Astroloji: Balık burcunda Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: Balık burcunda Merkür Retro burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Balık burcunda Merkür Retro burç yorumları
Astroloji: Balık burcunda Merkür Retro burç yorumları

Astroloji: Merkür Retro burç yorumları…

Merkür Retro 12 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek. Gezegenin geri hareket etmesi, hızının düşmesi ve yavaşlaması anlamına geliyor. Bu da Merkür gezegeninin temsil ettiği konular ile ilgili engelleri ortaya çıkarıyor.


Merkür Retro’nun tüm burçlara genel yansıması:

Merkür Retro sürecinde yeni anlaşmalar yapılması, yeni bir ilişkiye veya yeni işe, yeni projeleri başlanması, yeni kararlar alınması tavsiye edilmez.

Resmi evraklarda sıkıntılar çıkabilir. Elektronik aletler bozulabilir. Trafik kazalarından iletişim kazalarına kadar sorunlar olabilir. Çarpmalar, düşmeler yaşanabilir. Bilgisayar, telefon gibi elektronik aletler zarar görebilir, dosyalarınızı kaybedebilirsiniz. İletişim ile ilgili gecikmeli konular ve problemler ortaya çıkabilir. Seyahatlerle ilgili aksilikler yaşanabilir. İletişimde gerginlik dönemi de denebilir.

Merkür Retro’da hali hazırda olan işlerin üzerinden bir daha geçmek, ertelenmiş yarım kalmış işleri tamamlamak uygundur. Bu dönemde biraz içe dönüp, dışsal iletişim hızımızı azaltma gereği duyarız. Sözlerimizin karşı tarafa farklı anlamlarda gidebileceğini, yanlış anlaşılmalara açık bir algının egemen olduğunu unutmamak ve daha özenli hareket etmek gerekir.

Olumlu tarafından ise kaybettiğimiz bir eşyamızı bulabiliriz. Eski sevgiliden bir haber gelebilir, nostaljik bir eşya karşımıza çıkıp bizi o zamana geri döndürebilir. Yaratıcılık artabilir.

Merkür Retro burç yorumları:

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu Merkür Retro burç yorumları

Koç burç yorumları: Koç burcu hiç olmadığından daha çok konuşmaya başlayacak. Finansal konuların ön plana çıkacağı bu dönemde dikkatli adım atmak büyük önem taşıyor. Acele karar vermemeli ve umudunu kaybetmemeli.

Bu üç haftalık dönemde özellikle unutkanlığa, akıl tutulmasına ve dalgınlığa çok daha fazla dikkat etmeli, mümkünse yapacaklarınızı önceden planlamalı ve bunların dışına çıkmamalısınız.

Kendimizi karamsar, kafası karışmış, yönümüzü kaybetmiş gibi hissedebiliriz. Çevremizdeki insanlardan şüphelenebilir, kime güveneceğimizi bilemeyebiliriz. Tüm bu etkilerin geçici olduğunu bilmeli, bizi zihinsel olarak rahatlatacak aktivitelere yönelmeliyiz.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde iç dünyamız ve bilinçaltımızla baş başa kalıyor olacağız. Hayatın karmaşasından uzaklaşıp, iç dünyaya dönüş yapıyoruz. Bu süreçte, korkularımız, endişelerimiz ön plana çıkabilir.

Bu süreçte şüpheci yanınız ağır basabilir, özellikle romantik ilişkileriniz olumsuz etkilenebilir. Hayatın düşündüğünüzden çok daha derin anlamlar taşıdığını fark edebilirsiniz. Bu yoğun hisleri kucaklarsanız, Merkür retro bittiğinde kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu Merkür Retro burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burcu için bazı gerçekler gün yüzüne çıkacak. Hiç ummadığı kişilerin gerçek yüzünü görmeye başlayacak. Sır saklamaları gereken bir dönemden de geçmeleri gerekecek. Gergin olmaları ise gayet normal.

