Astroloji: 27 Ocak – 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 27 Ocak – 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 27 Ocak - 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları
Astroloji: 27 Ocak – 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 27 Ocak – 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları…

İlişkilerde, özel hayatta bazı karmaşalar, aldanmalar, hayal kırıklığı, üzücü durumlar meydana gelebilir. İlişkilerde hayallere kapılma zamanı değil.


Takke düşüp kel göründüğü anda şok olabilirsiniz. Bu hafta kimlerle nasıl ilişkiler kurduğunuza ekstra dikkat etmeli, aşırı idealist tavırlar içinde olmamalı, olmayacak duaya ve ilişkiye amin dememelisiniz!

Astroloji: 27 Ocak – 2 Şubat 2020 haftalık burç yorumları

27 Ocak, 28 Ocak, 29 Ocak, 30 Ocak, 31 Ocak, 1 Şubat ve 2 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumu: Bu hafta Mars ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek. Mars-Neptün etkileşimi ile bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, biraz da uykusuzluk problemi nüksedebilir. Bu hafta özellikle zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olun, alkol tüketiminde abartmamaya özen gösterin. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı, eğitimle ilgili işlerde aksilikler, yanlış anlamalar, hatalar oluşabilir. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile daha çok yaratıcılık gerektiren konulara eğilmeniz, ruhunuza iyi gelecek konularla daha çok haşır neşir olmanızı tavsiye ederim.

Bu hafta ruhsal çalışmalar yapmak, şifa tekniklerini kullanmak, tamamen içsel anlamda huzur bulmanıza yardımcı olacak konulara yönelmelisiniz. Sevgi, aşk, ilişkiler konusunda bilinçaltı çalışmaları yapabilir, hayal gücünüzün yükselişi ile yaratıcı çalışmalar içinde aktif yer alabilirsiniz. Bu hafta müzik, resim, fotoğraf, sinema ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra, aşk-ilişkiler konusunda, bu hafta birileri ile yakınlaşmalar olursa eğer ipleri hemen teslim etmeyin, kendinizi hemen adamayın, aşırı duygu davranışlarından da uzak durun. Sağlık olarak ise özellikle ayaklarınıza dikkat etmeli, eğer ayakkabı alacaksanız güzelliğin yanında sağlıklı olmasına özen göstermelisiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Boğa burç yorumları: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile finansal anlamda risk almak için pek de uygun değil, keza borç vermek için de. Bunun yanı sıra özellikle arkadaşlarınızla finansal konular üzerinden yanlış anlamalara mahal verecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Ödemelerinizi yaparken dikkatli olun, yanlış yerlere yanlış ödemeler gitmesin. Banka hesaplarınıza da karışıklıklar olabilir, muhasebeciniz hatalar yapabilir. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile; arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan sizi manevi anlamda tatmin edecek destekler, güzel davranışlar görebilirsiniz.

Bu hafta arkadaşlarınızla sık sık bir araya gelmeye özen göstermeli, onlardan gelebilecek her türlü yardım ve desteğe karşı olmalısınız. Eğer partneriniz yok ise bu hafta arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler, buna izin verin. Bu etkileşim, dostlarınıza karşı veya dostlarınızdan size karşılıksız gelebilecek büyük bir sevgi ve desteğe işaret etmekte. Bir yardım organizasyonunda aktif görevler alabilir, desteğe ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber bir sanat aktivitesine katılabilirsiniz, bu bir resim sergisi olabilir, konser olabilir, bir açılış olabilir. Hayatınızda biri yoksa, hafta boyunca arkadaşlarınızın düzenleyeceği organizasyonlara veya sosyal etkinliklere katılın bol bol, romantik bir aşk sizi orada bir yerde bekliyor olabilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumu: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile iş-kariyer konusunda enerjinizi doğru bir şekilde yönetmeye- harcamaya dikkat edin. Zamanınızı boş ve hiçbir getirisi olmayacak konulara harcamayın. İş yerinizin yemekhanesinde yediğiniz yemekler bu hafta midenize dokunabilir. İşinizde gereksiz tartışmalardan, ufak mevzuları büyütmekten kaçının. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile işinizle ilgili daha tatminkar bir hafta sizi beklerken, yaratıcı olabilecek, işinizi güzelleştirmek, daha iyi yapabilmenizi sağlayacak koşulların da oluşması söz konusu.

