Astroloji: Venüs Akrep burcunda (8 Ekim – 11 Kasım) burç yorumları

Astroloji: Venüs Akrep burcunda (8 Ekim – 11 Kasım) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Venüs Akrep burcunda (8 Ekim - 11 Kasım) burç yorumları
Astroloji: Venüs Akrep burcunda (8 Ekim – 11 Kasım) burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

8 Ekim itibari ile ilişkileri, aşkı, değeri, sevgiyi sembolize eden Venüs, Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna geçiş yapacak ve 11 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Venüs astrolojide temel olarak, nasıl sevdiğimiz, nasıl aşık olduğumuz, nasıl değer verdiğimiz, birini nasıl etkilediğimiz, nelerden hoşlandığımız, ilişkilerden beklentilerimiz, çekim gücümüz, nelere değer verdiğimiz, estetik, sanat, yaratıcılıkla ilgili konular, kendi öz değerimiz hakkında bizlere bilgi verir. Venüs artık Akrep burcunda seyahat ettiğine göre, bu alanlarda beklentilerimizi biraz daha akrebik bir tema karşılayacak demektir.


Akrep ise astrolojide, yenilenme, değişim-dönüşüm, büyücülük, kıskançlık, ketum olmak, ya hep ya hiç tavrında hareket etme, kontrol, hırs, intikam, ölüm, yeniden doğuş, derinlik, gizlilik, tutku, güç, ihtiras, araştırma, dedektiflik, gerçekte ne olduğunu öğrenme, takıntı, saplantı, kriz demektir. Sene sonuna kadar ilişkilerimizde oldukça yoğun, tutkulu, sahiplenici bir süreçten geçeceğiz. Bu kulağa çok hoş gelse de bunun negatif tarafı “Ya benimsin ya kara toprağın” tadında davranışlar olacaktır ki asıl dikkat edilmesi gereken de tam olarak budur. Bu tavır ilişkilere çok ciddi zararlar verebilir.

Genel etkileri

Venüs Akrep burcunda zararlı pozisyonda olduğundan dolayı, gölge yanların daha çok ortaya çıkması da ne yazık ki olasıdır. İlişkilerde güç oyunları, kontrol etme isteği, intikam duygusu daha çok ortaya çıkabilir açıkçası. Partnerimizi, sevgilimizi daha çok kontrol etmeye, ondan gizli onun mahrem alanlarına girmeye çok daha fazla eğilimli olabiliriz. İlişkilerde kendi kendimize dedektifçilik oynamak hoşumuza gider ama dikkat edin belki de görmeye tahammül edemeyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Bu süreçte ilişkilerde değişim-dönüşüm yaşaması gereken alanları tespit etmek, eksikleri ve sorunları fark edip bunlar üzerinde olumlu çalışmalar yapmak için ise harika bir dönemdir. Cinsellik, seksüel konularda bazı takıntılar geliştirilmesi olasıdır. Veya birini elde etmek için daha çok cinsel cazibenin kullanılması da. Var olan birlikteliklerin gerçek değerini ortaya çıkarmak için ise harika bir dönemdir.

İlişkilerin sağlam olup olmadığı tamda bu süreçte meydana gelebilecek krizlere dayanıklılığı ile belli olur. Elbette bu dönem dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta “sevgi” ile “tutku”nun birbirine karıştırılmaması. Bize sevgi gibi gelen bir şeyin aslında sadece tutkudan ibaret olduğu gerçeğini görmezden gelmeye ve kendimizi manipüle etmeye eğilimli olabiliriz.

Bu süreçte, değer verdiğimiz konuların da odağı bir şekilde değişime uğrayacaktır. Maddi, dünyevi konulardan biraz olsun uzaklaşıp, ruhsallık, derin bir sevgi anlayışı, ruhsal tatmin arayışında olacağımızı gösteriyor. Belki de ruh eşimizi bulma adına bir yolculuğa çıkacağız. Maddi konularda yatırımlar yapmak, risk almak , biriktirdiğimiz parayla bir şeyler yapmak için pek uygun bir dönem değildir. En azından yeni yıla kadar beklemekte yarar var. Özel ilişkilerimizde bizi zora sokan, işe yaramayan davranış kalıplarını da bir kenara bırakmak için harika bir dönemdir arkadaşlar.

Venüs Akrep’te ilişkiler

Bu süreçte ikili ilişkilerde zarar görmemek adına kıskançlık, kontrol etme mekanizması, saplantı, takıntı gibi duygularınızı iyi yönetmeniz gerekir. Cinsel anlamda takıntılar, farklı, değişik, sıradışı fantazilere takılıp gitmek, uç noktalarda cinsel deneyimler bu süreçte zarar verici olabilir. Maddi olarak risk almak için uygun olmadığı gibi, estetik yaptırmak içinde pek uygun olduğu söylenemez. Fakat kendinizi bir cerrahi operasyonla değil, bir diyet ve sporla yenilemek, değiştirmek, dönüştürmek için ise harika bir süreçtir!

