Astroloji: Mars Terazi burcunda burç yorumları

Astroloji: Mars Terazi burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Mars Terazi burcunda burç yorumları
Astroloji: Mars Terazi burcunda burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Mars 19 Kasım’a kadar Terazi burcunda seyahat edecek. Terazi ve yükselen Terazi burçları elbette biraz zorlayacak. Salon insanı çizginizden çıkartacağı kesin. Şimdi önce Mars’ın Terazi burcu üzerindeki etkilerinden, akabinde Türkiye üzerindeki etkilerinden ve en sonunda da tüm burçlar üzerinde ki etkilerinden bahsedelim…

Astrolojide Mars, gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Malefik yani kötücül olarak nitelendirilen bu gezegen savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, kas yapısını, cerrahi müdahaleleri, agresyonu, hızı, cinselliğin dürtüsel taraflarını, öfke, cinayet gibi konuları temsil eder.


Bireysel haritalarımızda Mars nerede ise harekete geçtiğimiz yer orasıdır ve transitler değerlendirilirken, haritalarımızın hangi noktasına düşüyor ise o alanlarla ilgili mücadele etmemiz gereken yerlere işaret eder.

Yalnız Mars’ın Terazi burcundaki seyri ekstra önemlidir, çünkü Mars, Terazi burcunda zararlı yerleşimdedir. Mars ortaya koyması gereken yukarıda saydığım özellikleri doğru ve etkin bir şekilde ortaya koyarken zorlanacağına, sorunlar ve problemleri ortaya çıkaracağına işaret etmektedir. Bu da, savaşmak isteyen Mars, diplomasi getirmek isteyen Terazi burcu sembolikleri ile sürekli çatışma halinde olacaktır demektir.

Genel etkiler

Mars Terazi burcunda iken, diplomasiden pek bahsedilemez, keza kibarlık da ikinci planda kalır. Uzlaşma, barış ortamı sağlamak her zamankinden çok daha zor bir hale gelir.

• Mars Terazi burcunda iken, tüm ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilginç bir süreçten geçirecektir. Ortağınız veya partnerinizle orta noktada buluşmakta genel anlamda zorlanabilirsiniz. “Ay biz çok iyi bir çiftiz, hiç kavga etmeyiz” ya da “Ortağımla nazar değmesin birbirimizi harika tamamlarız” temalı tüm ilişkiler krizler yaşamaya hazırlanmalarını tavsiye ederim.

• Eğer çevrenizdeki insanları sürekli idare eden bir tipseniz, bu dönemde artık sizin de sabrınız taşabilecek ve insanları idare etmek çok zor bir hale gelebilecektir. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Mars Terazi burcunda iken kararlı bir hal almanız gerekmektedir.

• Mars, ameliyatları, kazaları ve hastalıkları sembolize eder. Özellikle omurga, üreme organları, böbrekler, kalça, bel kısmınıza bu dönem dikkat edin. Bu dönem hastanelerde bu bölgelerin operasyonları çok daha fazla olabilir. Tabii ki bel bölgenizi inceltmek için girişimlerde bulunmak için aslında iyi bir dönemdir diyebiliriz.

• Mars Terazi burcunda iken elbette bazı bölgeleri sıkıntılı bölgeler olarak ilan etmekte pek yanlış olmaz. Özellikle yel değirmenlerinin olduğu bölgeler, kereste fabrikaları, avcılıkla ilgili ilgili yerler, yangın, yıldırım düşmesi, büyük kazaların olabileceği bölgeler olarak nitelendirilebilir.

• Bu yerleşimin belki de en hoş tarafı, genelde hayatta ikinci planda kalmayı tercih eden kişileri mecburen ön plana çıkmaları konusunda motive edecektir.

• Mars Terazi burcunda iken, boşanma davalarında artış ve aile içi şiddetin de artmasını beklemek pek de yanlış olmaz.