Merkür retrosunda sosyal iletişime bir kat daha dikkat etmelisiniz. Arkadaş çevrenizde çoğu gereksiz gibi görünen pek çok alınganlık ve yanlış anlamayla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu dönemde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Sosyal çevre, arkadaş grupları ve kariyer kazançlarımızla ilgili konuları ön plana çıkıyor olacak. Sosyal açıdan kendimizi geriye çekebilir, kendimize yakın gördüğümüz kişilerin sözlerine karşı gereksiz alınganlıklar besleyebiliriz.

Bu süreçte Kullandığımız kelimeleri dikkatlice seçmeli, kırıcı olmaktan kaçınmalıyız. Bu süreçte istemeden de olsa ağzımızdan bir şeyler kaçırmamız çok mümkün, bu yüzden dikkatli olmamızda ve dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmamızda fayda var.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu Merkür Retro burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler burcu uzun zamandır verdiği emeklerin karşılığını alacağı bir döneme giriyor. Kendi sağlığına dikkat etmesinin yanı sıra arkadaşlarına da zaman ayıracağı bir döneme girecek.

Merkür retrosunda özellikle patron, yönetici konumunda kişilerle iletişime, yanlış anlama ve anlaşılmalara biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Planlı, düzenli ve organize olmaya çalışmalısınız.

İletişim ve teknolojideki kaos bazı işlerinin aksamasına neden olabilir. Süreç boyunca tedbirli davranmalılar. Diğer yandan bazı İkizler burçları bu dönemde çok daha kolay hayır diyebildiklerini fark edebilirler.

Bu dönemde kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Psikolojik anlamda da zorlayabilirsiniz. Özellikle panik atak, anksiyete gibi durumlarınız varsa dikkat! Gereksiz ve lüks harcamalarınıza da özen göstermeniz gerekiyor. Evinizde kendinizi daha özgür hissettirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde, kariyerimiz ve sosyal statümüzle ilgili konular gündemimize oturacak. Retronun yaratacağı kafa karışıklığı işlerimize de yansıyabilir. Unutkanlık ve dalgınlık hata yapmamıza sebep olabilir.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu Merkür Retro burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeç burcu çok yakın olduğu kişilerle ilgili yeni gerçekler fark edebilir. Aslında karşısındaki kişinin ona yakın olmadığını görebilir. Evlilik gibi önemli konularda da yeni bir adım atabilir ve aileler tanışabilir.

Merkür retrosunda yurt dışı ve yabancılarla iletişimde doğabilecek aksaklıklar karşısında tedbirli olmalısınız. Ayrıca seyahat planlarınız konusunda kafa dağınıklığı ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

İlerleyen dönemde emeklerinizin karşılığını alacak olsanız da bu süreçte dikkatli olmalısınız. Önemli verilerin kaybolmaması için dosyalarınızı yedeklemenizde fayda var. Çıkacağınız kısa seyahatler sizi duygusal olarak besleyecek ve iyileştirici nitelikte olacaktır. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması ve temponun yorucu hale gelmesi de bu seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Beklenmedik, sürpriz iş teklifleri alabilirsiniz.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde yurt dışı, eğitim, ticaret, medya ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor olacak. Bu dönemde planlanan bir eğitim ya da yurt dışı seyahati varsa, 28 Mart sonrasını beklemek olası aksiliklerden bizi koruyabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu Merkür Retro yorumları

Aslan burç yorumları: Aslan burcu hayatında bazı değişikliklere gidebilir. Ev ve aile konularına ayrı bir önem verirken sosyalleşmek için de zaman ayırabilirler. Bu süreçte öne çıkan konulara önem vermeli ve ayrıntıları düşünmeliler.

Merkür retrosunda ortak maddi konularda, iş ve para konularında, yatırım, finans işlerinde hesaplara, bütçeye çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İhmal ve aldanmalara karşısında uyanık olmalısınız.

