Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları

Astroloji: Güneş Akrep burcunda (23 Ekim – 21 Kasım) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları
Astroloji: Güneş Akrep burcunda (23 Ekim – 21 Kasım) burç yorumları

Astroloji: 23 Ekim Güneş Akrep burcunda burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Maddi konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ekonomik olarak güçlü hissedeceksiniz. Beklediğiniz paralar gelebilir. Çalışma ortamınız, sağlığınız sizler için öne çıkabilir. Enerjiniz biraz düşebilir.

Hafta sonu ise sert bir zaman diliminden geçeceğiz. Mars-Satürn açısının aktifleşmesiyle sizler ilişki ve evlilik hayatınızda agresif bir zaman diliminden geçebilirsiniz.


Beklediğiniz paralar gelebilir. 28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda yeniay meydana gelecek. Yeni bir maddi fırsatla karşılaşabilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar internetten kredi kartıyla alışveriş yapmamanız gereken bir dönemdesiniz.

Bilgileriniz çalınabilir veya kopyalanabilir. Eğer ameliyat konusu varsa ve durum acil değilse operasyon için biraz daha beklemeniz gereklidir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Partnerinizle birbirinize daha da bağlanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aranızdaki bağ güçlenecektir. Haftanın devamında sizler için şans var. Her konuda önünüz açık olacak. Aşk hayatınızda yeni biri ilişkiye başlayabilirsiniz.

Hafta sonu ise gergin açılar var. Mars-Satürn sert açısından ötürü sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereklidir. Çalışma ortamınızda da gergin olabilirsiniz.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda yeniay meydana gelecek. Yalnızlar bu yeniayı not alsın. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İlişkinizde de yeni adımlar atılabilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar güzel etkiler aldığınız ilişki ve evlilik konularınızda bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

Partnerinizin sizden sakladığı şeyler olabilir. Özellikle size üçüncü şahıslar bir şeyler anlatmışsa hemen inanmayın. Gerçekliğini partnerinize sorun. Çünkü Merkür retroyken yalan haberler de getirebilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Çalışma hayatınızda bulunduğunuz konumda gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yöneticilik vasıflarınızı sergileyebileceğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir süreçte olacaksınız. Haftanın devamında ailenizdeki sorunlara odaklanabilirsiniz. Evinizde değişiklikler düşünebilirsiniz.

Hafta sonu geldiğinde sert etkiler hakim olacak. Mars-Satürn gergin açısıyla aşk hayatınızda agresif olabilirsiniz. Doğruları söylerken işleri bitirme noktasına getirmeyin. Çocuğunuza da dikkat etmelisiniz.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda yeniay meydana gelecek. Sağlık sorunu olanlar için yeni bir ilaç veya yeni bir tedavi seçeneği ortaya çıkabilir. Ruhsal olarak durgun ve bitkin yapınız artık sona eriyor. Mutlu olacağınız yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan almayı düşünebilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar geçmiş ilişkinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Unutmayın retroda gelen sevgili kalıcı olmayabilir. İyice güvenmeden geri dönmeyin. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız mutlaka ikinci bir doktora daha gösterin. Sonuçlar yanıltıcı olabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatınızın şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Adeta Güneş görünmez bir şekilde her işinizde yardımcı olacak. Aşk hayatınızda kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Çocuğunuz yüzünüzü güldürebilir.

Haftanın devamında iletişim yönünüz aktif olacak. İşte, eğitimde oldukça yorulabilirsiniz. Hafta sonu ise sert bir hava esiyor olacak. Mars-Satürn uyumsuz açısı nedeniyle evinizde dikkatli olmalısınız. Tehlikeli işler yapmamalısınız. Aile içerisinde sinirler gerilebilir. Ortamda tansiyon yükselebilir.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay da aşk hayatınızda yeni bir sayfa açmanız için güzel bir enerji verecek.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar sevgilinizle iletişim kurarken dikkatli olun. Bazı anlarda söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu durum gereksiz uzayabilir. Aynı şey çocuğunuzla olan iletişiminizde de geçerlidir. İki taraftan birinin alttan alması gerekebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aile bağlarınızın güçlendiği bir zaman diliminde olacaksınız. Enerjinizin düştüğü ya da moralinizin bozuk olduğu anda size destek olabilirler. Haftanın devamında finansal durumunuza yoğunlaşabilirsiniz.