Eğer iş arayışınız varsa, bu hayalini kurduğunuz bir iş olabilir. Ya da hayatınızda özel anlamda biri yoksa bu etki ile iş vasıtası ile tanışabileceğiniz biri ile özel, duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Bu hafta işinizle ilgili daha yaratıcı olabileceksiniz. Kariyer açısından rahatlıkla göz dolduracak, ihtiyacınız olan destek ne ise buna rahatlıkla kavuşabileceksiniz. Yalnız kariyer yapacağım, çalışacağım diye de kendinizi lütfen heba etmeyin! Eğer iş arayışı içindeyseniz görüşmelere gidebilir, gideceğiniz iş sanatla, renklerle, sinemayla, bakım, estetikle ilgili bir iş olabilir. Hafta boyunca kariyer konusunda yakın çevrenize de destek olabilir, iş arayanlar için aracılık yapabilirsiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Yengeç burç yorumları: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile sağlığınıza ekstra dikkat edin, zehirlenmelere karşı özellikle. Eğer alerjik bir cildiniz, egzama gibi rahatsızlıklarınız var ise bu hafta daha çok azabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güveninizi kaybedebileceğiniz konular olabilir, zihniniz meşgul olabilir. İş ortamınızda olası mevzuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Ruhsal, spiritüel, dinsel, felsefi konulara daha çok dalabilir, bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile yaratıcılık gerektiren konulara yönelebilir, resim, müzik, sanatın her hangi bir dalı ile ilgilenebilir, konser veya tiyatroya gidebilirsiniz.

Eğer özel hayatınızda biri yoksa bu etkileşim ile romantik bir yakınlaşma söz konusu olabilir, duygularınız bu hafta daha coşkulu olabilir. Fakat bu kişi, sizden mesafe olarak uzakta, şehir dışında hatta ülke dışından da biri olabilir. Hukuksal anlamda desteğe ihtiyacınız varsa veya resmi konularda, karşılıksız harika bir yardım bulabilirsiniz. Veya resmi mercilerden de aynı şekilde. Yine bu dönemde yurt yolculukları organize etmek, deniz kenarı yerlere seyahat etmek, yayın evi ile anlaşmak, pasaport işlerinizi halletmek, yurt dışından bakım ürünleri siparişleri vermek içinde gayet uygundur.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumu: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta finansal anlamda riskli, büyük girişimlerden uzak durmanıza yarar var. Birlikte olduğunuz kişiye karşı güven kaybı da yaşayabilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile evinizde yaratıcı değişimler yapmak, boyamak, renklendirmek, evinizi güzelleştirmek için gayet uygun bir hafta.

Evinizde hobilerinize yönelmek, yaratıcı çalışmalar yapmak, daha fazla yemek yapmak, misafir ağırlamak size ruhsal anlamda çok daha iyi gelebilecektir. Mali anlamda karşılıksız bir yardım ve destekle karşılaşabilirsiniz. Eğer sponsorluk, burs, kredi gibi ihtiyaçlarınız varsa, birinin aracılığı ile bu alandaki sorunlarınız rahatlıkla çözülebilecektir. Kariyerinize ilişkin krizler oluşabilir, gereksiz alınganlıklar yapmamaya özen gösterin. Özellikle hafta boyunca özel ilişkiler ve aşk hayatınızda karmaşaya dikkat edin.


başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu hafta Mars ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek. Hem özel hayatınızda hem de aile içinde gereksiz tartışmalardan uzak durmanızda yarar var, aldanmalar, hayal kırıklıkları, boşuna enerjinizi sarf ettiğinizi düşünebilirsiniz. Evinizde, yaşadığınız alanda su ile ilgili sıkıntılar da söz konusu olabilir, tesisatla ilintili sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile varsa partneriniz veya ortağınızla beraber seyahat planlayabilirsiniz. Partnerinizle aranızda hoş, duygusal yazışmalar söz konusu olabilir, ortağınızla yaratıcılık gerektiren, sanatsal bir takım işlere girişebilirsiniz de.

