Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları – Astromeri

Astroloji: Eylül 2019 aylık burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Eylül ayı burç yorumları

Koç burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayı, ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanacağınız bir şekilde başlıyor. Eylül’ün ikinci haftası kariyer konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Psikolojik olarak düşük enerjili olabilirsiniz. Geçmişteki olaylar aklınıza gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Hastanelerde vakit geçirmeniz gerekebilir. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz.


14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar seviyorsanız artık söyleme vakti gelmiştir. Hislerinizi karşı tarafa açıklamak için güzel bir zaman dilimindesiniz. Partnerinizle ilgili yeni bir şey de öğrenebilirsiniz.

Yine aynı gün 14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar yeni bir ilişkiye başlamak için şansınız açık. İlişkiniz varsa evlilik tekliflerine hazır olun. Hiç düşünmezken evlilik hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Ortak iş açmışsanız, ortağınızla beraber yeni bir projeye imza atabilir, çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu bitiyor. Kariyer hayatınızda artık size engeller çıkartan durumlar ortadan kalkıyor.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Bu yeniayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Eylül ayı burç yorumları

Boğa burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayı demek aşk demek sizler için. Aşk hayatınız odak noktanız olabilir. Hem iyi hem kötü duyguları aynı anda yaşayabilirsiniz. Hem kavga edip sonrasında hiçbir şey olmamış gibi birbirinize sarılabilirsiniz. Tutkuyla sevmenizin ara sıra böyle iniş çıkışları olabilir. Çocuğunuza da bu ay oldukça vaktinizi harcayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberlerini alabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Öğrendiğiniz şeyler hayal kırıklığı yaşatabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar sağlığınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Daha önce yaptırdığınız bir tahlil sonucunu öğrenebilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar yaptığınız işlerde hem maddi hem manevi başarılar elde edebilirsiniz. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa iyileşmeye başlayacağınız bir dönem sizi bekliyor.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde, seyahatlerinizde işleriniz daha olumlu işlemeye başlıyor.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Eylül ayı biterken bu yeniay adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer… Siz sadece içinizdeki güce inanın, Eylül size çok iyi gelecek.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Eylül ayı burç yorumları

İkizler burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayının hemen ilk gününde ailevi konular hala gündemde olsa da sizlerin aşk hayatı hareketlenmeye başlayabilir. Çocuğunuzla ilgili gelişmeler de olabilir. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günler geçirebilirsiniz. Ofisteki yoğunluğunuzda ara vermeniz yerinde olacaktır.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda stresli olabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yakınlarında yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler bardağı taşıran son damla olabilir. Temkinli ve sakin olmanız, olumsuz bir durumu ileride olumluya çevirebilir. Çalışmayanlar gelecekleriyle ilgili soru işaretleri yaşayabilirler.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar hoşlandığınız kişiden haber alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir haber bekliyorsanız hayırlı sonuçlanabilir.

14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar sizleri aşk hayatında kimse tutamaz. Hayal edemeyeceğiniz güzellikte gelişmeler olabilir. Medikal bir sorundan ötürü çocuğunuz olmuyorsa bu dönem tekrardan deneyin. Bir bebek haberi alabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Borçlarınıza ve harcamalarınıza daha gerçekçi yaklaşıp, ekonomik durumunuzu daha da düzelteceksiniz.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Bu kadar güzel duygusal gelişmelerden sonra asla arkanıza bakmamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Eylül ayı burç yorumları

Yengeç burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayının başında ailevi konular odak noktanız olabilir. Aile bireylerinin sizin desteğinize ihtiyaçları olabilir. Evinizin içinde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Seyahatleriniz esnasında çok dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü gecikmeler, aksilikler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda da gergin bir gün geçirebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde veya başvurularınızda evraklarınızı tekrar tekrar kontrol edin.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bir bireyin sağlık durumuyla ilgili de olabilir.