Hafta sonu çok gergin etkiler olacak. Mars-Satürn sert açısı nedeniyle çevrenizde agresif bir üslup takınabilirsiniz. Doğrucu olmaya çalışırken kimseyi kırmayın.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay, yeni bir ev hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar çıkarabilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar evinizin içindeki teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrat imzalayacaksınız iki kere kontrol edin.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burç yorumları: Eğitim hayatınızda beklediğinizden daha çok başarı gösterebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. Tempolu bir çalışma ortamında olabilirsiniz. Ara sıra mola vermeyi ihmal etmeyin.

Haftanın devamında enerjiniz de şansınız da açılıyor. Kendinize bakacağınız bir dönemde olacaksınız. Duygusal hayatınızda da güzellikler olabilir. Hafta sonu ise sert etkiler hakim olacak. Mars-Satürn gerginliğinin aktif olmasıyla sizler maddi değeri olan eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay kardeşinizle ilgili yeni bir başlangıca işaret edebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Araştırma dürtünüz ön planda olacak.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar elektronik aletlerinize çok dikkat edin. Retro başlamadan kesinlikle her şeyi yedekleyin.

İnsanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Attığınız mailler veya mesajlar iletilmemiş olabilir. Aksilikler olduğunda sakin kalmaya çalışın.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu yorumları

Terazi burç yorumları: Çıkışa geçen maddi gelirinizde gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Büyük yatırımlar için en uygun zamanda olacaksınız. Haftanın devamında sosyal bir Terazi burcu olacak. Davetler alabilirsiniz. Girdiğiniz çevrede insanlar sizden bahsedecektir.


Hafta sonu geldiğinde sert bir gökyüzü bizleri bekliyor. Mars-Satürn gergin açısıyla ciddi anlamda sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Sizden saklananları öğrendiğinizde agresifleşebilirsiniz.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay da bu konuda yeni bir sayfa açmanız için fırsatları önünüze getirebilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar internet üzerinden yapacağınız finansal işlemlerinizde aksilikler çıkabilir.

Hesap veya kart bilgileriniz başka yerlerde kullanılabilir. Maddi değeri olan eşyalarınızı bir yerde unutmamaya dikkat edin.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burç yorumları

Akrep burç yorumları: Güneş ile birlikte güçleniyorsunuz. Mutlusunuz, hayatınızda istediğiniz gelişmeler bir bir yaşanabilir. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir.

Haftanın devamında şansınız açılmaya başlıyor. Umutlarınız gerçeğe dönüşebilir. Hafta sonu sert bir görünüm var. Mars-Satürn gerginliğiyle sağlığınız ciddi anlamda etki alıyor olacak. Tehlikeli işlerden uzak durmanızda yarar var.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay size arkanıza bakmadan geleceğe yürümeniz için destek veriyor olacak.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar bu etkiyi sizler daha çok hissedebilirsiniz. Belli konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir.

İnsanlarla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumda olabilirsiniz. Hayatınızın her konusunda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız.

yay

Yay burcu yorumları

Yay burç yorumları: Sağlık problemlerinizde gelişmeler olabilir. Kendinizi daha zinde ve dinç hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Haftanın devamında iş hayatınızla ilgili yeni gündemler oluşabilir. İş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu sert enerjiler hakim olacak. Mars ve Satürn arasındaki gergin açının etkisiyle dostlarınıza karşı agresif olabilirsiniz. Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkabilir.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay eskiyi bırakmak yeniye yer açmak için size enerji verecektir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar eski sevgiliniz geri gelebilir.

