Astroloji: Ay Boğa burcunda burç yorumları

Astroloji: Ay Boğa burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Ay Boğa burcunda burç yorumları
Astroloji: Ay Boğa burcunda burç yorumları

Astroloji: Ay Boğa burcunda burç yorumları

Ay Boğa burcunda; Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona erdi; Mars ile Plüton etkileşimde. Peki burçlar nasıl etkilenecek?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burcu yorumları: Ay’ın yaptığı olumlu açılar sayesinde iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak da yine şanslı bir günde olacaksınız. Mars’ın Plüton ile yaptığı güzel açıyla çalıştığınız ortamda kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Rahatsızlıklarınız varsa kendinizi daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz.


Geçen haftaya oranla daha umutlu ve yüksek enerjiyle başlıyorsunuz. Gelirinize dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Maaşınızda sürpriz artışlar yaşayabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Kariyer hayatınızda artık size engel çıkartan durumlar ortadan kalkıyor. Verdiğiniz emeklerin karşılığını kat kat görme vakti geliyor.

Hafta sonuna gelirken sosyal yönünüz ön planda olacak. Yakınlarınızla planlar yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarı sağlayabilirsiniz. Cumartesi iletişim kurarken agresif olabilirisniz. Pazar gününü ise ailenizle geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu yorumları

Boğa burç yorumları: Ay, sizin burcunuzda ilerliyor. Ay’ın kurduğu olumlu kontaklar nedeniyle çok güzel gelişmeler her konuda sizleri bekliyor olacak. Özellikle akademik hayatınızda kendinizi kanıtlayacağınız bir zaman olabilir.

Mars ve Plüton arasındaki uyumlu açıyla aşk hayatınızda tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle mutlu bir dönemde olacaksınız.

Enerjinizin azaldığını düşünebilirsiniz. Ufak işler için bile haliniz olmayabilir. Bu belki sağlığınızla alakalı bir kırgınlık da olabilir. Ancak enerjiniz yükselmeye başlayacak ve mutlu olacağınız bir dönemden geçeceksiniz.

Gönül ilişkinizde güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona erdi. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde, seyahatlerinizde işleriniz daha olumlu işlemeye başlıyor.

Hafta sonuna yaklaşırken maddi konular ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sadece Cumartesi günü paranızla ilgili riskli işlere girmeyin. Pazar ise kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirebilirsiniz. Yeni eğitimler araştırabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burcu yorumları: Ay’ın oluşturduğu pozitif açılar sayesinde artık üzülmek yok! Psikolojik olarak yüksek bir enerjiye çıkıyorsunuz. Geçmişi tamamen silmeye başlıyorsunuz.

Mars ve Plüton arasındaki güzel açıyla maddi olarak güçlenmeye başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aile büyüklerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Şansınız açılıyor.

Çevrenizde bir anda tanınan biri haline gelebilirsiniz. Bu bir kariyer başarınızın takdir görmesinden de kaynaklanabilir. Aşk için de haftanın başı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bir sağlık sorunuyla ilgili olmadık yere psikolojinizi bozan düşüncelere odaklanmak sizi etkileyebilir. Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Borçlarınıza ve harcamalarınıza daha gerçekçi yaklaşıp, ekonomik durumunuzu daha da düzelteceksiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken olumlu bir sürece giriyorsunuz. Kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Cumartesi ise ani tepki vermeye yatkınsınız. Pazar maddi konularınız ön plana çıkacaktır.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu yorumları

Yengeç burç yorumları: Ay’ın yaptığı açıların güzel olması sizlere de ilişki hayatınızda güzel gelişmeler yaşatacaktır. Eşiniz, sevgiliniz hiç olmadığı kadar sıcak ve duygusal davranabilir. Aşk dolu bir günde olacaksınız.

Mars’ın Plüton ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde kendinize olan güveninizle ve başarılarınızla çevrenizde kendinizden söz ettirebilirsiniz. Çekiciliğinizle gözler üzerinizde olabilir.

Kariyer hayatınız önceliğiniz olabilir. İş değiştirmek istiyorsanız yeni fırsatlar haftanın başında karşınıza çıkabilir. Yöneticinizden de destek görebilirsiniz.

Şanslı bir evrede olacaksınız. Dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Artık gönül ilişkilerinizde daha mantıklı ve yapıcı bir süreçte olacaksınız.

Hafta sonuna gelirken kişisel gelişim çalışmalarına olan ilginiz artabilir. Kendinizi keşfetme yolculuğuna çıkabilirsiniz. Cumartesi ise sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Pazar ise enerjiniz yükseliyor. Yüzünüzü güldüren sürprizler yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ay’ın meydana getirdiği güzel açılarla kariyer hayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. Yöneticinizin takdiriyle güzel yerlere gelebilirsiniz. Mars-Plüton arasında oluşan güzel açı sayesinde gelirlerinizde de artışlar yaşayabilirsiniz. Çok emek verdiğiniz işlerde başarı kaydedebilirsiniz.

