Astroloji: Kasım 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Kasım 2019 aylık burç yorumları
Astroloji: Kasım 2019 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2019 aylık burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Kasım ayı burç yorumları

Koç burcu Kasım 2019 burç yorumları: Kasım ayının başında maddi konularınız ve seyahatleriniz gündemde olabilir. Tatil planları yapabilirsiniz. Pozitif bir ruh haliyle aya başlıyorsunuz. Beklediğiniz güzel haberleri alabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriyor. 26 Kasım’a kadar yeni eğitimlere, seyahatlere gidebilirsiniz. Akademik konulardaki çalışmalarınız başarı getirebilir.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Gelirinizi etkileyecek bir konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maaşınızda ya da priminizde kesintiler olabilir. Borç verdiğiniz paralar gelmeyebilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin.


19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020 tarihine kadar hakkınız olan para için savaşmanız gerekebilir. Bu bir miras meselesi de olabilir. Ameliyat konuları gündeminize girebilir. 20 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcundaki retro hareketine son veriyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar akademik yaşantınızda beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. 20 Aralık’a kadar hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz.

27 Kasım tarihinde Neptün retro hareketini sona erdirip, düz hareketine başlıyor. Olaylara duygusal değil daha gerçekçi bakacağınız bir dönem başlıyor.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Kasım ayı burç yorumları

Boğa burcu Kasım 2019 burç yorumları: Kasım ayının başında maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde seyahatleriniz sıklaşabilir. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriyor. 26 Kasım’a kadar ekonomik anlamda derin bir nefes alıyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Uzun zamandır kapatamadığınız borçlarınızı artık sıfırlayabilirsiniz. Hiç haberinizin olmadığı bir miras konusu gündeme gelebilir. Bir anda kendinizi bolluk içinde bulabilirsiniz.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Sizlerin burcunda gerçekleştiği için bugün içerisinde çok agresif olabilirsiniz. Gerek iş gerek gönül ilişkilerinizde takındığınız sert tavır ileride size sorun olabilir. Aklınıza ilk geleni söylemek iyi olmayabilir.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanabilirsiniz. Bir an kendinizi tartışırken bulsanız bile devamında birbirinize daha da tutkulu bağlanmış olduğunuzu hissedeceksiniz.

20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayata ve insanlara hak ettiği kadar değer vermeyi öğrenmiş olarak hayatınıza devam ediyor olacaksınız.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Kasım ayı burç yorumları

İkizler burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayının başında ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün de Yay burcuna giriş yapmasıyla bu durum pekişiyor. 26 Kasım’a kadar ilişkinizde ve evliliğinizde altın çağınızı yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsun. Evliliğinde sorun olanlar artık sorun değil sadece aşk olacak aranızda. Partnerinizle hiç olmadığı kadar bütünleşeceksiniz. Ortaklıkla iş açmış olanlar varsa bu yılın en çok getirisini elde edebilecekleri bir ay yaşayacaklardır.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Sizlerin sağlığına çok dikkat etmesi gereken bir gün olabilir. Ufak rahatsızlık diye geçiştirdiğiniz durum hastanelerde vakit harcamanıza sebep olabilir. Psikolojik olarak da kendinizi bitkin hissedebilirsiniz.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar iş hayatınızda savaşmanız gereken durumlar oluşabilir. Ama siz savaştıkça o kadar güzel başarılar elde edeceksiniz ki sakın yılmayın.

20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Hala evlilik teklifleri için fırsatınız var.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yalnız olanlar varsa yeni bir ilişkinin ilk adımları atılabilir.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Kariyerinizde mantıklı karar alıp önünüzü görme vakti başlıyor.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Kasım ayı burç yorumları

Yengeç burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayının başında sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızın hala ön planda olacağı, gelişmeler yaşayabileceğiniz bir ayda olacaksınız. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriş yapıyor. 26 Kasım’a kadar çalışma hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yönetici pozisyonuna yükselebileceğiniz gelişmeler olabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa şifa bulabilirsiniz. Hastalığınız daha iyi duruma gelebilir. Psikolojiniz de daha iyi, mutlu hissedeceğiniz bir ayda olacaksınız.

