Astroloji: 13 – 19 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Ocak 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 13 - 19 Ocak 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 13 – 19 Ocak 2020 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 13 – 19 Ocak 2020 haftalık burç yorumları…

13 – 19 Ocak haftasında hem Merkür hem de Venüs burç değiştirecekler. Merkür’ün Kova burcuna geçişi ile arkadaşlıklar kurup, bol bol arkadaşlarla vakit geçirip sohbet, muhabbet ortamını destekler. Haberleşme ve iletişim, bilgi aktarımı ve paylaşımı fazlalaşır. Hepimiz olaylara daha rasyonel, objektif, yenilikçi ve orijinal bir düşünce tarzları ile yaklaşmaya başlarız.


Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Özgür düşünmek, özgürlüklerimize önem vermek isteriz. Sosyal ağlarda, sosyal medyada, siteler, web ağları aracılığıyla kendimizi anlatmak, tanıtmak ve yeni bağlar kurma arzusu duyarız ve işin güzel tarafı tüm bunları gerçekleştirebilecek enerjimiz olur.

Venüs’ün ise Balık burcuna geçişi, aşk ve sevgi duygularının ve romantizmin arttığı bir süreç olacak. Kendinizi sevdiklerinize karşı duygularınızı, ilginizi, şefkatinizi ifade ederken daha rahat olursunuz, merhamet, affetmek, kendini adamak için istekli olursunuz.

Astroloji: 13 – 19 Ocak 2020 haftalık yorumları

13 Ocak, 14 Ocak, 15 Ocak, 16 Ocak, 17 Ocak, 18 Ocak ve 19 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bir parça inzivaya çekilmenize neden olabilecek, ilişkilerde minik kaprisler ve sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya bir ilişki içinde iken bile yalnızlık ve sevgisizlik hissedebilirsiniz.

Bu dönem ilham ve yaratıcılığın geldiği dönemdir, yaratıcı çalışmalar yapmak için uygundur. Kendinizi sevdiğiniz bir şey için adayabilirsiniz bu süreçte. Mutluluk ve keyif ancak sessiz, sakin, yalnız kaldığınızda daha çok gelecektir size. Sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla olmak pek cazip gelmeyebilir.

Bu dönem gizli saklı aşk ilişkilerinden uzak durun, kendinizi sonu gelmeyecek bir ilişki için harcamayın, kendinizi yaralamayın. Finansal gecikmeler de söz konusu olabilir. Bu aralar hoşunuza giden temalar değişebilir, biraz daha bilinaçtlı-psikoloji konuları ilgi alanınıza girebilir, size keyif verebilir.

Bu hafta Merkür de Kova buruna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. İletişim yoğunluğunuz daha çok bu alanlarda olacak.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu dönem sizleri daha sosyal, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler ve yararlar görmenize yardımcı olacaktır. Daha çok sosyalleşecek, gezecek, tozacak dinlenme fırsatı pek bulamayabileceksiniz. Sosyalleştiğiniz, dostlarınızla beraber vakit geçirdiğiniz sürece kendinizi iyi ve keyifli hissedebileceksiniz.

Bu süreçte daha kendinize yakın, benzer özelliklere sahip olduğunuz kimselerle takılmak size iyi gelecektir. Odağınız daha çok eğlence üzerine kurulu olacak, partiler, davetler, organizasyonların aranan ismi olabileceksiniz. Eğer yalnızsanız gerçekten de katılacağınız kalabalık aktivitelerde romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir veya bir süredir tanıdığınız biri ile romantik bir yakınlaşma olabilir. Derneklerde, kulüplerde eğlenceli, aktif görevlerde alabilirsiniz.

Bu hafta Merkür de Kova buruna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, hayatınızda ön plana çıkacak olan konular iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır.

