Astroloji: Venüs Başak burcunda (21 Ağustos – 14 Eylül) burç yorumları

Astroloji: Venüs Başak burcunda (21 Ağustos – 14 Eylül) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Başak burcunda (21 Ağustos - 14 Eylül) burç yorumları
Astroloji: Venüs Başak burcunda (21 Ağustos – 14 Eylül) burç yorumları

Astroloji: Venüs Başak burcunda burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Kendinize dair yapmak istediklerinizi tek tek gerçekleştirebilirsiniz. 21 Ağustos Çarşamba günü Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar duygusal hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Geçmişinizde bıraktığınız kişiyle tekrardan yeni bir adım atabilirsiniz.

İşinizde ise güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Terfi alarak yeni bir kariyere imza atabilirsiniz. Maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz.


23 Ağustos Cuma günü Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar işinizde detaylara takılmanız sizin farkınızı ortaya çıkaracaktır. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bu dönem şifa bulabilirsiniz. Yeni tedaviler sayesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Eğitim hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakınlarınız ile planlar yapabilirsiniz. Duyduğunuz bazı haberlere hemen inanmamalısınız. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay ile kariyer hayatınızda bir terfi alabilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak yorgun olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara vakit ayırmanız gerekebilir.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz.

Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz. Enerjiniz artıyor. Güzel haberler alabilirsiniz.

23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar çocuğunuzla veya partnerinizle beraber daha mutlu günler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz. Gelirinizle ilgili hesaplara odaklanabilirsiniz.

30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay size bebek müjdesi getirebilir. Aşk hayatınızda artık geleceğe odaklanma vakti, bu enerjiyi iyi kullanmanızda fayda var.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

Şansınız açık olacaktır. İşleriniz yolunda gidecektir. 21 Ağustos Çarşamba günü Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar ailenize yeni bir birey katılabilir. Bu, ailecek kutlayacağınız bir gelişme olabilir. Ailecek maddi bir güce kavuşabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

23 Ağustos Cuma günü Güneş de Başak burcuna geçiş yapıyor. 23 Eylül’e kadar yeni bir ev bakmayı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır aradığınız evi şimdi bulabilirsiniz. Bu konuda yakınlarınız da sizinle aynı fikirde olabilir.

Hafta sonu ise sizlerin zamanı oluyor. Enerjiniz ve neşeniz artıyor. Zaman zaman gerginlikler olsa da duygusal hayatınızda da pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkın tadına varın, detaylara çok takılmamalısınız.

30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay ile ailecek yeni sayfalar açacağınız; geçmişteki sorunları tamamen sileceğiniz bir evreye giriyorsunuz. Ailenizde rahatsız biri varsa şifa bulabilir. Sağlığının iyiye gittiğini görebilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Geleceğiniz ve kariyer konularınız gündemde olabilir. İş değişikliği için harekete geçebilirsiniz. Sizlere de ansızın yeni fırsatlar sunulabilir.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar çevrenizde kontak kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bir iş ya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal yönünüzle enerjiniz de artacaktır. Şanslı bir süreçte olacaksınız.

23 Ağustos Cuma Güneş Başak burcuna giriş yapıyor. 23 Eylül’e kadar işinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın. Duygusal olarak karışık bir ruh halinde olmanız enerjinizi düşürebilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniayda, kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ayrıca kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Öyle pozitif bir enerjiniz var ki kimse sizin bu iyi niyetinizi aşağıya çekemeyecektir. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Tatil planları yapabilirsiniz. Başlayacağınız egzersiz ve diyet programlarıyla hızlıca forma girebilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için uygun dönemdesiniz.

23 Ağustos Cuma günü Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar ekonomik durumunuzu etkileyecek gelir artışları yaşayabilirsiniz. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Şansınız da açık olacaktır. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay, yeni fırsatları karşınıza çıkarabilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Borçlarınıza odaklanabilirsiniz. Uzun zamandır kapatmak istediğiniz ödemeleriniz ya da kredi başvurularınız için harekete geçebilirsiniz. Eşinizin maddi durumuyla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlere enerjinizi harcayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiyor. Sizlerin en güçlü olacağı dönem başlıyor. Doğum günlerinizin kutlandığı, mutlu olduğunuz bir süreçte olacaksınız.

23 Eylül’e kadar Güneş’ten aldığınız destekle gerçekleştirmeyeceğiniz hiçbir şey yok. Olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönemdesiniz. Gelecekle ilgili planlarınıza odaklanabilirsiniz. Yapmak istedikleriniz için düğmeye basabilirsiniz.

30 Ağustos’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile tek yapmanız gereken dilek tutmak olmalı. Yeni başlangıçlar siz çabalamadan bile önünüze gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

İlişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkabilir. Sevdiğiniz kişiyle güzel anlar yaşayabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.