• En büyük gerginlikler ve problemler, büyük kavgalar, set müdahaleler, hukukla ilgili konularda, hukukla ilgili kararlar sonucu ortaya çıkabilecektir. Özellikle bu dönem avukatlar, politikacılar, estetisyenler, güzellik uzmanları, diyetisyenler için pek de karlı bir süreç olmayabilir, işleri zarar görebilir, bu konularda nahoş haberler sık sık gündeme gelebilir. Keza her türlü hakemlerin aktif görev yaptığı konularda oldukça zorlayıcı durumlar oluşabilir. Özellikle de futbolda.

• Mars bu burçta iken tüm diplomatik ilişkiler zarar görmeye eğilimlidir. Yani pek de “Hadi gel otur konuşalım sorunları çözelim” yerine, “Hadi hazırlan kavga etmeli, savaşmalıyız” enerjisi hakim olacaktır. “Barış istiyorsan önce savaşmalısın” aslında tamda bu geçişe uygun bir cümle.

• Mars’ın Terazi burcundaki seyahati, eğer ki bir ilişki veya ortaklığı sonlandıracaksanız, bunun düşmanca yapılmaması gerektiğini vurgular.

• Daha uyumlu, daha adil, daha sosyal, daha yaratıcı bir dünya için belki de daha çok mücadele ve güç gerekiyordur kim bilir? Sonuçta Terazi bu temaları sembolize ettiğinden dolayı, Mars tüm mücadeleyi bu konular için ve bu konuların daha iyi işlenebilmesi için sağlayacaktır.

• Bu enerji azınlık hakları, kadın hakları, kadın işçi ve işçi hakları ve bireysel haklarınızı iyileştirmek için yardımcı olabilir. Bu konularda ilk etapta gözümüze çarpacak olan mücadele ve stresli durumlar olsa da amaç bu konuların iyileştirilmesi yönünde olabilir. Mars’ın Terazi burcunda olması, sadece kendimiz için değil, başkalarının hak ve özgürlükleri için de harekete geçmek demektir…

• Mars Terazi burcunda iken, büyük bir barış harekatı, böyle bir oluşum, organizasyon, yapılanma durumu söz konusu olabilir.

• Bu süreçte özellikle politikacılar ve sanatçılar büyük risk altında. Özellikle özel hayatların deşifre edilmesinden dolayı zarar görebilir, büyük skandallar söz konusu olabilir. Ya da politikacıların sağlıkları ile ilgili çok olumsuz, haberler, kayıplar söz konusu olabilir. Yargının ve adaletin yara alacağı bir süreç demek pek de yanlış olmaz

• Mars’ın Terazi burcundaki sürecinde, hak, hukuk ve adalet için seslerin çok daha fazla yükseleceğini, eşitlik için savaşılacağını gösteriyor. Tabii buradaki savaşma hali, baltalarla silahlarla değil. Tam tersi, bu savaş Terazi burcunun naif ve diplomatik hali ile meydana gelecektir.

Türkiye etkileri

• Mars, Türkiye’nin 4. evinde seyahat etmekte. Politik astrolojiye göre 4. ev halkın güvenliği, toprak bütünlüğü, tarım, tarıma ait alanlar, vatanseverlik, taş ocakları, madenler, depremler, heyelanlar gibi konuları temsil etmektedir. Bu alandan geçecek zararlı yerleşimdeki Mars, terör konularında olumsuz gelişmeler, maden ocaklarında sıkıntılar, bombalama, patlama olayları, deprem riskini de gündeme getirmektedir. Keza Mars’ın Terazi burcundaki yolculuğu bir miktar muhalefet partisinin elini güçlendirecek olsa dahi, muhalefetin kendi içinde çatışmasına, istifalara neden olabilecektir.

• Özellikle Türkiye açısından muhalefeti oldukça sert bir sonbahar bekliyor diyebiliriz. Türkiye’nin muhalefeti simgeleyen bölgesinden geçecek olan Mars, muhalefetin kendi içinde uzlaşma sorunları, sistem ve düzen değişimini, parti içi önemli isimlerin istifa haberleri ile gündeme gelebilir. Mars’ın Terazi burcunda ki hareketi bazen geç gelen adalete de işaret edebilir.

