2020 yılı burç yorumları: Kariyer, ilişkiler, aşk, para, sağlık

Astroloji: 2020 yılı burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 2020 yılı burç yorumları: Kariyer, ilişkiler, para, sağlık
Astroloji: 2020 yılı burç yorumları: Kariyer, ilişkiler, para, sağlık

Yeni yılda burçları neler bekliyor? 2020 burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 2020 yılı burç yorumları

Koç 2020 burç yorumları:


Değişim gezegeni Uranüs geçen yıl 7 Mart’ta kişisel evinizden çıktı. Bolluk gezegeni Jüpiter 3 Aralık 2019’da kariyer evinize geçerek köklü değişim gezegeni Plüton ile hareket etmeye başladı. 2020 yılı 20 Aralık’a kadar size güç verecek. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edeceksiniz. Ketum ve kararlı olursanız şartlar sizden yana yön değiştirecek.

Disipline eden Satürn, mart ve ekim arası kafanızı karıştırabilir. Bu sürede Kova ve Oğlak’ta ileri ve geri giderek sizi yeni deneyimlere hazırlayacak. Birçok değişim sizi bekliyor, biraz gerginlik olabilir. Yönetici gezegeniniz savaşçı Mars, bu yıl 5 burçta dolaşarak yılın son 6 ayını kişisel evinizde geçirecek. Bu yıl 6 tutulma olacak. Aile, yuva, meslek, iletişim ve uzak yolculuklar evlerinizi etkileyecek.

Bu yıl tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. İletişim ve zeka gezegeni Merkür’ün geri gittiği şubat, martın ilk haftası, haziran ve temmuzun ilk haftası ve ekimde dikkatli olun. Dış ilişkilerinizi başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Aşkla işi birbirine karıştırmayın. Kariyer açısından güçlü bir yıl sizi bekliyor. Ocak, haziran ve temmuzda gerçekleşecek tutulma sayesinde kendinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Dengeönemli Bu yıl entelektüel konular ilginizi çekecek. Bol seyahatli günlere hazır olun.

Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar daha dayanıklı olmanızı sağlayacak. Kardeşler ve kan bağınız olan kişilerle evinizi kapsayan konularla ilgili ilginç günler geçireceksiniz. Yedi yıl boyunca değişim gezegeni Uranüs finans evinizde ilerleyecek. Ocak, haziran, temmuzla birlikte önemli ve uyumlu açılar alacaksınız. Kazançlarınızı dengeleyeceksiniz. Varsa borçlarınızı düzenleyeceksiniz. Satamadığınız bir mülkünüz ve mirasınızla ilgili çözüm bulacaksınız. Bu yıl da hırslı ve başarılı olacaksınız. Para size başkalarının yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek. Daha çok çalışıp daha çok kazanacaksınız.

Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak. Aşk gezegeni Venüs, mayıs ve haziranda geri gidecek. Bazılarınız okul ve iş aşklarını baharda evliliğe dönüştürebilir. Sosyal yaşamda birlikte olduğunuz kişilerle aranızda duygusal ilişkiler gelişecek, romantik günler sizi bekliyor. Tutulmalar üçüncü iletişim evinizde olacak. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı mesleğe sahip olduğunuz kişilerle aranızda çekim oluşacak, acele etmeyin. Öfkelenmeyin.

Eski dostlarınızla bir araya gelebilir, dostluğu aşka tercih edebilirsiniz. Aile aşkın önüne geçebilir. Sizden daha genç kişilerle sosyal aktiviteler yapacak, daha genç hissedeceksiniz. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları da gündeme getirebilir. Bu etki, güçlü enerjiniz ve yaratıcılığınız konusunda size destek verecek.

Mayıs ve haziranda aşk gezegeni Venüs geri gidiyor, o dönemde ilişkinizle ilgili kesin karar vermeyin. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmayın. Yardıma ihtiyaç duyarsanız çekinmeden isteyin. Bu yıl iletişim çok önemli. Özgürlüğünüzü istediğiniz alanda rahatça kullanacaksınız.

Duygusal sorunlarınızın ,sinir sisteminizi etkilemesine izinvermeyin. Ani ve sert hareketlerden kaçının, eklemlerinizi koruyun. Uykunuza önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirin. Meditasyon, yoga iyi gelebilir. Düzenli egzersizle vücudunuzu zinde tutun. Beslenmede aşırıya kaçmayın. Uyku düzenine dikkat!

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 2020 yılı burç yorumları

Boğa 2020 burç yorumları:

Değişim gezegeni Uranüs geçen yıl 6 Mart’tan sonra kişisel evinizde ilerlemeye başladı. Çevrenizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlayacak, güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz.

Bol bol uzun seyahatler yapacaksınız. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter 9’uncu evinizde size şans kapılarını açıyor. Yaşam felsefeniz değişebilir, Jüpiter sizi olumlu etkileyecek. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Sezgileriniz daha kuvvetlenecek. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz.

Manevi yönünüz güçlenecek, her şey kendiliğinden rayına oturacak. Yakın akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken ilişkilerinizi denetlemek zorundasınız. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü ve denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu yıl eski ve yeni dostluklar bir arada yürüyebilir. Uzun süredir aksayan ilişkileriniz bitebilir.

