Astroloji: 26 Ağustos – 1 Eylül 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 26 Ağustos - 1 Eylül 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 26 Ağustos – 1 Eylül 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Ağustos – 1 Eylül 2019 haftalık burç yorumları: 26 Ağustos, 27 Ağustos, 28 Ağustos, 29 Ağustos, 30 Ağustos, 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner yorumladı…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir.


Fakat Mars adama harcatır da ve sizden beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir. Veya bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın! Çaldırmayın ya da bozulmasın.

Kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu, ani bir terfi, yükseliş veya koşulların, şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmek adına adımlar atabilirsiniz.

Mesela diyete başlayabilir, spora başlayabilir, sağlığınızı daha iyi bir konuma getirecek radikal bir takım adımlar atabilirsiniz. Finansal açıdan riskler almak, cesaretli adımlar atmak içinde gayet uygun bir hafta.

Bu hafta Merkür, Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu seyahat, hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak.

İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

Bu dönemde daha sağlıklı beslenme, daha sağlıklı yaşamakla ilgili titiz araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi yapıyorsanız, kendinize yeni çalışanlar alabilirsiniz. Bu dönem alacağınız yeni çalışanlar zeki, metodik, detaycı, mükemmeliyetçi kişiler olacaktır. Kendinize kafası çalışan bir mentor, koç, yol gösterici de bulabilirsiniz.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay 6. evinize denk düşmekte. Bu ev, iş ve çalışma ortamınızı, sağlığınızı, birlikte çalıştığınız kimseleri, çok ama çok çalışmayı ama az karşılık görmeyi ve evcil hayvanlarını sembolize eder.

Demek ki Yeni Ay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Yeni evcil hayvanlar alabilir, ev hayvanlarımızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İş konusunda daha üretken, daha titiz, daha detaycı olabilir, kişisel sağlığımıza da ekstra dikkat kesileceğimiz bir hafta olacak.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. Evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir.

Bir diğer etki, bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir.

Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat. Ani öfke patlamalarından kaçınmalısınız. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkın da olabilirsiniz.

Tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin, şehir dışında ya da uzakta yaşayanlarla, akrabalarınızla, eğitmenlerinizle tartışmalardan kaçınmanız da yararlı olabilir. Yaşamınızda bu hafta gündeminiz çok hızlı bir şekilde değişebilir, beklenmedik sürpriz seyahatlerde söz konusu olabilir. Bu yüzden bavulunuzu hazır tutmanızda yarar var.

Bu hafta Merkür, Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak.

Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler, reklam metni yazarları bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar.

Özel hayatınızda yalnız daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilir bu tutumunuz karşınızda ki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir. Çocuğunuz var ise onunla yeni bir şeyler öğrenme odaklı bir süreç olabilir. Ona yeni bir bakıcı, dadı arayışına girebilirsiniz. Bu dönem hoşunuza giden şeyleri okuma, araştırma, bilgi sahibi olma zamanı.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay aşk, çocuklar, yaratıcılık, spekülatif kazançlar, hobiler, yaratıcılığı ilgilendiren bölgede meydana gelecek.

Bu konularda genel olarak titiz, detaycı, mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Özel hayatınızı daha fazla sorgulayabilir, hatalar arayabilir, sık sık eleştirileri dile getirebilirsiniz. Özel hayatta bir aldanma, kafa karışıklığı, ne istediğini bilememe gibi durumlar yaşanabilir.

Özel hayatta bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir açıkçası. Yeni tanışabileceğiniz kimselerin size verdiği bilgileri farklı noktalardan doğrulamayı ihmal etmeyin bence.

Eğer ki yaratıcı bir iş yapıyorsanız bu yeni ay yaratım gücünüzü arttırıcı bir şekilde destekleyecektir. Fakat paranızla ilgili risk almak, kumar oynamak, şans oyunlarına dalmak, borsada yatırım yapmak, borsa oynamak içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz.

Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir, panik atak ve anksiyete gibi durumlarınız var ise, tetiklenebilir.

Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz. Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz. Özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir, mali anlamda müsrifliğin dibine vurabilirsiniz.