Geçmişte yaşanan olaylar ve kişiler tekrar tekrar önünüze çıkabilir. Sağlık sorununuzla ilgili bir teşhis alabilirsiniz. Hemen inanmayın retro yanıltıcıdır. Başka doktorlara mutlaka gözükün.

oğlak

Oğlak burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Şansınızın açık olduğu bir dönemde olacaksınız. Elinizi attığınız her iş olumlu sonuçlanacaktır. Haftanın devamında seyahatler gündeminizde olabilir. Kısa süreli kaçamaklar yapmayı düşünebilirsiniz. Akademik hayatınızda yoğun olabilirsiniz.

Hafta sonu gergin açılarla geliyor. Mars-Satürn arasındaki sert açıyla kariyer hayatınızda agresif tepkiler verebilirsiniz. Bazı sözlerinizin geri dönüşü olmayabilir.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay esnasında hayattan beklentileriniz ne ise dileğinizi dileyin. Şansınızın da açık olduğu bir konumdayken belki gerçek olabilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar herkese güvenmeyin. Özellikle samimi gözüken ama arkanızdan konuşabilecek insanlar olabilir. Topluluklar içinde söyledikleriniz hiç istemediğiniz yerlere gidebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu yorumları

Kova burç yorumları: Hem kariyer hem gelecekteki planlarınız için arkanızda görünmez bir güç olacak. Haftanın devamında parayla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Miras davanız, kredileriniz ön planda olabilir.

Hafta sonu sert bir zamandan geçeceğiz. Mars-Satürn gergin görünümü nedeniyle sizler yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Agresif araç kullanmamaya özen gösterin. Akademik işlerinizde zorlanmalar olabilir. Spor yaparken kendinizi zorlamayın.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay size hayatınızı değiştirmek istiyorsanız yeni bir sayfa açmak için fırsat verecek. Belki de iş değişikliğini başka şirkete değil de kendi şirketinizi açarak yapabilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar iş hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Attığınız toplantı davetleri veya mailler havada kalmış olabilir. Bu da gereksiz vakit kaybı yaratabilir. Yöneticinizle de aynı noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Pozitif gelişmeler yaşamaya devam edeceksiniz. Yüksek öğrenimde güzel başarılar elde edebilirsiniz. Yapacağınız tatiller için hiç düşünmeyin. Size psikolojik olarak iyi gelecektir. Haftanın devamında evlilik dünyanız gündemde olacak. Partneriniz sizi şaşırtabilir.

Hafta sonu ise sert geçecek. Mars-Satürn olumsuz açısı nedeniyle sizler sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmalısınız. Bilmediğiniz bir borç gerçeğiyle karşılaşabilişiniz. Yüksek öğrenimde güzel başarılar elde edebilirsiniz. Yapacağınız tatiller için hiç düşünmeyin.

Partneriniz sizi şaşırtabilir. Hafta sonu ise sert geçecek. Mars-Satürn olumsuz açısı nedeniyle sizler sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmalısınız. Bilmediğiniz bir borç gerçeğiyle karşılaşabilişiniz.

28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay eğitim konuları, şehir veya ülke değişiklikleri yapmak isteyenlere yeni kapılar açacaktır.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar seyahatlerinizde her şeyi kontrol etmelisiniz. Yanlış bilet almış olabilirsiniz. Başkasıyla bavulunuz karışmış olabilir.


Normalde olmayacak aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Akademik yaşantınızda mutlaka her bilginizi yedekleyin. Tez, sunum, ödev vs ne varsa mutlaka bu dönem yedeklerini alın. Yurt dışı başvurularınız varsa eksik evrak kargaşası yaşanabilir. Bu sebeple siz önceden her şeyi tekrardan kontrol edin.

Astroloji: İndigo Dergisi aylık, haftalık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.