Pozitif gelişmelere de hazır olun! Düşlediğiniz, haber beklediğiniz konular olumlu sonuçlanabilir. Kariyer hayatınız önceliğiniz olacaktır. Hiç beklemediğiniz anda sürpriz bir iş teklifiyle veya işle ilgili güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Örneğin teşhisinden emin olamadığınız hastalığınıza bu dönem teşhis konulabilir.

İş ortamınızda yaşadığınız ağır sorumluluk yükü biraz hafifleyebilir. Duygusal hayatınızda kafa karışıklığınız bitiyor. Net kararlar alabileceğiniz bir dönem başlıyor.

Hafta sonuna gelirken şansınız da açılmaya başlıyor. Cumartesi arkadaş çevrenizde agresif olabilirsiniz. Pazar ise sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burç yorumları: Ay’ın oluşturduğu pozitif etkileşimler sayesinde hiç olmadığınız kadar mutlu uyanıyorsunuz. İçinizdeki sevincin nedeni, alacağınız güzel haberlerden dolayı olabilir.

Mars ve Plüton arasındaki uyumlu açıyla etrafınızdaki bakışlar üstünüzde olabilir. Çekiciliğinize karşı taraf kayıtsız kalamayabilir. Tutkulu bir dönemdesiniz.

Ekonomik durumunuz gündemde olabilir. Kredileriniz, borçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Olumlu bir döneme adım atıyorsunuz. Akademik yaşamınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir anda sürpriz bir gelişmeyle yüzünüz gülebilir.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda kararsız kaldığınız konularda artık net olarak kendinizi belli edeceksiniz. Kalıcı mı olmasını istiyorsunuz bu ilişkinin yoksa artık bitme vaktimi geldi bunun kararını verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili netleşmeyen bir konu açıklığa kavuşabilir.

Hafta sonuna gelirken kariyer hayatınıza ağırlık verebilirsiniz. Cumartesi günü yöneticinize karşı agresif olabilirsiniz. Pazar ise enerjik ve şanslı bir günde olacaksınız.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ay’ın kurduğu uyumlu kontaklar sayesinde pozitif gelişmelere hazır olun! Karamsarlık yok. Üstüne finansal anlamda da yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz.


Mars’ın Plüton ile oluşturduğu pozitif kontakla beraber hislerinizin sesini dinlemelisiniz. Bu dönemde içinize doğan şeyler gerçek olabilir. Rüyalarınız çıkabilir.

İlişki ve evlilik hayatınız gündemde olacaktır. Partnerinizle baş başa geçirmek isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. Maddiyat konularına önem veriyorsunuz. Borçlarınızı kapatmak için beklemediğiniz anda elinize sürpriz bir para geçebilir.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona eriyor. Ailenizdeki sorunlar yerini yapıcı konuşmalara bırakabilir. Evinizi değiştirmek için artık harekete geçebilirsiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken sizleri pozitif enerjiler karşılıyor. Özellikle Cuma şansınız her konuda açık olacaktır. Cumartesi ise yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Pazar günü aklınızda kariyer meseleleriniz olabilir. Enerjinizi gereksiz yere düşürmeyin.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Ay, güzel etkiler yaratarak ikili ilişkilerinizde size şans getirecektir. Özellikle ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Gönül ilişkinizde ise aranızdaki çekim hiç olmadığı kadar güçlü olacaktır.

Mars-Plüton arasında oluşan güzel görünümle birlikte uğruna çok çaba verdiğiniz konularda artık zafer sizin olabilir. Şansınız açık olacak.

Çalışma hayatınıza hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple yeni projelerde başarı gösterebilirsiniz. Terfi haberleri de alabilirsiniz. İlişki dünyanıza da odaklanıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi size ansızın romantik bir sürpriz yapabilir.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona eriyor. Daha dışa dönük olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Eski enerjiniz yerine geliyor. Yavaş ilerleyen işlerinizdeki sorunlar çözülüyor. Eğitim hayatınızda gücünüzü kanıtlamaya başlıyorsunuz.

Hafta sonuna gelirken maddiyatınıza önem veriyorsunuz. Cumartesi günü ani bir harcama yapmanız gerekebilir. Tehlikeli hareketlerden de uzak durmalısınız. Pazar günü ise daha pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Spora vakit ayırabilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Pozitif açılar kuran Ay sayesinde üstünüzdeki isteksizlikten kurtuluyorsunuz. Çalıştığınız ekiple birlikte kazandığınız başarılar enerjinizi yükseltecektir.

