirsiniz. İlerisi için iyi olabilir. Ne dersiniz? dedi.


Fatih Portakal’ın paylaşımı:

Rektör tebdili kıyafet denetleme yapınca şok oldu!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.