Astroloji: Merkür Kova geçişi burç yorumları

Astroloji: Merkür Kova geçişi burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Kova geçişi burç yorumları

Astroloji: Merkür Kova geçişi burç yorumları…

İletişim gezegeni Merkür, 16 Ocak – 3 Şubat 2020 tarihleri arasında özgürlükçü, bilge, sıra dışı ve yenilikçi Kova burcunda hareket ediyor. Merkür Kova burcunda seyahat ederken tüm burçları nasıl etkileyecek?


Kova burcu; sıra dışı, rasyonel, alternatifleri görebilen, farklı çözümler üretebilen, yaratıcı bir burçtur. Rutinden hoşlanmaz, kalıpların dışında düşünebilir. Sürüyü takip etmek istemez, kendi yolunu kendi çizmek ister.

Merkür, Kova burcunda kendini ifade etmekte ve gücünü göstermekte hiç zorlanmaz, bu yüzden en rahat ettiği konumlardan birindedir. Bu nedenle yaklaşık 3 haftalık bu süreçte kafamızın farklı ama hızlı çalışacağını söylememiz mümkün.

Yaratıcı, orijinal fikirler havada uçuşabilir. Daha önce denemediğimiz yollara yönelebilir; farklı olmaktan zevk alabiliriz. Bu dönemde katlanamayacağımız bir şey varsa o da sıradanlıktır. Ekip çalışmalarına ve arkadaşlık ön planda olacak. Aramıza mesafe girmiş insanlarla tekrar bağlarımızı güçlendirebiliriz.

Astroloji: Burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burç yorumları

Koç burcu yorumları: Merkür Kova geçişi kendini geliştirmenin yanı sıra; iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisi. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşıyor.

Hayatınız hareketli geçecek. Arka arkaya organizasyonlara, davetlere katılabilir yeni grupların içine girebilirsiniz. Bu yenilikler sayesinde kendinizi bir anda yurt dışı projeleri içinde bulacaksınız. Bol seyahat ve yabancılarla bağlantılar gündeme gelecek.

Tansiyonu yüksek heyecanı bol, özgürlüğün peşinde koşma enerjisini belki de önemli bir eğitim konusu için değerlendireceksiniz. Yenilenen kariyer fırsatları sizi farklı yöneticilerle çalıştırabilir. Annenizle olan ilişkinizde temel değişimler yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Mesai arkadaşlarınızla yoğun bir iş temposu içine girebilirsiniz. Bu yorucu tempoda sağlığınıza özen göstermeli mutlaka dinlenmeye de vakit ayırmalısınız. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için uygun bir süreçte olacaksınız.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları

Boğa burcu yorumları: Merkür-Kova burcu geçişi ile iş hayatında bilgi ve tecrübeni yenilikçi bir üslup ile yaratıcı şekilde ortaya koyman gerekiyor. Zeka, iletişim beceri, gruplar çalışmaları, dış dünya ile güçlü temas ilerleme ve gelişmede senin için faydalı.

Boğa burçları mali konularda da kazandırıcı işlere yönelebilirler. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorununun çözülmesi sonucu para akışının sağlanması yönünde de olabilir.

Hayatınızda ön plana çıkacak olan konular iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacak. Terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda görünür olabilirsiniz. Hobi ve yaratıcılığınızı öne çıkaracak bir dönemdesiniz.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burç yorumları

İkizler burcu yorumları: Merkür-Kova burcu geçişi, hem bilgiyi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme; hem de hayatın anlamını ve hedefleri gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmayı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bir bakış açısı, bilgi, konuşma, yazılar, öğreticilik insanlar üzerinde etkili olmamızda faydalıdır.

Merkür Kova burcu geçişinde, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgini ölçebilir; daha başarılı olmak için yenilikçi düşüneceksin. Entelektüel taraflarını ortaya çıkarman gerekecek. Böylece önünde bekleyen işler hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, iletişim, bilgi alışverişi ve hukuksal konular ön planda olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleriniz olabilir. Tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu süreçte oldukça yoğun olacaklar.

Hukuksal konularda da önemli davalarınız sonuçlanabilir. Önemli mevki ve statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ailevi yatırımlar, ortaklık paylaşımları, miras, kredi, vergi ödemeleri gibi konular bir sonuca ulaşabilir.