14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar ailenizde birinin evlilik haberine sevinebilirsiniz. Aileye yeni bir birey katılabilir. Bu bir bebek müjdesi de olabilir. Yalnızsanız ailenizin vasıtasıyla biriyle tanıştırılabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Artık gönül ilişkilerinizde daha mantıklı ve yapıcı bir süreçte olacaksınız.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Yeni bir ev bakabilirsiniz. Evinizin içinde düşündüğünüz değişiklikler için tadilatlara başlayabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Eylül ayı burç yorumları

Aslan burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayının başında iletişim yönünüz ön planda olacak. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kişisel yetenekleriniz sayesinde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bunun için kurs araştırabilirsiniz. Eylül ayı devam ederken aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste yoğun çalışabileceğiniz günlerde olabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Harcamalarınızda, ödemelerinizde dikkatli olmalısınız. İnternetten yapacağınız alışverişlerde sorun yaşayabilirsiniz. Aniden önünüze çıkan bir ödeme sinirlerinizi gerebilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Güzel sanatlara, kültürel aktivitelere vaktinizi harcayabilirsiniz.

14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar insan iletişiminin ağır bastığı sektörlerde çalışıyorsanız yeni bir iş teklifi gelebilir. Bu dönem insanları ikna etme kabiliyetinizle istediğiniz yerlere tahmininizden daha önce gelebilirsiniz. Kardeşinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Örneğin teşhisinden emin olamadığınız hastalığınıza bu dönem teşhis konulabilir. Ofiste yaşadığınız ağır sorumluluk yükü biraz hafifleyebilir. Duygusal hayatınızda kafa karışıklığınız bitiyor. Net kararlar alabileceğiniz bir dönem başlıyor.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkaracaksınız. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu konulara destek veriyor olacak.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Eylül ayı burç yorumları

Başak burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına yüksek bir enerjiyle başlayabilirsiniz. Kafanızdaki sorular, belirsizlikler enerjinizi düşürüyordu. Artık hepsini hayatınızdan temizlediğinizi düşünürseniz gelecek daha güzel olacaktır. İlerleyen günlerde ise maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de gelişmeler yaşanabilir.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Bugün özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Ortak iş açmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaşınıza zam veya aklınızda olmayan bir prim olabilir.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar gelirinizi ilgilendiren güzel gelişmeler devam edecektir. Paranızın bereketinin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlara para yatırabilir ve beklediğinizden fazla karşılığını alabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda kararsız kaldığınız konularda artık net olarak kendinizi belli edeceksiniz. Kalıcı mı olmasını istiyorsunuz bu ilişkinin yoksa artık bitme vaktimi geldi bunun kararını verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili netleşmeyen bir konu açıklığa kavuşabilir.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu konulara ışık tutacak. Yeni bir gelir kaynağı hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Eylül ayı burç yorumları

Terazi burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayıyla beraber sizlerin de enerjisi yerine geliyor. Kendinize bakacağınız bir dönemde olacaksınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Yine ayın başında maddi durumunuzu ilgilendiren konularda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin.


14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar sizi yakından ilgilendiren önemli haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yönelik kurslara ve eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz.

14 Eylül tarihinde yöneticiniz Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar yöneticinize kavuştuğunuz bu dönemde ummadığınız güzellikte gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Çekici olduğunuz bir zaman dilimindesiniz. Siz istemeden aşk size gelebilir. Hayatınızın her konusunda ışıldayacağınız bir süreç sizleri bekliyor.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Ailenizdeki sorunlar yerini yapıcı konuşmalara bırakabilir.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. Sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 23 Ekim’e kadar arkanıza Güneş’i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu pozitif gidişatı sürdürmek adına size hayatınızda yeni yollar, yeni fırsatlar sunacaktır.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Eylül ayı burç yorumları

Akrep burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına geldiğinizde sağlığınıza önem vermeniz gerekebilir. Geçmişte olan bir rahatsızlığınız nüks edebilir. Sizin de daha önce üstüne düşmediğiniz bu durum tekrardan gündeme gelebilir. Duygusal hayatınızda geçmişi hatırlamak bazen sizi gereksiz yere depresif hissettirebilir.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar ruhunuza iyi gelecek şeylere vakit ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsiniz. Rüyalarınız haberci olabilir.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar sağlıkla ilgili konularınızda şifa bulabilirsiniz. Ayrıca eski eşinizden veya sevgilinizden haber alabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Daha dışa dönük olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Eski enerjiniz yerine geliyor. Yavaş ilerleyen işlerinizdeki sorunlar çözülüyor.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da eskiyi kapatıp tamamen silmeniz için sizi destekliyor olacak. Bu enerjiyle beraber artık yeni temiz bir sayfa sizleri bekliyor olacak.

