Astroloji: 23 – 29 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Aralık 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 - 29 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

2019 yılının son haftasına bir Güneş Tutulması ile karşılaşıyoruz. Bu tutulmaya Jüpiter’in desteği ile güçlü başlangıçlar yapabilecek, kariyer, hedeflerimizi revize etmek gibi konularda yeni planlamalar yapmak isteyeceğiz.


Kariyerimizdeki hedeflerimizi yeniden ele almak, eğer gerekiyorsa yapılması gereken değişiklikleri yapmak gerekecek ve bunu ciddiyetle tedbirli ve akılcı bir biçimde gerçekleştirmek isteyeceğiz.

23 – 29 Aralık haftasında burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları… 23 Aralık, 24 Aralık, 25 Aralık, 26 Aralık, 27 Aralık, 28 Aralık ve 29 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma ile hayatınızda kariyerinize ilişkin önemli adımlar atacağınız bir zaman olacak. Bu tutulma ile birlikte, iş hayatında daha dikkat çekici bir noktada olabileceksiniz.

Önemli görüşmelerinizi bu haftaya ayarlamanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanız konusunda oldukça destekleyici olabilecektir. Yaşam hedefleriniz ve kariyeriniz ile ilgili değişim-dönüşüm zamanı.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Jüpiter ile Uranüs arasında dinamik ve olumlu bir görünüm olacak. Hem kariyer ile ilgili konularda hem de parasal konularda oldukça heyecanlı ve yeniliklerin olacağı bir dönem başlıyor sizler için.

Kariyer ve parasal konularda riskler alabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir zaman. Belki yeni projeler, belki yeni kazanç yolları belki harika bir iş teklifi her ne ise çok iyi değerlendirmeye bakın.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile, hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz.

Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelmektedir. Seyahatler organize edebilirsiniz ama son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Yurt dışı seyahatleri ve uluslararası ilişkiler, pasaport, vize ile ilgili konularda sürpriz fırsatlar ve şanslarla karşılaşabileceksiniz. Yurt dışında çalışmak ya da yabancılarla çalışma ile ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kitap çıkarmak isteyebilir, hayatınızı değiştirecek bir eğitim durumu ile karşılaşabilir, yeni bir diploma edinmek isteyebilirsiniz. Yasal konularda da şans sizden yana olacak. Bunlarla da sınırlı kalmayabilir, sürpriz ve heyecan dolu maddi-kariyer fırsatlarına hazır olun!

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 8. evinizde gerçekleşecek olan tutulma ile başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir.

Kredi almak için uğraşabilir, fon alım-satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu sürpriz fırsatlar ve şanslar demektir. Bu fırsatlar size el altından, gizlilik içinde de gelebilir, mali açıdan beklenmedik bir destek alabilir, maddi konularda yeni şanslarla karşılaşabilirsiniz.

Belki çıkmaz diye düşündüğünüz krediniz onaylanabilir, sürpriz bir yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Her şekilde Jüpiter ve Uranüs ikilisi maddi, ortaklıklarla ilgili yeni fırsat ve sürprizleri ayağınıza getirecektir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma ile birlikte; ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar alanında gerçekleşecek olan bu tutulma, bir takım sonlanmaları, bitişleri işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili sürpriz ve beklenmeyen fırsatlarla ilgilidir. Sizler bu fırsatlar; kariyer-para kazanımı-ortaklıklar-yaşamda en çok istediğiniz şeye kavuşma, ödüller alabileceğiniz bir durumu göstermekte.

Çok güçlü ortaklıkların başlangıcı söz konusu olabilir. Ya da eğer yalnız iseniz bu tutulma belki de yeni bir partner getirebilir sizlere. Önemli, prestij ve güç kazandıracak ortaklıklarda söz konusu olabilir tutulmanın etkisi ile.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir bu. Sağlığımıza biraz dikkat, özellikle dişlere, kemiklere ve cilde. Özellikle böcek sokmalarına karşı. İş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsat ve şanslar ile ilgilidir. Özellikle bu fırsatların geleceği konular; kariyer-statü elde etme, prestij yakalama, ilişkiler, iş büyütme, yeni müşteriler, yeni çalışanlar ile ilgili olacaktır.

Yılı kapamadan büyük fırsatlar kapınızda, işinizi değiştirmek, işinizde prestij kazanmak çok olası. Gözünüzü dört açın, harika gelişmeler bekliyor sizleri…

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma ile, eğer hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var.