Uzak yollarla ilgili şans sizden yana. Bu yıl altı tutulma gerçekleşecek. İletişim ve finans evleriniz etkilenecek. Çevresel koşulların şekil değiştirmesiyle para kapılarınız farklı bir şekilde ortaya çıkacak. 2020’de sorumluluk getiren sürprizlere hazır olun.

Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken birçok iş olacak. Bu yıl yollar Boğalar için çok önemli. Kariyerinizi en iyi şekilde yoluna koyacaksınız. Yarım kalmış eğitiminizi tamamlama fırsatı bulacaksınız. Yazı ya da sanat ile ilgilenen Boğa burcuysanız başarılı olacaksınız. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz.

Kendinize ait doğrulardan emin olmak için, çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Hem eğlence hem de iş için sık sık yolculuğa çıkabilirsiniz. İşiniz konusunda bu yıl arkadaşlarınızdan da destek göreceksiniz. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacak. Başlayacağınız yeni yaşamda inisiyatif kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz.

2020 yılında hem sosyal hem de aşk ilişkileriniz çok iyi ilerleyecek. Temmuz’a kadar birçok Boğa burcu aşk, iş, sosyallik ve çocukları ile ilgili çok iyi bir dönemden geçecek. Disipline eden Satürn küçük ilişkilerinizi testten geçirecek. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirerek önemli karar vereceksiniz. Olayları masaya yatırdığınız zaman yaşamınızı zorlaştıran ve kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız.

Yurt dışı bağlantınız sayesinde uzaklardan gelecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Yabancı damat veya gelinler söz konusu olabilir. Birçok Boğa aşk ve evlilikte yeniden şanslarını deneyecekler. Haziran ve temmuz ayları sizin için önemli. Siz Boğalar bu dönem bol bol seyahat edeceksiniz. Bazı sıra dışı ilişkiler gündeme gelebilir. Epey tutkulu günler sizi bekliyor ama beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizden yaşça büyük veya ailenizin tasvip etmeyeceği bir aşk yaşayabilirsiniz.

Ruhsal olarak daha mutlu olmak için her şeye daha geniş bir perspektiften bakmalısınız. Spor yapmak siz Boğalara çok iyi gelebilir. Erken yatarak dinlenmeye çalışın. Boğaz, boyun ve cinsel organlarınızla ilgili sorunlar görülebilir. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız kendinizi korumuş olursunuz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 2020 yılı burç yorumları

İkizler 2020 burç yorumları:

2020’de karşıt finans eviniz önem kazanacak. Altı tutulmanın üçü para evinizi etkileyecek. Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkacaksınız. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı olacak. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artacak.

Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlarla bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak isteyeceksiniz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olacaksınız. Ailenizi korumanız gereken konuları birtakım yeni olayları da beraberinde getirecek.

Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşulları yeniden değerlendireceksiniz. Hızlı düşüneceksiniz.

Bu yıl disipline eden Satürn ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter değişim evinizde ilerliyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz.

Tutulmalar sayesinde bu yıl finans ve değişim önemli olacak. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz ama birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz.

Bu yıl kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Görüşeceğiniz kişiler kariyerinizle ilgili size destek sağlayacak kişiler olacak. Para sizin için hep güç teşkil etti ve giderek önem kazanacak. Eviniz değiştirmek isteyeceksiniz.

Bu yıl satın alma ve sahiplenme isteğiniz üst seviyede. Gösterişli olmaya eğilimli olacaksınız. Bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edeceksiniz.

2020 yılında aşkta da şans siz İkizler burcundan yana olacak. Küslüklerin ortadan kalkması gündeme gelecek, bu da sizi mutlu edecek. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Yeni yılda varlıklı eş seçme şansınız çok güçlü.

İkili ilişkileri gözden geçirmenin tam sırası. Bazı İkizler burçları için 2020’yi bitmesi gereken bazı durumlara da son noktayı koymanız gerektiğini size hatırlatacak, hatta çok acımasız davranacak. Arkadaşlıklar, grup çalışmaları gibi aktiviteler içinde olacaksınız.

Esnek davranın ki gereken her şey istediğiniz gibi yoluna girsin. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Aşkta önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzak tutacaksınız.

İkizler burcu olarak uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa molaları koymalısınız. Kendinize olumlu uğraşılar bularak zihninizi dinlendirmeye çalışmalısınız. Aile üyelerinin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kesici ve yakıcı aletlerden uzak kalmanızda fayda var. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve cinsel yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Yolculuklarda özenli olmalısınız.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 2020 yılı burç yorumları

Yengeç 2020 burç yorumları:

2020’de gerçeklerle çok ilgili olacak, hayalperestliği bırakacaksınız. Önsezilerinize güvenecek ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir enerji var.

Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfecekseniz ve fırsatları lehinize çevirmeye bakacaksınız. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecek. İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını görecek, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alırken, aynı enerjiye ve görüşe sahip olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar yapacaksınız.