Bu dönem kadınların özellikle ekstra dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira Venüs Akrep burcunda zararlı pozisyonda olduğundan dolayı, kadınlarla ilgili cinsel içerikli konularda zararlı çalışabilir. Sene sonuna kadar karanlık sokaklarda tek başınıza dolaşmayın, kendinizi korumasız ve çaresiz hissedeceğiniz ortamlardan uzak durun.

Kadın cinselliği ile ilgili negatif gelişmeler veya cinsel taciz, tecavüz gibi seksüel konularda rahatsız edici haberler sık sık gündeme gelebilir. Özellikle küçük kız çocuklarınıza karşı daha korumacı olunmasında yarar olduğunu düşünüyorum. Sanatın içinde de cinsel içerikli konular sıkça yer verilebilir. Bu dönem aşk konusunda Akrep, Boğa, Balık ve yükselen burcu bu olanlar şanslı bir süreçte olacaklar.

Astroloji: Venüs Akrep burcunda (8 Ekim – 11 Kasım) burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var.

Borç alacak ve verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler, alavere durumlar oluşabilir. Özellikle sağlıkla ilgili genital bölgelerimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir.

Karşınızdaki kişileri daha fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hemen üzülmeyin, yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atmaya başlayabilirler. Bazılarınız söz, nişan, evlilikle ilgili adımlar atabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak, diyet ve spora başlayacak olanlar çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın.

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Yaptığınız işe aşırı bir tutku ile bağlanabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası.

Aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yalnız cinsel enerjinin biraz daha yoğun olabileceği flörtler, yakınlaşmalar içine çekilebilirsiniz.

Birliktelikleri olanlar, daha tutkulu, romantik bir süreç içine girecekler. Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizle, yuvanızla, ailenizle, yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Evinizde yalnız başınıza bir takım çalışmalar yapmak için güzel zamanlardır, yine boya, badana, tamirat gerektiren işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.


Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinizle baş başa kalabilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız aslında. Ailenizle bu süreçte ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ekim ayı yorumları

Başak burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, fikirlerinizde daha inatçı olabilirsiniz.

Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşleriniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir. Türlü yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler gerçekleşebilir, bazıları akraba yanına ziyaret şeklinde hayatınıza nüksedebilir.

Bazılarınız ise, kendini yazıya verebilir, tüm iletişim araçları aktif iletişim içinde olacakları oldukça yoğun bir süreç bekliyor olacak.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, finansal konular gündemde olmaya başlayacak.

Evet kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Fakat bu konuda daha hırslı davranabilirsiniz de, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek isteyebilirsiniz.

Harcamalarınız daha çok giyim, kuşam, süs gibi konular üzerine olacaktır. Finansal anlamda şanslı fakat aynı şekilde fazla inatçı da davranabilirsiniz dikkat!

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Ekim ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz ama çevrenize oldukça çekici enerjiler gönderecek ve özellikle yalnız olanlar türlü flört ve çıkma teklifleri ile karşılaşabilirler.

Yine fiziki olarak saç boyama, fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, Venüs ilaç gibi gelecek size. Kendinizi güzelleştirmek için daha çok zaman harcayabileceksiniz.

Yalnız bu dönem olası başlayacak ilişkilerde tutkular, arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olacaktır. İlişkisi olanlar ise sevgilinizin, eşinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislere dikkat.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, özel hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, Venüs 12. evinizde hareket ediyor olacak. Halk dilinde “kısmetim kapalı” dendiği bir dönemde diyebiliriz.

İlişkisi olanlar minik krizlerle mücadele etmeleri gerekebilir, ilişkisi olmayanlar ise pek de herkes tarafından onay verilmeyen, platonik ilişkiler içine çekilebilirler.

Yine bu dönem genital bölgeniz hassas olabilir, ağrılar, kaşıntılar oluşabilir. Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Veya bir diğer olası etkisi ise, gizli ilişkileri içine çekilebilir ve etrafınızda ki kişilere bundan pek bahsetmek istemeyebilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu Ekim ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs, Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, daha çok sosyal olacak, arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, partiler, organizasyonlar ön planda olacak.

Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir veya onları fazlaca kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bazılarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı daha fazla sahiplenebilir, onlara karşı tutucu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Bu dönemin size katacağı sosyalliği ve hayatınıza katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkartmaya bakın.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda genel anlamda şanslı olacaksınız. Yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir.

Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Yalnız üstleriniz ve yöneticilerinizin zaman zaman uyarı ve ikazlarına maruz kalabilirsiniz.

İyi veya doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler bir çok kişi tarafından görünür olacak ve takdir beğeni toplayacaktır.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Ekim ayı yorumları

Balık burç yorumları: 8 Ekim’de Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs, Akrep burcunda çok da rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir, tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hatırı sayılır, mevki ve statü sahibi özellikle bayan kişilerden destekler alabilirsiniz, önemli görüşmeler gündeme gelebilir, fakat kolay kolay güvenemeyebilir, karşınızdaki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz. Bazılarını ise hayatın soyut, mistik, felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilir.


Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com • Sözcü Astroloji

Astroloji: Haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.