Tarkan, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’e övgüler yağdırdı

Harbiye açıkhava konserlerinin ikinci gününde Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’i ağırlayan Tarkan Tevetoğlu, sahne aldığı esnada iki ismi teker teker alkışlattı. Tarkan, İmamoğlu’na övgüler yağdırdı, Harbiye ayağa kalktı.

Megastar Tarkan, 21 Eylül Cuma günü başladığı Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde de dinleyicileriyle buluştu. Megastarı dinlemek için Harbiye’ye gelen binlerce misafirin haricinde gecenin özel konukları da vardı. Konuklardan ikisi, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’di.

Konser sırasında şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etti. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirtti.


Tarkan, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’e övgüler yağdırdı

Tarkan, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'e övgüler yağdırdı
Tarkan Tevetoğlu, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’e övgüler yağdırdı

Tarkan: İnanıyoruz, yanınızdayız!

tarkan ekrem imamoğlu

Tarkan, İmamoğlu için de “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek” ifadelerine yer verdi.

tunç soyer tarkan

Hatıra pozları

Öte yandan Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer konser sonrası kuliste Tarkan ile birlikte hatıra pozları verdi.

tarkan tunç soyer dilek imamoğlu pınar dilek


Ayrıca Tarkan,  23, 24, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan “Tarkan Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşmaya devam edecek.

Sünnet düğününde twerk dansı hakkında suç duyurusu


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.