Astroloji: 20 – 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 Ocak – 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 - 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 20 – 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları…

Hayatımıza arkadaşlıkları ön plana alacak gelişmeler olabilir, yeni dostlar edinebiliriz. Ya da ortak bir amaçla hareket edeceğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz, ekip çalışmaları ön planda olur ve topluluklarla yapılacak faaliyetleri, insanlara ulaşabileceğiniz fikirleri, yaratıcı çalışmaları bu dönemde harekete geçirebilirsiniz.


Entelektüel düşünce, akademik çalışmalar, bir bilginin doğru kaynak kullanılarak öğrenilmesi ve aktarılması önem kazanıyor. Gökyüzünde aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs de Balık burcunda yüceldiği konumda Neptün ile kavuşum yaptığından, aşk ilişkileri bu dönemde daha romantik duygusal etkiler içerebilir.

Ancak Mars açısı ile bir parça da flörtçü olmak duygularımıza karşılık almak için çaba gösterebiliriz. Mantıkla mı duygularla mı hareket etmeliyiz bu konularda ikilem yaşayabiliriz, ilişkiler bu dönemde arkadaşlık olgusu ile daha fazla iç içe olacak, flörte dönmesi veya kalıcı ve uzun süreli bir adım olabilmesi için arada kurulan iletişimin ve ortak paydada konuların keşfedilmesi önem kazanacaktır.

Astroloji: 20 – 26 Ocak 2020 haftalık burç yorumları

20 Ocak, 21 Ocak, 22 Ocak, 23 Ocak, 24 Ocak, 25 Ocak ve 26 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte özellikle sosyal çevrenizde bir hareketlilik başlıyor. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan girişimleriniz için rahat bir şekilde destek görebileceksiniz. Farklı yapıda, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yalnız olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Bazılarınız arkadaş gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilir, bazılarınız ise yeni gruplar, kulüpler ya da STK’lara üye olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz.

Yeni Ay’da Uranüs etkili olacağından dolayı, bir arkadaşınızla aranız açılabilir, sinirlenebilir, kavga edebilirsiniz. Özellikle dostluk, para, aşk üçgeni Yeni Ay’da biraz karışacağa benziyor. İçinde bulunduğunuz gruplar ve derneklerde zeka ve ego çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bu aralar biraz huysuz ve geçimi zor birine dönüşeceksiniz sanırım. Çıkar çatışmaları, ekonomik problemler, özel hayatın karmaşası…

Bu hafta kendinize yeni bir akıllı telefon, elektrikli ev aletleri alabilirsiniz. Son teknoloji ürünlerine daha çok ilgili olabilirsiniz. Eğlenceli bir davete, partiye davet edilebilirsiniz. Bu partide çok eğleneceğiniz muhakkak. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte iş arayanlar için özellikle bu Yeni Ay dönemi daha girişken, atak, inisiyatif ve sorumluluk almaya daha hazır bir halde olacaksınız.

Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilirler. Her şekilde bu Yeni Ay’da mesleki kariyerinize ilişkin konularda gelişmeler yaşamayı bekleyebilirsiniz. Sıra dışı, daha önce görmediğiniz, denemediğiniz deneyimler yaşayabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya bir proje içinde olmanız gerekebilir, teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Yeni Ay ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır.

Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Uranüs etkin olacağından dolayı, kariyer konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin, nefes alabileceğiniz kaçış alanları bırakın. Ya aile ilişkilerinde ya da kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu olabilir. İpler kopabilir aman dikkat!

Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir. Bu aralar her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Başınıza bela açmayın, bu aralar her ne yaparsanız negatif olarak, geniş kitleler tarafından bilinebilir, dikkat edin!

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat ve ihracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz.

Bu Yeni Ay’da belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz.

Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var ve bir yayınevi arayışı içindeyseniz, işte bu Yeni Ay sizi bir yayınevi ile yollarınızı kesiştirebilir. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak için de fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de, radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz.

Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Eğer bir davanız varsa, size fayda sağlayacak şekilde ilerlemeye başladığına şahit olabilirsiniz. İş arayışındaysanız çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz ve buna arkadaşlarınızdan biri vesile olabilir.

Yeni Ay’da Uranüs etkin olacağından dolayı, yasal olarak sizi zor duruma düşürecek hareketlerde bulunmayın. Yolculuklarınız biraz stresli geçebilir, sizi gerecek hatta kavgaya bulaştıracak durumlar söz konusu olabilir.

Bu dönem bir şeyleri pazarlamak, satmak, reklamını yapmak pek kolay olmayabilir veya istediğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz. Özellikle olası seyahatlerde hırsızlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte size ait olmayan fakat sizleri yakından ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için ya da eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Yeni Ay, belki sponsorluk görüşmeleri yapıyorsanız sizi mutlu edecek bir konu karşınıza çıkarabilir, burs bulabilirsiniz. Eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artışlar da bekleyebilirsiniz ortağınız sayesinde. Ya da evli iseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partnerinizin iş ve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz.

Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzelme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz.

Yeni Ay’da Uranüs ile sert bir kontak var. Şunu bilin ki, sizin de cebinizden bir miktar para çıkacak! Öyle ya da böyle! Size vaat edilen, söz verilen veya yasal olarak hakkınız olan bir paraya da ulaşmanız zor olabilir bu dönemde bilginiz olsun. Nafaka ve miras konuları çekişmeli bir duruma dönüşebilir.

Sağlık (ameliyat, testler, tedavi) için de para harcamanız gerekebilir. Yapılandırdığınız borçlarınız var ise ödemelerinizi düzgün takip edin, bir haksızlıkla karşılaşmayın. Muhasebe veya bankacınızın yapabileceği saçma sapan bir hata yüzünden gerilebilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ilişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu Yeni Ay zamanı odaklanacağınız konular olacak. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalısınız. Aksine birlikte hareket ederek birbirinizi motive edebilirsiniz.

İş ortaklığının temelleri atılabilir veya söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. Ya da Yeni Ay etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhassebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz.

Bir diğer olası senaryo da, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Ama siz aşk konusunda ne kadar tutarlı olacaksınız, bu kısım beni biraz düşündürüyor açıkçası.

Zira Kova burcu özgürlükle çok ilgilidir ve siz kimseye bağlanmak istemediğiniz bir tavır içinde de olabilirsiniz. Ya da arkadaş çevrenizden biri ile de yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Şimdi bu Yeni Ay’da Uranüs etkin olacak.

Eğer bir ortağınız veya partneriniz var ise, onun sizden sakladığı bir takım bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizi biraz gerebilir. Uranüs’ün olduğu alanda ise, kariyer konularınız gündemde olacak.

Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama böyle değişimleri yaparken, kavga gürültü ile de yapmamaya özen gösterin.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 20 – 26 Ocak haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle baldırlar ve ayak bilekleri hassas olabilir.

Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısındaki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz.

Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir.

İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Belki de bu Yeni Ay ile birçok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı veya çalışan da alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.


Bu Yeni Ay zamanı belki kullandığınız bir ilacı ya da doktorunuz değiştirebilirsiniz. Eğer sizin yardımlarınız varsa, yaptığınız işte iş arkadaşınız veya patronunuzla ilgili skandal gelişmeler söz konusu olabilir. O kişiyle aranız birden açılabilir, ciddi boyutta tartışma içine girebilirsiniz. Veya bu birlikte çalıştığınız ve güvendiğiniz bir iş arkadaşınızla aranızda da geçebilir.

Yasal konular, uluslararası ilişkiler, ticari ilişkileriniz, yurt dışı işleri, vize ve pasaport işleri, üniversite ile ilgili işlerde istikrarı yakalamak zor olabilir. Bu konularda beklenmedik, yorucu, stresli, skandal durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda, özellikle tansiyon, kan ve dolaşım sisteminize dikkat edin. Bedeninizi aşırı yormayın, uyku düzeninize ve beslenme düzeninize dikkat edin!

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte sizin için havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler. Yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişilerle tanışabilecekler.

Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Yeni Ay’da çalışmalar yapabilirler. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir.

Hayatınızda kimse yoksa gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa, bu Yeni Ay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz.

Eğer işiniz sahne, sanat odaklı bir işse, ajansta ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Eğer özel hayatınıza ilişkin bir takım kararlar verme arifesindeyseniz, olumlu veya olumsuz bir zamanın geçmesini bekleyin.

Bu Yeni Ay ile yeni başlayan projeleriniz varsa, üzerinden yeniden geçmeniz gerekecek! Yaratıcı projeleriniz için biraz zaman ve para harcamanız gerekebilir. Eğer çocuğunuz varsa, onun geleceği ile ilgili planlarınızda da değişikliğe gidebilirsiniz.

Yeni Ay ile biraz libidonuz artabilir, özel hayatınızda istikrarı oturtmakta zorlanabilirsiniz. Özgürlük ve bir ilişki içinde olmanın sorgulaması ya da özgürlük ve çocuk sahibi olmanın sorgulaması gibi konular kafanıza takılabilir. Hayatınız özgürlükler ve diğer isteklerinizle ilgili bir sorgulama içinde de geçebilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Ocak haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, yuva, aile konuları bu Yeni Ay’ın ilgileneceği konular arasında yer alacak.

Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır.

Yeni Ay ile evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ya da evinize yeni televizyon, ses sistemi, müzik sistemi, teknolojik bir takım aletler alabilirsiniz. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz.