• Türkiye için, ülkece sakinliğimizi korumamız, sabır ve tevazuyu elden asla bırakmamız gereken günlerdeyiz. 19 Kasım’a kadar Türkiye için gerçekten çok kadersel bir süreçten geçecek. Bu dönem alınacak her politik karar, atılacak her adım 2020’nin genelini etkileyecek. Hem hareket planı ve amaçlar hem de ülkenin genel olarak takınacağı tavır itibari ile.

Astroloji: Mars Terazi burcunda burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: İkili ilişkiler, ortaklıklar, yardım ve destek beklediğiniz her türlü konuda yaşamınız hız kazanmaya başlayacak. Mars Terazi burcunda rahat değildir, ilişki içinde olduğunuz, karşınızdaki kişiler üzerinde otorite kurmaya kalkarsanız zarar görebilirsiniz. Hali hazırda ilişkisi olanlar ve evliler, Mars huzursuzluk verir, partneriniz, ortağınız agresif ve huysuzlanabilir, bir süreliğine onu alttan almayı denemelisiniz.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Borç alacak ve verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler, alavere durumlar oluşabilir. Özellikle sağlıkla ilgili genital bölgelerimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında.

Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Oldukça yoğun ve koşturmalı bir süreç sizleri bekliyor olacak iş ve çalışma ortamınızla ilgili, yoğunluktan kafanızı kaşımaya vakit bulmakta güçlük çekebilirsiniz, yalnız iş ilişkileri kurduğunuz kişilerle agresif tavırlar içine girmemenizi öneririm. Ne kadar uzlaşmacı davranırsanız o kadar kazanırsınız. Bunun yanı sıra diyete başlamak için güzel bir süreç sizler için, kişisel gelişiminize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir.

Karşınızdaki kişileri daha fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hemen üzülmeyin, yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atmaya başlayabilirler. Bazılarınız söz, nişan, evlilikle ilgili adımlar atabilirsiniz.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönem özellikle libidonuzda artış meydana gelebilir, tek bir partner veya flört ile yetinmekte zorlanabilirsiniz. Bunların yanı sıra özellikle cinsel anlamda korunmaya dikkat edin bu süreçte, istemsiz hamilelikler meydana gelebilir.

Sportif faaliyetlere başlamak için keza uygun bir zaman dilimidir. Ortaklaşa çalışmak zorunda kalabileceğiniz iş projeleri gündeme gelebilir, ama ortaklıkları idare etmek oldukça zor olacaktır.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak, diyet ve spora başlayacak olanlar çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın.

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Yaptığınız işe aşırı bir tutku ile bağlanabilirsiniz.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönem sizleri eve kapatmak, bağlamak zor olacak. Oldukça aktif, hareketli bir süreç başlıyor sizler için. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok daha fazla zaman harcamanız ve çaba sarf etmeniz gerekebilecek ama amaçlarınıza ulaşabileceksiniz. Yalnız aile içinde tansiyonlar yükselmeye başlıyor veya ev sahibinizle! Bu tarz ilişkilere hafiften dikkat etmenizde yarar var.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası. Aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yalnız cinsel enerjinin biraz daha yoğun olabileceği flörtler, yakınlaşmalar içine çekilebilirsiniz.

Birliktelikleri olanlar, daha tutkulu, romantik bir süreç içine girecekler. Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu dönem özellikle araç kullanırken bir tık daha dikkatli olun, acelecilik yüzünden kazalara açık olabilirsiniz, keza fikirleriniz çalınabilir ve buna sinirlenebilirsiniz. Genel anlamda deli gibi seyahat edeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Yurt içi bir çok acil seyahate çıkmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle olan ilişkilerde de biraz daha agresyon ve aynı fikirde buluşamama yüzünden gerginlikler oluşabilir. Diplomasi ve nezaketi elden bırakmamanızı tavsiye ederim. Yakın çevrenize karşı kırıcı olmayın.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizle, yuvanızla, ailenizle, yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizde yalnız başınıza bir takım çalışmalar yapmak için güzel zamanlardır, yine boya, badana, tamirat gerektiren işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinizle baş başa kalabilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız aslında. Ailenizle bu süreçte ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır.


Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ekim ayı yorumları

Başak burç yorumları: Bu süreçte harcamalar ekstra artabilir, ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin, bütçenizi doğru ayarlayın, üç kuruş para yüzünden kimseyle papaz olmayın, finansal konular yüzünden stres yapmayın, sağlığınızı etkileyebilir. Parasal konularda girişeceğiniz ortaklıkların tadı hemen kaçabilir, maddi konularda hak ettiğinizi almak, değerinizin bilinmemesi gibi durumlar olabilir.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, fikirlerinizde daha inatçı olabilirsiniz.

Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşleriniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir. Türlü yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler gerçekleşebilir, bazıları akraba yanına ziyaret şeklinde hayatınıza nüksedebilir. Bazılarınız ise, kendini yazıya verebilir, tüm iletişim araçları aktif iletişim içinde olacakları oldukça yoğun bir süreç bekliyor olacak.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir.

Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Artık harekete geçme zamanı sizler için, enerji, motivasyon ve hız kazanmaya başlıyorsunuz. Uzun süredir yaşamınıza çöken tembelliği bir kenara bırakıp işlere sarılma zamanı.

Yalnız bu süreçte sakarlıklar yüzünden kazalara oldukça açık olabileceksiniz, kesiklere, yanıklara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerde ise agresyon, tansiyon devam ediyor yapacak bir şey yok üzgünüm. Her zamankinden çok daha fazla agresif ve kırıcı tepkilerde verebilirsiniz.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, finansal konular gündemde olmaya başlayacak.

Evet kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Fakat bu konuda daha hırslı davranabilirsiniz de, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınız daha çok giyim, kuşam, süs gibi konular üzerine olacaktır. Finansal anlamda şanslı fakat aynı şekilde fazla inatçı da davranabilirsiniz dikkat!

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar.

Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Ekim ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Bu dönem üzerinize tembellik çöreklenebilir, işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir, üç günde bitmesi gereken işler 10 günde bitebilir mesela. Sağlığınızı ilişkilendiren konularda da tedavi için iyi bir süreçtir.

Amaçlarınıza, isteklerinize ulaşmak, yaşama dair hırslarınızı törpülemeniz gereken bir nevi dinlenme dönemi olacak sizler için. Ameliyat için de keza uygundur. Ruhsal dengenizi korumak bu süreçte biraz zor olabilir sizler için, içsel anlamda sıkça huzursuzluk gözleyebilirsiniz. Arkanızdan işiniz ile ilgili iş çevirebilecek olan sinsi, zararlı düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz ama çevrenize oldukça çekici enerjiler gönderecek ve özellikle yalnız olanlar türlü flört ve çıkma teklifleri ile karşılaşabilirler.

Yine fiziki olarak saç boyama, fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, Venüs ilaç gibi gelecek size. Kendinizi güzelleştirmek için daha çok zaman harcayabileceksiniz.

Yalnız bu dönem olası başlayacak ilişkilerde tutkular, arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olacaktır. İlişkisi olanlar ise sevgilinizin, eşinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislere dikkat.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: İş hayatındaki gerginlik sona erip, oldukça sosyal ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte daha çok vakit geçirebilecek, yeni kişilerle tanışacak, enerjinizin bir çoğunu onlar için harcamaya başlayacaksınız.