Bu tutulma zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsat ve şanslarla ilgilidir. Fırsatların sizi yakalayacağı konular; çocuk, hamilelik, aşk, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, seyahat, yayıncılıkla ilgili konular olacaktır.


Bu konularda büyük gelişmeler, şanslar kapınızda olacak. Bazılarınız bu tutulma etkisi ile üne ve kariyer anlamında büyük başarılar elde edebilir, bazılarınız ise hobileriniz üzerinden para kazanabileceğiniz şahane fırsatlar elde edebilirsiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir.

Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir.

Evinizi güzelleştirmek, evinize yeni tekstil ürünleri almak, evinizi boyatmak, yeni dekorlar almak, ev almak-satmak-kiralamak için de harika bir hafta olacak. Evinizde barış rüzgarları esmeye başlarken, sevdiğiniz kimselerle evinizde çok daha mutlu ve keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsat ve şanslarla ilgilidir. Şansınızın açılacağı ve büyük fırsatlarla karşılaşacağınız konular; gayrimenkul, aile, krediler, borçlar, miras, burs, sponsorluk ile ilgili konular olacaktır.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 23 – 29 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blogla ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz.

Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek içinde destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkiler söz konusu.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Yeni bir araba satın alabilir, heyecan verici bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ya da sürpriz ve heyecan verici bir projenin içine çekilebilir, ortaklıklara doğru yelken açabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenlerinizle belki bir yeni bir fikri büyütüp genişletebilirsiniz.

Anlaşmalar, sözleşmeler, yayıncılık, sosyal medya, internet işleri, web sitesi ile ilgili konularda sürpriz fırsat ve şanslar ile karşılaşabilirsiniz.

yay

Yay burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Finansal konular, bu tutulmanın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz.

Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsat ve şanslarla ilgilidir! Şansın ayağınıza geleceği konular daha çok maddi konularla ilgili olacaktır. Birden geliri harika bir iş teklifi ile karşılaşabilir, büyük bir projenin içine çekilebilir, büyük bir müşteri ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Her şekilde maddi açıdan büyük fırsatlar sizleri bekliyor! Sağlıkla ilgili eğer bir takım sorunlar ile uğraşıyorsanız, tutulmada doğru doktor, doğru tedavi, doğru müdahale ile karşılaşabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 23 – 29 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir.

Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Elinizdeki mevcut işleri bitirip yeni işlere başlama zamanı sizler için tam olarak.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsat ve şanslarla ilgilidir! Şansın ayağınıza geleceği konular, aşk, para, gelir artışı, çocuklar, şans oyunları, spekülatif yatırımlar ile ilgili olacaktır.

Bu belki büyük bir aşk, büyük bir gelir artışı veya maddi kazanç olabilir. Eğer yurt dışına gitmek gibi bir planınız varsa, yabancılarla işler yapmak istiyorsanız bu tutulma ayağınıza adeta bu konuda fırsatları getirecektir. Kişisel yeteneklerinizi rahatça parlatabilir ve kazanca dönüştürebileceğiniz fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 23 – 29 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 12. evinizde gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.

Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek.

Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Büyük fırsatlar ve şanslara hazır olun! Özellikle ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul konuları ile ilgili şanslarla karşılaşabilirsiniz.

Eğer büyük bir eve taşınmak istiyorsanız ya da evinizi değiştirmek, satmak, yeni bir ev almak gibi bir niyetiniz var ise eğer bu tutulma zamanı bu istek ve arzularınıza da çok rahat bir şekilde kavuşabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 23 – 29 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda Jüpiter etkili bir Güneş Tutulması meydana gelecek. 11. evinizde meydana gelecek olacak tutulma ile hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir.

Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Tutulma zamanı gökyüzünde Jüpiter ile Uranüs arasında harika bir görünüm oluşacak. Bu ikili büyük fırsatlarla ilgilidir. Bu fırsatlar size sosyal çevreniz, arkadaşlarınız aracılığı ile gelebilir.

Önemli haberler alabilir, önemli projelerin içine çekilebilirsiniz. Sürpriz ve size çok iyi gelecek bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yayıncılık, web işleri, büyük fikirler, projeler… Heyecan verici gelişmeler kapıda! Ödüller alabilir, iş hayatından kazandığınız gelirler artabilir veya birinden çok büyük bir iyilik görebilirsiniz.


Astrolog Dinçer Güner  sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

İndigo Dergisi Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.