Astroloji: 13 Ekim Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 13 Ekim Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 13 Ekim Koç burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: 13 Ekim Koç burcunda Dolunay burç yorumları

13 Ekim Pazar günü 20. derece Koç burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’ın bir ucunda Plüton ve bir diğer ucunda ise Jüpiter yer alacak. Dolunay’ın Güneş tarafında Mufrid isimli bir sabit yıldız etkin olacak. Şimdi bu Dolunay’ın bireysel olarak ne gibi etkileri olacak hep beraber göz atalım.

Koç burcundaki Dolunay’da hayatınızda son vermek istediğiniz, tamamlamak istediğiniz meseleler için rahatça harekete geçebilirsiniz. Koç burcunun canlı, neşeli, çocuksu, sabırsız ve tahammülü az tavrı hayatımızda kendini güçlü bir şekilde göstermeye başlayacaktır. Kendimizi ortaya atmak, öncülük etmek isteyebiliriz. Fakat Koç burcunun düşüncesiz hareket eden tavrı ile bazen bir stratejiye sahip olmadan da bu adımları anlık bir heyecanla atabiliriz. Pek tabii sakin ve sabırlı kalmak kolay olmayabilir.


Bu Dolunay sürecinde biraz öfkemize hakim olmalı, anlık ve ani tepkiler vermek yerine, kendimize karşımızdakinin ne demek istediğini anlayabilecek zamanı tanımalıyız. Kimseye hesap vermeden, başımıza buyruk ve özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Yeni deneyimlere açık olacağımız, yeni hedefler belirleyip bu hedefler doğrultusunda da harekete geçebileceğimiz bir Dolunay haftası bekliyor bizleri.

Tek başına olmak, başkalarına bağımlı kalmadan hareket etmek önemli olacaktır. Bu yüzden de bu Dolunay süresi aslında ortaklıklara girişmek için pek yararlı bir dönem değil. Kişisel istek ve arzularımız daha önemli olur. Varsa çocuklarımızla ilgilenmek, onların ihtiyaçlarını karşılayacak adımlar atmak gündeminizde olabilir.

Tatlılıkla işleri yoluna koymak çok önemli olacaktır.

Çünkü bu Dolunay zamanı bir taraftan da Satürn, Ay ile kare açı yapmakta ve streslerin, zorlayıcı koşulların bizi duygusal anlamda testten geçirebileceğine işaret etmekte. Otorite figürleri ile çatışmamaya çalışmalı veya sevdiklerimizle inatlaşma, isyankar tavırlara veya gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmaya özen göstermeli.

Her Dolunay bir karar anını temsil ettiği için, 15 gün önce gerçekleşen Terazi Yeni Ayı’nın yapıcı etkisini sürdürmeye devam etmeliyiz. Kararlarımızı ise sadece kendi isteklerimiz ve hedeflerimizi önemseyerek değil daha paylaşımcı ve karşımızdakini de düşünerek almayı denemeliyiz. Adil çözümler önermekten yana olmalıyız.

Dolunay sürecinde Güneş, Ay ve Plüton arasında T-Kare dediğimiz özel bir açı kalıbı oluşacak

Otorite figürler, baba veya eş ile kriz durumları meydana gelebilir, güç çekişmeleri, iktidar savaşına girebilirsiniz. İnat konusunda dünya rekoru kırabilirsiniz, bir işin peşine düşüldüğü takdirde sonlandırmadan bırakmak çok zor olacaktır. Yalnız bugünlerde bir şeyleri takıntı haline getirmek de çok kolay olacaktır. Buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Kendinize ve başkalarına karşı acımasızlık yapmayın.

Bugünlerde duygular ikinci planda kalabilir ve acımasız, sert duygular daha rahat ortaya çıkabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Kimsenin özel alanına girmemeye özen gösterin, keza birileri de sizin özel alanınıza girerse çok fena haşlayabilirsiniz. İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair özel konulara eğilebilirsiniz. Babanızın sağlığı ile ilgili olumsuz birkaç gün olabilir. Öfke, şiddet, kıskançlık, bu duygulardan uzak durulmasında yarar vardır.

Başarı konusunda kendi kendinize yapabileceğiniz yoğun bir baskı durumu söz konusu olabilir, kendinize çok fazla haksızlık etmeyin. Göz ardı edemeyeceğiniz birtakım etkiler ve baskılar altında kalabilirsiniz. Siz de manipüle eden ve zorlayıcı davranışlar gösterebilirsiniz. Asıl mesele güç dengesini iyi kurmaya çalışmaktır. İlişkiler oldukça yoğun deneyimler getirir ve dönüşmek durumunda kalabilir. Kırgınlık yaşamak ve ilişkilerde zedelenme yaşanması olasıdır. Bu nedenle çıkarcı veya intikam duyguları ile hareket etmemelisiniz. Hırsları olan veya sizden gizlediği gündemlerle hareket etmeye yeltenen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

T-Karenin ucunda Plüton bulunmakta ve aslında işaret ettiği şeyler değişim, dönüşüm ve bırakma, bitişlere izin verme ve strateji geliştirmedir.

