Astroloji: 10 Ocak Yengeç burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 10 Ocak Yengeç burcunda Ay Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 10 Ocak Yengeç burcunda Ay Tutulması burç yorumları
Astroloji: 10 Ocak Yengeç burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 10 Ocak Yengeç burcunda Ay Tutulması burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Hedefleriniz, geleceğe yönelik planlarınız ve ev konularınız gündeminizde olacak. Evinizden memnun değilseniz, taşınma kararı alabilirsiniz. Kariyere gelecek olursak, değişim yavaş yavaş gerçekleşiyor. Yeni bir sektöre atılabilir, ya da iş değişikliğine gidebilirsiniz.


Bulunduğunuz işte kararlar vermeniz istenebilir. Bu süreçte daha kendinizden emin bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Özel hayatınız ise kariyerinize nazaran daha güzel geçecek. Yaratıcılık gerektiren hobilere yöneleceksiniz.

Kariyeriniz ya da aileniz ile ilgili önemli bazı değişimler içine girebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak veya lüks alımlar yapmak arasındaki çizgiyi iyi seçmelisiniz. Uzun zamandır hayatınızda var olan çözümsüz sorulara cevap bulabilirsiniz. Bir türlü harekete geçemediğiniz konularda harekete geçmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu Ay Tutulması en çok kariyer ve eğitim alanlarında sizleri etkileyecek. Bulunduğunuz ortamlarda fikir ve düşünceleriniz dikkate alınacak, kariyerde yol gösterici olacaksınız.

Hayalleriniz sabır, açık fikirlilik ve sıkı çalışma ile gerçekleşebilir. İş arayan Boğalar da başarılı görüşmeler geçirecek. Ayrıca alacağınız eğitimlerle geleceğinize yön vereceksiniz. Aşk ve sosyal hayatınız çok güzel. Eşinizden, sevgilinizden ya da yakın dostlarınızdan güzel destekler alıyorsunuz.

Hayatınızda aradığınız zenginlik, itibar ve onurlu işler içinde olma isteklerinizin gerçekleşmesi adına önemli fırsatlar sunabilir. Şu an bir şeyler sizler için ters gidiyor gibi gelse de değişimin farklı yönünü görüp bu alanla ilgili bir cesaret noktasına gidebilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde en çok finansal konularla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Bu demektir ki parasal meselelerde güzel haberler alabilirsiniz. Uzun süredir satın almak istediğiniz pahalı bir eşyaya kavuşabilirsiniz.

Eğer bir girişiminiz varsa ve krediye ihtiyacınız varsa başvuru olumlu yanıtlanabilir. Çok çalışmanız gerekse de emeklerinizin karşılığını alacaksınız.Tutulma, hedeflerinizi belirlemek ve parasal problemlerinizi çözebilmek için harika bir dönemde olduğunun altını bir kez daha çiziyor.

İşleriniz ile ilgili bir beklentiniz varsa, bu alanla alakalı bir çözümlenme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizin en önemli dönemleri içindesiniz ve pes etmeden ilerlemeye devam etmelisiniz. Kazanmak için rekabet arzunuz da beraberinde artıyor olabilir. Bunu kendi sınırlarınızı çizerek yapabilirseniz kazanan siz olacaksınız. Aşk hayatınızda ise biraz duygusallık hakim olacak.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen bu Ay Tutulması ile; hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde önemli girişimlere imza atabilirsiniz. Atacağınız adımlar her ne olursa olsun hızlı bir şekilde harekete geçeceksiniz. Hayatınızda büyük bitişleri veya yepyeni ilişkileri başlatabilirsiniz.

Taşınmak mı istiyorsunuz? Hemen yeni bir ev bulabilirsiniz. İlişkinizden memnun musunuz? Evliliğe adım atabilirsiniz. Hayatınızda aşk mı istiyorsunuz? Hayatınıza biri girebilir. Kısaca azminiz ve kararlılığınızla elde edemeyeceğiniz bir şey yok. Bir terfi veya hiç olmaz dediğiniz konularda hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ekonomik anlamda umutsuz ve kendinize güven duymadığınız bir dönemde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Başarısızlık size göre değil. İsteklerinizin peşinden gitmek için artık cesur olun. İlişkileriniz bambaşka bir boyut kazanacak.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Ay Tutulması hayatınızı şekillendirecek ve kariyeriniz ön planda olacaktır. Bu bir buçuk aylık süreçte kariyerde kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylar olabilir. Sorumluluklar ve iş hayatında belirli yenilikler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Arkanızdan dedikodular yapıldığını öğrenebilirsiniz. Ya da büyük umutlarla kalkıştığınız bir işte istediğiniz hedefe ulaşamayabilirsiniz. Ancak hırslı ve her daim beklentiyi yüksek tutan Aslanlar biraz sabırla başarıyı yakalayacak. Bu dönemde ayrıca fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin.

