Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay ve Merkür retro burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Yeniay ve Merkür retrosu burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay ve Merkür retro burç yorumları
Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay ve Merkür retro burç yorumları

Astroloji: Akrep burcunda Yeniay ve Akrep burcunda Merkür retrosu burç yorumları:

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları:

Finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Kredi ile ilgili işlere girişebilirsiniz.


Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu Yeni Ay size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren finansal araçlarla ilgili olacak. Bu alanlarda zekanızı kullanarak enteresan çözümler üretebileceksiniz.

Hem birlikte çalıştığınız kimselerle olan ilişkilerinize hem de sağlığınıza dikkat edin. İş yaptığınız kimselerden size ağır eleştiriler gelebilir veya siz arkadaşlarınızı eleştirebilirsiniz. Sağlık olarak bağırsaklarınıza, bağışıklık sisteminize dikkat edin. Sağlık için tahliller gibi konularda biraz para harcamanız gerekebilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar internetten kredi kartıyla alışveriş yapmamanız gereken bir dönemdesiniz. Bilgileriniz çalınabilir veya kopyalanabilir. Eğer ameliyat konusu varsa ve durum acil değilse operasyon için biraz daha beklemeniz gereklidir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni Ay ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili etken olacaktır. Yeni bir iş ortaklığına girişebilirsiniz, evlilik, söz, nişan gibi durumlar için hazırlıklar başlayabilir, eğer yalnız iseniz yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmektense, alacağınız destek ile daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Yeni birileri ile tanışma için de güzel bir hafta. Yeni tanışacağınız kimseler oldukça zeki, zekasıyla sizi etkileyebilecek kişiler olabilir. Eğer hayatınızda biri de varsa, bu hafta karşılıklı olarak eleştirinin dozunu çok da fazla kaçırmayın.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar güzel etkiler aldığınız ilişki ve evlilik konularınızda bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

Partnerinizin sizden sakladığı şeyler olabilir. Özellikle size üçüncü şahıslar bir şeyler anlatmışsa hemen inanmayın. Gerçekliğini partnerinize sorun. Çünkü Merkür retroyken yalan haberler de getirebilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız Yeni Ay konuları arasında. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlıklar yapabilirsiniz.

İş ve çalışma ortamınızda yenilikler meydana gelebilir. Daha çok çalışmanız gerekebilir. Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Check up için de harika zamanlar. Yeni müşteriler, yeni iş anlaşmaları olabilir.

Zekanızla iş ortamınızla ilgili, krizi çok güzel bir şekilde yönetebileceksiniz. Fakat aile içinde veya oturduğunuz apartmanda eleştiri düzeyini iyi ayarlayın, kimsenin kalbini kırmayın.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar geçmiş ilişkinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Unutmayın retroda gelen sevgili kalıcı olmayabilir. İyice güvenmeden geri dönmeyin. Sağlığınızla ilgili bir teşhis alırsanız mutlaka ikinci bir doktora daha gösterin. Sonuçlar yanıltıcı olabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eğer yalnız iseniz aşk kapınızı çalabilir ki bu tutkulu birine benziyor. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise, bu Yeni Ay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz mesela.

Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Biraz daha zihninizi meşgul edecek bir hobi olabilir bu. Yalnız kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle olan ilişkilerde gerginlik hakim olabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı eleştirinin dozunu kaçırmayın.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar sevgilinizle iletişim kurarken dikkatli olun. Bazı anlarda söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu durum gereksiz uzayabilir. Aynı şey çocuğunuzla olan iletişiminizde de geçerlidir. İki taraftan birinin alttan alması gerekebilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ev, yuva, aile ve yerleşimle ilgili konular ön plana çıkıyor. Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız mevki veya dekoratif olarak bu Yeni Ay’dan faydalanabilirsiniz. Ev alım veya satım ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Evinizde davet verebilir, kalabalık bir grupta ağırlayabilirsiniz. Evinize yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Yeni bir ev satın almak için gerekli desteği de bulabilir, ya da satmayı düşündüğünüz bir taşınmazınızı, rahatlıkla satabilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar evinizin içindeki teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrat imzalayacaksınız iki kere kontrol edin.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: İletişim, yakın çevre, kardeşler bu Yeni Ay’ın konuları. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir.

Bir takım gerçekleri açığa çıkartmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yeniay kardeşinizle ilgili yeni bir başlangıca işaret edebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Araştırma dürtünüz ön planda olacak.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar elektronik aletlerinize çok dikkat edin. Retro başlamadan kesinlikle her şeyi yedekleyin.

İnsanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Attığınız mailler veya mesajlar iletilmemiş olabilir. Aksilikler olduğunda sakin kalmaya çalışın.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları:Bu Yeni Ay’da kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz.


Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Bu Yeni Ay haftası terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek içinde uygun. Biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar internet üzerinden yapacağınız finansal işlemlerinizde aksilikler çıkabilir.

Hesap veya kart bilgileriniz başka yerlerde kullanılabilir. Maddi değeri olan eşyalarınızı bir yerde unutmamaya dikkat edin.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Enerjiniz yükselmeye başlayacak ve kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi paraya dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Hayatınızda yeni başlangıçlar, yeni oluşumlar dikkat çekici olacak. Hayatın bir nevi odak noktası siz olacaksınız ve spot ışıkları üzerinizde parlayacak. Atılım yapma ve girişimlerde bulunma zamanı sizler için. Yalnız biraz egosantrik olabilirsiniz, dikkat etmenizde yarar var.

Yeni Ay’da sezgileriniz her zamankinden çok daha fazla güçlü olabilir. Yeni projeler, yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Elinize yeni bir iş fırsatı geçebilir, ilişkiler konusunda daha tutkulu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Zihniniz zehir gibi çalışacak, yeni işler, projeler üretebileceksiniz. Aklınıza gelen fikirleri rahatlıkla hayata geçirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar bu etkiyi sizler daha çok hissedebilirsiniz. Belli konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. İnsanlarla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumda olabilirsiniz. Hayatınızın her konusunda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu Yeni Ay’da hayatın gizemli, ökült yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz.

Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil.

Derin araştırmalar yapabilir, terapi alabilir, korkularınıza özellikle çözüm üretebilirsiniz. Biraz arkanızdan dönen dedikodular canınızı sıkabilir, ama bunlara çok fazla takılmayın.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar eski sevgiliniz geri gelebilir. Geçmişte yaşanan olaylar ve kişiler tekrar tekrar önünüze çıkabilir.

Sağlık sorununuzla ilgili bir teşhis alabilirsiniz. Hemen inanmayın retro yanıltıcıdır. Başka doktorlara mutlaka gözükün.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Daha hareketli ve sosyal olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli ve sosyal aktivitelere dahil olabilirsiniz. İşten kazandığınız gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Havadaki aşk kokusuna da kapılabilirsiniz. Hayatınıza hediyesi ile gelecek yeni arkadaşlarla tanışabilir, destekler alabilirsiniz. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle dostlarınızın hayatınızın değiştirebilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar herkese güvenmeyin. Özellikle samimi gözüken ama arkanızdan konuşabilecek insanlar olabilir. Topluluklar içinde söyledikleriniz hiç istemediğiniz yerlere gidebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: İş ve kariyer konuları gündemde. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir belki terfi bile alabilirsiniz. Eğer işsiz ve iş arıyor iseniz bu Yeni Ay çevresinde görüşmelere gidebilir, beklemediğiniz bir sektörden iş teklifi alabilirsiniz.

Kariyerinize destekleyici bir etkisi olacaktır. Fikirlerinizle göz kamaştırabilecek, patronlarınızın gözüne rahatça girebileceksiniz. İş konusunda zihniniz deli gibi çalışacak! Harika kriz yönetebilecek, yeni projelerde yer alabileceksiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar iş hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Attığınız toplantı davetleri veya mailler havada kalmış olabilir. Bu da gereksiz vakit kaybı yaratabilir. Yöneticinizle de aynı noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular bu Yeni Ay’ın merceği altında.

Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, seyahate çıkmanız gerekebilir, teziniz için destek alabilir, yeni bir araştırma konusuna başlayabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla da bir araya gelebilirsiniz.

31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar seyahatlerinizde her şeyi kontrol etmelisiniz. Yanlış bilet almış olabilirsiniz. Başkasıyla bavulunuz karışmış olabilir. Normalde olmayacak aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.


Akademik yaşantınızda mutlaka her bilginizi yedekleyin. Tez, sunum, ödev vs ne varsa mutlaka bu dönem yedeklerini alın. Yurt dışı başvurularınız varsa eksik evrak kargaşası yaşanabilir. Bu sebeple siz önceden her şeyi tekrardan kontrol edin.

Astroloji: Haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.