İndirim kuponu ile alışveriş

Özel teklifler, çoklu alımlarda indirimler, indirim kuponları, fırsatlar ve kampanyalar. Online alışveriş mağazalarının çoğu, müşterilerine belirli indirim ve kampanya olanakları sunmaktadır. Müşteri sadakatini arttırmak ve daha fazla tüketiciye ulaşmak adına sunulan bu fırsatlar da, genellikle “indirim kodu” ya da “indirim kuponu” olarak karşımıza çıkmaktadır.

indirim kuponu ile alışveriş

Tek bir üründe %50’ye varan indirim fırsatları, 3 al 2 öde gibi farklı kampanya seçeneklerinden yararlanabileceğiniz indirim kuponu ve kodları ile, bugün artık internette pek çok farklı online alışveriş sitesinde avantajlı alışveriş yapmanız mümkün. Peki, tüm bu indirimlerden nasıl haberdar olacaksınız?

Daha önce alışveriş yaptığınız mağazalar, dönemsel olarak size mail yoluyla ya da İnternet sitelerini ziyaret ettiklerinizde, sizi bazı kampanya ve fırsatlarla karşılar. Ancak, sürekli olarak tüm ihtiyaçlarınıza yönelik sektörlerin İnternet adreslerini ziyaret edip fırsat ve kampanyaları kollamak yorucu olabilir ve çok fazla zaman kaybı anlamına gelir.

Bunun yerine, İnternet kullanıcıları için, pek çok farklı sektörden marka ve mağazanın indirim fırsatlarını bir arada toplayan indirim kupon sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Modadan ev tekstiline, dekorasyondan elektronik eşyalara, market ürünlerinden büyük restoran zincirlerine kadar pek çok farklı sektörden markanın kampanya ve fırsatlarını listeleyen Picodi, OnceCouponATime ve Kupon.net adreslerini ziyaret ederek pek çok farklı alışveriş fırsatını yakalayabilirsiniz.

İndirim kuponu siteleri zaman ve para tasarrufu sağlar

Düzenli olarak ziyaret ettiğiniz ya da abonesi olduğunuz bir indirim kuponu sitesi olması, size pek çok açıdan avantaj sağlar. Öncelikle, düzenli olarak size gönderilen bilgilendirme mailleri sayesinde, zaten müşterisi olduğunuz ya da ürün ihtiyacınız olan sektöre yönelik ürün ve marka gruplarının indirim fırsatlarına tek bir tıkla ulaşabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. İnternette dakikalarca, hatta saatlerce belirli bir ürüne yönelik farklı kampanya ve fırsatları araştırmak yerine, sizlere bahsedeceğimiz bu üç farklı indirim kuponu sitesinden pek çok farklı sektöre yönelik kampanya ve indirimleri yakalayabilirsiniz. Zaman tasarrufunun dışında, indirim kuponu siteleri size önemli ölçüde para tasarrufu da sağlar. Özellikle de toplu alımlarda sunulan avantajlı fiyatlar ile, büyük bir tasarruf fırsatı yakalayabilirsiniz.

Picodi.com

Mağazaların indirim fırsatlarını yakalayabileceğiniz Picodi.com adresi, İnternet kullanıcıları ile çok farklı sektörlerden indirim kuponu ve kodlarını paylaşmaktadır. Giyimden elektroniğe, küçük ev aletlerinden dekorasyon ürünlerine, restoran zincirlerinden market ürünlerine kadar çok çeşitli sektörden markaların hediye çeklerine de ulaşabileceğiniz bu indirim kuponu sitesinde çok çeşitli kategorileri bir arada bulabilirsiniz.

OnceCouponATime

İndirim Kuponu denince akla ilk gelen adreslerden biri olan ve yeni bir site olmasına rağmen, kullanışlı tasarımı ile pek çok farklı kategoriden markanın ürünlerinde sunulan kampanya ve fırsatlara kolaylıkla ulaşabileceğiniz OncecouponATime adresinde, aradığınız markanın kampanya, fırsat, indirim kuponu ve indirim kodlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Arama kısmına, kampanyasından haberdar olmak istediğiniz marka adını yazarak, doğrudan o firmaya ait indirim olanaklarını da listeleyebilirsiniz.

Kupon.net

İndirim kuponu, indirim kodu, hediye çekleri ve pek çok farklı sektörden mağazanın avantajlı fiyat fırsatlarını bulabileceğiniz Kupon.net adresinde; giyim ürünlerinden mobilyalara, küçük ev aletlerinden kitaplara, elektronik ürünlerden restoranlara, anne bebek ürünlerinden aklınıza gelebilecek pek çok farklı ürün grubuna yönelik indirim fırsatları listelenmektedir. İndirim kodunu aldığınız bir markaya yönelik alışveriş yaparken, Kupon.net‘in güncel indirim kodlarından yararlanırken, hem zamandan hem de paradan tasarruf etmeniz oldukça kolay olacak.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.