Çalışıyor ve emek veriyorsunuz ama hiçbir şey elde yok gibi geliyorsa devam edin. İşte tam her şeyin değişmeye başlayacağı yola giriyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınızı, hedeflerinizi hayata geçirmek için harika bir ay içindesiniz.

Dikkatinizi acı üzerine değil büyüme sürecine odaklarsanız bir daha aynı hatayı yapmazsınız. Hayatınızda topyekun bir iyileştirme süreci başlıyor.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Ay Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: Bu tutulma sürecinde sıkıntıya düştüğünüz konularda arkadaşlarınız, dostlarınız elinizden tutacak. Bazen de siz hayatı pek de iyi gitmeyen arkadaşlarınızla vakit geçireceksiniz. Ya da hayatınıza yeni girmiş olsa da kanınızın ısınacağı insanlarla bir araya geleceksiniz.

Aşk hayatınıza gelirsek, pek çok Başak burcunun hayatlarına yeni insanlar katılmıştı. Bu süreçte ise ilişkiler ciddileşebilir. Birliktelikler çok yeni olsa bile kendinizi partnerinize oldukça yakın hissedeceksiniz.

Bu dönemle ilgili en önemli şey, partnerinizin sizden bağımsız bir kişilik gibi davranmasına karşı tepki vermeniz olabilir. İlişkinizin kalıcı mı yoksa geçici mi olacağını size söyleyen ilk işaretleri görmeniz mümkün.

Finansal yatırımlarınız gündemde olabilir. Eğer kariyeriniz ve hedefleriniz adına birtakım girişimleriniz var ise bu zamandan sonra önemli iş birlikleri söz konusu olabilir. Elinize uzun zamandır alamadığınız bir para geçebilir.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ay Tutulması iş ve kariyer alanında size destek verecek. İş değiştirmek istiyorsanız, güzel görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte yöneticilerinizden, patronlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle takdir toplayabilirsiniz.

Özetle bu bir buçuk aylık süreçte kariyerinizi ilgilendiren konularda sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğundan dolayı aşk hayatınıza gereken ilgiyi gösteremeyebilirsiniz. Evliler ise aile içerisinde biraz yorgunluk yaşayabilir.

Kariyerinizde dikkat çekici bir yükseliş kazanmaya başlayacaksınız. Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündemde olabilir. Hızlıca alım-satım işlerine giriş yapabilirsiniz. Şimdiye kadar kendinizden gereksiz yere verdiğiniz şeyleri artık alma vakti!

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Ay Tutulması sizleri satış, seyahat, pazarlama, hukuksal konularda etkileyecek. Bir buçuk aylık süreçte seyahat planları yapabilirsiniz. Yurt dışındaki şirketlerle iş ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Belki uluslararası bir firmada işe başlayabilirsiniz, ticaret yapabilirsiniz.

Kariyerde şanslı ve yoğun bir süreç sizleri bekliyor. Bunun yanında iletişim konularında biraz daha net olacaksınız. Ancak stres nedeniyle partnerinizi, arkadaşlarınızı, ailenizi kırmamaya özen gösterin.

Hayatınızda bir şeyler önemli bir değişime doğru ilerliyor olsa da kendi içinizde çözemediğini konuları artık çözüme ulaştırma fırsatı içinde olacaksınız. Özellikle evliliğiniz ve ilişkilerinizdeki bazı sorunların daha görünür hale geliyor olması sizleri farklı seçimler yapmaya yönlendirebilir.

İş hayatınızda da bazı değişimlere gitmek için artık vaktin gelmiş olduğunu anlayacaksınız. Bu Ay Tutulması sizler için daha kararlı ve hedeflerinize taşıyan bir güçte olacak. Önemli bir finansal karar, borç, alacak, kredi ya da önemli bir ortaklık söz konusu olabilir.

yay

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu tutulma ile istediklerinizi elde edeceğiniz, yerinizde duramayacağınız aktif ve eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. Spora başlayabilirsiniz. Aşk hayatında oldukça şanslısınız. Bol bol yeni insanlarla tanışıp sosyalleşeceksiniz.