Bu süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğu veya yanlış) görünür olacaksınız. Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak. İletişim yoğunluğunuz daha çok bu alanlara kayacaktır. Bol bol iş görüşmelerine gidebilir, iş hayatınızla ilgili önemli kişilerden önemli tavsiyeler, haberler alabilirsiniz.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş ve kariyerinize yönelik konularda keyifli bir sürece giriyor olacaksınız. Daha yaratıcı olabilecek, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, daha popüler ve göz önünde olacaksınız. Size yardımcı olabilecek kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilir, sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir konuda önemli deneyimler yaşanabilir bu süreçte.

Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız bir müşteriniz veya iş yerinde farklı departmanda olan biri ile aranızda romantik bir etkileşim olabilir. Bu dönem işinizden, işinizle ilgili koşullardan keyif alabilir, memnuniyet seviyeniz artabilir. Yurt dışı bağlantılı kazançlı işler gündeme gelebilir. İş ve kariyer konusunda şanslı etkiler altında olacak, sizi mutlu edecek bir iş bulacaksınız belki de.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçişle birlikte odaklanacağınız konular yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, iletişim, bilgi alışverişi yoğunluğunuz ve hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir ve gidebilirsiniz.

Özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir. Önemli mevki ve statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işlerden, konulardan, reklam, pazarlama, satış gibi konulardan fayda görebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnız olanlar, sizden uzakta yaşayan birileri ile gönül ilişkileri içine girebilirsiniz.

Evinizde bir takım düzenlemeler yapmak, güzelleştirmek adına adımlar da atabilir, eksiklerini giderebilirsiniz. Bu dönemde karşıt görüş ve fikirlere daha kolay tahammül edebileceksiniz. Eğer evli iseniz eşinizin kardeşi veya kuzeni ya da size uzak bir akraba ile aranızda para kazanmak adına belki konuşmalar geçebilir.

Partnerinizle veya eğlenebildiğiniz bir kişi ile birlikte seyahate çıkmak için çok uygun bir süreçtir. Ailenizle veya arkadaşlarınızla organizasyonlar yapmak sizi çok daha fazla mutlu edecektir. Eğitimle ilgili konularda da destekleyici ve keyif verici etkiler altında olacaksınız.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 13 – 19 Ocak haftalık yorumları

Aslan burç yorumları: Ortaklaşa işlerden gelen gelirler, primler, ödemeler, burslar, kredilerle ilgili genel anlamda şanslı ve de keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle sözleşmelerden, anlaşmalardan kazanç elde edebilir, elinize para geçmesini sağlayacak imzalar atabilirsiniz.

Eğer yalnızsanız, bir partneriniz yoksa, cinsel anlamda sizi mutlu edecek biri ile keyifli bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Eğer bir ilişkiniz var ise, kıskançlık, gereksiz kapris, haset, partnerinizin arkasından iş çevirmek, partnerinizin özel alanlarına girip karıştırmak ilişkilerde problemlere yol açabilir.

Bu dönem iş yatırımları yapmak, iş için görüşmeler yapmak, ofis bulmak, iş geliştirmek için başkalarından destek almak da sizler için çok daha kolay olacaktır. Yine kredi çekmek, yatırım yapmak istiyorsanız destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Bu hafta Merkür de Kova buruna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte iletişim ve bilgi alışverişinin yoğun olacağı konular İlişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir.

Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır. Bu süreçte, ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Başak burç yorumları: İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, partner ilişkileri adına keyifli ve de şanslı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bazılarınız evlenmek üzere adımlar atmaya başlarken, bazılarınız ise sağlam temelli ilişkileri hayatınıza çekebilirsiniz.

Çevrenizdeki kişilerden genel anlamda olumlu destekler ve yardımlar alabileceksiniz. İlişkilerdeki olası sorunları çözmek için de Venüs’ün bu geçisi size destek olabilecektir. İlişkilerde uyum, ahenk yakalamak çok daha kolay olacaktır.