Kredi almak, internet üzerinde alışveriş yapmak, fütursuzca harcama yapmak çok zor durumlarda kalmamıza sebep olabilir. Bu dönemde ne borç almalı ne de çok sevdiğimiz insanlar istese bile borç vermeliyiz.

Eleştiriye açık olmasanız da bu süreçte tüm okları kendinize çevirebilir ve hayallerle gerçekler arasında bir denge bulmak için çabalayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey eleştiriler karşısında sakin kalmak ve kendinize faydalı olacak kısımları ve insanları benimsemek.

Bu süreçte ortak işlerdeki gelirlerde düşüşler söz konusu olabilir. Sabırsız davranmamaya özen gösterin. İş yerinde tartışmalara girmekten kaçınmanızda fayda var. Ani bir terfi alabilir, beklenmedik sürpriz değişikler yaşayabilirsiniz.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde finansal konular bizi en çok zorlayan alan olacak. Risk almak gözümüzü korkutmuyor olabilir ancak sonrasında çok pişman olacağımız adımlar atmamanızda fayda var.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu Merkür Retro burç yorumları

Başak burç yorumları: Başak burcu çok fazla ısrarcı olmamalı, hırs yapmamalı ve elindekiyle yetinmeyi bilmemeli. Bu süreçte mantığını devreye sokarak hareket etmeli ve ihmal ettikleri konulara yoğunlaşmaları daha önemli olmaktadır.

Diğer yandan her zamankinden daha hareketli, girişken, motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Ancak kazalara, tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Yurt dışı konularında sürpriz gelişmeler olabilir. Ortaklık ilişkilerimizde de aynı şekilde sorunlar yaşanabilir.


Merkür retrosu özellikle birebir iletişim ve ilişkilerde başınıza epeyce iş açabilir. Dolayısıyla kendinizi doğru ifade etmek ve karşı tarafı da doğru anlayıp algılamak için biraz daha temkinli davranmanız gerekebilir.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde gündemimiz ikili ilişkiler olacak. İlişkimiz varsa gerginlik yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Sarf ettiğimiz sözlere çok dikkat etmeliyiz. Karşılıklı birbirimizi kırabilir, dönüşü olmayan bir yola gidebiliriz.

İlişkimiz hakkında karar almak için uygun bir dönemde değiliz. Bu dönemde geçmişte kaldığını düşündüğümüz insanlar tekrar hayatımıza girmek için adım atabilirler. Ancak bu kişilerle yeni bir ilişkiye başlamak çok da akıllıca olmayacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayacaksak, 28 Mart sonrasını beklememiz çok daha iyi olacaktır.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu Merkür Retro yorumları

Terazi burç yorumları: Terazi burcu herkese yetişmeye çalışmaktan yorulsalar da bu emeklerinin karşılığını alacak. Her ortama uyum sağlamayı başarmaları bazen tam tersini yaşamalarına da neden olabiliyor. Umutsuzluğa kapılmamalı.

Merkür retrosunda özellikle gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda ilişkilere ve iletişime daha çok dikkat etmelisiniz. İhmal ve unutkanlıklar işlerin kolayca sarpa sarmasına neden olabilir.

Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Maddi konulardan dolayı özellikle iş arkadaşlarınızla veya yakın çevrenizle tartışmaya girebilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Krediler, borçlar, ev, aile ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde, iş, sağlık ve günlük hayat rutinlerimizde çalkantılı bir sürece girdiğimizi söyleyebiliriz. Eğer çalışıyorsak, iş yerimizde gerginlikler ortaya çıkabilir. Daha sakin, kontrollü ve daha hoşgörülü davranmamızda yarar var.

Sözlerimize dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Bu arada sağlık kontrollerimizi de aksatmamalıyız. Eski bir sağlık sorunu tekrar ortaya çıkabilir. Ancak bu dönemde konulan teşhisler yanıltıcı olabilir. Bu yüzden birden fazla uzmandan görüş almakta yarar var.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu Merkür Retro burç yorumları

Akrep burç yorumları: Akrep burcu kendisinde gerçekleşen Merkür retrosu ile artık kendilerini başkalarıyla kıyaslamayacak. Bazı şeyleri daha iyi görecek. Geçmişte kaldığını zannettiği kişiler hayatına girebilir ve kararlarını değiştirebilir.