Elinize kolay yoldan bir para geçebilir ancak harcamalarınız da artıyor. Yatırım yapmak için belli bir parayı gözden çıkartabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç ay boyunca paranınız ölçülü kullanmanızda fayda var.

Birilerinden destek aldığımız kadar, başkalarına da destek olarak dengeyi sağlamamız gerekir. Finansal ve ekonomik düzlemde önemli bazı değişimlere doğru ilerliyor olabilirsiniz. Aynı zamanda maddi anlamda kendinizi güvende hissetme veya ait olma duygunuzun ne noktada olduğunu bilmek gibi ihtiyaçlarınızı fark edebilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu Ay Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları: Ay Tutulması özel hayatınızı etkiliyor. Eşinizle ilgili konularda, birlikteliğinizde, çocuk ve aileyle ilgili meselelerde mutluluk verici haberler alabilirsiniz. Bunun yanında ciddi birliktelikler evlilik yoluna girebilir. Evliliğiniz ya da ilişkilerinizde bambaşka biri olma kararı içinde olabilirsiniz.

Kariyerde birkaç yıllık durgunluk dönemi nihayet sona erdi. Büyük olasılıkla yaşayacağınız başarı çok kolay gelmeyecek ama bu Ay Tutulması ile biraz olsun emeklerinizin karşılığını aldığınızı görüp motivasyon kazanmaya doğru ilerleyeceksiniz. Güzel anlaşma ve sözleşmelere imza atabilirsiniz.

İnsanları güvenilmez bulduğunuz bu dönemde, sert tepkiler vermemelisiniz. İnsanları hayatınızdan çıkarmak bir çözüm değildir. Aksine bunları yönetmeniz gerekiyor. Kariyerinizde, özel hayatınızda şans ve fırsatlar ayağınıza gelebilir. Önemli bir gerçeklik hayatınızı değiştirme noktasına getirebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu dönemde rutin işlerinizle, kariyerinizle ve sağlığınızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Var olan sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. İradeniz yüksek olacak.

Yoğunluğunuz artıyor. Sürekli ertelediğiniz fakat yapmanız gereken işleri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. İş yerinizde birtakım artı işler karşınıza çıkabilir. Başka birisinin görevlerini üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Sorumlu olduğunuz bazı şeyleri zor koşullarda yapma durumunda kalıyor olabilirsiniz. Bu tutulma ile beraber günlük hayatın düzenini sağlamak ve size gereksiz yük olan şeylerden artık uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu tutulma ile beraber iş ortamınızda tahammül edemediğiniz insanlara ya da dedikodulara karşı dikkat etmelisiniz.

Hayatınızda sanki daha iyi şeyler yapabilirmişsiniz ama buna bir türlü kimse izin vermiyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden artık özgürleşme isteğiniz size yeni işler yapma imkânı sunuyor olabilir. Hobilerinizden para kazanma yoluna gidebilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Ay Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: Bu Ay Tutulması ile birlikte yaşamınızda keyifli bir dönem başlıyor. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konularla ve hobileriniz ile meşgul olacaksınız. Yalnızsanız çekici bir insan karşınıza gelebilir. Evliyseniz ve çocuk istiyorsanız gerçekleşebilir.

Bu tutulma sizler için oldukça olumlu olacaktır. Bunu hem para kazanmak hem de ilişkilerinizde belli sınırlar ya da kendi kurallarınızı koymak adına değerlendirmelisiniz. Her alanda iletişiminiz kuvvetleniyor. Spora ağırlık verebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz. Kariyerden çok hayattan mutlu olmaya bakacaksınız.

Bu tutulma etkisi, sizleri aşk ve ilişkileriniz ile ilgili konularda önemli gelişmeler içerisine alabilir, aile veya çocuklarınız ile ilgili konularda birtakım kararlar vermek ve bunlarla ilgili yeni oluşumlar içerisine girmeniz gerekebilir.


Elinizden bazı mülklerinizi ya da maddi konularınızı çıkartmak isteyebilirsiniz. Belki de geleceğe yönelik yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yeni parasal kazanımlar için yeni yollar deneme fırsatına ulaşabilirsiniz.

Haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.