Bu dönem olası çatışmalar, kavgalar, problemler çok da fazla büyümeden tatlıya bağlanabileceğine işaret etmektedir. İlişkilerde daha çok romantik bir hava hakim olacaktır. Parasal konularda güzel anlaşmalar yapabilir, yurt dışı bağlantılı işler ya da müşteriler karşınıza çıkabilir, iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar burçta seyahat edecek. Odaklanacağınız konular bilgi alışverişi, iletişim yoğunluğu, sözleşme, imza gerektiren konular, çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır.

Bu süreçte mesela check-uptan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir,  profesyonel destek alabilirsiniz. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz.


terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 13 – 19 Ocak haftalık yorumları

Terazi burç yorumları: Bu dönemde Venüs, özellikle iş ve çalışma ortamınızda daha popüler olmanızı sağlarken bir yandan yaptığınız işlerden daha da keyif almanızı, iş ortamınızda keyifli bir sürecin başladığına işaret etmekte. İş arkadaşlarınızla aranızda önemli yardımlaşmalar gündeme gelirken, bazılarınız yeni proje veya görevlere atanabilirler.

Eğer yalnız iseniz iş arkadaşlarınızla veya iş vasıtası ile tanıştığınız kişilerle flörtler edebilirsiniz. İş ortamınızda uyumu, barış ortamını yaratan siz olabilir, iş birliğine bu süreçte oldukça yatkın olabileceksiniz.

Yalnız günlük yapılması gereken rutin işlerden kaçmamalı, tembelliğin rahatlatıcı kollarına kendinizi atmamalısınız. Sağlık konusunda ise, ayaklar, yumurtalıklar, cinsel organlar, boğazınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Diyete ve spora başlamak için de harika bir dönemdir.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar Kova burcunda seyahat edecek. İletişim konularının yoğunlaşacağı, bilgi alışverişinin hızlanacağı konular aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır.

Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumları: Venüs, size dolu dizgin, romantizmin doruklarını yaşatacak harika bir aşk getirmek üzere kolları sıvamış vaziyette. Bazılarınıza aşk getirirken bazılarınıza da çocuk haberleri getirerek keyfinize keyif katacak. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar bu hafta sizlere sürpriz iş teklifleri, projelerinizin kabulü, oyunculuk teklifleri, gelebilir.

Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize daha fazla yönelebileceksiniz. Birliktelikleri olanları ise romantik dakikalar geçirebilecekleri güzel bir hafta bekliyor. Yalnız bu dönemde lükse olan düşkünlüğünüz artabilir, paranızı daha kolay düşünmeden harcama eğiliminde olabilirsiniz. Bu dönem eğer hamile kalmak gibi bir niyetiniz var ise, gökyüzü bu konuda sizi destekler pozisyonda olacak.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, hayatınızda ön plana çıkacak olan, iletişim yoğunlaşacağı, bilgi alışverişin artacağı konular ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili konular olabilecektir.

Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir.

yay

Yay burcu 13 – 19 Ocak haftalık yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Venüs burcunuza geçiş yapacak ve 7 Şubat’a kadar Balık burcunda seyahet edecek. Bu geçiş, evinizi daha konforlu, keyifli bir hale getirmeniz için bir şeyler yapabileceğinize işaret ediyor.

Aile içinde, evinizde keyif ve huzur rüzgarları esmeye başlıyor. Evinize dekoratif anlamda minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Venüs etkisi sayesinde evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ev hediyeleri alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görebileceksiniz bu hafta.

Aile ortamınızda huzur, güveni, uyumu yaratan siz olabilirsiniz. Yaşadığınız ülkenin doğal güzelliklerini, tarihi yerlerini gezebilir, kendi atalarınızı köklerinizi araştırabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eğer yalnızsanız ailenizin tanıştıracağı biri ile romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir. Eğer evli iseniz evinizde barış ortamını sağlama görevi size düşer. Evinizde arkadaşlarınızla daha mutlu zamanlar geçirebilir, onlara hizmet etmekten keyif alabilirsiniz. Aşk, yakın çevrenizde, aynı mahallede, aynı semtte olan biri ile olabilir eğer yalnız iseniz.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim ve bilgi alışverişinin artacağı konular seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir.

Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz. Bazılarınız iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir bu. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma gibi konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Üçüncü evinize giriş yapacak olan Venüs sizleri keyifli mini bir seyahate çıkartabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenize karşı daha şefkatli yaklaşabilirsiniz. Birbirinden keyifli seyahatleri de gündeme getirebilir.

Bunun yanı sıra zorunlu olmayan, keyfi ama size iyi gelecek bir eğitime de başlayabilirsiniz. Sevgi alışveriş deneyimini kardeşler, kuzenler, eğitimcileriniz arasında çok daha yoğun yaşayabilirsiniz. Birbirinden keyifli, işinizle alakalı iş seyahatlerine çıkabilir veya bu aralar iş değiştirmek gibi bir niyetiniz var ise, yeni işiniz çok seyahat etmenize neden olacak bir iş olabilir.

Bu dönem okumaktan daha çok keyif alabilir, şiir, roman, romantik konuların ele alındığı yazılar, filmler daha fazla ilginizi çekebilir. Eğer yalnızsanız eğitim aldığınız yerdeki biri ile, ya da bir seyahatte, belki de aynı mahallede, kardeşiniz veya kuzeninizin çöpçatanlığı sayesinde tanışacağınız biri ile romantik bir durum oluşabilir.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iletişimin ve bilgi alışverişinin artacağı konular ve aynı zamanda ‘para’ olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz.

Gelirlerinizi artırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi konularda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 13 – 19 Ocak haftalık yorumları

Kova burç yorumları: Para evinize giriş yapacak olan Venüs, kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak koşullarla karşılaşmanızda yardımcı olacak. Finansal anlamda daha bereketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Kazançlarınız artmaya başlıyor. Kendinize çevrenizde sevdiğiniz kimselere karşı pahalı hediyeler alabilirsiniz, para harcama konusunda biraz daha savurgan olabilirsiniz.

Eşiniz sayesinde veya ortaklıklarınız sayesinde maddi kazanç elde edebileceğiniz koşullar da oluşabilir. Bu dönem evinizi güzelleştirmek için, eviniz için harcamalar yapabilir, evinize yeni tüller, perdeler, örtüler alabilirsiniz mesela.

Yine bu dönem daha çok kendi kişisel keyfiniz, seyahatler, kitaplar, eğitimler için daha çok para harcayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı her türlü işiniz çok daha rahat bir şekilde hallolacaktır.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir.

Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Pek çok konuda daha çok bilecek, öğrenecek, bilgi sahibi olacaksınız. Yine bu dönem irili ufaklı seyahatler gündeminize sık sık gelecek. Bu süreçte yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 13 – 19 Ocak haftalık burç yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Venüs burcunuza geçiş yapacak ve 7 Şubat’a kadar sizin burcunuzda seyahat edecek. Güzelleşmek için fiziken estetik, saç boyama, saç şekli değiştirme gibi bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekebileceğiniz güzel sürece adım atıyorsunuz. Hayata daha fazla sevgi penceresinden bakacaksınız.

Başkalarına kendilerini daha iyi hissedebilecekleri ortamları rahatlıkla yaratabileceksiniz. Kendinizi sevdirmek için türlü sevimlilikler yapabilirsiniz bu süreçte. Kilo almamaya özen gösterin, şekerli gıdalar tüketimini arttırmayın!

Bu dönem kendinize daha çok değer verecek, kendinizi mutlu etmeye daha çok odaklı olacaksınız. Size keyif veren seyahatlere çıkacak, sizi daha çok mutlu eden insanlarla bir araya geleceksiniz. Şeytan tüyü dediğimiz moda geçecek, çevrenizden sürekli ilgi, iltifat, güzel sözler ve hatta sürpriz hediyeler de alabilirsiniz.

Bu hafta Merkür de Kova burcuna geçiş yapacak ve 11 Şubat’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bilinçaltı, rüyalar, psikoloji gibi konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabileceğiniz zamanlardır. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz


Astrolog Dinçer Güner  sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Aylık ve yıllık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.