Bioderma ile üstün cilt bakımı

1970’li yıllarda kurulan Bioderma, kurulduğu ilk zamanlardan beri kullanıcılarının beğenisini kazanmış bir markadır. Cilt sağlığına önem veren Bioderma, cildin sağlıklı dokusunu kazanması ya da koruması için geliştirdiği tüm ürünlerini biyologlar ve dermatologlardan oluşan ekiplerle yaratmaktadır. Uzman eller ve markanın dermatolojik güce verdiği önem sayesinde geliştirilen ürünler ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

Bioderma ile üstün cilt bakımı

Bioderma cildin sağlıklı dokusunu kazanması ya da koruması için 3 mutlak kurala önem vermektedir. Bunlardan ilki ve en önemlisi; gerçekten gerekli olan bileşenleri kullanmaktır. Diğeri; bileşenleri en saf şekilde kullanmak ve sonuncusu da ciltte bulunan molekülleri seçmektir. Bioderma’nın bütün ürünleri klinik deneylerden geçmektedir.

Her cilt tipine uygun bakım

Bioderma, cilt bakımınızın her aşamasını keyifli bir hale getirmenize yardımcı olan ürünler geliştirmektedir. Her cilt tipinin farklı bir bakıma ihtiyaç duyacağının farkında olan marka tüm cilt tipleri için farklı seriler geliştirmiştir. Kuru cilt tiplerine sahip olan kişiler için ATODERM serisi, nemsiz cilt tipleri için HYDRABIO serisi, karma ve yağlı cilt tipleri için SEBIUM serisini geliştirmiştir.

bioderma atoderm creme

Kuru cilt tiplerindeki sorun ciltte yaşanan aşırı nem kaybıdır. Cilt nemi içerde tutamaz ve bu da cildin kurumasına neden olur. Bu nem kaybı nedeniyle diğer cilt tiplerine oranla çok daha hassas bir yapıya sahip olan kuru cilt tipleri, çok daha yoğun nem desteği isteyen bir bakım ile toparlanabilir. Bioderma laboratuvarlarında uzmanlar tarafından geliştirilen ATODERM serisi, cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olarak nemi cilde hapsetmeye çalışır. Bu sayede cildin yatışmasına destek verir. Cilt bariyerini güçlendirmeye yardım ederek cildi dış etkilere karşı korumaya çalışır.

Siz cildinizi her ne kadar koruduğunuzu düşünseniz de cildinize etki eden birçok etmen vardır. Hava kirliliği, stres, sıcak hava gibi birçok neden cilde zarar vererek nemini kaybetmesine neden olabilir. Bunun sonucunda da cilt yüzeyinde gerginlik ve rahatsızlık gibi bir his oluşur. HYDRABİO serisi, cildin rahatlamasına ve kaybettiği nemi yeniden kazanmasına yardım eder. Bu sayede cilt hem pürüzsüz hem de daha ışıltılı ve parlak bir görünüme sahip olur.

narecza bioderma sebium serisi h2o cilt bakımı leke önleyici fiyatı

Karma veya yağlı cilt tipleri ise cilt yüzeyinde salgılanan fazla sebum salgısı nedeniyle sorun yaşarlar. Bu cilt tiplerinin özellikle T bölgesinde parlama gibi sorunlar meydana gelir. Bunun yanı sıra can sıkıcı olan akne ve sivilce sorunları da daha çok bu cilt tipinde görülmektedir. SEBİUM serisi, cildin sebum dengesinin kurulmasına ve cildin sağlıklı bir görünüm ve doku kazanmasına yardım eder.

İlk Misel Su

1995 yılında dermatologlar tarafından geliştirilen SENSİBİO H2O ile büyük ününü yakalayan marka, ilk misel suyu geliştirmiştir. Şimdilerde birçoğumuzun elinden bırakamadığı ilk misel su Bioderma’nın eşsiz gücü ile keşfedilmiştir. Sensibio H2O Misel Su; en hassas cilt tiplerinin bile rahatlıkla kullanabileceği bir formüle sahiptir. Cildin nazik bir şekilde makyaj, kir ve yağ gibi kalıntılardan arınmasına yardım eder.

En hassas cilt tiplerinin bile kullanımına uygun olan özel formülü ile cilt yüzeyinde herhangi bir tahribata neden olmadan cildin temizlenmesine destek verir. Yüz, göz ve dudak çevresinde kullanılabilir. Kontakt lens kullanıcılarının da kullanımına uygundur. Bu eşsiz bakım ile birçok kadın makyaj çıkarma ve cilt temizleme alışkanlıklarını çok daha keyifli bir hale getirmiştir.

Cildin her aşamasını düşünen marka

Klasik cilt bakımının her aşamasını düşünen marka bunun yanı sıra; güneş bakım ürünleri, saç bakım ürünleri vebebek-çocuk-anne ürünleri de geliştirmektedir.

ABCDERM; bebek ve çocuklar için geliştirilmiş bir seridir. Bebek ve çocukların ciltleri yetişkinlere oranla çok daha hassas ve narin bir yapıya sahiptir. Bu nedenle hassas bir bakıma ihtiyaçları vardır. Seride bebek ve çocuklarınızın ciltlerinin temizliğinden nemlendirilmesine kadar ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabilir ve çocuklarınızın cildinin bakımını güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

PHOTODERM; güneş koruması için geliştirilmiş olan bir seridir. Kaç yaşında olursanız olun ya da cildiniz hangi renk veya tip olursa olsun cildinizi güneşten gelen zararlı ışınlara karşı yaz kış korumanız gerekmektedir. Güneşten gelen zararlı UVA ve UVB ışınları yaz kış cildinize zarar verebilmektedir. Bu nedenle uzmanlar sağlıklı bir cilt için güneş korumasının önemine sık sık vurgu yapmaktadır. Photoderm serisinde her cilt tipine uygun güneş koruma ürünü bulmak mümkündür. Seride güneş sonrası bakımı için de ürün bulunmaktadır.

Cilt lekelerine son!

Olgun cilt tipine sahip olan kişilerde sıklıkla cilt yüzeyinde leke sorunu yaşanmaktadır. Cilt yüzeyinde istenmeyen ton farklılıklarına neden olan bu görüntü cildin pürüzsüz, tek renk ve aydınlık görüntüsüne engel olur. WHITE OBJECTIVE, cilt yüzeyinde leke sorunu yaşayan kişiler için geliştirilmiş olan bir seridir. Hassas cilt tiplerinin de kullanımına uygundur. Cilt yüzeyinde meydana gelen ton farklılıklarının giderilmesine destek verir. Cildin tek ton ve aydınlık bir görünüm yakalaması için çabalar.

Nereden satın alabilirsiniz?

Bioderma markası; sadece eczanelerde ve online satış kanallarında satılmaktadır. İnternet üzerinden https://www.narecza.com/dan güvenle satın alabilirsiniz. Ayrıca pek çok yetkili eczaneden de ulaşabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.