Kesenin ağzını çok fazla açmamaya özen göstermenizde yarar var. Bir de bu hafta eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz, birileri ile oynaşabilirsiniz. Evinizde, yuvanızda aniden değişime gitmek isteyebilirsiniz. Evinizde kendinizi daha özgür hissettirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir.

Bazılarınız köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Kira, alım ve satım sözleşmeleri, imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız yere elektronik aletler alabilirsiniz. Eve ait konularda daha titiz ve eleştirel olabilirsiniz. Ev hayatınıza yeni bir düzen getirmek adına kararlar alabilirsiniz.

Daha önce kaybettiğiniz günlüğünüz, kitabınız gibi, not defteriniz gibi şeyleri bulabilirsiniz. Bu süreçte özellikle babanız ile olan iletişiminiz, ilişkileriniz çok daha fazla önem kazanacaktır. Birlikte önemli kararlar almaya başlayabilirsiniz.

Aile içinde size akıl danışanlar olacaktır.Fikirleriniz aile içinde önem kazanmaya başlayacaktır. Bu dönem daha çok evde özellikle okuyarak ve araştırarak zaman geçirebilirsiniz.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay ev, yuva, aile, yerleşim, kökler, gayrimenkul konularını , toprak, arsa, arabayı sembolize eden bir alanda meydana gelecek.

Evinizde şöyle bir detaylı temizlik yapmak, köklerinizi araştırmak, aile büyükleriniz ile bir araya gelmek için harika. Evinizi, yaşadığınız alanı düzenlemek, tertiplemek elden geçirmek, bakım ve onarım gerektiren noktaları halletmek için de gökyüzü destekleyici olacaktır.

Ailenize karşı veya aynı evi paylaştığınız kişilere karşı biraz daha az eleştirel olmaya dikkat ederseniz iyi olur. En azından eleştirilerinizi ifade ederken kalp kırmamaya özen gösterin.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz.

Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Bir dostunuzun yaşamında beklenmedik, sürpriz çok ani bir değişim meydana gelebilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir.

İncir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerden dolayı tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz iş teklifleri gelebilir. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın yaşamındaki olası ani değişimler yüzünden onlarla daha fazla ilgilenmek, zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

Sizi boğan, yük olan birileri var ise bu hafta hayatınızda bu alanda temizlikler yapabilirsiniz. Bazı dostlarınızla beraber size heyecan verecek bir maceraya atılabilirsiniz.

Bu hafta Merkür, Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler ve seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza.

Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Yine bu tarihe kadar seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde daha detaycı ve titiz olabilirsiniz.

Bu dönem zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak, özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz. Yeni okunacak, araştırılacak kitaplar alabilir, yakın çevrenizle sık sık kitap alış verişi yapabilirsiniz.

Yine bu dönemde araba kullanmayı öğrenebilir, dans kurslarına gidebilir, ufkunuzu genişletecek yeni eğitimler alabilirsiniz.Yazınsal anlamda daha yaratıcı olabilir ve bu yazdığınız şeyleri başka insanlarla paylaşmak arzusu duyabilirsiniz.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay, eğitim, yayıncılık, seyahat, iletişim, yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşuları sembolize eden bölgede gerçekleşecek.

Yeni Ay etkisi ile, hayatınızda bilgileri tasnif etmek, düzenlemek, ajandanızı temize çekmek, telefonunuzun datasını düzenlemek, maillerinizi düzene sokmak, kardeş ve kuzenlerinizle vakit geçirmek, yeni bir eğitime başlamak, bir şeyleri satmaya ve pazarlamaya hazırlanmak için destekleyici olacaktır.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın.

Aslında bu süreçte yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor. Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir lütfen dikkatli olun.

Bu hafta beklenmedik, ani değişimlere hazır olun! Ani bir terfi, sürpriz ve hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir.

Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz. İsteklerinizi elde edebileceksiniz. Parasal konularda sizi özgürleştirecek hareketlerde bulunabilirsiniz. Finansal konularda korkusuzca yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır.

Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektronik aletler alabilir, hediye gelebilir, satın alabilirsiniz.

Bu dönem zihniniz daha çok para kazanma odaklı olacaktır. Para ve iş konularında detaycı, analizci ve mükemmeliyetçi yaklaşımlar sayesinde gayet güzel paralar kazanabileceksiniz. Paranızı belki de eğitimden, konuşmacısı olmaktan, seminerlerden kazanacaksınızdır. Fikir üretmek ve bu fikirleri başkalarına satmak içinde uygun bir dönem.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay, kazançlarınızı, paranızı, maddi durumunuzu ilgilendiren alanda meydana gelecek. Parasal konularda daha titiz, özenli, detaycı davranabilirsiniz.

Kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken, bir süredir peşinde olduğunuz bir iş veya projenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.Bu yeni ay döneminde odak noktanız daha çok kazançlarınız üzerinde olacak.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun. Trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakım ve muayenesini yaptırın, öyle çıkın. Bu hafta hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır içinde olabilirsiniz.

Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalar da söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim. Yurt dışı, uluslar arası işler, yüksek eğitim, yabancıları ilgilendiren konularda sıra dışı, sürpriz ama sizi sevindirecek bir gelişme olabileceğine işaret etmekte.

Enerjinizi yabancılar, yurt dışı ile ilgili konulara, eğitime, akrabalarınıza kanalize edebilirsiniz. Mars da burcunuzda olduğundan, her zamankinden çok daha hareketli, girişken, motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Yalnız minik kazalara, çarpmalara, düşmelere, kesiklere, yanıklara dikkat etmenizde fayda var.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili de olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar.

Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak, kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Önemli belgelerin imzalanması, önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Fakat daha eleştirel, titiz, mükemmeliyetçi olacak, beğeni çıtanızda ciddi bir yükseliş olacak.

Biraz sadece bu dönem bir şeyleri eleştirirken özellikle eleştirinin dilini ve dozajını iyi ayarlayın. Merkür sizi daha esprili, daha güler yüzlü bir hale sokacaktır. Birden çok iş ile aynı anda uğraşacak ve bitirmeye çalışacaksınız. Size aynı zamanda muazzam bir pratiklikte katacaktır.


Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay, kişisel hayat hedefleriniz, kimliğiniz, amaç duygunuz, sağlığınız, fiziksel koşullarınızı ilgilendiren alanda meydana gelecek.

Öncelikle iyi haberle başlayalım, Yeni Ay’dan hemen sonra diyete başlayabilir ve hızla kilo verebilirsiniz. Hayatınıza çeki düzen vermek, kendinizi toparlamak, yeni kararlar almak, yarım kalan işlerinizi bitirmek, fiziksel olarak yeni bir şeyler denemek için destekleyici olacaktır.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Beklenmedik, aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir. Veya para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Bankacınız veya muhasebecinizin yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde çıkabilir. Kısacası bu dönemde maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir.

Enerjinizi krediler, borçlar, ev, aile, yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konulara kanalize edebilirsiniz. Ev almak, satmak, toprak, arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta.

Hafta boyunca belki de dostlarınızın, arkadaşlarınızın yönlendirmesi ile parasal bir konuda korkusuzca risk alabileceksiniz. Sizi saran korkularınız, endişeleriniz her ne varsa onların üstesinden de rahatlıkla gelebileceksiniz.

Bu hafta Merkür, Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir.

Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır.

Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazanan siz olursunuz. Bilinç altı, rüyalar, psikoloji gibi konuları araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ile iletişimde olacağınız bir süreç olacak bu. Kendinizi çok da fazla ifade etmek istemeyebilirsiniz bu süreçte.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin başakta olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni ay 12. evinizde meydana geliyor; korkular, arkanızdan dönen işler, hastalıklar, bilinçaltı, psikoloji ile ilgilendiren alanda.

Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var. Bağırsaklarınız, midenizle ilgili sorunlar çıkabilir, ilaçların yan etkileri daha güçlü bir şekilde görülebilir, zehirlenmeler olabilir, uyku bozuklukları oluşabilir.

Bunun yanı sıra sizi ruhsal anlamda rahatsız eden konular gün yüzüne çıkabilir. Bu hafta hayatı kontrol etmek, koşulları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir, hayal kırıklıkları oluşabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler.

Özellikle bu alanda Mars ve Uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı, ortağınızla, partnerinizle ani ve incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin.

İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise bu tartışmalar boşanmaya kadar gidebilir. Gelen ortaklık tekliflerini de rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler.

Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir. Elbette değerlendirin ama koşullar ancak birkaç haftaya kadar netleşmiş olabilecektir.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız. Fakat arkadaşlarınızı bu dönemde daha fazla eleştirebilir, onlara akıl verebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı düzenlemek için ideal bir süreçtir.

Bu dönem sivil toplum kuruluşlarına, kulüplere, derneklere katılabilir, sosyal hayatınızı daha renkli bir hale de dönüştürebilirsiniz. Bu dönem oldukça dürüst, açık sözlü, objektif ve çevrenizdeki insanların adeta akıl hocası haline de dönüşebilirsiniz. İş hayatından kazandığınız gelirler de ufaktan artabilir.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Dostluklar, arkadaşlıklar, içinde olduğunuz gruplar, sosyal gruplar, kulüpler, dernekler, sosyal hayatınız üzerinde etkileri olacaktır.

Bu Yeni Ay haftasında dostlarınızın dertlerine derman olmak, onların sorunlarına çözümler yaratmak, yeni insanlarla tanışmak, dostlarınızda sevmediğiniz özellikleri dile getirmek, kalabalık gruplarla eğlenceli aktiviteler içinde olmak içinde olmak için harika etkiler mevcut.

yay

Yay burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayınız lütfen.

Sürpriz, sıra dışı beklenmedik bir iş teklifi, sürpriz ile karşılaşabilirsiniz, değerlendirmenizde yarar var. Çünkü ucunda güzel kazanç elde edebilirsiniz. İş ortamınızda bir süredir yapmayı hedeflediğiniz düzenlemeleri yapabilir, gündelik hayatınızı düzene oturtmak için harekete geçebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarında daha özgür, daha bireysel ve daha korkusuzca harekete geçebilecek, riskler alabileceksiniz. Ödüller de alabilirsiniz.

Bu hafta Merkür, Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz.

İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız. Bu konuda sizleri memnun etmek pek kolay olmayacaktır.

Bunun yanı sıra iyi veya kötü ağzınızdan çıkan her kelime fazlası ile göz önünde olacak ve kolay fark edilecektir. Eğer ki iş arama sürecindeyseniz bu dönem iletişimin yoğun olduğu; satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, marka yönetim, sosyal medya yönetimi, bilişim, internet gibi alanlarda iş bulma şansınız çok daha yüksek olacaktır. İşinizi yaparken çok daha titiz ve dikkatli olacaksınızdır.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. İş, kariyer, statü, hayat amacı, saygınlık, kariyer hedefleri, üstler, patronlarla ilişkilere işaret eden alanda meydana gelecek.

Genel olarak, iş ve çalışma ortamınızda daha pratik, sistemli, kontrollü bir hafta sizleri bekliyor. Patronlarınız sizden daha mükemmel olmanızı bekleyebilir, bazı minik eleştiriler getirebilirler.

Son 10, 15 gündür üzerinde uğraştığınız işleriniz varsa, artık bu hafta o işleri tamamlama, toparlama zamanı olacaktır. Yeni iş başvuruları yapabilir ya da işinizle ilgili konularda kendinize çeki düzen verebilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. İncir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kaosa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. Rastgele cinsel teklifler, cinsel içerikli görüşmeler gündeminizde yer alabilir.

Varsa çocuklarınızın hayatına ilişkin beklenmedik, çok acil ve ani kararlar almanız gerekebilir. Bu onların eğitim veya sağlıkları ile ilgili olabilir. Beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir.

Yalnız dikkat edin bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar, aynı hızda sona da erebilir. Yurt dışı, uluslar arası işler, yabancılar, eğitim ile ilgili konularda daha cesur ve korkusuz adımlar atabilecek, bu alandaki tüm girişimleriniz için destek bulabileceksiniz. Sürpriz ve hesapta olmayan ama bir o kadar keyifli bir seyahat de gündeme gelebilir.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya, okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslar arası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabilirsiniz.

Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerle görüşmeler, toplantılar sık sık gündeme gelebilir. Zihniniz her zamankinden çok daha işlek olacaktır.

Değişik, farklı kültürler hakkında da okuyabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, dil kursuna gitmek, yabancı dilinizi geliştirmek içinde oldukça uygundur. Yüksek öğretimle ilgili işleriniz varsa, tez yazıyorsanız, savunmanız varsa bu dönem bu konuları da oldukça titiz bir şekilde halledebileceksiniz.