Yalnız sosyal ilişkilerinizi dengelemek, herkesin isteklerine koşturma hali sizi biraz yorabilir. Kimsenin özel hayatına, ilişkisine pek karışmayın bu süreçte, sonra ihale sizin üstünüze kalmasın, kötü kişi siz olmayın. Arkadaşlarınız, dostlarınızla birlikte iş ortaklıkları kurmak içinde pek uygun bir dönem değil.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, özel hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, Venüs 12. evinizde hareket ediyor olacak. Halk dilinde “kısmetim kapalı” dendiği bir dönemde diyebiliriz.

İlişkisi olanlar minik krizlerle mücadele etmeleri gerekebilir, ilişkisi olmayanlar ise pek de herkes tarafından onay verilmeyen, platonik ilişkiler içine çekilebilirler. Yine bu dönem genital bölgeniz hassas olabilir, ağrılar, kaşıntılar oluşabilir. Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Veya bir diğer olası etkisi ise, gizli ilişkileri içine çekilebilir ve etrafınızda ki kişilere bundan pek bahsetmek istemeyebilirsiniz.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler.

oğlak

Oğlak burcu Ekim ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hızlı hareket edeceğiniz bir süreç başlıyor. Kafanızı kaşıyacak pek vaktiniz olmayacak, oldukça yorulacak ama bunun meyvesini de alacaksınız.

Mars, burada özellikle kuracağınız iş ilişkileri bakımında dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Üstlerinizle kapışmayın, bırakın onlar kendilerini zeki zannetmeye devam etsinler. İş arayanlar bu dönemde rahatlıkla iş bulabilirler. Fakat dediğim gibi iş hayatında dengeyi iyi korumalı, ilişkileri iyi yönetmeyi öğrenmeniz gereken bir süreç olacak.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs, Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, daha çok sosyal olacak, arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, partiler, organizasyonlar ön planda olacak.

Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir veya onları fazlaca kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bazılarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı daha fazla sahiplenebilir, onlara karşı tutucu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemin size katacağı sosyalliği ve hayatınıza katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkartmaya bakın.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, yani geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bir dolu seyahatler zinciri start almış olacak yaşamınızda. Oldukça hareketli ve koşturmalı bir sürece gireceksiniz. Yalnız eşinizin veya ortağınızın, partnerinizin kardeşleri ya da kuzenleri ile gergin ortamlar içine girmekten kaçınmanızı tavsiye ederim.

Yalnız çıkacağınız muhtemel seyahatlerinizde biletinize, bavulunuza da sahip çıkın. Özellikle illegal olan her türlü konudan uzak durun. Hukukla, yasayla ilgili işlerinizde sorunlar çıkabilir.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda genel anlamda şanslı olacaksınız. Yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir.

Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Yalnız üstleriniz ve yöneticilerinizin zaman zaman uyarı ve ikazlarına maruz kalabilirsiniz. İyi veya doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler bir çok kişi tarafından görünür olacak ve takdir beğeni toplayacaktır.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz.

Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu

Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Ekim ayı yorumları

Balık burç yorumları: Bütçe, para, başkalarına ait finansal kaynaklar, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda yaşamınızda daha hızlı gelişmeler söz konusu olacak, yalnız siz yinede bütçenizi doğru ve etkin bir şekilde kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Mars kazandırır ama akabinde deli gibi harcatır da adama. Kuvvetle muhtemel bu dönem kredi, borç arayışları içine gireceksiniz ama abartmamaya özen gösterin, finansal kaynaklar stres haline dönüşebilir zira. Bir de bu dönem ortaklaşa işlerden edilen gelirleriniz varsa veya miras, nafaka gibi konularınız varsa hakkınızın yenmediğine emin olun derim.

8 Ekim’de ise Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs, Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir, tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hatırı sayılır, mevki ve statü sahibi özellikle bayan kişilerden destekler alabilirsiniz, önemli görüşmeler gündeme gelebilir, fakat kolay kolay güvenemeyebilir, karşınızdaki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz. Bazılarını ise hayatın soyut, mistik, felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilir.

13 Ekim’de ise 20. derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnız bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.


Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.