12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Dostlarınıza karşı agresif olabilir. Yanlış anlaşılmalardan dolayı onlara güveniniz sarsılabilir. Bulunduğunuz çevrede insanların sizi eleştirdiğine şahit olabilirsiniz. Sakin kalmanız gereken bir günde olacaksınız.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar aşk hayatınızda tutkulu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Aşkı doyasıya yaşarken aranızdaki çekim gücü ayaklarınızı yerden kesecek. Çocuğunuza enerjinizi harcayacağınız bir dönemde olacak. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar çalışma hayatınızda gücünüzü kanıtladığınız gelişmelere şahit olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda insanların takdirini kazanabilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar evlilik ve ilişki konularınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken tekrardan büyük bir aşkla devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa büyük maddi getirisi olan işlere imza atabilirler.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni bir tedavi veya ilaç sizi daha iyi hissettirebilir.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayal kurmak yerine eyleme geçme zamanı başlıyor.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Kasım ayı burç yorumları

Aslan burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayının başında aşk hayatınızda şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün de Yay burcuna girmesiyle bu durum ikiye katlanıyor. 26 Kasım’a kadar yalnızsanız hayatınızın aşkı ortaya çıkabilir. Sevgilinizle sorunlarınız varsa hepsini unutturacak güzellikte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Medikal sorunlardan ötürü çocuğunuz olmuyorsa bu dönem denemenizde fayda var.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Kariyer hayatınızda sinirleriniz gergin olabilir. Yöneticinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Size karşı otoriter bir tavır takınabilir.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar ailenize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar aşk hayatınızdaki o şans hem devam ediyor hem de kalıcı olmaya başlıyor. Bu dönem hayatınıza giren kişi gerçekten doğru kişi olabilir.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar ofis ortamınızda başarılarınız göz doldurabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir aşk, yeni bir bebek hayatınıza girebilir.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Finansal durumunuzda daha gerçekçi olacağınız bir süreç başlıyor.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Kasım ayı yorumları

Başak burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayının başlangıcında daha çok ailenize vaktinizi harcıyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna girmesiyle bu durum daha da önem kazanıyor. 26 Kasım’a kadar ailenizde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. Bir kişinin sağlık durumu düzelebilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir aile ortamına sahip olabilirsiniz. Aileye yeni biri katılabilir. Bir evlilik de olabilir bir bebek haberi de gelebilir.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Tüm değerli eşyalarınızın yanında olduğundan emin olun. Aracınızı dikkatli kullanın. Akademik hayatınızda gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Yurt dışı başvurularınız ya da işleriniz varsa tüm belgeleri iki kere kontrol etmenizde fayda var.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar enerjinizi daha çok çevrenizdeki insanlara harcayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabanız size ihtiyaç duyabilir. Onları yönlendirebilecek fikirler verebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde çok emek vermeniz, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Siz emek verdikçe karşılığı beklediğinizden iyi olacaktır. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar ailevi bağlarınızı pekiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zor anlarınızda aileniz hep destek olabilir.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Yalnızsanız bu dönem içerisinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konu hayırlı sonuçlanabilir. Çocuğunuz olmuyorsa mutlaka bu dönem tekrardan deneyin. Güzel haberi alabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Aile içinde yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. İlişki ve evlilik hayatınızda daha net olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kafa karışıklıklarınız son bulacak.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Kasım ayı burç yorumları

Terazi burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına yoğun bir tempoyla başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz artabilir. İş ortamınızda her şeyi bir anda yapmanız beklenebilir. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle bu durum daha da önem kazanıyor. 26 Kasım’a kadar verdiğiniz tüm emeklerin karşılığını göreceğiniz bir konumda olacaksınız. İnsanlarla kurduğunuz iletişim becerileriniz sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Beklenmedik bir ödemeyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar kazandığınız para artarken bu parayı elde etmek için de çok efor sarf etmeniz gerekebilir. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar ailenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem maddi hem manevi sevinçler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Umutlarınızı gerçekleştirebilecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Sağlığınızda sorunlar varsa artık düzeliyorsunuz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Kasım ayı yorumları

Akrep burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına maddi durumunuza önem vererek başlıyorsunuz. Gelirinizi arttırmaya yönelik fırsatlar yaratabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar maaşınızda, priminizde beklediğinizden fazla artış olabilir. Ayın ilerleyen kısımlarında aileniz, eviniz ön plana çıkabilir. Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Sevgilinize veya eşinize karşı agresif tavırlar içerisinde olabilirsiniz.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar partnerinize karşı daha tutkulu olacağınız bir dönemde olabilirsiniz Enerjinizi daha çok kendinize harcayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.

20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar maddiyatınız güçlenmeye başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni bir yatırım yapmanız için size yol gösterebilir.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda olaylara daha gerçekçi bakacaksınız.

yay

Yay burcu Kasım ayı burç yorumları

Yay burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına başladığınızda kendinize daha fazla önem veriyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırabilirsiniz. Saçınız ve veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Ofiste gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Evcil hayvanınıza varsa ona da dikkat edin.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye sessiz kaldığınız konularda artık sesinizi çıkartıyorsunuz. İyi niyetinizi suistimal edenlere karşı siz de sessiz kalmayacaksınız. Fazlasıyla geçmişe takılmanız kendinizle savaşmanıza sebep olabilir.