Merkür retrosunda aşkta ve sevdiklerinizle iletişimde ortaya çıkabilecek aksaklık ve yanlış anlamalara karşı daha dikkatli ve uyanık olmalısınız. Aşkınızı doğru ifade edebilmek ve anlatmak biraz daha gayret gerektirebilir.

Aşk ve ilişkiler bu dönemde kafanızın karışmasına neden olabilir. Eski birliktelikler ile iletişim kurabilirsiniz. Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmanızda fayda var.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde, ikili ilişkiler ve sosyal çevremiz ile ilgili konular gündeme geliyor olacak. Mevcut ilişkilerimizde bazı şeylerin ters gittiğini hissedeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yargılayıcı ya da kırıcı olmakla eleştirilebilir ya da partnerimizin böyle davrandığını düşünebiliriz.

İlişkimiz hakkında bizim de kafa karışıklığı yaşamamız ve bir karar vermeye çalışmamız mümkündür. Ancak karar vermek için uygun bir dönemde değiliz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk için 28 Mart sonrasını beklemeliyiz. Ayrıca, şans oyunları, borsa gibi spekülatif yatırım araçlarından da uzak durmakta fayda var.

yay

Yay burcu Merkür Retro yorumları

Yay burç yorumları: Yay burcunu oldukça aktif bir dönem bekliyor, dinlenmeye vakit bulamayacaklar. Bu süreçte insanlara çok yakın olmamaları ve biraz geri planda kalıp düşünmeleri iyi olacak. Kendilerini dinlerken ne istediklerini görecekler.

Merkür retrosu aile ilişkilerinde ve aile içi iletişimde aksaklıklara, yanlış anlamalara ve bolca alınganlığa sürükleyebilir. Uykusuzluğa ve unutkanlığa bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz, zihninizi dinlendirmelisiniz. Aile içinde yanlış anlaşılmalar, iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarıyla da gerginlikler yaşanabilir.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde, ev ve ailemiz ile ilgili konular gündeme geliyor olacak. Aile bireyleriyle geçmişten gelen, tam olarak çözüme kavuşmamış aile sorunları yüzünden gerginlik ve tartışmalara yaşayabileceğimiz bir süreçteyiz.

Aile bireylerinden birinin bizden sakladığı bir sır ortaya çıkabilir ve bu yüzden güvenimiz çok sarsılabilir. Evin içinde küçük kazalara dikkat etmemiz gerekiyor.

Ayrıca tadilat, tamirat, dekorasyon, gayrimenkul alım satımı gibi şeyler için de iyi bir dönemde değiliz. Bu konularla ilgili imza atmadan önce her belgeyi en az iki kere okumalıyız.

oğlak

Oğlak burcu Merkür Retro burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burcu önemli kararlar vermesi gereken bir döneme giriyor. Hayatlarını gözden geçirerek yeni başlangıçlar yapabilecek. Yaşadıkları üzüntüler sona erecek ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaklar.

Merkür retrosunda finansal, maddi ve ticari konularda temkinli davranmalı, sözleşme ve anlaşma konularını gerektiğinde zamana bırakmalı, en az iki üç kez etraflıca düşündüğünüzden emin olmalısınız. Yakın çevre ilişkilerinde sağduyunuza güvenin.

Bu dönemde hatalı bilgiler ortaya çıkabilir, kafalar karışabilir. Bu etki aynı şekilde kardeşler ve komşularınızla ilişkilerde de aksaklıklar ve yanlış anlamalar oluşturabilir. Özel hayatınızda da önemsiz konular yüzünden tartışmalara girmemenizde fayda var. Beklenmedik sürprizlerle karşılaşmanız olası bu dönemde.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde, yakın çevremiz ve kardeşlerimiz ile ilgili konular gündeme gelecek. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan çatışmalara girmemeye özen göstermeli, karşıt görüşlere daha hoşgörülü olmaya çalışmalıyız.