Eğer hayatınızda biri yoksa, yakın çevrenizin, komşularınızın, kardeşlerinizin, yakın akrabalarınızın sizin için çöpçatanlık yapmasına izin vermelisiniz. Eğer yazım alanında yetenekleriniz varsa bu hafta ilham perileri yanınızda olabilir sürekli yazabilir, yeni projelere başlayabilir, yeni bir kitaba başlayabilirsiniz mesela. Partner veya ortağınızdan size karşı güzel bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Partnerinizle romantik zamanlar geçirmek, birlikte seyahate çıkmak için harika bir dönem. Partner veya ortağınızla aranızda karşılıksız büyük bir yardım ve destek söz konusu olabilecek, olası ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda sorun varsa, bunu rahat bir şekilde aşabileceksiniz. Her ne kadar Mars ile Neptün arasındaki gerginlik özel hayatta krizlere neden olsa da, Venüs ile Neptün bu krizleri yumuşatacaktır.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumu: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile trafikte dikkat etmenizde yarar var, aracınızın benzin-yakıt deposu ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. İş ile ilgili önemli evrakları, notları doğru yere koyduğunuza emin olun, onu bunu unutmayın sonra üzülebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizdeki kişilerle gereksiz muhabbetler üzerine tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile iş anlamında daha yaratıcı olabilir, kendinizi daha iyi ifade edebilir, iş arıyorsanız yaratıcı taraflarınızı kullanabileceğiniz veya sanatsal bir takım işlere girebilirsiniz.

Ruhunuzu yapacağınız işlerle huzur bulmasını sağlayabileceksiniz.  Serbest olarak çalışıyorsanız eğer, bu hafta oldukça bereketli ve kazançlı bir hafta olabilecek sizler için. İş konusunda karşılıksız harika destekler ve yardımlar alabileceksiniz. İş ortamınızda, aranızın limoni olduğu bir arkadaşınız varsa bu aralar barışmak, ortamı yumuşatmak için harika!  Yeni yaratıcı işler peşinde koşabilirsiniz. İş konusunda belki de son dönemin en bereketli zamanları içinde olabilirsiniz. Yalnız hafta boyunca iştahınız oldukça yerinde olabilir, özellikle şekerli gıdalar, pastalar, kekler, baklavaları fazla kaçırabilirsiniz aman dikkat.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile finansal konular sizin için pek iç açıcı olmayabilir. Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Finansal anlamda görüşmeler yaptığınız bir yer varsa beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Ama hemen pes etmeyin, fakat beklentilerinizi de abartmamaya özen gösterin. Para ile ilgili tartışmalardan haksız çıkabilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile eğer yalnızsanız gayet romantik, çekici bir flört kapınızı çalabilir. İlişkilere dair düşünce yapınızı değiştirmek, şifalanmak, terapi almak, bilinçaltı kodlarınızı değiştirmek için de harika bir haftada olacaksınız.

Bu hafta yaptığınız her türlü işte yaratıcı esinlerinizi rahatlıkla kullanabileceksiniz, sanatsal anlamda yeni girişimlerde de bulunabilirsiniz. Ama bu etki öncelikle sizlere var olan ilişkilerinizde huzur ve duygusallık, eğer ilişkiniz yoksa da aşk getirmesini dilerim. Varsa bir partneriniz büyük bir romantizm yaşayacağınız koşullar söz konusu olabilir. Koşulsuz ve karşılıksız bir sevgi, duygusal anlamda birine tamamen kendinizi bırakmak isteyeceğiniz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Yalnız diğer taraftan da aşkta fazlaca idealist tavırlar ve düşünceler içinde olabilirsiniz.

yay

Yay burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumu: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile özellikle dalgınlıklar, kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz. Çok önemli kararlarınızı bu hafta vermememizi öneririm, hata yapma, yanılma payı büyük olabilir. Bu hafta hafiften depresif olabilirsiniz ama bu geçici bir etki. Bu arada alkol alımına ve ilaç kullanımına da dikkat edin, yan etkileri çok daha fazla açığa çıkabilir. Mücadele ettiğiniz konunun gücü kaybolabilir ya da enerjinizi boş meseleler için harcayabilirsiniz, dikkat edin. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile daha çok evinizde, yuvanızda huzuru bulabilir, evinizde minik değişimler, boya, badana gibi değişiklikler yapabilirsiniz.