2020 yılında fırsatları kendiniz yaratacaksınız. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın, beklentilerinize yanıt bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olun. Bu yıl üç tutulma kişisel ve karşıt ilişkiler evinizde, diğer üç tutulma da finans evinizde gerçekleşiyor. 23 Mart-29 Haziran arası savaşçı gezegen Mars, karşıt finans evinizde size para kazandıracak. Güçlü dostlukların pekişeceği ve olumlu enerjiler alacağınız bir dönem. Güçlü kişilerin desteğini hissedeceksiniz.

Para konusunda akıllı davranacaksınız. Yatırımlar size para kazandıracak. Para kaynaklarına kolayca ulaşacak, hatta eşinizin ve ortağınızın imkanlarından faydalanacaksınız. Yılın ilk 6 ayında inatçı ve taviz vermeyen bir yapı sergileyeceksiniz. Kendinizi kanıtlamak için başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij yüksek olacak.

Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacak. Anneniz ve babanızla ilgili önemli, sizi mutlu edecek olaylar yaşayacaksınız. Yılın ikinci yarısında toplumda ses getirecek işler yapacaksınız. İşyerinizle ilgili değişimler sizi de olumlu etkileyecek.

Karşıt ilişkilerinizde köklü değişimler gezegeni Plüton dönemi geçiriyorsunuz. Plüton aşk ilişkilerinizi denetliyor. Büyük bir ayrılık getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilirsiniz. Bolluk bereket gezegeni Jüpiter, yıl boyunca Plüton’la birlikte karşıt evinizde kalacak. Hukuki sorunlar ve ilişkilerde yaşadığınız zorlukları son bir kez testten geçirirken Jüpiter sorunları büyütebilir. Jüpiter karşıt evinizde kalacak ve aşk sizi bulacak, romantik günler geçireceksiniz.

Evlilikle biten ilişkileri gündeme getirecek. Disipline eden Satürn, mart ve ekim arasında Kova’ya geçecek, daha sonra tekrar karşıt evinize geçerek ilişkiler konusunda çılgınlıklar yaptıracak. Akılcı davranmak isteyebilir ve farklı bir evlilik arayışı içine girebilirsiniz.

Bu yılın ikinci yarısında akıl ve zeka sizin için önem kazanacak. Kültürlü kişileri ve akıllı arkadaşları kendinize çekeceksiniz. Onlarla bazı yeni işler başaracaksınız. Eksik yönlerinizi tamamlamak için eğitim ve seminerlere katılacaksınız.

Bu yıl daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Dengeli beslenip kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu yılı sağlıklı geçirebilirsiniz. Meditasyon ve jimnastik iyi gelebilir. Aile büyüklerinin sağlığı da önem kazanacak.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 2020 yılı burç yorumları

Aslan 2020 burç yorumları:

Bu yıl disipline eden gezegen Satürn ve köklü değişimler gezegen Plüton sağlık ve çalışma evinizi etkiliyor. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere yer vermek isterseniz yeni savaşlardan kaçının. Cesur kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.

Geriye bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabanın ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarından zarar gördünüz. Bunları iyice düşünmelisiniz. Sezgileriniz güçlü ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Çevrenize kin tutabilir, epey hassas davranabilirsiniz.

Kendi değerlerinizin farkındasınız ama duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir yıl. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, çalışma evinizde birçok yenilik fırsatı sunacak. Bu sırada değişim gezegeni Uranüs’ten kariyeriniz için destek alacaksınız.

İyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını göreceksiniz. Maddi açıdan geri planda kalmalı, yeni atılımlar yapmamalısınız. Özetle, maddi konularla ilgili yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu yıl altı tutulma var.

2020 yılı önemli hatırlatmalarla karşınıza çıkacak. Sürprizler gezegeni Uranüs toplumsal konularda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. Artık, şans sizden yana. Yeni maddi kaynaklar bulacak, daha kazançlı işler yapacaksınız. Jüpiter yıl boyunca sağlık ve çalışma evinizde kalacak.

Yaz aylarında savaşçı Mars ruhsal evinizde ilerleyerek yurtdışı şansınızı artıracak. Yolculuklarda ilginç fikirleri paylaşacağınız kişilerle arkadaşlık edeceksiniz. Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştireceksiniz.

Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacak. Yıl boyunca Uranüs 10’uncu kariyer evinizdeki destekleyici etkilerini sizden esirgemeyecek. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız, gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacak. Aklınızı ve mantığınızı şansınızla birleştireceksiniz. Satürn bu yıl sizi olgunlaştırma konusunda zorlayacak. Uranüs artık Boğa’da ilerliyor.

Hangi konuda olursa olsun, kısıtlanacağınız ortamda mutlu olamazsınız, motivasyonunuz düşer. Ama burada farklı bir olaya şahit olacaksınız. Satürn, Plüton ve Jüpiter yıl boyunca ruhsal evinizde ilerleyecek. Size yaşam amacınız doğrultusunda daha derin düşünme fırsatı sağlayacak.

Aslan burcu kadını ve erkeği olarak kendinizle savaşınız sürüyor. Kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir. Takdir gören çabalarınız sizi motive etse bile beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz.

Bu yıl iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler karşı daha esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratmak yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Yılın ilk aylarında aşk hayatınız savaşçı gezegen Mars sayesinde çekicilik kazanıyor ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Mart ayından sonra ilişkilerinizi bitirip sonlandırabilirsiniz.

