Astroloji: Şubat 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Şubat 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2020 aylık burç yorumları…

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Şubat ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu ay aşk hayatınız, ilişkiler, kendini gösterme, spor faaliyetleri, sanat ve sahne işleri, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, eğlence, hobileriniz, şans oyunları ön planda olacak. Kariyer hayatınızda, ilişkilerinizde ve sosyal alanlarda zirveye çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Hiç beklemediğiniz farkındalıklar yaşamanız çok olası. Duygularınızda değişimler, yenilikler fark edebilirsiniz. Arkadaşlıklarınız veya aşk hayatınız ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuz da gündem teşkil edebilir.

Bu süreçte hatalı davranışlardan uzak durmaya özen gösterin. Bazı durumları çözmek için daha girişken olmanız gerekebilir. Kariyer konusunda bir değişiklik ya da bir terfi söz konusu olabilir. Sürpriz başarılar elde edebilirsiniz. Hayatınızdaki zorluk ve sıkıntılara odaklanmak yerine başarıya odaklanmanızda fayda var.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Şubat ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu ay ev, yuva, emlak konusundaki faaliyetler, aile, ebeveynler, özel yaşamınız, kökler, geçmiş konular, içsel, düşünsel, duygular, yakın bağlarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu süreçte sorumluluklarınızı artırın ve kendinize güven duyun. Çalışma ve üretim dolu bir dönemdesiniz.

İş hayatınız, yuvanız ve eviniz ile ilgili yenilikler olabilir. İş hayatınızda egolarınızdan kurtulmuş olarak kararlar verirken yuvanızdakilere her zaman egonuzu daha ön planda tutarak yaklaşacağınız bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerinizde kısmetiniz gayet açık.

Sizler için daha hoşgörülü ve esnek olmanız gereken bir dönem. Aşk, ilişkiler ya da çocuklarınız ile ilgili konularda bunu daha fazla hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi doğru belirlemelisiniz. Doğru planlama sizlere hem faydalı olabilir hem de zaman kazandırabilir.

Yaptığınız işleri ortaya sunmak ve eksik kalan projelerinizi tamamlamak için önemli bir süreçte olabilirsiniz.  Yarım kalan işlerinizi tekrar sorgulayabilir ve hayata geçirmek için uğraşabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir ay olacak.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Şubat ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Şubat ayında iletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet gibi konular gündeminizde olacak.

Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir seyahate çıkabilir, ilgi duyduğunuz ve öğrenmek istediğiniz konular ile ilgili harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda farklı şehirlerde/ülkelerde bağlantılar kurmak istiyorsanız veya yurt dışına çalışmaya/okumaya gitmek istiyorsanız tam zamanı. Yoğun bir iletişim trafiği sizi bekliyor. İkizlerin en sevdiği konuların başında iletişim geldiği için bu dönem sizi çok mutlu edebilir.

Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu ay oldukça duygusal durumlar içinde olabileceğiniz için önemli kararları bu ay içinde almamanızda fayda var. Kararlarınızda daha sağduyulu olmanız gereken, fevrilikten uzak durmanız gereken bir ay olacak.

Bu ay kariyer konusunda risk alırken bazı şeyleri feda etmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda acele adımlar atmamaya özen gösterin. Bu süreç, hızlı başlangıçlar yapma dönemi değil.

Gizli kalmış olayları öğrenebilirsiniz, tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalara karşı daha sakin olmalısınız. Akrabalarınız, yakın çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizi bozmamaya çalışın.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Şubat ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu ay gündeminizde olan konular özellikle maddiyat, para, alacaklar, borçlar, kredi, harcamalar, gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü materyal gibi başlıklar olacak.

Kendinizi baskılamaktan ve korku duymaktan vazgeçmelisiniz. Evli olanlar bazı radikal değişimler içinde olabilir. İlişkilere ve hayatınıza bakış açınızda değişiklikler olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına alabildiğiniz sürece, gelirleriniz ile ilgili şanslı bir döneme gireceğinizi söyleyebiliriz.

Bu ay finansal konularda ve işlerinizde önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ortaklı işler yürütüyorsanız bazı anlaşmaları sona erdirebilirsiniz veya yeni iş birliklerine merhaba diyebilirsiniz. Kariyerinizde de yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Hayatınıza verdiğiniz yön ile ilgili yepyeni kararlarınız olabilir. Kendinizi yeniden doğmuş gibi tanımlayarak, hayat düzeninizde bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Şubat ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kendi başınıza giriştiğiniz, bizzat başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler gündeminizde olacak. Genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, atraksiyon gerektiren durumlar ön planda olacak. Bu ay Aslan burçları için oldukça önemli ve bazı sonuçlar alabileceğiniz bir süreç.

Hayatınızın gidişatında, tahmin bile edemeyeceğiniz, “kader” dediğimiz gelişmeler sizi bekliyor. Hiç beklemediğiniz gelir artışları yaşayabilirsiniz; miras, vergi, prim gibi konular gündeminize gelebilir. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmenizde de fayda var.

Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunay ısrarla ilişkisel konularınıza vurgu yapıyor. Bu ilişkiler aşk ya da iş ilişkileri olabilir. İlişkilerde bazı önemli değişimler söz konusu olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da yeni bazı değişimler içinde olabilirsiniz.

Bu ay ailevi bağlarınız güçleniyor. Duygusal anlamda daha bir güven hissine sahip olabilirsiniz. İş hayatınızda terfi, iş veya yer değişikliği gibi konular söz konusu olabilir. Hukuksal veya devletle ilgili beklediğiniz bir haber ya da bir değişim sizleri şaşırtabilir. Krediler, borçlar veya alacaklar gibi konularınızın sonuçlanması sizleri önemli bir başarıya taşıyabilir.

Geçmiş oluşumlar ve sorunları hallederken aynı zamanda ayın ilk on günü de yeni başlangıç fırsatları gündeme gelebilir. Finansal anlamdaki, sorunların üstesinden gelmek adına yeni yol haritaları gündeme gelebilir. Yanlış olan finansal kararlardan dönmek ve yeni kararlar alarak bu problemleri telafi edebilirsiniz.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Şubat ayı yorumları

Başak burç yorumları: Bu ay hizmet ve fedakarlık gerektiren işlerle ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Dinlenme, inziva, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlığınız, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular ön planda olabilir.

Geçmişten gelen kaygılarınızla yüzleşmek zorunda kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Sağlık ile ilgili kontrolü elden bırakmamanızı tavsiye deriz. Eğer size destek olmak için çalışan ekipleriniz varsa, onlarla ilgili konular da olabilir. Bazı durumları netleştirmeniz gerekebilir; iş yerinde ekiplerinizle ilgili mesai harcamanız gerekebilir.

Şubat ayının ilk yarısı işinizi kurtarmak ve iş hayatınızı yeniden yapılandırmak istediğiniz bir süreçte olabilir. Sağlığınızla ve sağlık sorunlarınızla ilgilenmeniz gereken bir zamandasınız. Çalışma hayatınızda bazı değişikliklere hazırlıklı olmalısınız.


İkili ilişkilerinizde bazı yanılgılarınız veya hatalarınız olduğunu düşünebilirsiniz. İlişkilerde anlaşmazlıklar olabilir. Taviz verirken zor durumda kalabilirsiniz. Bu ay düşmanlıklara ve hukuki konudaki sorunlara dikkat etmelisiniz.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Şubat ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Organizasyon, dernekler, arkadaş grubu, sosyal çevre, yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri ile ilgileneceğiniz bir dönemdesiniz. Bağımsızlık, bireysellik, özgürlük gibi konular ön planda olacak. Sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler gündeminizde olabilir.

Bu ay ilişkilerinizde farkındalıklar yaşayabileceğiniz bir dönem olabilir. Yeni arkadaş çevrelerine girebilir, farklı insanlarla vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Hayata bakış açınızın değişmesiyle mevcut arkadaşlar ile yolları ayırmaya da karar verebilirsiniz.

Sizin için güzel ve hayatın tadını çıkardığınız bir süreçte olacaksınız. Aşk ve ilişkiler konusu sizi bu ay biraz daha meşgul edebilir. Aynı zamanda maddi konular da sizin için bir hayli önem kazanacak. Kariyer konusundaki gelişmelere ve yeni değişikliklere açık olmalısınız.

Eğer çocuklarınız varsa, onlar ile ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Eğer harcamalarınızı kontrol altına alabilirseniz, para durumunuzun sürekli iyiye gittiğini göreceksiniz.

Bu ay ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Oldukça yoğun bir ay geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu noktada kendinizi göstermeniz veya kanıtlamanız gerekebilir. Sizden yoğun sorumluluklar beklenebilir.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Şubat ayı yorumları

Akrep burç yorumları: Kariyer hayatınız, siyasi ve politik duruşunuz, toplum önündeki görünümünüz, tanınırlık konuları ön planda olacak. Mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynleriniz ve iş yerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Oldukça başarılı bir dönemde olacaksınız.

İş hayatınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yuvanız ve aileniz ile ilgili beklenmedik konular da gündeme gelebilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz yerler, öğrenmek istediğiniz hobileriniz varsa doğru zaman geliyor. Yakın iletişim içinde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalara dikkat!

Ailenizle aranızda sınırlar olması gerektiğine karar verebilir ve sizi zorlayan çıkışlar gösterebilirsiniz. Ayaklarınız biraz daha yere basmalı. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız krizlere dikkat edin. Fevri çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Sosyal ilişkilerinizde denge sağlamanız gerekecek.

