Astroloji: 19 Kasım Mars Akrep burcunda burç yorumları

Astroloji: 19 Kasım Mars Akrep burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 19 Kasım Mars Akrep burcunda burç yorumları
Astroloji: 19 Kasım Mars Akrep burcunda burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Güç, ihtiras, tutku, mücadele gezegeni Mars, 19 Kasım’da Akrep burcuna giriş yapacak ve 3 Ocak 2020’ye kadar bu burçta seyrine devam edecek. Mars, Akrep burcunun yönetici gezegeni olduğundan en güçlü konumda olacak.

Sinsice, kurallı, derinden, hesaplar yaparak, taktiksel davranacağımız bir dönemdeyiz. “Savaşma, seviş” bu dönemin sloganıdır. Bu seyahat uygun yerde, uygun zamanda, uygun şekilde harekete geçmek demek. Girişimlerimiz sonuçsuz kalmaz.


Hedeflerimize ulaşmak için her yolu mübah da sayabiliriz. Asıl amaç aslında güç kazanmaktır. Yaptığımız iş, ilgilendiğimiz konu her ne ise o konuda güç ve iktidar kazanmak için çaba sarf ederiz. Fiziksel güç ve sabrın birleştiği bir dönemdir bu.

Bu dönem terapi desteği almak, bilinçaltımızdaki sorunları bilinç üstüne çıkartarak sorunlarımızı çözümlemek için en güzel dönemdir. Cinsel enerjimizde, libido enerjimizde gözle görülür, hissedilir bir artış meydana gelir. Tutkularımızın esiri olabiliriz bu süreçte. Her şeyi büyük bir tutku ile isteriz ve elde etmeye çalışırız.

Seks, cinsellik, erotizmle ilgili konular yaşantımızda daha etkin bir şekilde yer almaya başlayacak, bu konularla ilgili daha çok haberlere rastlayabiliriz, elbette bununla ilgili dünyayı karıştıracak skandallar da söz olabilir.

Başkalarından çok kişisel istek ve hedeflerimize odaklanacağız ve bu hedeflerden kolay vazgeçmeyeceğiz, oldukça kararlı ve cesur olacağız. Yalnız hedeflerimize doğru hareket ederken belli ki gizlilik içinde ve derin bir strateji ile hareket edeceğiz. Pek tabii bu dönem her şeyi “kontrol” etmeye çalışmaktan dolayı da çok defa yorgun düşebiliriz.

Astroloji: Mars Akrep burcunda burç yorumları

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alacağınıza işaret etmekte.

Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Bu süreçte özellikle duygusal anlamda birtakım krizlere çekilebilirsiniz, ama bunları ustaca yönetebileceksiniz. Keza bu dönem libidonuzda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir.

Ekonomik durumunuzu değiştirecek hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle hafta boyunca kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimi yapmak, iş kurmak, çalışma sisteminizi değiştirmek, iş ve para düzeniniz için yöneticilerinizle konuşmak için uygun koşullar söz konusu.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte.

İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için.

Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek! Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte. Bu alanda bir süreliğine huzuru bir kenara kaldıracaksınız.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gereken, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır.

Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konulardaki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşleriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz.

Hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Fiziksel olarak değişime gitmek, yeni bir tarza sahip olmak, diyete başlamak için koşullar sizin adınıza uygun.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın aşk, özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte.

Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz.

Bunun yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz.

Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza televizyon, medya, yayın, sahne önü gibi işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte.

Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz.

Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz.

İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik kendinize yeni stratejiler geliştirebilir, hedefler koyabilirsiniz bu hafta itibari ile. Bu Dolunay, işin içinde Satürn olduğu için önemli. Varsa ortaklıklarınız bu alanda yeni bir yapılanmaya gidebilir yeni olumlu ve düzen getirici kararlar alabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burç yorumları

Başak burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeş, komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte.


Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak. Elinizdeki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız.

İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir.

İş hayatınızda daha kalıcı, sağlam adımlar atabilir, kolay kolay risk almayabilirsiniz. Maaş zammı gündeme gelebilir.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir.

Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım, Mars adama harcatır ama para gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız.

Özel hayatınızda meydana gelen konulara duygusal değil daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksiniz Duygusal sorumluluklarınız veya çocuklarınıza ilişkin sorumluluklarınız bu hafta biraz daha artabilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder.

Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınıza hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın.

Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde Mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

yay

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte.

Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden ekstra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinçaltı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte.

Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi! Bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz.

Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. Yalnız tabii ki dostluklar arası gizli bir takım konuların açığa çıkması ve bundan dolayı da tartışmalar söz konusu olabilecektir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz ve çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacağına işaret etmekte.

Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz.

Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.

Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu unutmayın, bu dönem iş ve kariyerle ilgili konularda üstlerle ve patronlarla çokça zaman tartışmalar da söz konusu olabilecektir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat ve ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte.

Bu konulardaki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız. Bu dönem yurt dışına çıkmak için planlar yapabilir, turları inceleyebilir, kendinize bu alanlarda yeni hedefler koyabilirsiniz.

Veya diyelim ki, tez yazıyorsunuz ya da eğitimle ilgili bir hedefiniz var ama kalkıp da yapmak zor geliyor size normalde!


İşte bu dönem artık o atıl enerjiyi üzerinizden atıp rahatlıkla bu konularda harekete geçebileceksiniz. Finansal açıdan da son 1,5 aydır yaşadığınız krizli dönemde artık sona eriyor sizler için. Astrolog Dinçer Güner • sorumgeldi.com

Black Friday alışveriş döneminde en çok aranan indirimler neler?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.