Zira Plüton’un özellikle Oğlak burcunda seyahat ettiğini düşünürsek; kariyer, para kazanma, sorumluluklar, disiplin, iş hayatı gibi temalar ön plana çıkar. Özellikle iş ve kariyer ile ilgili konularda hayatınızın akışını değiştirecek kararlar almaya doğru gidiyor olabilirsiniz, para kazanma şeklinizde majör değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Çalışma şeklinizi ve modelinizi değiştirmek isteyebilirsiniz ya da aldığınız, yüklendiğiniz sorumlulukları yerine getirme şeklini değiştirmek isteyebilirsiniz. İşte tüm bu düşünceler çok normal ve beklenen durumlar. Fakat bu tarz değişimlere doğru yol alırken yakarak, yıkarak, köprüleri yok ederek, ani bir karar veya tepki ile değil; sakin, sağduyulu, hesaplayarak, planlayarak, kimseyi kırmadan ve dökmeden yapmak asıl mesele. Ama değişim şart!

Bu Dolunay’ın etkilerini belki bir nebze de olsa yumuşatacak olan Jüpiter’in Yay burcundan destekleyici bir etkisi olacak. Bir yandan coşku ve iyimserlik yükselmeye başlayacak ve hayatımızı geliştirecek şans ve fırsatlarla karşılaşmamız çok olası. Özellikle yurt dışı, yabancılar, eğitim, inançlar, medya, tanıtım, pazarlama ile ilgili fırsatlar olabilir bunlar. Ya da birileri fikirleri ve yol gösterici tavrı ile bize bir çıkış yolu gösterebilir. Bir ilişki, bir proje, ya da bir iş başlatmak için çok verimli bir zamandır.

Bu Dolunay’da Mufrid sabit yıldızı etkin olacak

Bu iş hayatının getirdiği refahlığa işaret etmekte. Belli ki hayattaki hedeflerimiz, kariyerimiz, amaçlarımız ile ilgili bu Dolunay bizi bir dönüm noktasına getirecektir. Pek tabii bazılarımız için özel ilişkilerin de gündemde olacağı bir dönem olacak.

Koç ve Terazi burcu aksında meydana gelen gelişmeler genel olarak, ilişkiler, ortaklıklar, sen ve ben ilişkisindeki denge, evlilik, özel hayat konularını masaya yatırdığımız dönemdir. Yani Dolunay haftasında bu konular daha çok gündemimizde yer alacak. Özel hayatımızda, evliliğimizdeki amaç duygularımızı sorgulayacağımız bir dönem diyebiliriz.

Buradan şu çıkar; Plüton ile birlikte ilişkilerde ya karşılıklı anlayış ve empati duygusu ile köklü bir değişime gideriz ya da belki de ilişkilerimizi bitirmek için kolları sıvayacağımız bir dönem olacak. Hangisi olursa olsun aslında yapılması gereken nezaket, diplomasi ve kibarlığı elden bırakmamak olacak, her ne kadar zor olsa da. Ya da bir diğer olası senaryo ise ilişkilere dair amaçlarınızı değiştirmek olabilir. İlişkilerdeki beklentileri de değiştirecek bir Dolunay yaşayacağız. Belki de mevcut ilişkilerinizdeki rol ve görev dağılımlarını yeniden düzenlemeniz gerekecek.

Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu Dolunay zamanı migrenleri daha çok azabilir. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha dikkat etmelerinde fayda var. Bunun yanı sıra dil ve kulaklar da hassaslaşabilir. Panik atak gibi sorunlar oluşabilir.

Özellikle 20. derece gözlerle ve göz kapakları ile ilgilidir. Bu dolunayda göz muayenesine gitmek, gözlerinizle ilgili tedavi olmak içinde uygun bir zamandır. Göz kuruluğu, göz ağrıları, arpacık gibi sorunlar baş gösterebilir. Özellikle bu Dolunay’da baş, göz, burun ile ilgili yapacağınız her şey iki kat daha etkili olur. Özellikle baş, migren ve sinüzit ağrıları için üzerinizde Dolunay sürecinde menekşe mavisi, uçuk mavi bir şeyler taşımak iyi gelebilir. Stresten ve baskından olabildiğinde uzak durun. Gözlerinize yapacağınız çay banyoları iyi gelebilir.

Astroloji: Dolunay burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında. Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.

Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular, primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacaktır.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.


İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın da hayatında alım ve satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Dolunay burç yorumları

Başak burç yorumları:  Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Dolunay burç yorumları

Akrep burç yorumları: İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.

yay

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

oğlak

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, yani geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir.

Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.

Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Balık burç yorumları: Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnız bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.


Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.