Yepyeni modeller, ışıltılı trendlerle Gümüş Su Yolu Setler

Son zamanlarda gümüş takı tasarımlarıyla ismini sıkça duymaya başladığımız Mia Vento; yeni sezon 925 ayar gümüş su yolu set koleksiyonunu takipçileriyle paylaştı. Bizler de en yeni ve birbirinden şık bu gümüş set tasarımları sizler için tüm detayları ile inceledik.

Yepyeni modeller, ışıltılı trendlerle Gümüş Su Yolu Setler

Su yolu setler neden çok tercih ediliyor?

Düğün, nişan ve özel davetlerin vazgeçilmez takısı olan su yolu setler “her şeyin kusursuz ve sorunsuz yolunda gideceği” anlamı taşıyarak tasarlanıyor. Işıltılı ve zarif formları ile birçok kıyafetle tam bir uyum gösteriyor ve bu sebeplerden dolayı birçok kadının ilk tercihi oluyor.

Model seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Genellikle; gerdanlık, bileklik ve küpelerden oluşan su yolu takı setlerini tercih ederken kıyafet modelinizin; özellikle yaka stilinin çok önemli olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Straplez yaka kıyafetlerle salkım ve sallantı tasarımlar uyumlu olurken; kare yaka, havuz yaka veya prenses yaka kıyafetlerle “V” formuna sahip setler daha doğru bir tercih olabiliyor.

Saç modeliniz de yine su yolu set seçerken dikkate almanız gereken başka bir detay olabiliyor. Kısa ya da toplu saç modelleri için daha zarif tasarımlar tercih ediliyor.

Su yolu set modeli seçerken kıyafet zeminini ve kumaş detaylarını yine göz önünde bulundurmak gerekebiliyor. Sade kıyafetler için detaylı; detaylı kıyafetler için sade tasarımlar seçerek “kontrast bir şıklık “elde etmek mümkün olabiliyor.

Yepyeni modeller, ışıltılı trendlerle Gümüş Su Yolu Setler mia le vento v form

Modeller ve seçenekler nelerdir? Kalite standartları yüksek Su Yolu Setler nasıl anlaşılır?

Geçmişten günümüze mücevher sektörünün vazgeçilmez tasarımlarından olan su yolu setler geniş model seçenekleriyle karşımıza çıkarken, modellere göre değişen su yolu set fiyatları, müşterilere farklı opsiyonlar sağlıyor . “Tek Sıra, İki Sıra, Üç Sıra Salkım” ve “VForm” tasarımları şimdilerde daha özgün ve sofistike modeller takip ediyor. Papatyadan ilham alınan zarif ve titiz işçilikle hazırlanan modeller yine şu aralar sıkça tercih edilen düğün, nişan ve davet setlerinin başında yer alıyor.

Kaliteli bir su yolu set ararken seçeceğiniz modelde; tüm parçaların özenle ve el işçiliği ile hazırlandığından emin olmalısınız. Gerdanlıkların boyunda dönme, bükülme gibi hatalar vermemesine; “su yolunun” doğru bir eğimle hazırlandığına dikkat etmelisiniz. Üründe kullanılan taş kalitesine, taşın parlaklığına, yapıştırma değil mıhlama teknikler ile dizildiğine önem vermelisiniz.

gümüş takı seti su yolu

Özellikle Mia Vento, Yeni Su Yolu Set Koleksiyonu ile; yüzlerce farklı modeli bir çatı altında; yukarıda sıralanan niteliklerde, titiz pırlanta işçiliği ve 2 yıl kararmazlık garantisi ile kullanıcıların beğenisine sunuyor. İleri teknoloji kullanılarak yapılan altın kaplama ürünleri yüksek kalite ve uzun ömürlü kullanım imkânı sağlıyor.

Gümüş Su Yolu Setlerini Uzun Süre Kullanabilir miyim?

Bazı tüketiciler gümüş su yolu set alırken “Nasıl olsa sadece bir defa kullanacağım.” düşüncesi ile ürün alıyor ancak çoğunlukla ilerleyen dönemlerde bu vazgeçilmez takıya tekrar tekrar ihtiyaç duyuyorlar. Bilinmeyen markaların kalite standartları düşük ürünlerini satın aldıkları için ihtiyaç duydukları anlarda da ürünlerinin kullanılmaz hale geldiklerini üzülerek görüyorlar. Oysaki gümüş su yolu setler uzun ömürlü ve her zaman zevkle kullanabilmeniz için tasarlanan ürünlerdir. Evde saklama kolaylığına sahiptirler; güvenilir markaların verdiği bakım hizmetine ile pek çok imkanı tüketiciye sunarlar.

Mia Vento
Mia Vento

Gümüş Su Yolu Setler Avantajlı mı?

Yükselen altın fiyatlarının yanı sıra yüksek altın işçilik ücretleri gümüş su yolu setlerini avantajlı kıldığı tartışılmaz bir gerçek. Altın setlerin geri dönüşümünde işçilik ücretlerini tamamen kaybettiğini de göz önünde bulundurursak su yolu set tasarımlarda gümüş ürünlerin tercih etmenizin önemi bir kat daha değerleniyor. Geniş model seçenekleri ile her zevke ve her bütçeye uygun pek çok tasarım bulabileceğiniz bu setler; Mia Vento’nun 925 ayar özel altın kaplama gümüş ürünleri ile kullanıcılarına sağladığı 2 yıl garanti imkanıyla çok daha avantajlı oluyor.

Mia Vento takı seti

40 yılı aşkın köklü kuyumculuk tecrübesiyle gümüş takı tasarımın yükselen markası Mia Vento; yepyeni “Su Yolu Set Koleksiyonu”ndaki “gümüş su yolu gerdanlıklar, gümüş su yolu kolyeler, bileklikler, gümüş su yolu set takımlar ile tüketiciye geniş model seçeneği sunarken, 2 yıl garanti güvencesiyle yüksek kaliteli ve avantajlı bir ışıltıyı sizlerle buluşturuyor.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.