Savaşçı Mars ve disipline eden Satürn birlikte hareket edecekler. Ani değişimler sizi yoracak ve duygusal karmaşa yaratacak. Ama bu size durum değerlendirmesini daha net yapmanızı sağlayacak, daha hesaplı davranarak içinden çıkılmaz sorunları çözeceksiniz.

Bu yıl Satürn ve Plüton sağlık evinizi etkiliyor. Yoğun yaşayıp çalışmanız fazla yorulmanıza neden olabilir. Ne kadar çalışıyorsanız bir o kadar dinlenmelisiniz. Sağlığınızla ilgili süregelen sorun varsa radikal sonuçlar elde edeceksiniz. Gezegenlerden alacağınız güçlü ve enerjik duygular nedeniyle çok küçük olaylar karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 2020 yılı yorumları

Başak 2020 burç yorumları:

Bu yıl bolluk, bereket gezegeni Jüpiter ve köklü değişimler gezegeni Plüton mart ve ekim arasında aşk ve sosyal evinizi etkileyecek. Güçlü pozisyonlarda birlikte çalıştığınız kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda hâlâ yolunda gitmeyen bir şeyler var. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli.

Bu yıl altı tutulma aşk ve sosyal evlerinizi etkileyecek, aile ve yuva, kariyer alanlarınızda etkili olacak. İçinizdeki fırtınaları kolay paylaşan biri değilsiniz. 2019’da kendinizi daha net anlatmalısınız. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel.

Başarıların getireceği bolluk içinde bir yıl bekliyor sizi. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter aşk ve sosyal evinizi etkiliyor. Günden güne gelişen ufkunuzla, daha büyük düşünüyorsunuz ve kazancınız artmaya başlıyor. Artan kazancınızla birlikte, harcamalarınızdaki artış göze çarpıyor. Aile içi ilişkilerinizi sosyal ilişkilerinizle birleştiriyorsunuz.

Jüpiter mülk konusunda değişimlere işaret eder. Eskilerden kalan bir gayri menkulünüz varsa, elinizden çıkarmak isteyeceksiniz. Bazı Başaklar, hizmet sektöründen iyi para kazanmaya başlayacak.

Bu arada, çok yakın çevrenizden de finansal destek alabilirsiniz. Çünkü, değişim gezegeni Uranüs ve ilham veren Neptün’ün uyumlu açıları size destek veriyor. Uranüs 9’uncu evinizde yıllarca kalacak. Yurt dışı olaylarını gündeme getirecek. Bu nedenle, finans konularına olan ilginizin azalmasıyla, hobi niteliğinde çalışmalara katılabilirsiniz.

Başarılarınızın uzun soluklu olması Jüpiter’in desteği ile gerçekleşecek. Jüpiter size muhteşem bir enerji desteği verecek. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir yıl. Eğlenceli ve sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecek. Duygularınızı beslemeye açık olacaksınız. Rutin bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl.

Başak burcu olarak mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için sürekli düzen arayışı içindesiniz. Gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırsınız. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için çevrenizi tenkitlerinizle bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi de rahatsız eder.

İlişkiye kendinizi kolay teslim etmezsiniz. Bu yıl akıllı kişilerin etkisinde kalabilirsiniz, eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Aşkta özgürlük isteyeceksiniz. Heyecan verici ve sıra dışı kişilerle tanışacaksınız. Bu yıl aşkta kişiliğinizin dışına çıkacak ve farklı kültür ve yapıda kişilerle arkadaşlık kuracaksınız. Aşk yaşamınızda kalıplaşmış kuralları kıracaksınız. Bu tür değişimler umulmadık yollardan karşınıza çıkacak ve çok değişik kişilerle tanışacaksınız.

Değişimler nedeniyle sosyal çevrenizde garip karşılanabilirsiniz. Ama siz ısrarla tavırlarınıza devam edecek ve kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Evli Başak burcu kadını ve erkeği birtakım krizlerle yüz yüze gelebilir. Yalnız yaşayanlar da, 7’nci evlerindeki değişim gezegeni Uranüs’ün etkisi ile beklemedikleri yerlerde aşk fırsatı ile karşılaşabilirler.


Sağlığınızla ilgili olan 6’ncı eviniz iyi etkiler veriyor. Sağlık gezegeniniz Uranüs, aşk gezegeniniz Neptün ile olumlu etkileşimde. Aşk ve sağlık, dolaysız olarak birbirlerini etkiler. Aşkla ilgili yaşadığınız stres vücudunuza yansır. Ayak bileklerinizle ilgili problemler gündeme gelebilir. Egzersizleri ihmal etmeyin. Kışın ayaklarınızı sıcak tutup uygun ayakkabılar giyin.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 2020 yılı burç yorumları

Terazi 2020 burç yorumları: Disipline eden gezegen Satürn ve köklü değişimler gezegeni Plüton aile ve yuva evinizde ilerleyecek. Terazi burcu olarak finans konularına dikkat etmelisiniz.

Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecek. Büyük miktarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Yatırım konusunda, partnerinizin ve işbirliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu etkileneceksiniz. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız.

Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortaklık yapacak. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her çılgınlığa hazırsınız. İş birliği yaptığınız kişiler üzerinde etkinlik sağlayacaksınız. Bu ilişkiler nedeniyle fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz.

Altı tutulmanın üçü aile, yuva, kariyer ve meslek evinizden size farklı çevreler sunacaktır. Diğer üç tutulma iletişim evinizin sınırlarını genişletecek, çok daha fazla bilgili olacaksınız.

29 Haziran’dan sonra savaşçı gezegen Mars karşıt evinizde hareket etmeye başlıyor. Bolluk bereket gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn, sürprizler yapan Plüton, aşk gezegeni Venüs, Oğlak burcunda aileyle ilgili özel durumları ortaya çıkaracak. Bu olaylar finans konusunda başarılı olmanız için sizi zorlayacak.

Çevrenizden de gereken desteği göreceksiniz. Ekonomik açıdan yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek. Sahip olduğunuz mal ve mülk daha bir değer kazanacak. Borçlarınızı ödeme konusunda zorluklar yaşamayacaksınız. Miras yoluyla yeni kazanımlar olabilir.

Partnerinizle, mayısta para konularında ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Risk taşıyan işleri cesaretle ele alacaksınız. Yeni atılımlar sizi bekliyor. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyeceksiniz. Bu devrede partnerinizle çatışmalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Finans konularında başarınız yıl boyunca devam edecek. Temmuz ayında iş değişimleri olabilir. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Bu yıl Terazi burcu kadını ve erkeği olarak yabancı ülkelerle ilgili şansınızı deneyeceksiniz. Mart ve ekim arasında Satürn aşk evinizde ilerleyerek tekrar geri gidecek ve yaşamınızı akılcı şekilde denetlemenizi sağlayacak. Temmuz’dan yıl sonuna kadar savaşçı Mars, karşıt evinizde sert rüzgarlar estirecek. Güç savaşları içinde olacaksınız.

İlişkilerinizde rakiplerinizle savaşacaksınız. Ayrıca entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak, aynı meslekten kişilerle aranızda çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız. Derin dostlukların temellerinin de atılacağı günler yaşayabilirsiniz.

İş arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi ve uzun sürecek birlikteliklerin gündeme gelmesi söz konusu olacak. Geçtiğimiz yıllarda ev ve ailenizi ilgilendiren konularda 4’üncü eviniz çok güçlü değildi, büyük değişimler olmadı. Ama Jüpiter bu yıl birçok değişim getirecek. Ev ve aile ile ilgili ekstra sorumluluklar alacaksınız.

Terazi burçları olarak yılın ilk yarısında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Oğlak’ta ilerleyen Satürn ve Plüton sizi zorlayabilir. Ailenizin yaşlılarının sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Değişim gezegeni Uranüs 8’inci evinizde ilerliyor. Size sürpriz bir sorun çıkartabilir. Ayaklarınızın sağlığına özen gösterin. Her konuda stresten uzak kalın. Tüm bunlar yılın sonlarına doğru düzelecek.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 2020 yılı yorumları

Akrep 2020 burç yorumları:

Akrep burcu kadını ve erkeği olarak geçmiş yıllarda çok güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Malum Satürn, ders verir, disipline eder. 2020 siz Akrepler için köklü kararlar yılı olacak. Güçleneceksiniz, liderlik vasfınız öne çıkacak. Kendinizi geliştireceksiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki neden anlaşılmasa da size daha sonra hak verecekler. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Bu yıl tek yapmanız gereken sabırlı olmak.

Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, bu yıl iletişim evinizde köklü değişimler gezegeni Plüton ve disipline eden Satürn’le birlikte hareket edecek. Mart ve temmuz arasında Satürn iletişim evinizden kısa süreliğine ayrılacak, aile ve yuva evinizde ilerleyerek ilişkilerinizi denetleyecek.

İletişim evinizdeki Jüpiter sayesinde konuşma kabiliyetinizi iş yerinde başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.

Bu yıl seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uzun yollar ve seyahatlerin gündeme gelmesiyle yoğun bir tempoya gireceksiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlencek. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızdan yardım göreceksiniz. Yeni kazanç kapıları için çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız.

Bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Plüton iletişim evinizde yılın büyük bir kısmında Jüpiter ve Satürn’le birlikte hareket edecek. Mart ve temmuz arası ortaklıklar ve işbirliği önem kazanacak. 29 Haziran’dan sonra savaşçı Mars, çalışma ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yılın ikinci yarısında cesur ve kararlı davranacaksınız.

İş yaşamında bu kadar ısrarcı olmayın. Üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Başkalarının para kazanması size de kazandırabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle yararlı çalışmalar yapacaksınız. Maddi fırsatlar sizi bırakmayacak, her türlüsü ayağınıza gelecek. Olayların bol olduğu bir yıl olacak. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenebilir, dikkat edin.

Uranüs yıllarca karşıt burcunuzda ilerleyecek. Sınırsız özgürlük sizden yana olacak. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmek için harekete geçin. Artık kimsenin fikir ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Olayları kendi doğrularınızla değerlendireceksiniz. Bu yıl organizasyon yeteneğiniz artacak, değişimlere hazırlıklı olun.

