Astroloji: 23 Ağustos Güneş Başak burcunda burç yorumları

Astroloji: Güneş Başak burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 Ağustos Güneş Başak burcunda burç yorumları
Astroloji: 23 Ağustos Güneş Başak burcunda burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

23 Ağustos itibari ile Güneş artık Başak burcuna geçiş yapıyor. Güneş bizim odaklandığımız konular, fiziksel planda ihtiyaçlarımız, hedeflerimiz, amaçlarımızın ne olduğu ile ilgilidir. Güneş’in Başak burcuna geçişi ile birlikte 1 aylık süreçte ihtiyaçlarımızı, hedeflerimizi, amaçlarımızı Başak burcu semboliği karşılayacak demektir.

Mükemmeliyetçi, detaycı ve çalışkan

Başak burcunun temiz, hizmet odaklı, detaylara önem veren, mükemmeliyetçi ve çalışkan enerjilerini hayatınıza yansıtmak bu dönemde daha kolay olacaktır. Sağlığınıza özen göstermek, sağlık kontrollerinden geçmek, sistemli, analitik ve düzenli olmak konularında sizde bu ay kendi payınıza düşeni yapabilirsiniz.


Üstlendiğiniz görevleri becerikli ve yetkin bir biçimde detaylara önem vererek ve analiz yeteneğinizi kullanarak üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Verimlilik ve istatistiki bilgilerden bir sentez yapmak konusunda çalışabilirsiniz. Dakiklik ve mükemmellik için hassasiyet gösterebilirsiniz.

Hayatınızı düzene koyabileceğiniz bir süreç

Bu dönemde tüm hayatınızı düzene koyabilir ve tamirat tadilat yenileme işlerini yapabilirsiniz. Diyetlere başlamak, vitamini bol doğal besin ve gıda ürünlerine ağırlık vererek sağlığınızı ön plana alabilirsiniz. Midenizi ve sindirim sisteminizi, metabolizmanızı korumaya ve güçlendirmeye ağırlık verebilirsiniz. Başak döneminde pragmatik ve pratik davranmak, işlevselliğe ağırlık vermek akıllıca olur. İlişkilerde önceliklerinizi belirleyin ve karşınızdakilere net olarak ne beklediğinizi, ne başarmak istediğinizi veya nelerden hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlatın.

Ne kadar çalışırsanız, o kadar karşılığını alacaksınız

Bu dönem yılın en verimli ve en üretken sürecidir diyebiliriz. Daha çok mesaiye kalma, daha çok çalışma, daha çok üretme zamanıdır. Ne kadar çalışırsanız o kadar karşılığını alırsınız. Pek tabii çalışırken ve üretirken ana hedef mükemmel işi ortaya çıkarmak olacaktır. Ne kendinizde ne de bir başkasında olası hataları kolay affedemez ve gözden de kolay kolay kaçmaz.

Bu dönem dikkat etmeniz gereken pire için yorgan yakmamaktır! Ufak bir olumsuzlukta, ufak bir hatada koca sistemi yok etmemelisiniz. Kendinizi hizmete adayacağınız, hizmet yolu ile başkalarını olabildiğince memnun etmeye çalışacaksınız. Esas hedefiniz fayda sağlamak olacaktır.

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burcu yorumları: İş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Yalnız sağlığınıza da dikkat etmeniz gerek. Bazılarınız bu süreçte hızlı kilo alış verişleri yaşayabilirler.

Aynı anda birden çok işi organize etmeniz gerekebilir, işinizi yaparken çok daha mükemmel ve detaycı bir şekilde yapmanız beklenebilecektir sizlerden.

Bu süreçte özellikle beslenme sisteminizi düzene sokmanızı tavsiye ederim, daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

Yalnız olanlar, aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra işleri yaratıcılık, sanat, sahne..vb işleri olanlar keyifli ve destekleyici bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Hayatın daha eğlenceli ve keyifli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde bazı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar ise çocuklarının hayatlarına ilişkin güzle gelişmeler yaşayabilirler.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu yorumları

Boğa burç yorumları: Aşk, flörtler, özel hayatınız ön planda olacak. Bu konularda daha detaycı davranabilirsiniz, yalnız burada anahtar kelime duygularla değil daha analitik bir şekilde irdelemek olacaktır özel hayatınızı.

Bu dönem hamilelik için pek uygun değildir, sıkıntılar oluşabilir. Cinsel enerjinizde ise gözle görülür bir artış gözlemleyebilirsiniz.

Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir.Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Dekoratif değişiklikler, boya, badana gibi işlere girişebilirsiniz. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayı özel hayatınızda, varsa partnerinizle sorunlar, problemler meydana gelebilir.

Ya da ailede bir kadının rahatsızlığı gündeme gelebilir, doktora, hastaneye gidilmesi gerekebilir. Evinizde yapacağınız dekoratif değişiklikler tamda istediğiniz gibi olmayabilir mesela.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burcu yorumları: Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, biraz da mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Yalnız ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var.

Özellikle ev içinde delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmekte yarar var. Kendimi felaket tellalı gibi hissettim birden ama, bazılarınızın hayatına ev alım ve satım konuları gündeme gelecektir.

Ev içinde aşırı mükemmeliyetçi tavırlarınız rahatsızlık verebilir. Evde büyük temizlikler yapmak için de uygun dönemdir.

Birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberlerde alabileceksiniz.

Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu yorumları

Yengeç burç yorumları: Seyahatler organize edebilir, yakın çevre ve kardeşlerinizle daha yoğun ve yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Özellikle araç sahibi olanların dikkatli olmasında yarar var, aracınız garip arızalar verebilir, arabanızla ilgilenmeniz ve bakımıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kardeş ve komşularla ilişkilerde zaman zaman agresyonlar oluşabilir. Kullandığınız iletişim araçları ile ilgili minik sıkıntılarda oluşabilir bu süreçte.

Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz.

Site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burcu yorumları: Finansal konularla ilgili mücadele döneminiz başlayacak. Para kazanmak, paranızı arttırmak için daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Mars adama kazandırır ama aynı zamanda harcatır da. Aynı anda birden çok işi halledebilir, 2-3 farklı kanaldan para kazanabileceğiniz koşullar yaratabilirsiniz. Para konusunda detaycı, titiz davranma eğiliminde de olabilirsiniz.

Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak. Siz aşka değil, aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Mükemmel işler çıkarmak için daha fazla efor sarf edebileceksiniz, tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Cinsel anlamda da libidonuzun yükseleceği bu dönem, hayat karşı daha motive, hırslı ve mücadeleci olabileceksiniz.

Çabalarınızın tüm karşılığını alabileceksiniz. Yalnız kazalara, çarpmalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Sinir sisteminiz hassas olacağından, bu dönem bol bol çevrenizdeki insanları tepeleyebilirsiniz.


Daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler.

Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.

Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Ama senaryo aslında bu kadar kötü değil, mesela bilinçaltı, psikoloji gibi konularda araştırmalar yapabilir, okuyabilirsiniz. Rüyalarınız çok fazla ön plana çıkacaktır.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mars hayatınızın görünmeyen bir kısmında seyahat ediyor. Bu dönem yeni girişimler, başlangıçlar için size gerekli desteği vermeyecek olsa da, hedefleriniz için planlar yapmak için idealdir.

Bunun yanı sıra bazılarınız ameliyat olmak, sağlıkla ilgili konularda uzman kişilerden destek almak için kolları sıvayabilirsiniz. Bu dönem fiziksel olarak değil, daha çok ruhsal çalışmalara yönelebilirsiniz mesela. Kontrol dışı şaşırtıcı olaylar gündeme gelebilir.

Bu sayede oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi birçok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz.

İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak.

İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Hayatınızda, mücadele ve efor sarf edeceğiniz alanlar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar olacak. Bu dönemde hali hazırda bazı arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilecektir, sosyal çevrenizi idare ve organize etme görevi size düşebilir.

Tabi iyi etkileri de mevcut, mesela daha aktif, sosyal, hareketli ve girişken olacak hayatınıza yeni dostluklar, arkadaşlıklar katabileceksiniz. Mars sizin sosyal anlamda daha fazla öne çıkmanıza neden olacak.

Bu harika bir etki üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek.

Hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burcu yorumları: İş, kariyer ve mesleki konularda sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, mesleki anlamda daha fazla enerji ve efor sarf edecek, daha fazla yorulacak ve stresle mücadele etmeniz gerekecek.

Eğer doğru adımlar atarsanız kariyerinizde zafere ulaşmamak için hiçbir sebep yok! Çok daha detaycı ve mükemmel bir şekilde çalışabilecek, aynı anda bir çok işi hakkıyla yapabilecek gücü verecektir size Mars.

Akrabalarınızdan, mevki ve statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif ve neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır. İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Yurt dışı, yabancılar, yabancı kültürler bu dönem çok daha fazla ilginizi çekebilir, çok fazla yorucu seyahatler gündeme gelebilir. Eğitim alanında özellikle üniversite seviyesinde stresli koşullar oluşabilir. Hayata dair daha büyük düşünebilirsiniz.

Önemli, mevki ve statü sahibi güçlü kişilerle bir araya gelebilir ve onlardan destekler alabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili sıkça evraklar, belgelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yurt dışına ya da deniz aşırı yerlere seyahatlerinde artışlar söz konusu olabilir.

Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklar.

Hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya, okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslararası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabileceksiniz. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burcu yorumları: Finansal konularla ilgili daha fazla efor ve mücadele dönemi başlıyor. Yalnız bu finansal konular başkalarına ait kaynaklar üzerinden olacaktır, kredi gibi, borç gibi, primler, burslar gibi.

Ödemelerde krizler oluşabilir, harcamalarınızı dengede tutmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Kredi çekmek için çok da uygun bir süreç değil gibi. Para, ödemeler, borç harç gibi konularda daha akıllıca organize olabileceksiniz.

Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.

Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda mücadele dönemi başlıyor. Enerjinizi kanalize edeceğiniz alanlar bunlar olacak. Bu konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek.

Yalnız olanlar ise, oldukça tutkulu ve cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Hayatınıza hareket ve renk geliyor, şimdiden hazırlanın.

Evli olanlar veya birlikteliği olanlar partneriniz veya ortağınız bu süreçte daha hassas olabilir, dokunsan patlayacak moda, bu yüzden onlarla ilişkilerde kullandığınız sözlere ve davranışlara dikkat etmeniz gereken bir süreçtir.

İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz.


Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.