Çevremizdeki insanlarla ortak noktalarda buluşmakta zorlanabilir, farklı düşünceler nedeniyle kafamızın iyice karıştığını hissedebiliriz. Eğer bir eğitime başlamayı düşünüyorsak 28 Mart sonrasını beklemekte fayda var.

Mülakata, iş görüşmesine veya sınava girmeniz söz konusu ise unutkanlık ve dalgınlık sorun yaratabilir. Bu süreçte çok sık kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir ancak yolculuklarda birçok aksaklıkla karşılaşabiliriz. Telefon, bilgisayar, tablet gibi iletişim araçlarımızdaki bilgiyi yedeklemek bizi olası aksiliklerden koruyabilir.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu Merkür Retro yorumları

Kova burç yorumları: Kova burcu sorunlar yaşayacakları bir sürece giriyorlar. Özellikle kariyer konusunda bazı sıkıntılar çıkabilir, bunların üstesinde gelmeye çalışmalılar. Bazı konularda çok takıntılı ve kontrolcü olduklarını fark edebilir.

Merkür retrosu özellikle maddi konularda, iş ve para konularında hesap hatalarını, dikkatsizlikleri beraberinde getirebilir. Alışveriş, harcamalar kafa karıştırabilir, fiyat etiketlerine bir kez daha dikkat ettiğinizden emin olmalısınız.

Üç hafta süren bu Merkür Retro döneminde finansal konular ve kendi öz değerimizle ilgili meseleler ön plana çıkıyor olacak. Gelirimizde ani dalgalanmalar yaşayabilir, bu nedenle öz güven kaybı ve gerginlik yaşayabiliriz.

Parasal konularda özellikle gelirleriniz konusunda hesapları birkaç kez kontrol etmenizde fayda var. Kredi başvurusu yapabilirsiniz veya krediniz onaylanabilir. Gayrimenkul yatırımları yapabilirsiniz.

Yaşadığımız zihin karışıklığı nedeniyle yeni yatırımlar yapmak, yeni girişimlere adım atmak için hiç uygun bir dönemde değiliz. Bunun için retronun sona ermesini beklemeliyiz.

Spekülatif yatırımlar bize büyük kayıplar yaşatabilir. Ayrıca para transferleri ve diğer bankacılık işlemlerinde de sıkıntı yaşanabilir. Bu dönemde internet alışverişlerinden kaçınmak yerinde olur.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu Merkür Retro burç yorumları

Balık burç yorumları: Balık burcu bu dönemde yaratıcılıklarını oldukça arttıracak. Hayatı yakından ilgilendiren önemli konularda gelişmeler olabilir. Kenara attıkları ya da önemsemedikleri projeleri yeniden gündeme getirebilir.

Burcunuzda geri giden Merkür iletişimde epeyce dağınıklığa yol açabilir. Kendinizi doğru ifade etmekte veya anlatmakta zorlanabilirsiniz. Alınganlık ve yanlış anlamalara özellikle dikkat etmelisiniz.

Kullandığımız kelimeler yanlış yerlere çekilebilir. Biz kendimizi yanlış ifade edebiliriz. Yatırım, proje gibi konuları ertelemenizde fayda var. Çevrenizle iyi geçinmeye özen gösterin. Yer değiştirme, aile ve ev konuları gündeminizde olabilir bu dönemde.


Zihnimiz tam bir karmaşa içinde olacağından dalgınlığımız da artabilir. Bugün söylediğimizi yarın hatırlamayabiliriz. Merkür Retro yüzünden işlerimiz istediğimiz gibi gitmeyebilir, bu da bizi karamsar bir ruh haline sokabilir.

İndigo Dergisi Astroloji: Haftalık ve aylık yorumlar


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.