Değişen ruh durumunuz nedeniyle gizemli davranışlar içinde olacaksınız. Mart ve temmuz arası, ders veren gezegen Satürn, aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek, aşkta iddialı olacaksınız. Sosyal ilişkileriniz canlılık kazanırken, cazibenizi artıracak ve kaşı cinsi etkileyeceksiniz.

Yoğun aktiviteler içinde lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Kalıplaşan aktivitelerin dışında başka konulara eğilimli olabilirsiniz. Topluma aykırı davranışlar sergileyebilirsiniz. Geçmiş yıllarda, sizi hayal kırıklığına uğratan dostlarınıza daha soğuk davranacaksınız. Artık farklı arkadaş ve yeni dostluklar kuracak ve ilişkilerinizde güven arayacaksınız.

Uranüs yıllarca karşıt burcunuzda ilerleyecek. Sınırsız özgürlük sizden yana olacak. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmek için harekete geçin. Artık kimsenin fikir ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Olayları kendi doğrularınızla değerlendireceksiniz. Bu yıl organizasyon yeteneğiniz artacak, değişimlere hazırlıklı olun.

Değişen ruh durumunuz nedeniyle gizemli davranışlar içinde olacaksınız. Mart ve temmuz arası, ders veren gezegen Satürn, aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek, aşkta iddialı olacaksınız. Sosyal ilişkileriniz canlılık kazanırken, cazibenizi artıracak ve kaşı cinsi etkileyeceksiniz. Yoğun aktiviteler içinde lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Kalıplaşan aktivitelerin dışında başka konulara eğilimli olabilirsiniz.

Topluma aykırı davranışlar sergileyebilirsiniz. Geçmiş yıllarda, sizi hayal kırıklığına uğratan dostlarınıza daha soğuk davranacaksınız. Artık farklı arkadaş ve yeni dostluklar kuracak ve ilişkilerinizde güven arayacaksınız.

Sağlığınız genellikle çok iyi. Enerjinizi boş yere harcamak istemeyeceksiniz. Yılın ikinci yarısı çok meşgul olacaksınız. Bu nedenle enerjinizi özenli kullanmalısınız. Sağlık gezegeniniz Mars, kalın bağırsaklarınızı, baş bölgenizi, cinsel organlarınızı ve eklemleri etkiler. Düzenli egzersiz yapmalı, stres ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

yay

Yay burcu 2020 yılı burç yorumları

Yay 2020 burç yorumları: Yay burcu kadını ve erkeği olarak enerjinize diyecek yok. Çabalarınız sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmişte ders veren Satürn size çok şey öğretti. Artık eskiyi unutmak istiyorsunuz. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir, mantıklı işler yapabilirsiniz.

Satürn, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter ve köklü değişimler gezegeni Plüton, finans evinizde el ele verecek, geliriniz artacak. Bu yıl altı tutulmanın ikisi kişisel evinizde olacak. Kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Aşk ve işi birarada yürüteceksiniz. Yönetme kabiliyetiniz artacak.

Diğer üç tutulma para ve karşıt finans evinizde gerçekleşecek. Paraya ve lükse merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Para evinizdeki Jüpiter, Satürn ve Plüton sizi maddi konularda testten geçirecek ve dördüncü evinizdeki ilham veren gezegen Neptün’le doğru orantılı sizi hayalinizdeki eve kavuşturacak.

Para eviniz bu yıl epey aktif. Finans gezegeniniz Satürn, parayı sizin için önemli yapacak. Bu konularda bilinçli hareket edeceksiniz. Para evinizde Satürn, Plüton ve Jüpiter yılın ilk 6 ayı birlikte hareket edecek. Hedeflerinizi kararlı şekilde belirlerseniz, kazancınızda baştan avantaj sağlayacaksınız.

Geçen 2 yılda başarılı çalıştınız ve gereksiz harcamaları kestiniz, borçlarınızı kapattınız. Çevrede krediniz arttı. Bazılarınız, 2020’de partnerinin olanaklarından yararlanacak. Finans gezegeniniz Satürn, geçen yıldan bu yana Plüton’la birlikte hareket ediyor. Jüpiter de bu yolculuğa katılıyor. Sadece kazanmayı düşünmüyor, gerçek anlamda zengin olmak istiyorsunuz. Temmuz’da iş seyahatleri olabilir.

Maddiyatla ilgili bazı riskler söz konusu. Bu tür durumları sezgilerinizle anlayacaksınız. Kariyerinizle ilgili çok önemli değişiklikler görülmüyor. Her şeye rağmen, bu yıl eviniz ve aileniz ile ruhsal gelişiminiz, kariyerinizden çok daha fazla önem taşıyor. Zorunlu bir taşınma ile iş değişikliği olabilir. Tutulmalar sayesinde cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkacak aksiliklere karşı hazırlıklı olun.

29 Haziran’dan sonra savaşçı Mars gezegeni aşk ve sosyal evinizde ileri ve geri hareket edecek. Bu da karışık bir aşk hayatı demek. Eğlenceli ortamlar sizi beklerken, sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Savaşçı Mars’ın etkisiyle cinsel isteğiniz artacak. Aşk ve arkadaşlıklar beklediğinizden çok daha keyifli şekilde devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız.