20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar en güzel dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi kutlama vakti gelip çatıyor. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar maddi gelirinizde artış yaşayacağınız bir döneme geliyorsunuz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Dileklerinizi tutun ve başak bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir gün olamaz.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Ailevi konularda daha gerçekçi olacağınız bir süreçte olacaksınız.

oğlak

Oğlak burcu Kasım ayı yorumları

Oğlak burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına başladığınızda sağlığınızla ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar eski sevgiliniz veya eşinizden haber alabilirsiniz. Geçmişinizle alakalı konuların önünüze geleceği bir süreçtesiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Karar vermek bazen zor olabilir.

12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Aşk hayatınızda sinirleriniz gergin olabilir. Aniden verdiğiniz tepkilerle partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de sorunlar oluşabilir.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye enerjinizi dostlarınıza harcayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz evde oturmak yerine yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar sağlığınız ve psikolojiniz gittikçe düzeliyor. Geçmişe odaklanmak yerine geçmişi tamamen silmeyi düşünebilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Partnerinize karşı daha fazla bağlanabilirsiniz. Başarılarınızın da devam edeceği bir dönemde olacaksınız.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Tam da geçmişi silmek derken size yardıma geliyor. Bu Yeni Ayla beraber tamamen geçmiş defterleri kapatıp ilerisi için yol almanıza ışık tutacak bir enerji sizi bekliyor. Bazı şeyleri bitirmek aslında yenisine başlamak için gereklidir. Bunu yaptığınızda üstünüzden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Bu Yeni Ay varken eski yaşanmışlıkları bir kenara bırakmak en iyi çözüm olacaktır.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Olaylara ve insanlara daha gerçekçi bakacağınız bir süreçte olacaksınız. Kimseye hak etiğinden fazla değer vermemeyi retro zamanı anlamış olabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Kasım ayı burç yorumları

Kova burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına başladığınızda sosyal tarafınız ön planda olacak. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazen olmaz dersiniz ama bu sefer hedeflerinizi gerçekleştirecek şansınız var. Adeta bir tılsım gibi üstünüze etki edecek. O yüzden olmaz dediğiniz her şeyi bu dönem deneyin. Gerçekleşme ihtimali yüksek.

12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Aile içinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle maddi bir mesele sorun yaratabilir.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar kariyer hayatınızda hem çok çalışıp hem de güzel başarılar sağlayacağınız dönemde olacaksınız. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar bulunduğunuz topluluklarda başarılarınızın takdir edileceği bir süreçte olacaksınız. Eğitimdeki başarınız da olabilir. Kariyer başarınız da göz doldurabilir. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar kronik rahatsızlığı olanlar daha sağlıklı olacakları bir sürece girebilir. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkinizden biri tekrar size geri dönmek isteyebilir.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. En şanslı olduğunuz dönemde sadece Yeni Ayda dileğinizi dileyin ve gerçekleşmesini bekleyin.

27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Eğer retro esnasında harcamalarınızda abartıya kaçmadıysanız bir sorunla karşılaşmazsınız. Ama gelen paralarla hayallerinizi bir an önce yapmak için eyleme geçtiyseniz şimdi borçlarla baş başa kalabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Kasım ayı yorumları

Balık burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları: Kasım ayına başladığınızda kariyerinizde yoğun olabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar iş hayatınızda parlayacağınız dönemde olacaksınız. Gerek başarılarınız gerek tecrübelerinizle kendinizden söz ettireceksiniz. Çalışmayanlar için de aynı durum geçerli. Hep erteledikleri hayallerini, hedeflerini eyleme dökecek maddi ve manevi güce sahip olacaklar.

12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz veya akrabalarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimeler yaralayabilir.

19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde çok emek vermeniz gereken zamanlardan geçebilirsiniz. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar kariyerinizde kendinizi kanıtladığınız bir evrede olacaksınız. İş değiştirmeyi düşünenler için başvuru içi güzel bir dönem olabilir. Çalışmıyorsanız size engel olan, yapmak istediklerinize önem vermeyen kişilere artık kulak asmayarak, tüm hedeflerinize ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Bir ay boyunca da Güneş size güç vererek destek olacak.

26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Çevreniz tarafından takdir görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor olacak. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.


27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Gözünüzdeki o duygusal perde iniyor. Yerine daha gerçekçi ve hayallerine göre değil elindeki koşullara göre kendini adapte eden biri olarak hayatınıza devam ediyorsunuz. Mynet Astroloji Astromeri

Astroloji: Yeni Ay ve Merkür Retro’da burçları neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.