Gündelik hayatınızdaki olaylar size zorlu bir gündem taşıyabilir, özellikle depresif olamaya açık yakın çevrenizden bir kadının dertleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Belki de annenizin ya da kardeşinizin bir sağlık sorunuyla yakından ilgilenip, sorunu halledeceksiniz.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönemde eş, iş ortağı, mali durumla yakından ilgilenmekte fayda var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz ancak burada önemli olan çözümcü düşünmek. Böylece huzursuz olmayız.

Bunların yanı sıra sezgilerin de artıyor. Sorguların eşliğinde çıktığın yolda alacağın net cevaplar seni istediğin yerlere taşıyor. Geçmişte kalan ve sana birden fazla fayda sağlayan şeyler tekrar önüne geliyor. Hayatın işaretlerini iyi okuyup algılaman gereken bir süreçte olacaksınız.

Kredi başvurunuz varsa onaylanabilir ya da bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.

İlişkilerinizdeki köklü değişimler için yeni başlangıçlar zamanı olabilir. Resmen ektiklerinizi biçeceğiniz bir hasadı toplayabilirsiniz. Her ne kadar otorite figürleri size ciddi bir surat ifadesiyle yaklaşsalar da onlar için ne kadar güvenli bir liman olduğunuzu size hissettirecekler.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları

Aslan burcu yorumları: İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim.

Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz, iş ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. İşi şansa bırakmayacağız.

Sabaha kadar süren konuşmalar yapılabilir. Tüm bunların dışında yeni iş fikirleri, çalışmalar ve iş birlikleri yaşamına muazzam şekilde düzen getiriyor. Her zamankinden fazla kazanacağınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi depresif bir ruha sokmuş olabilir. Hayatınızda olan biteni değiştiremeyeceğiniz gerçeğini kabullenerek; kendi öz değerinize sahip çıkmalısınız. Hayatınızdan stresi uzaklaştırmalısınız. Hassasiyeti ve duygularıyla sizi sarıp sarmalayan partnerinizin desteğine güvenmelisiniz.

Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Bu süreçte bir işten toplu bir ödeme alabilirsiniz. Ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz.

Sağlıklı yaşam planları yapıyor, yeni kararlar alıyor ve uygulamaya geçiyorsunuz. Aşka hayatına dair kafandaki düşünceler maddiyatla birleşiyor. Kendinizi her şeyden önce güvende hissetmek istiyorsunuz. Bu anlamda değişime gideceksiniz.

Devam eden ilişki ve evliliklerde kazanıma yönelik konular gündeme gelebilir. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli faydalı olacak. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.


Bu süreçte masa başında uzun vakitler geçirip işlerinizi halledebilir, bir projeyi hızlandırabilirsiniz. Karşınızdakilerle fikir ayrılıklarını giderebilir, aranızda uzlaşı sağlayabilirsiniz. Bilgi alışverişi, iletişim yoğunluğu, sözleşme, imza gerektiren konular, çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili konular odağınızda olacak.

Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burç yorumları

Terazi burcu yorumları: Merkür Kova geçişiyle çiftlerin birlikte paylaştıkları ortak alan, çalışma ve zamanda artış gözleniyor. Keyif verici meşguliyetler artıyor. Birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir.

Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

Yapılması gereken günlük rutin işlerden kaçınmamalı; tembelliğin rahatlatıcı kollarına kendinizi atmamalısınız. Sağlık konusunda ise, ayaklar, yumurtalıklar, cinsel organlar, boğazınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Diyete ve spora başlamak için de harika bir dönem.

Evden taşınma, gayrimenkul alım satımı ya da miras konularıyla uğraşma kapınızı çalabilir. Yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeli size yük olan konuları hayatınızdan çıkartmalısınız.  Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler ya da kurslara katılabiliriz.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Merkür Kova geçişi; mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak.

Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsiniz. Yeni eşya almak düşüncesindeyseniz bunu bu süreçte yapabilirsiniz. Çevrenizdekilerin tavsiyelerini pek dikkate almıyor, kendi zevkinize ve keyfinize göre hareket ediyorsunuz. Doğru da yapıyorsunuz ancak hesabı bilmek ve harcamalara dikkat etmek lazım.

Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemli.

Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız. Aile içinde çıkan fikir ayrılıklarını sabırla gidermeli, sorunlara mantıklı çözümler üretmelisiniz.

Bazı Akrep burçları bu dönemde yurt dışına yerleşmek veya yurt dışı yatırım planları yapabilirler. Farklı ülkelerin vatandaşlığına başvurmak gibi resmi işlemler için de uygun bir dönemdeyiz.

İletişim ve aksiyon gezegeni Merkür ev ortamınızdaki ilişkilerin canlanmasına neden olacak. Aldığınız kararlarla adeta yen bir hayat düzenine geçeceksiniz. Evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı küçük tadilatlar gerçekleştirebilirsiniz.

yay

Yay burç yorumları

Yay burcu yorumları: Merkür Kova geçişi; iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar.

Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından gayet olumlu bir dönem. Elinize yüksek miktarda para geçebilir. Bunu faydalı yatırımlara dönüştürmeli, har vurup harman savurmamaya özen göstermelisiniz.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Yakın arkadaş ve dostlarınla keyifli planlar yapıyorsunuz.

Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz. Bazılarınız iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Bilgisayar veya dil eğitimi de olabilir. Reklam, pazarlama ve sosyal medya gibi işlerle uğraşıyorsanız son derece güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatta kendinizi görmek istediğiniz noktanın da üstünde bulabilirsiniz.

oğlak

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: İş arıyorsanız, başvuru yaptıysanız veya kendi işinizi kuracaksanız muhteşem bir dönemdesiniz. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

Bu dönemde kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Üzerinde durduğunuz işlerle ilgili aileden destek alabilirsiniz.

Aşk ve ilişkilerde; daha önce ayrılık noktasına gelmiş olan Oğlak burçları bu dönemde bağlantıyı tamamıyla koparabilir. Artık hayata başka gözlüklerle bakıyorsunuz. Yeni oluşacak dünya düzenine ilk ayak uyduranlardan olacaksınız. Değişimi içinize sindirmeli, geçmişte kalanlar için üzüntü duymamalısınız.

Gelirlerinizi artırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi konularda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Araba satın alabilir ya da satabilirsiniz. Bilgisayarınızı değiştirmek yenilemek için güzel bir fırsat ya da kampanya önünüze çıkabilir. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burç yorumları

Kova burcu yorumları: Burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor.

İmajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz.

Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz. İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız.

Gidilecek yerler, iletişim ve yazışmalar oldukça fazla. Kısa seyahatler gündeme gelebilir. Bu süreçteki çalışmalarınız ilerleyen süreçte çok işinize yarayacak. Sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Aşırı zihin ve beden yorgunluğu olabilir. Özel hayatınızda ise ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Son iki yıldır epey zorlandığınız aile meseleleri artık nihayet sona eriyor. Kafanıza geçmişi takmamalı, hep önünüze bakmalısınız. Geçtiğimiz zorlu bir dönemin ardından bu gireceğimiz süreç size çok iyi gelecek. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz.

Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak. Bu süreçte Merkür size yeni iş kapıları ve fırsatlar açabilir.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Okumadan imzalamamanız gereken şeyler ve konunun derinliğini bilmeden harekete geçmemeniz gereken durumlar olabilir. Olumsuzlukların boyutu çok büyük değil. Bu tümüyle size bağlı. Görmezden geldiğiniz sürece sıkıntı oluşmuyor. Tedbiri elden bırakmamakta ve keyif aldığınız alanlarda vakit geçirmeye özen göstermekte fayda var.

İlişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyın. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz.

Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve spritüel konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir. Arkanızdan hakkınızda yapılan dedikodulara sakın takılmayın. Hepsi parladığı gibi bir anda sönmeye mahkum olacaktır. Arkadaş çevrenizdeki değişimler sizi ürkütmesin. Kemikleşmiş ilişkileri artık geride bırakma zamanı.


Bu dönem kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabileceğiniz, ikinci planda kalabileceğiniz durumlar olabilir; bu süreçte yalnız kalmak size çok daha uygun olacak. Diğer yandan Merkür bur süreçte bir projeyi hızlandırmanızda destek olacak. İç dünyanız ve bilinçaltıyla ilgili konular ön plana çıkıyor. İç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz.

Aylık ve yıllık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.