Yeni Ay ile birlikte, ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

Yeni Ay’da Uranüs etkili olacak. Öncelikle ailenize ya da aynı evi paylaştığınız birine karşı meydan okuyacağınız durumlar oluşabilir. Kirada oturuyorsanız ev sahibiniz birden evden çıkmanızı isteyebilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili olumsuz koşullar oluşabilir.

Uranüs’ün olduğu alanda ise, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili skandal, aniden gelişen, zorlayıcı durumlar, ayrılıklar söz konusu olabilir. Yeni Ay aslında hayatınızı topyekun değişime doğru sürükleyebilir, özellikle aile yaşantısı, ilişkiler, kariyerle ilgili konularda. Bu değişim sürecini kavga ederek, meydan okuyarak değil de daha yumuşak geçirmeye bakın.

yay

Yay burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte teknoloji ve internet araçlarını kullanarak iletişim konularını hayatınızda daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle teknolojik ürünlerle ilgili araştırma yapıp, okuyabilirsiniz.

Öncelikle Yeni Ay ile birlikte spontane, plansız bir tatile, bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz.

Yeni Ay etkisi ile iş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin.

Yine Yeni Ay etkisi ile internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilir, sosyal ağlar üzerinde daha aktif çalışmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilir, web sitesi ya da blog açabilirsiniz.

Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir bu Yeni Ay haftasında. Ve trafik sorunlarına, trafik kazalarına dikkat edin, arabanızı çılgınlar gibi kullanmayın.

oğlak

Oğlak burcu 20 – 26 Ocak haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte finansal konular iş başında. Bu Yeni Ay zamanı bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken, bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir.

İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geç de olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bu Yeni Ay ile kendinize yeni teknolojik aletler, telefon, yüksek teknolojik ürünler de satın almak isteyebilirsiniz. Aslında koşullarınız uygunsa, bu Yeni Ay, bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir. Yeni gelir kaynakları da yaratabilirsiniz kendinize.

Amma ve lakin Yeni Ay’da Uranüs etkin olacağından dolayı, bir şekilde sizin de cebinizden para çıkacak! Hazır olun! Bu varsa çocuklarınızla ilgili beklenmedik bir masraf olabilir ya da özel hayatınızı paylaştığınız kimse ile ilgili ekstradan bir harcama yapmanız gerekebilir.

Eğer gündeminizde nafaka ve miras gibi konular varsa veya gündeminizde anlaşmaya varmanız gereken bir para meselesi varsa, gökyüzü bu dönem anlaşmaya varmanın zor olacağına işaret etmekte. Ya da hak edilen bir para varsa, zam gibi ya da bir şeylerde yan kazandığınız para da olabilir, onun size gelmesi biraz zaman alabilir ya da bir süre daha gelemeyebilir. Ya da borç verdiğiniz biri borcunuz ödemekte gecikebilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 20 – 26 Ocak haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor.

Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yeni iş projeleri, yeni başlangıçlar, adımlar atmak, proje üretmek için harika bir süreç.

Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz.

Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Yine Yeni Ay sürecinde kendinize yeni elektronik aletler alabilir, elinizdeki elektronikleri değiştirebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de Yeni Ay ile birlikte yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz.

Yeni Ay’da Uranüs başrol oynayacağından dolayı, ev ve yer değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bedeninize dikkat edin, kazalara ve yaralanmalara açık bir dönemde olacaksınız.

Yeni Ay süreci boyunca, ailenizle papaz olmamaya özen gösterin. Hafif bir patlamaya hazır bomba misali ortalıklarda gezineceksiniz, sabrınız ve tahammülünüz az olabilir. İnsanları kırmayın, köprüleri yıkmayın!

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 20 – 26 Ocak haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlıklar yapabilirsiniz, mesela sigara. Bunun yanı sıra gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı ve planlarınızı etrafınızdakilerle paylaşmayabilirsiniz.

Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanın biraz zor olacağı bu süreci hayatınızda bitirmeniz gereken konuların kapanışı için çalışabilirsiniz.

Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz.Ya da bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir.

Yeni Ay sürecinde farkında olmadan etrafınızdaki bir çok insanın sırrına ortak olabilir, gizli kalmış konular duyabilirsiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

Yeni Ay haftası tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Yeni Ay’da Uranüs etkin olacağından dolayı, size karşı kurulabilecek komplolar, tuzaklara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Gizli düşmanlar arkanızdan kötü işler çevirebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınızla olan ilişkilerde ani gerginlikler, kopmalar, tartışmalar, meydan okumalar söz konusu olabilir.


Astrolog Dinçer Güner  sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Merkür geçişi burç yorumlarınızı da okuyun


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.