Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 19 - 25 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 19 – 25 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 19 Ağustos – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları: 19 Ağustos, 20 Ağustos, 21 Ağustos, 22 Ağustos, 23 Ağustos, 24 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde sağlığınızı disipline edebileceğiniz ve sizi iyi gelecek koşullar söz konusu. Mesela profesyonel bir yardımla diyete başlamak, iyi bir hoca ile spora başlamak için harika bir süreç olacak.


Eğer iş arayışı içindeyseniz bu tarihe kadar keyifli iş teklifleri, görüşmeler söz konusu. Olası iş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlamış olacak sizler için. İş ve çalışma ortamınızla ilgili sizi sevindirecek, keyif verecek güzel gelişmelere oldukça açık olabileceksiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı!

Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.

Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, iş yerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. İşinizle ilgili yeni eğitimlere de katılabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olan arkadaşlarım aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız.

Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra işleri yaratıcılık, sanat, sahne gibi işleri olanlar keyifli ve destekleyici bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Hayatın daha eğlenceli ve keyifli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde bazı girişimlerde bulunabilirler. Çocuk sahibi olanlar ise çocuklarının hayatlarına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa vize pasaport gibi bu işlemleri halletmek için gayet uygun bir hafta. Veya yurt kaynaklı ticari işleriniz varsa bu işlerinizi de rahatlıkla halledebileceksiniz.

Normalde hobiniz olan bir şeyin eğitimine başlayabilirsiniz. Yaratıcı fikirler zihninizde dolup taşacaktır. Önemli anlaşmalarınızı bu aralar yapabilir, imzalarınızı atabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir.

Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Dekoratif değişiklikler, boya, badana gibi işlere girişebilirsiniz. Ailenizle mutlu ve huzurlu zamanlar geçireceğinizi söylemek pek de hata olmaz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Kredi araştırmaları yapabilir, yatırım yapabilir, finansal anlamda bir krizi rahatlıkla çözebileceksiniz.

Bu hafta evinizi veya arabanızı değiştirmek, yatırım yapmak için koşullar fazlası ile uygun açıkçası. Vergi borcunuz var ise bu hafta bunu yapılandırabilirsiniz. Eğer ki burs arayışınız varsa veya reklam arayışınız var ise bunu da halledebileceksiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberler de alabileceksiniz.

Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Önemli anlaşmalar yapmak, sözleşmeler imzalamak için uygun bir hafta. Keza yabancı dil eğitimine başlamak için de gayet koşullar sizi destekleyen pozisyonda.

Eğer ki ortağınızı veya partnerinizi bir konuda ikna etmeniz gerekecek ise gökyüzü sizi bu konuda destekleyecek.

İletişim yeteneklerinizi kullanarak ortaklık veya partner ilişkilerinizde krizleri iyi yönetebilecek, sorunları rahatlıkla çözebileceksiniz. Bu hafta seyahate de çıkabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Yine bu dönem gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz. Parasal konularda beklediğiniz ve emeğinizin karşılığı olan ödemeleri bu süreçte daha kolay alabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız alışverişler daha mantıklı ve faydalı olacağı gibi, uzun vadede kullanabileceksiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Para ile ilgili anlaşmalar yapmak, para meselelerini akılcı bir şekilde çözmek, alım ve satım işlerinden para kazanmak, serbest meslek sahibi iseniz yeni müşterilerle bir araya gelmek için gayet uygun bir dönem. Beklediğiniz ödemeleriniz var ise bu hafta size gelecektir. Para ile ilgili her türlü iyi haberlerin gelebileceği, maddi anlamda güzel koşulların oluşabileceği bir hafta.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Başak burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor. Kişisel bakımınızla daha çok ilgileneceksiniz.

Hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak. Siz aşka değil, aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Öncelikle, bir seyahate çıkmanız gerekebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Size kazanç getirebilecek işlere imza atabilirsiniz. Aşk, meşk konularında nispeten şanslı etkiler söz konusu olacak.

Hayata daha iyimser bir pencereden bakabileceksiniz. Daha çok psikoloji, bilinçaltı çalışmalara katılabilirsiniz. Size keyif verecek, sizi güldürecek insanlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Kişisel hayatınız, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda hızlı düşünüp, olumlu kararlar verebilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler. İlişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.


Özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Fakat senaryo aslında bu kadar da kötü değil. Mesela bilinçaltı, psikoloji gibi konularda araştırmalar yapabilir, okuyabilirsiniz. Rüyalarınız çok fazla ön plana çıkacak.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Ev, arsa, gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir.

Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı! Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir, okuyabilir, araştırabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Akrep burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser gibi bir çok aktiviteye katılacaksınız.

Arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Ben de sizlerle beraber şimdiden heyecanlandım, bir yükselen Akrep olarak.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz.

Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta.

Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından birçok konuda çokça bilgilendirileceksiniz.

yay

Yay burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu harika bir etki! Üstlerle ilişkilerinizde onlardan rahatlıkla destekler alabilirsiniz. Terfiler söz konusu olacak.

Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs, yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacak. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak.Finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için.

Jüpiter yardımı ile size sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir. Fakat şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir.

Ayrıca bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak için de uygun bir haftadır. Maddi konularda sizi sevindirecek güzel haberler de alabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Akrabalarınızdan, mevki ve statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Bunun yanı sıra keyif ve neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir. Yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır. İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Jüpiter desteği ile yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri gibi konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler, akıllar alabilirsiniz.

Bu konularda işleriniz rahatlıkla çözülebilecek. Yeni akım ve fikirlerle haşır neşir olabilirsiniz. Araştırmalar yapabilir, okumak için yeni kitaplar alabilirsiniz. Tez yazmak, ödev hazırlamak için uygun bir hafta iken, gireceğiniz olası sınavlarda başarı yakalama şansınız da yüksek olacaktır.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir.

Olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklar.

Yatırım yapmak, faiz oranlarını araştırmak, burs bulmak, sponsor bulmak aslında her şekilde finansal açıdan kendinize borç bile olsa kaynak bulmanız çok daha kolay olacaktır.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir.

Ruhsal anlamda sizi rahatlatacak kitaplar okumak, bu konularda bilgi sahibi kişilerle bir araya gelmek, bilgi sahibi olmak, araştırmak, okumak için de harika bir hafta. Sadece biraz dedikodulara dikkat edin! Her şeyi, herkesin yanında konuşmayın.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 19 – 25 Ağustos haftalık burç yorumları

Balık burcu haftalık burç yorumları: Bu hafta Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak.

Bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler. Bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz.

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projeler de üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur.

Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmak için de ideal bir hafta.

Kişisel fikirleriniz, tavsiyeleriniz arkadaşlarınızın sorunlarının çözümünde destekleyici olacaktır. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak için de harika!


Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.