Maddi konularda belirsizlik hayatınızda sorunlara yol açacak bir noktaya gelebilir. Aceleci yaklaşımlardan uzak durmanız gerekebilir. Olaylar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir ve bazı konularda düşündükleriniz olmayabilir.

yay

Yay burcu Şubat ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: Seyahat, yurt dışı, uzun bir yolculuk söz konusu olabilir. Bu ay eğitim, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın ve medya, uluslararası konular gündeminize gelebilir. Bu dönemde büyük başarılara doğru ilerleyebilirsiniz. Kariyer veya eğitim alanlarında önemli kararlar verebilirsiniz.

Beklenmedik gelir/gider kalemlerinde; miras, prim, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Gelirlerinizde veya harcamalarınızda normal akışında dışında gelişmeler olabilir. Parasal konularda kalbinizin gösterdiği yola doğru gitmek sizi çok doğru bir başlangıca götürebilir. Hukuki süreçler ve davalarınız sona erebilir. Masraflarda aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Hayatınızdaki engellerin nedenini keşfetmek ve problemlerin kökenini bulmak isteyeceksiniz. Yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Yalanlara ya da gerçeği yansıtmayan konulara dikkat etmelisiniz.

oğlak

Oğlak burcu Şubat ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Gelir durumunuz, borç, başkalarından gelen para, miras, vergi, kredi ve maddi paylaşımlar ön planda olacak. Ayrıca cinsellik, araştırma, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi konular da gündeminizde olabilir.

Ayın ortasından sonra bazı yeni oluşumlara adım atmanız için büyük fırsatlar karşınıza çıkabilir. Uzun süredir başaramadığınız konularda iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ailedeki bazı sorunlar sizi mutlu edebilecek çözümlere kavuşabilir.

Özellikle ilişkiler ve ilişkilerinizdeki dersler konusunda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklarınız, eşiniz veya varsa evlenme planlarında netlikler oluşmaya başlayabilir. Aynı hataları yaparak farklı ve mutlu sonuçlar beklemek yerine, hatalarınızdan öğrenerek, değişme zamanı…

Ocak ayı sizi yıpratmış ve zorlamış olabilir. Bu ay ihtiyacınız olan tek şey içsel gücünüzü serbest bırakmak. Bazı konular yeniden şekillenecek ve dönüşebilecek. Birçok konuda eksik olan şeyleri telafi edebilirsiniz. İhmal ettiğiniz konuları düşünün ve bu konuları geliştirmek için çaba harcamaya özen gösterin.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Şubat ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu ay ortak işler, anlaşmalar veya anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler, arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler gündeminizde olacak. Bu ay kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir, iyi değerlendirmenizde fayda var.

Büyük bir kabulle yeni bir kişilik inşa etmenin eşiğinde olabilirsiniz. Hayatınızı düzenleme konusunda çalışmazsanız başlamazsanız, yeni krizler olarak size dönebilir. Özellikle bu ay karşıt burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birçok yüzleşme söz konusu olabilir. Maddi durumunuzu istikrarlı ve konforlu hale getirmek istiyorsanız, bu konuları göz ardı etmemelisiniz.

Hayat ritminizde ve farkındalıklarınızda önemli değişiklikler yaşanabilir. Geriye dönüp baktığınızda her şeyin başlangıcı 2018 diyeceksiniz. Hem kendiniz, hem iş hayatınız, hem arkadaş çevreniz hem de aşk hayatınız ile ilgili önemli farkındalıklar ve kararlar almanız çok olası. Sizler için değişim zamanı, yeter ki akışa izin verin…

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Şubat ayı yorumları

Balık burç yorumları: Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, yanınızda çalışanlarla ilgili konular gündeminizde olacak. Teknik işler, evcil hayvanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, çalışma ve hizmet ile ilgili konular ön planda olabilir. Bu ay sizin için çok önemli ve farklı bir dönem olabilir.

Bu ay risk almadan son derece dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bilinçaltınızdaki korkularınız açığa çıkabilir. Özellikle geçmişten bugüne taşıdığınız korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Üzerinizde etki yapacak tarzda rüyalarınızın sayısı artabilir.

Maddi sorunlarınızın ön planda olacağı önemli bir zaman dilimi. Kararlarınızı verirken aşırı iddialı olmayın. Özellikle ayın ikinci yarısından sonra ilişkideki sorunları çözemediğiniz konular sizi ayrılık kararına bile götürebilir.

Çözülemeyen bazı sorunların tekrar ortaya çıkması gereken bir süreç olabilir ve bunları çözmek için gerekenden fazlasını yapmanız gerekebilir. İş hayatınızda bazı değişikliklere veya sorumlulukların artmasına hazır olmalısınız. Kendi işinize sahip olmanız veya kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir yerde çalışmanız iyi sonuçlar getirebilir.


Bu süreçte duygularınız farklılık gösterebilir. Her zamankinden daha fazla egolarınızı devreye sokarak duygularınızı anlamlandırmaya çalışabilirsiniz. İş hayatınıza da duygusal baktığınız bu dönemde duygularınız ile ilgili dersler de sizi bekliyor nitelikte…

İndigo Dergisi Astroloji yazıları / burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.