Bu dönem ticari ilişkiler geliştirmek, ticarete atılmak, yabancılarla çalışabileceğiniz iş olanakları geliştirmek, çok uluslu firmalara iş başvuruları yapmak içinde harikadır. Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek.

Yurt dışı işleri hukukla ilgili işler, eğitim, yabancılarla yapılan işler, inançlar, uzak yerlere seyahatlerle ilgili alanda etkili olacak. Hafta boyunca seyahatler organize edebilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilir, vize-pasaport işlerinizi halledebilirsiniz.

Ayrıca hukuksal anlamda destek de alabilirsiniz.Hafta boyunca, ruhsal konular, spirütel konular üzerine çokça araştırmalar ve okumalar yapabilir, bu konularda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Hafta boyunca sık sık hayatı, bu hayata neden geldiğinizi sorgulayabilir, kendinize yeni idealler, fikirler, amaçlar arayabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının. Kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilir.

Evinizde sigortalar ve elektrik-elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun. Evden çıkarken, ocağı, yanıcı olan her şeyi söndürüp çıktığınızdan emin olun. Ev içinde hiçbir şeyi riske atmayın.

Öncelikle sağlığınıza, özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde özellikle elektronik aletlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu etkileşimin olası iyi yanı, finansal konularda, kredilerle ilgili konularda daha cesur, korkusuz harekete geçebilir, yatırımlar yapabilir, daha fazla kazanmak için cesaretli bir şekilde adımlar atabilirsiniz.

Ev almak, kredi çekmek, yatırımlar yapmak için uygun bir hafta. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme gibi konularla ilgili iletişim ve haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir.

Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili özellikle bağırsak ve midenize dikkat etmeniz gereken zamanlar.

Bu dönem doğa üstü maddelere, ruh, madde ötesi konulara ilgi artabilir bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni şeyler keşfedebilir, gizlilik içinde olan şeyleri ortaya çıkartabilirsiniz.

Psikolojik konular yine bu dönem zihin radarınıza sık sık takılabilir. Bu dönem kendiniz hakkında bilgi vermek konuşmaktan çok, karşınıza gelecek kişilerin sırlarını öğrenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak burcunda olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Krediler, ödenmesi gereken tutarlar, borçlar, bankacılık işleri, vergi işleri, nafaka, primler, burslar, miras gibi konular üzerinde etkili olacak.

Kredi araştırmaları işine girebilir, para konularını ilgilendiren davalarınız varsa onlar üzerine yoğunlaşabilir, dışarıya olan borçlarınızı gözden geçirip kendinize bir ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Kullandığınız kredi kartlarınızla ilgili kararlar alabilir, harcamalarınız konusunda kendinize biraz çeki düzen verebilirsiniz. Açıkçası finansal bir kriz söz konusu diyebilirim biraz ama panik yapmayın.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 26 Ağustos – 1 Eylül haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Trafikte kazalara, sosyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz. Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, yazılarda yazabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızın şifreleriniz kaybolabilir, kırılabilir. Duyacağınız her habere hemen atlamayın. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın, kimseyle kapışmayın, sakinliği elden bırakmayın. Evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir.

Ev, yuva, aile, yer değiştirme koşulları gündeme gelebilir. Ama biraz daha sabretmenizde yarar var. Ekim ayı gökyüzü bu konular için çok daha uygun olacaktır. Hafta boyunca partner veya ortağınızla beraber, birbirinizi cesaretlendirerek ortak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve 14 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir. İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz. Bu süreç karşınızda ki kişiyi daha fazla düşünmenize, ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir.

Ticari ilişkiler geliştirmek, ortaklık kurmak, mevcut ilişki ve ortaklıklarınızda aksayan noktaları tespit ederek akılcı çözümler üretmek içinde bu dönem ilaç gibi gelecektir.

Eğer hukuksal bir konunuz varsa, sizi temsil etmesine ihtiyaç duyduğunuz bir avukat arayışınız varsa bu dönem gayet akıllı, zeki, analitik bir zihne sahip bir avukat ile de yolunuz kesişebilir.

Bu hafta işin içinde 5 gezegenin Başak’ta olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir. İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz. Bu süreç karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmenize, ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir.


Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.