GittiGidiyor.com’da 11.11 Kazananlar Günü’ne özel indirimler

GittiGidiyor, kullanıcılarını avantajlı kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. Platformun 11 Kasım sabahı saat 09.00’da başlayıp aynı gün saat 23.59’a kadar devam edecek “Kazananlar Günü” kampanyası kapsamında beyaz eşyadan anne bebeğe, cep telefonundan süpermarkete 17 farklı kategoride yüzde 75’e varan indirimler Kazananlar Kulübü üyelerini bekliyor.

GittiGidiyor 11.11 indirimleri: Yüzde 75 varan indirimler

GittiGidiyor’un sadakat programı Kazananlar Kulübü’ne üye olmayanlar da Kazananlar Günü özelinde 24.90 TL karşılığında indirimlerden faydalanabiliyor. Kampanyada sepette ise yüzde 15’e varan indirim fırsatı kullanıcıları bekliyor.

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kullanıcılarına çok özel fırsatlar ve avantajlı kampanyalar sunduğu sadakat programı Kazananlar Kulübü’ne özel “Kazananlar Günü” kampanyasının üçüncüsünü gerçekleştiriyor.


GittiGidiyor 11.11 indirimleri

11 Kasım sabahı saat 09.00’da başlayacak ve aynı günün gecesi saat 23.59’da sona erecek kampanyada GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyelerini birbirinden avantajlı fiyatlar ve özel indirimler bekliyor.

Kampanya kapsamında bu fırsatlardan faydalanmak isteyen ancak Kazananlar Kulübü üyesi olmayan kullanıcılar, kampanyanın geçerli olduğu saatlerde 24.90 TL karşılığında Kazananlar Kulübü üyeliği satın alabiliyor ve bu ayrıcalıklı dünyayı deneyimleme şansını elde ediyor.


Yüzde 75’e varan çok özel indirimler

Kazananlar Günü kampanyası kapsamında GittiGidiyor’da tam 15 saat boyunca beyaz eşyadan anne bebeğe, cep telefonundan süpermarkete, ev dekorasyondan yapı markete; 17 farklı kategoride yüzde 75’e varan indirimlerin yanı sıra sepette de yüzde 15’e varan indirimler kullanıcıları bekliyor.

Gittigidiyor.com hakkında

GittiGidiyor.com hakkında

2001 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay’in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi.

23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır.


Saniyede 1 ürünün satıldığı site; 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50’sini mobilden gerçekleştirmektedir. GittiGidiyor, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri-2019 listesinde 1’inci olmuştur.

MediaMarkt 11.11 indirimleri: Teknoloji ürünlerinde yüzde 40 indirim


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.