Astroloji: Güneş Terazi burcunda burç yorumları

Güneş Terazi burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Güneş Terazi burcunda burç yorumları
Astroloji: Güneş Terazi burcunda burç yorumları

Astroloji: Güneş Terazi burcunda burç yorumları

Güneş Terazi burcuna giriş yaptı. 28 Eylül 2019 tarihinde ise yine Terazi burcunda bir Yeni Ay oluşacak. Peki burçlar nasıl etkilenecek?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Ailevi konularınız ve ilişkiler ön plana çıkabilir. 23 Ekim’e kadar ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.


Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz. Cuma günü sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ofiste de stresli ve gergin olabilirsiniz.

28 Eylül Cumartesi saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay oluşacak. Bu Yeni Ayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atacakları bir döneme giriyor. Sevgililer ise evlilik teklifleriyle yeni bir hayata adım atabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. 23 Ekim’e kadar çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz.

Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe akşamıyla beraber aşkta şansınız açılıyor olacak. Cuma ise partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz da sizi sıkıntılı durumlara sokabilir.

28 Eylül Cumartesi 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay oluşacak. Eylül ayı biterken bu Yeni Ay adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer hayatınızda yenilikler yaşayacaksınız.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz.

Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Cuma günü ise ailenize karşı gergin olabilirsiniz. Aranızdaki tansiyon artabilir. Kalp kırmamaya dikkat edin. Ayrıca evinizde tehlikeli hareketlerde bulunmayın.

28 Eylül Cumartesi 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay oluşuyor. Duygusal hayatınızda asla arkanıza bakmamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çünkü artık yeni bir aşka yelken açmak için güzel zamanda olacaksınız. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu haftaya pozitif bir enerjiyle başlasanız da zaman zaman işlerinizi de zorlaştıracak gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir. 23 Ekim’e kadar evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Finansal konularınıza odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir. Cuma günü ise gergin hissedebilirsiniz. Çevrenizde sert tepkiler verebilirsiniz. Stresinizi etrafınıza yansıtabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da zorlu bir gün geçirebilirsiniz.

28 Eylül Cumartesi 5 derece Terazi burcunda saat 21:26’da Yeni Ay oluşuyor. Bu Yeni Ayla beraber aileye yeni bir bireyin katılacağı müjdesini alabilirsiniz. Sağlık sorunu olan aile fertlerinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Aslan burçları geçen haftaki yüksek enerjinin olmadığını hissedebilirler. Psikolojik olarak aldığınız yaralarda buna neden olabilir. 23 Ekim’e kadar eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız.

Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Cuma günü ise maddi konularınızda dikkatli olmalısınız. Finansal işlemlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin.

28 Eylül Cumartesi 5 derece Terazi burcunda saat 21:26’da Yeni Ay meydana geliyor. Eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Yüksek bir enerjiniz var. Şansınız diğer günlere göre açık olsa da bazen eskiye dalıp giderek kendi enerjinizi düşürebilirsiniz. Güneş, 23 Eylül Pazartesi günü Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor. Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız.

Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin. Sağlığınız için ara sıra dinlenmeniz iyi olacaktır. Perşembe akşamına doğru şansınız da açılmaya başlıyor. Kendinizle, ilişkinizle ilgili güzel bir süreçten geçebilirsiniz. Cuma günü ise stresli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler için pek uygun olmayabilir.

28 Eylül Cumartesi saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir gelir kaynağı, hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Güneş, 23 Eylül’de sizin burcunuza giriş yaptı. Sonbaharın başlamasıyla sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 23 Ekim’e kadar arkanıza Güneş’i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun.

Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz.

Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Cuma ise sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Ufak bir rahatsızlık büyümeye başlayabilir.


28 Eylül Cumartesi saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay oluşuyor. Öncelikle bu Yeni Ayda dileklerinizi çok içten dileyin. Her şey gerçek olabilir. Ayrıca aşk hayatınızda öyle güzel şeyler yaşayabilirsiniz ki hiç aklınızda yokken bir aşka yelken açabilirsiniz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Bu haftaya pozitif gelişmeler karşınıza çıkacak olsa da sizler seyahat ediyorsanız her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda da stresli anlar yaşayabilirsiniz.

23 Ekim’e kadar hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak.

Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Perşembe akşamıyla şansınız açılıyor. Adeta girdiğiniz ortamlarda parlıyor olacaksınız. Cuma ise dostlarınızdan beklemediğiniz davranışlar görebilirsiniz. Bu durum sizi agresif yapabilir.

28 Eylül Cumartesi 5 derece Terazi burcunda saat 21:26’da Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay, eskiyi kapatıp tamamen silmeniz için sizi destekliyor olacak. Bu enerjiyle beraber artık yeni temiz bir sayfa sizleri bekliyor olacak.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Ekonomik durumunuza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınız, kredileriniz sizi biraz zorlayabilir. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçının.

23 Ekim’e kadar ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Yurt dışı işleriniz, üniversite ve üstü eğitimlerinizde şansınız açık olacaktır. Cuma günü ise kariyer hayatınızda gergin olabilirsiniz. Verdiğiniz tepkiler sizi sıkıntıya sokabilir. Yöneticinize karşı sabırlı olmalısınız.

28 Eylül Cumartesi günü saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde başarılı olacaksınızdır. Hatta hiç beklemediğiniz yenilikler yaşayabilirsiniz. Buna aşk hayatınızda dahil olacaktır.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: İlişki ve evlilik hayatınız odak noktanız olacaktır. Sevdiğiniz kişiyle çözümlemeniz gereken konularda öncelikle yapmanız gereken empati yapmak olmalıdır.

23 Ekim’e kadar geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten de destek alıyorsunuz. Çalışın ya da çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkıyor olabilirsiniz.

Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir. Perşembe akşamıyla olumlu haberler alabilirsiniz.

Cuma ise karamsar olmaya meyilli olabilirsiniz. Akademik hayatınızda agresif tepkiler verebilirsiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız.

28 Eylül Cumartesi günü saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Hiç beklemediğiniz bir yerden hayatınızın iş teklifini alarak yeni sayfalar açabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Çalışma hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Altınızda çalışanlarla aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca kronik hastalıklarınız varsa dikkatli olmanızda yarar var.

23 Ekim’e kadar eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz.

Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz. Cuma ise finansal olarak risk almamanız gereken bir gündesiniz.

28 Eylül Cumartesi saat 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay oluşuyor. Yeni Ayda hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir dönemde olacaksınız. Tüm iyimserliğinizle dileklerinizi düşünün, gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Çocuğunuz ve partneriniz önceliğiniz olabilir. Her iki konuda da çözmeniz gereken sorunlar olabilir. Yine şans gerektiren konularda arkanızda olumlu desteğiniz olacaktır.

23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.

Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma ise ilişkinizde, evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz.


28 Eylül Cumartesi 21:26’da 5 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay, ekonomik durumunuzda yeni bir döneme adım atacağınız gelir kaynakları için fırsatlar sunabilir. Borçlarınızı sıfırlayabilecek gelirler elde edebilirsiniz. (Mynet)

Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.