Daha çok yalnız kalmak isteyebilir, yaratıcı çalışmalar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek için güzel bir hafta olacak sizler için. Ev içinde romantik atmosferler yaratmak, perdelerinizi değiştirmek, yeni koltuk takımı almak, evinize yeni süs eşyaları almak için de uygundur. Aile ve ortamınızda olası sorunları sevgi, yumuşaklık, hassasiyet  ile çözebileceksiniz. Ya da bazılarınız hobi olsun diye eve tuval gibi bir şeyler alıp resim, boya çalışmaları yapabilir veya evinize resim, tablo alabilirsiniz. Yine hafta boyunca dostlarınızla, arkadaşlarınızla ortak spor-diyet programına dahil olabilirsiniz ama çok uzun soluklu olmayacaktır.

oğlak

Oğlak burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile finansal anlamda kayıplar söz konusu olabilir, sizi olumsuz anlamda şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Eğer iş görüşmeleriniz olacak ise maddi anlamda büyük beklentilerinizin olmamasını tavsiye ederim. Bu arada cüzdanınızı, değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya özen gösterin. Bu hafta Venüs ve Neptün birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile daha da sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte tiyatro, konser gibi aktivitelere gidebilirsiniz. Arkadaşlarınız sayesinde yeni tanışacağınız kimselerle flörtöz durumlar da oluşabilir. Arkadaşlarınızla seyahat planlayabilirsiniz.

Yeni tanışabileceğiniz kimseler sanatla, yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşan kimseler olabilir. Elinize kağıdı kalemi alıp bir şeyler karalamak için harika bir süreç. Bunun yanı sıra sohbetinden keyif aldığınız birisi ile minik, birkaç günlüğüne şehir dışına, su kenarı, deniz kenarı bir yere tatile kaçabilirsiniz. Ya da varsa partneriniz, sevgiliniz, eşiniz bu planı onunla da yapabilirsiniz. Ya da yalnızsınız diyelim, belki de çıkacağınız bir yolculukta tanışacağınız biri ile romantik bir karşılaşma söz konusu olabilir. Hafta boyunca işinizle alakalı birçok övgü ve destekler de alabileceksiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumu: Bu hafta Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek ve bu Yeni Ay’a Uranüs’ün sert etkisi olacak. Önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor. Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yeni iş projeleri, yeni başlangıçlar, adımlar atmak, proje üretmek için harika bir süreç. Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz.

Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Yine Yeni Ay sürecinde kendinize yeni elektronik aletler alabilir, elinizdeki elektronikleri değiştirebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de Yeni Ay ile birlikte yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz. Yeni Ay’da Uranüs başrol oynayacağından dolayı, ev ve yer değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bedeninize dikkat edin, kazalara ve yaralanmalara açık bir dönemde olacaksınız. Yeni Ay süreci boyunca, ailenizle papaz olmamaya özen gösterin. Hafif bir patlamaya hazır bomba misali ortalıklarda gezineceksiniz, sabrınız ve tahammülünüz az olabilir. İnsanları kırmayın, köprüleri yıkmayın!

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 27 Ocak – 2 Şubat haftalık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu hafta Mars ve Neptün etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli adımlar atma zamanı! Önemli majör kararlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var. İşinizle ilgili bir hayal kırıklığı durumu söz konusu olabilir, bu hafta isteklerinizi kabul ettirmek zor olabilir. Bu hafta Venüs ve Neptün de birlikte hareket edecekler. Venüs-Neptün etkileşimi ile aşka daha yakın olabilir.

Diğer yandan daha yaratıcı, estetik kaygılarınız da daha fazla olabilir. Bu hafta güzelleşmek, saç stilinizi değiştirmek veya boyatmak, estetik girişimlerde bulunmak içinde gayet uygun bir hafta. Hassaslığın, duygusallığın, merhametin, vicdanın dibine vuracağınız bir hafta olacak. Resim, sinema, fotoğraf, müzik, tiyatro gibi sanatla ilgili konuların içine dalabilirsiniz. Yalnız aşırı fedakar, gerçek olmayacak hayallerin peşinden koşmamaya özen gösterin, ayaklarınız yere sağlam bassın veya en azından çevrenizdeki insanların uyarılarını dikkate alın. Eğer yalnızsanız aşkı hayatınıza çok daha rahat çekebilirsiniz, birbirinden romantik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Yine birbirinden keyifli ve mutluluk verici seyahatlere çıkabilirsiniz.


Astrolog Dinçer Güner  sorumgeldi.com Sözcü Astroloji

Yeni Ay ilerleyen süreçte burçları nasıl etkileyecek?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.