yay

Yay burcu Eylül ayı burç yorumları

Yay burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına geldiğinizde sosyal ilişkilerinize önem vereceğiniz bir süreçte olacaksınız. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Beraberce bir şeyler planlayabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. Sesini duyurmak isteyenler için aracı olabilirsiniz.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar şansınızın açık olduğu bir dönem sizleri bekliyor. Bulunduğunuz toplulukta insanlar sizden bahsedebilirler. Yaptığınız işte ün kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda parlayabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Artık maddi konularda daha rahat nefes alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde size ışık tutacaktır.

oğlak

Oğlak burcu Eylül ayı burç yorumları

Oğlak burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına geleceğinizle ilgili konulara yönelerek başlıyorsunuz. Çalışıyorsanız kariyerinizle ilgili hamleler yapabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi düşünerek pasif kalmak istemeyeceksiniz. Size engel olanları bir bir hayatınızdan temizlemek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. İlerleyen günlerde şansınızın açık olacağı zamanlar yaşayacaksınız. Sadece sağlığınızı ihmal etmemeyi arada unutmazsanız iyi olur.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. İletişim kurarken gerginlikler yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletleriniz bozulabilir. Eğitim hayatınızda aksilikler yaşanabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Daha önce başvurduğunuz bir işten, bu dönem içerisinde geri dönüş sağlayabilirler.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar maddi anlamda da sizi ferahlatacak bir kariyer gelişmesi yaşayabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Düz harekete dönen Satürn hayatınızda ciddi kararlar almanızı sağlayabilir. Bir şey yapmak için harekete geçemiyorsanız artık karar verip eyleme geçebilirsiniz. Aksilikler yakanızı bırakmaya başlıyor.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten de destek alıyorsunuz. Çalışın ya da çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da size bu başlangıçlar için pozitif güç verecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Eylül ayı burç yorumları

Kova burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına başladığınızda seyahat gündeminiz olabilir. Hem bu dönem hem gelecek için planlar yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda da gelişmeler olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa olumlu ilerleyebilir. İlerleyen günlerde kariyer fırsatları karşınıza çıkabilir. Şansınızın da açıldığı, dostlardan destek görebileceğiniz günler önünüzde olacaktır.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerini iki kere kontrol edin.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Özellikle felsefeye ve astrolojiye olan ilginiz artabilir.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Adeta yüzünüz gülüyor olacak. Hayata umutla baktığınız güzel gelişmeleri yaşadığınız bir süreçte olacaksınız.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Sağlığınızdaki belirsizlikler ortadan kalkabilir. Artık karar alıp yeni ilaç veya tedaviler hayatınıza girebilir. Şifa bulabilirsiniz. Fobilerinizin ve korkularınızın üstüne giderseniz gerçekte korkulmayacak şeyler olduklarını görebilirsiniz.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay hayallerinizi gerçekleştirebilecek temiz bir sayfa sunabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Eylül ayı burç yorumları

Balık burcu Eylül burç yorumları: Eylül ayına başladığınızda ekonomik durumunuza daha fazla önem vereceksiniz. Birikmiş borçlarınız, geciken ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Seyahatleriniz gündeme gelebilir. Akademik konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Kariyer konularınızda da değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş başvurusu yapabilirsiniz.

14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Sinirleriniz gergin olabilir. Partnerinize karşı agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi onun suçuymuş gibi davranmanız pek adil olmayabilir.

14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar maddiyatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz.

14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar size gelen haber bir miras konusu da olabilir. Venüs size zenginlik, bereket katmaya geliyor. Maddi durumunuzda rahatlama yaşayabilirsiniz.

18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Şansınızın tekrardan açıldığı, toplulukların arasından başarılarınızla sıyrılacağınız döneminize tekrardan başlıyorsunuz.

23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.

28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay ekonomik durumunuzda yeni bir döneme adım attığınızı doğrular gibi size yeni gelir kaynakları için fırsatlar sunabilir.


Detaylı yorumlar: Mynet AstrolojiAstromeri

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.