21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna giriş yapıyor. 14 Eylül’e kadar eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir. Maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Harcamalarınızda fazla açıldıysanız borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Mirasla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiş yapıyor. 23 Eylül’e kadar sağlığınız gittikçe daha da iyiye gidebilir. Ruhunuza iyi gelecek çalışmalara başlayabilirsiniz.

Yoga, meditasyon gibi konulara ilginiz artabilir. Seyahatlere çıkmayı düşünebilirsiniz. Spora başlayarak bu hafta sonu hızla istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay ile artık eskiye dair ne varsa hepsini temizleme zamanıdır. Yeni bir hayata hazırlık için size enerji verecektir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burç yorumları

Çalışma hayatınıza ağırlık verebilirsiniz. Güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir. Terfi haberleri alabilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba günü Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak.

Partneriniz gündemde olabilir. Evlilik ve ilişki dünyanızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa gösterdiğinizde her şey yoluna girecektir.

23 Ağustos Cuma günü Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar hangi alanda enerjinizi harcıyorsanız gücünüzü kanıtlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hafta sonu harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Emin olmadığınız yerlerden alışveriş yapmak sizi sıkıntıya düşürebilir. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay; şansınızın açık olduğu bir dönemde yeni yapmak istediğiniz ne varsa size destek verecektir.

yay

Yay burç yorumları

Aşk hayatınızda güzel adımlar atabilirsiniz. Şansınız da açık olacak. Çocuğunuzla ilgili konularda da pozitif haberler alabilirsiniz. Güzel bir başlangıç yapan burçlardansınız.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız. Sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınıza odaklanabilirsiniz.

23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar gelecekte yapmak istediklerinizi eylem dökmek için size güç verecektir. Yapmak istediklerinize ulaşmak, kimsenin size engel olmaması için cesaret verecektir.

Hafta sonu geldiğinde evlilik hayatınız gündemde olacaktır. Eşinizle olan sorunları çözmek için önce uzlaşmacı olmanız gerektiğini unutmayın. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay, tüm hedeflerinize ulaşmak, temiz yepyeni bir sayfa açmak için size enerji veriyor olacak.

oğlak

Oğlak burç yorumları

Ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz. Sizlerden beklentileri olabilir. Onların sağlık probleminde desteğiniz gerekebilir. Evinizde değişiklikler düşünebilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim konularınızda beklentinizin üstünde başarılar elde edebilirsiniz. En güzeli ise çok olumlu bir enerji alıyor olacaksınız.

Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Şansınız açılıyor. Yalnızsanız, karşınıza ansızın yeni bir aşk çıkabilir.

23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar Venüs’le beraber sizi başarılı bir hayata taşıyacaktır. Bu kadar mutlu olabileceğinizi aklınızın ucundan geçirmeyeceğiniz güzellikler yaşayabilirsiniz.

Hafta sonu ise eve iş getirmemeye özen gösterin. Fazla çalışmanız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay, hayatınızda aldığınız kararlarda eyleme geçmek için sizi destekleyecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Eğitim hayatınız ve iletişim kurduğunuz çevre ön planda olacaktır. Tanıştığınız yeni kişiler hem iş hem eğitim hayatınızda sizlere fırsatlar sunabilir. Yoğun temponuzda savaşçı ruhunuzla bir adım öne çıkabilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. Eşinizin gelirinde artışlar olabilir. 14 Eylül’e kadar maddi girişimleriniz sonuç verebilir.

Daha huzurlu bir yapınız olacak. Evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ailenize enerjinizi harcayabilirsiniz.

23 Ağustos Cuma Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. 23 Eylül’e kadar maddi varlıklar edinebilirsiniz. Finansal olarak rahata ereceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Şansınız artmaya başlıyor. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay maddi durumunuzda oluşan bu gelişmeleri daha da destekleyecek. Aşk hayatınızda da bu şans olsa da ani çıkışlar yapmaktan kaçınmalısınız.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burç yorumları

Ekonomik durumunuza odaklanabilirsiniz. Gelirinizin size yetmediğini düşünerek yeni arayışlara girebilirsiniz.

21 Ağustos Çarşamba Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir.

Eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular vaktinizi alabilir. 23 Ağustos Cuma Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar partneriyle sorunu olanlar bu dönemde tekrardan bir araya gelip ilişkilerine devam etme kararı alabilirler.

Son bir şans ilişkinizi kurtarmak adına işe yarayacaktır. Ortak iş açmışlar varsa işlerini geliştirebilecekleri yeni projeler karşılarına gelebilir. Ailenizle planlar yapabilirsiniz. İş yerine, evinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay ilişkinizde yeni bir dönemin başladığını, partnerinizle temiz bir sayfaya geçtiğinizi sizlere hissettirecektir.


Detaylı yorumlar: Mynet Astroloji

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.