Mayıs ve haziranda aşk gezegeni Venüs retrosu eski aşkları karşınıza çıkarabilir. Eğer o dönem yeni bir aşk gündeme gelirse duygularınıza fazla güvenmeyin. Bulunduğunuz ortamda karşınıza cazip kişiler çıkacak. Kalbiniz boş ve kendinizi aşka hazır hissediyorsanız problem olmayacak. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir. Ciddi beraberlikler için uygun bir yıl. Siz özgür ruhlusunuz. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayıp isteklerinizi yerine getirin.

Yay burcu olarak sağlığınız genellikle çok iyi. Değişim gezegeni Uranüs artık yıllarca sağlık evinizde ve sürprizler getirecek. Ani kilo artışı görülebilir. Karar verirken hızlı olun. Öncelikli ihtiyaçlarınıza yönelin. Enerjinizi boş yere harcamayın. İşin yoğunluğu ne olursa olsun, zevk almaya çalışın. Çevrenin iyi veya kötü tüm etkileri sağlığına yansır. Stres ve tartışmalardan uzak kalın.

oğlak

Oğlak burcu 2020 yılı yorumları

Oğlak 2020 burç yorumları: Oğlak burçları olarak 2020 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, köklü değişimler gezegeni Plüton ve ders veren Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Oğlak için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizin suçu sizin. Çünkü başrolü kimseye kaptırmıyorsunuz.

Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, gelir sağlayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişimde sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Bu yıl tutulmaların üçü kişisel ve karşıt evinizde gerçekleşecek. İşinizle ilgili yükselmeler gündeme gelecek.

Etkileyici konuşmalarınızla herkesi ikna edeceksiniz. Temmuz ve ekim arası disipline eden Satürn, finans evinizde ileri ve geri giderek para konusunda size ilginç fikirler vererek. Borçlarınızı kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı elde edeceksiniz.

Siz Oğlaklar için sorumluluk yılları başlıyor. Enerjiniz değişiyor. Şimdiye kadar çok çalışmış ve karşılığını alamamış olanlarınız varsa onların zamanı. Satürn sayesinde ödüllenecekler. Hedeflerinizle ilgili konularda heyecanlarınız ön plana çıksa bile, oto kontrolünüz sizi tetikte tutacak. Satürn bu yıl dönüşümlü olarak kişisel ve finans eviniz Kova’ya geçerek size destek verecek. Gücünüzün farkındasınız. Engelleri atlatacaksınız.

Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen aile fertlerinin düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacak. Bazılarınız baba mesleğini devir alabilir. Aileden kalan işlerin kazanç getirmesi mümkün. Oğlak burçları bilinçlenecek, bilginin efendisi olacaklar. Siz Oğlaklar yıllardır kendinizi çok fazla ortaya koymadınız. Artık bilginizle ortada olacaksınız, başarı sizi bekliyor. Bazı Oğlaklar bu yıl sıkça yurtdışına gidebilirler hatta bazıları tamamen ülke değiştirebilir. Hayal ettiklerini gerçekleştirecekler. Bilgi, kültür ve kariyerleriyle ortaya çıkacaklar. Bu yıl sahne sizin.

Olağanüstü olaylar ilginizi çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Aşk bu yıl yine yoğun olacak. Değişim gezegeni Uranüs aşk ve sosyal evinizde yıllarca kalacak. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Taşıdığınız değerlerin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz, dikkatli olun.

Temmuz ayında aile ve yuva evinizde ilerleyecek savaşçı Mars taşınmayı gündeme getirecek. Uzun bir Satürn dönemi geçirdiniz ve bu son turunuz. Bir zamanlar denge ve düzen der, başka bir şey demezdiniz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacaksınız.

Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Yaşam boyu mantığından ayrılamayan biri olarak içinizdeki kıpırdamalara anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Ailenizi olduğu gibi kabul ettiğiniz zaman değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız.

Şubat,haziran ve ekim aylarında iletişim ve zeka gezegeni Merkür retrolarına dikkat edin. Ayrıca mayıs ve haziranda aşk gezegeni Venüs retro yapıyor. Eski sorunları gözden geçirmelisiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlıklı yaşarsanız güçlü bedeniniz sorun yaratmayacak. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat edin.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 2020 yılı burç yorumları

Kova 2020 burç yorumları: Karar verilmesi gereken konularda gereksiz acelecilikle çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Altı tutulmanın üçü aşk, sosyal ve yenilikler evinizde, diğer üç tutulma ruhsal sağlık ve çalışma evinizde gerçekleşecek. İç dünyanız çok yoğun olmasına rağmen çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz.

Duygularınızı bastırmak sizi depresif yapacak. Savaşçı gezegen Mars yılın son 6 ayı iletişim evinizde geri ve ileri hareket edecek. Sesinizi daha kuvvetli duyururken çevrenize bazen baskı yapacaksınız. Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız.

Birlikte iş yaptığınız kişilerle uyumlu bir beraberliği arzu ediyor olmanıza rağmen gelişmelerin sizin çabalarınıza bağlı olmadığını görmek canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kova burcu olarak eski iş yerinizden gelecek tekliflere hazır olun. Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı dengeli bir şekilde ayarlamalısınız.