Mars ve Plüton arasında ortaya çıkan güzel açıyla geleceğinize dair emin olamadığınız işlerinizde ibre lehinize dönebilir. İçinizdeki cesaretle istedikleriniz için bir başlangıç yapabilirsiniz.

Şanslı bir adım atacağınız dönemdesiniz. Özellikle yalnızlar için aşk dolu bir başlangıç olabilir. Çocuğunuzla ilgili de hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Enerjiniz zaman zaman azalsa da bu sefer çalışma ortamınızda parlıyor olacaksınız. İş ortamında alacağınız sürpriz bir haber sizi sevindirecektir. Sağlığınızla ilgili de şifa bulabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Artık maddi konularda daha rahat nefes alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken evlilik ve ilişki hayatınız öne çıkıyor. Eğer harekete geçecekseniz Cuma’yı tercih etmelisiniz. Cumartesi bu konuda agresif enerjiler hakim olacak. Pazar ise ekonomik durumunuz aklınızı kurcalayabilir. Harcamalarınızı kısmayı düşünebilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Ay’ın oluşturduğu güzel etkileşimlerle mucizelere inanmanızda fayda var! Hayat size öyle fırsatlar sunabilir ki inanmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda da ayaklarınız yerden kesilebilir.

Mars’ın Plüton ile yaptığı uyumlu kontak sayesinde hedeflediğiniz yerlere adım adım gelebilirsiniz. Özellikle bunu eğitim hayatında deneyimleyebilirsiniz.

Aileniz sizler için öncelikli olacaktır. Onların sağlık durumlarıyla ilgili destek olmanız gerekebilir. Ayrıca ailecek de mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sizlere hem aşk hem şans var. Aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Şansınızı her konuda açık, yaşadığınız gelişmelere inanmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Düz harekete dönen Satürn hayatınızda ciddi kararlar almanızı sağlayabilir. Bir şey yapmak için harekete geçemiyorsanız artık karar verip eyleme geçebilirsiniz. Aksilikler yakanızı bırakmaya başlıyor.

Hafta sonuna gelirken sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Özellikle Cumartesi günü kendinizi yormayın. Pazar ise evlilik hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Pozitif kontaklar kuran Ay sayesinde ailecek güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Sağlık problemi yaşayan aile fertlerinin şifa bulabileceği bir dönem olabilir. Evinizde dekor değişiklikleri yapmayı düşünebilirsiniz.

Mars’ın Plüton ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde geçmişte adımını attığınız işlerden geri dönüşleri güzel şekilde alabilirsiniz. İçinizdeki öfkeyi artık dindirmelisiniz. Güzel günlerdesiniz.

Eğitim hayatınız, sosyal ilişkileriniz ve kardeşleriniz ağırlıklı olarak gündeminizde olabilir. Eğitimde verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Huzurlu bir dönemde olacaksınız. Ailenize odaklanabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu bitiyor. Sağlığınızdaki belirsizlikler ortadan kalkabilir. Yeni ilaç veya tedaviler hayatınıza girebilir. Şifa bulabilirsiniz. Fobilerinizin ve korkularınızın üstüne giderseniz gerçekte korkulmayacak şeyler olduklarını görebilirsiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiden haber gelebilir. Cumartesi ise bu konuda sert çıkışlar yapmamaya dikkat edin. Çocuğunuzla da sorunlar yaşayabilirsiniz. Pazar ise sağlığınız için dinlenmelisiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Ay’ın olumlu açılar kurması sayesinde kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde yarattığınız sinerjiyle herkesin gözdesi olabilirsiniz. Eğitimde ise güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.

Mars-Plüton arasındaki etkiyle birlikte partnerinizle tutku dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Aranızdaki sorunları yine aranızdaki çekim gücüyle çözeceksiniz.

Finansal varlıklarınız sizler için öncelikli olabilir. Gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Tempolu bir süreçten geçiyorsunuz. İletişim kurma yeteneğiniz sayesinde hem iş hem eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızda beklentinizden güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz sizler için bu hafta daha önde gelebilir.

Oğlak burcundaki Satürn retrosu sona eriyor. Şansınızın tekrardan açıldığı, toplulukların arasından başarılarınızla sıyrılacağınız döneminize tekrardan başlıyorsunuz.


Hafta sonuna yaklaşırken ailenize odaklanabilirsiniz. Cumartesi aile içinde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aynı gün evinizde riskli hareketlerden sakının. Pazar ise size aşk var. Şansınız açılmaya başlıyor. Sevdiğinizden beklediğiniz davranışları görebilirsiniz. (Mynet)

Amazon.com.tr’de yüzde 70’e varan özel indirim


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.