İş konusunda yardım alacağınız kişilerin sizden farklı olması hayranlık duygularının ortaya çıkmasına neden olacak. Bu yıl bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, disipline eden Satürn ve köklü değişimler gezegeni Plüton bilinçaltı evinizi etkiliyor. İş ilişkilerinizde sessiz ve derinden gideceksiniz. Olayları irdelemekten vazgeçin. Yapacağınız planlarda küçük ayrıntıları bir kez daha gözden geçirin.

Geçmişle ilgili küskünlüğünüz var. Bilinçaltınız size gerginlik yaratıyor. Yanlışlıkların siz de farkındasınız. Genelde sakin olan yapınızı negatif etkileyecek, dış etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek aşk savaşları da belirginlik kazanacak unutmayın.

Ders veren Satürn artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorlayacak. Geçen yıl 7 Mart’tan itibaren aile ve yuva evinize değişim gezegeni Uranüs girmişti. Bulunduğunuz ortamlardan kopabilirsiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacak.

Günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Değişim sürecindesiniz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu yıl isteklerinizde artış olacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Siz özgürlük insanısınız. Kural tanımayan farklı bir yapınız var. Geçmişte kimseye ödün vermeden yaşadınız.

Çok kereler ciddi ilişkilerin eşiğinden dönerken, arkanızda gözü yaşlı sevgililer bıraktınız. Belki de en büyük acıları yaşadınız ama belli etmediniz. Çünkü, gururunuzu her şeyin üstünde tuttunuz. Özlediğiniz aşklar giderken aradığınız neydi? Aslında bilmiyorsunuz.

Bu yıl 3 tutulma sizin aşk, sosyal evinizi ve değişim evinizde gerçekleşecek. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar vermekte zorlanacaksınız. Satürn 23 Mart ile ekim arasında kişisel evinize geçecek. Evlilikler gündeme gelecek. Hiç evlenmek istemeyen Kovalar için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor.

2020 yılında üç tutulma sağlık evinizi etkiliyor. Önemli problemleriniz olmasa da, sezgilerinizin güçlü olması nedeniyle yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız destek alın. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenin. Zihninizi dinlendirebilirsiniz. Rutin kontrolleri atlamayın.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 2020 yılı yorumları

Balık 2020 burç yorumları: İletişim evinizde 7 yıl sürecek değişim gezegeni Uranüs’ün yolculuğu geçtiğimiz yıl 7 Mart’ta başlamıştı. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan organizasyonlar önemli olacak. Uranüs ve bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’in etkisiyle yoğun seyahatler var. Köklü değişimler gezegeni Plüton, birçok değişime yol açtı.

Birçoğunuz geriye baktığı zaman artık yaşamın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bazen sıkıldınız ve isyan ettiniz ama yeni şartlara çabuk uyum sağladınız. Sizin yapmanız gereken tek şey hatalarınızdan ders çıkarmanız ve sunulan şansın keyfini çıkarmak olmalı. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastiği yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak değişik düşünceler üreteceksiniz.

Bilmediğiniz konuları araştıracak ve enerjinizi kullanacaksınız. Kişisel evinizde yer alan ilham veren Neptün, sezgilerinizin artmasına neden olacak. Bu yıl altı tutulmanın üçü aile, yuva ve kariyer evinizde, diğer tutulmalar aşk ve ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Disipline eden Satürn ve Jüpiter, aşk ve sosyal evinizde olacağı için zorlu bir ilişki sınavı sizi bekliyor. Tutulmalar yüzünden iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilirsiniz.

2020’de birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda isabetli kararlar vereceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çabuk hissediyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz.

Asla pes etmeyeceksiniz. Değişik işleri deneyebilirsiniz. Temmuz’dan sonra savaşçı gezegen Mars, para evinizde ilerleyecek. Bu dönemde iş konusunda hedeflerinizi büyük hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen iş yaşamınız önde olacak. Yapmanız gereken işlerde kendinizi yetersiz hissedebilir ve bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olabilirsiniz.

Her türlü gücün arkasında maddi değerler arayabilirsiniz. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

Yılın büyük kısmında Plüton, Satürn ve Jüpiter, yeni şartlar ve yeni fikirler evinizde birlikte hareket edecek. Bu arada, yeni projelerinizi çevrenizden saklarken, bulunduğunuz ortamlarda melankolik bir hava estireceksiniz. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.

Yaptığınız bunca fedakarlığa rağmen bir şey elde edemediğinizi düşünerek sessiz kalacaksınız. Ama yardım etme duygunuz yoğun ve birlikte çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Çevrenizi istediğiniz koşullara yönlendireceksiniz.

Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Alışkanlıklarınızı, kurallarınızı seviyor ve değişime istekli davranmıyorsunuz. Ama disiplinli değişim veya kurallara uygun bir genişlemeye “Hayır” demek istemiyorsunuz.

Değişen ruh durumunuz nedeniyle, gizemli davranışlarla çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Maddi kaygılarınız, çevreyle olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız.


Balık burçları olarak sağlığınız mükemmel görünmesine rağmen abartılı davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmayın. Sezgilerinizin gücünü kullanarak ruhsal çalışmalar yapacak, bedeninizi koruyacaksınız.

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.